|
|
#1411 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
nie martw się na zapas ja miałam 2 miechy prawie bez antybiotyku i dałam radę sama wyleczyć świetny ziołowy lek furoxin z pokrzywą żurawiną i bakteriami tymi dobrymi i pij dużo wody ja piłam z 8 dużych szklanek codziennie,siusiu nie wstrzymuj i osobny ręcznik !
Co do zwierzaków to też nie wierzę żeby nawet jakieś puchate wielkie psy chciały siedzieć cały dzień na mrozie albo w upale.Psy to zwierzęta domowe wilki żyją w lesie ale to wilki nie psy... |
|
|
|
#1412 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a pies mega słodkiCytat:
jak nie bedziesz dawać rady to wtedy ewentualnie coś bierzCytat:
ja co roku z pracy zamawiam od koleżanki 3 miody jej ojciec ma pasiekę na Mazurach i teraz jak boli mnie gardło to spadziowo-malionowy niesamowicie mi je łagodzi a nie boicie się latających pszczółek po ogródku? Cytat:
![]() Cytat:
) ale brzydzi mnie coś takiego, moja znajoma też tak robi i jeszcze pozwala się wylizać po twarzy przecież psy wąchają kupy i liżą sobie tyłki... raz ją tak okropnie wysypało, że skończyło się długim leczeniemCytat:
Dzisiaj mam okropny dzień, dopiero co zaczęłam żyć... wymiotowałam 5 razy, a w ciągu dnia zjadłam tylko budyń i kaszę gryczaną z kotletem i ogórkiem, ale nawet obiadu nie dokończyłam, a go zwróciłam... jednak raczej to nie jest wynik mdłości ciążowych, a świństwa, które złapałam :/ mój brzuch jest prawie płaski i jak na 14 tydzień zastanawiam się, czy dziecie tam jeszcze jest :-P może jutro zrobię zdjęcie bo dzisiaj mi się nie chce ![]() co do alergii to moja mama ileś lat temu podjęła bardzo dobrą decyzję o odczulaniu mnie. Trwało to 7 lat, ale dzięki temu nie biorę żadnych leków miałam okropną alergię na trawy i zboża wręcz nie mogłam funkcjonować. Bardzo jej za to dziękuję, więc jakbyście kiedyś się zastanawiały to bardzo polecam. Wydaje mi się, że teraz to może trwać krócej niż kiedyś no i pamiętam, że szczepionki były specjalnie ściągane z za granicy jakby nie patrzeć jak zaczęłam się odczulać było to 20 lat temu a ja czuję się wciąż taka młodziutka ![]() Moje dziecię na pewno będzie wychowywać się z psem bo rodzice mają i nie wyobrażam sobie tego inaczej, a jak będzie takie 7 letnie to pozwolę mu wybrać swoje zwierzątko zwierzęta to sama pozytywna energia
|
||||||||
|
|
|
#1413 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupiłam rtęciowy termometr niedawno
|
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
Głowa mi pęka... a jeszcze wierciliśmy dziś u synka 😬 bo wieszaliśmy szafke na resoraki
fajny ma ten.pokój ciekawe czy łatwo sie nim podzieli Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co złapałaś? Ja bym chciała Goldena Retriever ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Nie korzystasz z ikonek z Wizażu tylko chyba z tel? One są małe i nie widzę czy to smutna buźka czy uśmiechnięta. ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
|
|
#1416 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ogólnie ja się pszczół nadal boję, mam alergię prawie na wszystko 😀 tylko raz mnie użądliła pszczoła w polik - ale mój tż szybko zareagował i wszystko wyssał z miejsca użądlenia, reakcji organizmu nie było 😊 Na szczęście wiosną i latem pszczoły są tak zajęte zbieraniem nektaru z kwiatów, że na mnie nie zwracają uwagi jak kładę się na lezaku z książką 😃
|
|
|
|
|
#1417 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z aplikacji korzystam mam tylko te buźki z telefonu. Muszę sobie kupić tableta bo kompa już nie używam
|
|
|
|
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja myślę o nowym laptopie bo w starym nie działa ekran - jest podłączony do stacjo, bateria - musi być na kablu, co druga litera na klawiaturze mam Ekranową, ale pisz sobie po jednej literce Od kilku tyg mąż mnie namawia na nowego bo mój by sobie zaadaptował jako dysk. Jednak mam sentyment i lubię ten stary
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2017-01-24 o 17:48 |
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, że chce siostrę nawet powiedział że musimy kipic jej różowego resoraka
bo on.się lalkami bawić nie bedzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-01-24 o 17:49 |
|
|
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko właśnie potem dodal, ze on się lalkami nie umie bawić
Fajny jest juz caluje brzuszek i mowi do.niego![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
No to prawda
zwłaszcza własne świat inaczej wygląda ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1424 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już się nie mogę doczekać aż będę miała swoje dzieciątko
|
|
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biorę na razie żuravit, zobaczymy co jutro lekarz powie..---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- ja też ale jak zawsze byłam pewna że dam radę, że nic mi nie będzie straszne, bo zajmowałam się małymi dziećmi od zawsze tak teraz bierze mnie czasem przerażenie czy rzeczywiście podołam w tej roli i czy będę miała wystarczająco siły po nieprzespanej nocy
|
|
#1426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to może u mnie jeszcze dziewczynka będzie :P tak jak mi się wydawało :PNie przejmuj się na zapas, pij dużo Cytat:
Wiesz co ja mam suczkę i ona w ogóle nie śmierdzi ale to zależy wydaje mi się od psa bo miałam tez psa o tez nie śmierdział Jak dla mnie to pies musi być w domu, Tż chce większego który do domu średnio się nadaje nawet by się złe czuł na dłużej ale przez to właśnie nie jestem przekonana zawsze miałam psa w domu ... Ja tylko taki mam misze kupić jakiś elektryczny jak będzie dziecko Spadziowy miód jest bardzo dobry ale ciężko mi go dostać ostatnio ... malinowy tez słyszałam ze ok ale nie mam obok pojęcia tak jak podobno wrzosowy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1427 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A wogle dziewczyny pisałam wam o tych warsztatach dla kobiet w ciąży bezpieczny maluch a dzisiaj znalazłam jeszcze jedne - mama wie ☺ tylko sa w dużych miastach ale ze Wy tu większość z Wrocławia lub Poznania to popatrzcie sobie a na nich jest fajny fizjoterapeuta Pawet Zawitowski 😉 1485278042825.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1428 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1429 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dobrze słyszałam ze wrzosowy jest najzdrowszy ? Teraz sama nie wiem jaki mam ale codziennie jem łyżeczkę :P Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Werka dzięki
|
#1432 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Życzę szybkiego powrotu do zdrówka ![]() Moje dziecko też będzie się wychowywać ze zwierzętami. Na pewno z psem, a później zobaczymy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1433 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem co gorączki nie mam, ale strasznie boli mnie głowa, gardło no i te wymioty Cytat:
nie mogę się doczekać wakacji, albo chociaż wiosny jak myślę o wakacjach to przeraża mnie, że będę mieć wielki brzuch i ledwo człapać, a przy tym będzie mega upał heh :-PCytat:
Cytat:
ale w tym roku nie sadzili gryki i pszczółki nie przyniosły zawsze mnie bawiło jak np. komuś się skończył miód i pytał tej koleżanki, czy ma jeszcze jakiś i mówiła, że nie bo teraz pszczółki śpią ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1434 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1435 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mnie też ostatnio z przodu zatoki bolały, zrobiłam sobie inhalację olejkiem eukaliptusowym i (odpukać) przeszło. Moja też nie śmierdzi, ale to może kwestia typu sierści. Cytat:
U nas w domu psa traktuje się jak członka rodziny Upiekłam owsiane ciastka, omnomnom ale dobre W moim mieście warsztaty bezpieczny maluch są 31go, idę z mężem. Nie wiem tylko czy wytrzymamy do końca, bo mają trwać prawie 4h Dziewczyny, który wybierają się we wcześniejszych terminach, dajcie znać jak wrażenia![]() Znalazłam jeszcze warsztaty świadoma mama http://www.swiadomamama.pl/events
Edytowane przez electric blue Czas edycji: 2017-01-24 o 18:54 |
|||
|
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Nie boli mnie ani nie piecze. Dwa dni pod rząd czułam bol jakby pęcherza więc coś na rzeczy jest i zaczęłam brać od wczoraj zuravit
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1437 |
|
*sportaddict*
|
a propos ciasteczek owsianych polecam super przepis: http://zielonysrodek.pl/ciasteczka-owsiane-z-zurawina/
wychodzą zawsze, przepis jest banalny, są po prostu przepyszne, niezależnie od tego, czy robione z żurawiną, czy bez ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Ja na świadomą mamę idę w piątek, a bezpiecznego malucha 16.02
|
|
|
|
#1438 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wszystkie są najzdrowsze - każda odmiana miodu ma swoje charakterystyczne działanie związane z zawartością enzymów zawartych w nekarze roślin i enzymów dodawanych przez pszczoły w różnym okresie roku.
|
|
|
|
|
#1439 |
|
Rozeznanie
|
@nulkaa3 gratuluję
![]() @morelle ja się wybieram na bezpiecznego malucha, ale u mnie dopiero 7.02 , daj znać czy warto .@faith piękny brzuszek <3 @karolinuuusia trzymam kciuki za wizytę jutro ![]() @mała! Wow jaki synek uroczy! @orangemisia co robiłaś u dentysty? Ja jadłam wczoraj krowke i kawałek plomby mi wypadł . Mam paniczny lęk przed dentystą od dziecka, teraz mam wizytę na 14.02 i zastanawiam się czy możliwe jest jakieś znieczulenie, czy lepiej przetrzymać na żywca...?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
Odnośnie przepisu na ciastka owsiane, kiedyś koleżanka Wysłała mi ten przepis:
https://youtu.be/8IDGy1AaOmc Szybko się robi i są pyszne. Dziewczyna trochę Chaotyczna, jednak ciastka super. Często robię i szybko znikają.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.

a pies mega słodki
co myślicie ? Może najpierw spróbuje naturalnie
tylko trochę trzeba czekać na wynik...

a w nocy bedzie spał w piwnicy przy mrozach.
wiem ze jak sie o nie dba to nie czuć itd ale nic do mnie nie przemowi w tym temacie niestety 

Dziewczyny, który wybierają się we wcześniejszych terminach, dajcie znać jak wrażenia