![]() |
#1801 | |
Raczkowanie
|
Dot.: "Emo" fryzurka, kontynuacja ;P
Cytat:
![]() Ja w wakacje pokombinuję z tym naturalnym przyciemnianiem, hmm może na skunksika też się pokuszę? Nie nie nie, narazie skupiam się na tych sztucznych pasemkach, są dla mnie priorytetem! ![]() To dziewczynki, powodzenia życzę z serduszka całego ![]() Ale napewno wyjdzie bosko! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1802 |
Raczkowanie
|
jakbym ja sobie zrobiła...a na pewno zrobię za jakiś czas, to też będę jedyną w szkole z tym.. xP
![]() |
#1803 |
Rozeznanie
|
Ja bd i sie ciesze ;D przynajmniej On zwróci na mnie uwage
![]() co do emo z kręconymi włosami- dodaje jedno [i jedyne] zdjęcie z moich zboiró. ale to zdjeęcie było na forum już chyba z milion razy :| miałam więcej acz skasowałam ale dziewczyny prawda jest taka- emo lepiej wygląda na prostych włosach. Lepiej się poświęcić i prostować Ale jak chcecie. Fryzjer.już.jutro. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1804 |
Raczkowanie
|
ehm. to zdjecie to widziałam, ale troche inne wyobrazenie mialam o kręconych wlosach :P. no ale spoko
![]() I na tym polega tragizm człowieka. x(. ![]()
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
A co myślicie o tym?
![]() Bałam się, że mam za rzadkie włosy, ale z tego co widzę, powinno być ok ![]() Wydaje mi się, że można podciągnąć pod emo ![]() Taka lżejsza wersja ![]() Ogólnie strasznie mi się spodobała ta fryzurka ![]()
![]() |
![]() |
#1806 |
Raczkowanie
|
magda j- hmm..fryzurka delikatna ale fajna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1807 |
Rozeznanie
|
akrolinka - wcale nie! Ja prostuje włosy od stycznia. Fakt, nie sa w najlepszej formie- nie są to zdrowe włosy. Ale dbam o nie jak tylko mogę. Odżywki, balsamy, jem skrzypovite... i wyglądają nieźle. Więc spoko.
Magda J- świetna fryzurka. Gdybym nie miała już planów na inną zastanowiłąbym się nad tą. Jest taka delikatna... Super.
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
Hmm wiecie co, jutro chyba polecę do fryzjera
![]() Tzn jak zwykle pewnie nic z tego nie będzie, ale napaliłam się ![]() Chyba też muszę zacząć zażywać skrzypovite ![]() Bo pewnie prostownica będzie mi potrzebna ![]()
![]() |
![]() |
#1809 |
Rozeznanie
|
Ja też :P dziś drukuje zdjęcia i jutro biegne do fryzjera- chyba sie zerwe z samego rana bo nie mam rezerwacji [fryzjerka powiedziała, ze prawdopodbnie jakaś kobita zrezygnuje tylko, że mam się tam stawić o 10
![]() ![]() Wiesz co? Skrzypowivta niesamowicie pomaga. Moje włosy są gładkie i delikatne, a wcześniej... to było siano ![]()
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś zażywałam wyciąg ze skrzypu polnego z witaminami i też mi bardzo pomógł.
Ale skończył się i potem już mi się nie chciało.. ;P Znalazłam kilka skunksów ![]() Jak dla mnie za ostre, ale miło się ogląda ![]()
![]() |
![]() |
#1811 |
Raczkowanie
|
Hmm..a co myślicie o takiej fryzurce? Tylko z przodu tak nie cieniować. Tak myśle czy może taką zrobić..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 |
Raczkowanie
|
misiii swietna jest;D.
Co do prostowania: ehh torche żal mi moich lokow bo czasami tak pieknie sie ułożą że az chce skakać z radości:P. kiedys prostowalam włosy i tez lykalam medykamenty i wogole czego to nie robilam zeby miec prosciutkie;(.. eh, moze jak mi po bokach odrosną scieniowane to sie wyprostuja ![]() ![]() LuvMSI Nawet nie masz pojecia jak Ci zazdroszcze ;(;P.. chociaz kazdy mi mowi ze wiele by dal za moje kręcone.. eh ludzie nie wiedza co mowią, o nieee... Życze powodzenia u fryzjera ![]()
![]() |
#1813 |
Raczkowanie
|
osobiście zakochałam się we włosach tej pani. czekam tylko do wakacji chodź na moich czarnych włosach będzie problem z blond skunsem ale to jeszcze może cośwymyślę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1814 |
Przyczajenie
|
no spoko ta fryzurka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1815 |
Raczkowanie
|
akrolinka- a dziękować, dziękować..hehe
![]() Jednak taką zrobie, tylko przód nie będę cieniować i zostawie takie długie no i skunksik ![]() ![]() Najgorsze to, że mi też się troche podręcają włoski, nie mam idealnie prostych:/, a prostownicą nie chcem zabardzo codziennie prostować. Macie jakieś innego sposoby aby były proste? Może jakieś żele, pianki i takie różne? x| |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Raczkowanie
|
eh najlepsze że kiedys mialam cale proste i bylam blondynka x(..ale to było jak mialam 4 latka a teraz mam prawie 19 ;p.
Dobre są z oriflame do prostych łsoów: odzywka, szampon i maska. ja mialam z tej serii ale kręcone i sa revelacyjne ![]() ![]()
![]() |
#1817 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro popatrze za tą odżywka...itp. Dzięki za polecenie ich ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1818 |
Rozeznanie
|
akrolinka- nie ma czego zazdorścić :P a' propo to wiesz, że naturalne to też mam loki? ;P nie dziękuje bo zapesze xD
acies noti- śliczna dziewczyna! *o* jak na nią patrze to odechciewa mi się grzywki na bok xD ey mam tą samą długość co ona i zapewniam- włosy w oczach niesamowicie wkurzają xD misiii- wg mnie najlepsza jest taka fioletowa odżywka do spłukiwania z Sunsilka. Jest świetna i dobrze wygładza włosy. Ale jutro idę do fryzjera- i korzystając z okazji spytam się czego uzywa ![]() i to chyba tyle xD
![]() |
#1819 |
Raczkowanie
|
Dzięki LuvMSI
![]() No, a ja już wróciłam od fryzjera i skunksik jest ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1820 |
Rozeznanie
|
misiii rządam zdjęć!
![]() ja do fryzjera idę za parę godzin! niedokładnie wiem za ile... ale niedługo xD mama ma zadzwonić ![]() No wiecie... Ja nie tyle boje sie nauczycieli [nagadają się i przyzwyczają] co znajomych [tzn. boje się obgadywania ><] i reakcji reszty rodziny xD Ale w gruncie rzezczy CO ICH WSZYSTKICH obchodzi co mam na głowie? ;P brakuje mi tylko przyjaciółki która wyglądałaby tak samo nienormalnie jak ja ;( Ajj... Ale mnie nosi... Już niedługo... na glowie skunksior! xD
![]() |
#1821 |
Raczkowanie
|
Nauczyciele pewnie se cos pogadają i tyle.. Mój kumpel zrobił se irokeza i tam coś gadali ale przestali
![]() A foty wrzuce dzisiaj ale najpierw trzeba zrobić ![]() Ja jak narazie jestem pierwsza w szkole która no już ma skunska. Ale moja przyjaciółka prawdopodobnie będzie robić jakieś pasma na grzywce ![]() ![]() LuvMSI- ty robisz po dwoch stronach skunska? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1822 |
Raczkowanie
|
no mam fotki..o to mój skunkisk
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1823 |
Raczkowanie
|
kurde...coś mi nie dodało..jescze raz xD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1824 |
Rozeznanie
|
misiii- fajny skunksior O.O
Chciałam sobie zrobić jak ta dziewczyna na pierwszym zdjęciu, ale że mama nie pozwoliła moge zrobić tylko jedno. I zrobie tak jak ma ta dziewojka ze zdjęć acies notis. O! ![]() Fryzjer o 16.30! ![]()
![]() |
#1825 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no...spoko skunks..tylko jak dla mnie to za duzy troche.. xP no to powodzenia...i czekam no fote.. =]
![]() |
![]() |
#1826 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1827 |
Raczkowanie
|
aa..chyba że....bo własnie tak to to widać jakbyś poł głowy miała... xP
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1829 |
Przyczajenie
|
to ja czekam na fotki skunksika luvMSI
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1830 |
Rozeznanie
|
Ale sie niedoczekasz
Poszłam do największej idiotki na świecie. Boziu dlaczego tak mnie ukarałaś?! ![]() Poszłam ze zdjęciami. POKAZAŁAM JEJ ZDJĘCIA!!! Okey były czarno-białe. Ale mogła sie przypatrzyć. Ale nie... korona by jej z główki spadła. Moja mama powiedziała, że chcę pasemka. Ja dodałam, ze te pasemka mają być w poziomie. HALO!!! Czy pani wie co to jest poziom a pion? Pokazałam jej na zdjęciu. Pokazałam palcem na własnych wlosach. Ale nie panna boska wie lepiej. Teraz rozumiem jedno- nie słuchała się mnie, tylko moją mame. Mama powiedziała, że chce pasemka. I zrobiła pasemka ![]() ![]() ![]() Po prawej stronie mam pare blond pasemek. kurde!!!!!! wyglądam tak masakrycznie zwyczajnie... z mojego emo nie zostało NIC bo też mi podcinała włosy ![]() Nie wspomn =inając już o grzywce... Miałam prostą. A to co mam teraz to jest... coś. NIENAWIDZE JEJ!!! Nikt jeszcze tak mnie nie zignorował, nikt tak nie zepsuł mi fryzury!!! Jutro po szkole zamierzam iść do innego fryzjera. Chyba. Bo sama nie wiem czy zaufam kolejnej osobie. Chyba poprostu zrobie to sama. Po powrocie do domu ryczałam. Rycze też teraz. M-a-s-a-k-r-a!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:37.