Lipcówki 2017 ❤ cz. 2 - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-01-25, 10:34   #1501
poprostu
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
dziś zamówiłam sobie spodnie ciążowe polowałam na nie od dwóch miesięcy i w końcu się udało cena bardzo niska
załączam link tylko jak ktoś zainteresowany to szybko bo chwila i juz nie ma
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/sa...e-90940-1.html
Cena rzeczywiście niska ale też wolę krój rurek

Cytat:
Napisane przez klaudiakala Pokaż wiadomość
Adriannaa88 gratuluję synka

Morelle śliczny kotek

Dziewczyny ja wczoraj dostałam od mojej mamy pielęgniarki kontakt do położnej, zadzwoniłam, zapytałam o kilka spraw i już coś się rozjaśniło Faktycznie z tymi brzuchami jest tak, że niektórym bardzo mocno mięśnie trzymają macicę, a niektórym szybko przepuszczą ( u mnie to widocznie się już stało :P ). Mówiła, że czasami kobieta nie ma nic, a pewnego dnia budzi się z brzuchem, także noo
Co do laktacji, też ok, tak się zdarza, nie można z tym nic robić, w sensie masować piersi, jest to jest i już, "ulewać" się może nawet jak pomyślimy o dziecku albo jakieś zobaczymy - natura
Dla tych, które mają jakieś bóle, przy wstawaniu itd, wszystko trzeba robić powoli, bo jeśli my szybko się ruszamy to dzieciątko tak samo, także teraz ruchy damy trzeba zastosować :P
Także zawsze coś się dowiedziałam
mi też koleżanka, która jest w ciąży mówiła, że pewnego dnia się budzi, a tu duży bebzol i tak jej zostało

Cytat:
Napisane przez baby2 Pokaż wiadomość
Coś mnie rozkłada, boli gardło,głowa i ogólnie jestem rozbita . Pisałyście wcześniej o jakiś lekach dla kobiet w ciąży,mógłby mi ktoś przypomnieć nazwę?
oprócz prenalen o którym pisały dziewczyny to na gardło tantum verde, isla no i apap

kurde poszłam robić dzisiaj morfologie, tsh, mocz ogólny i posiew, ft3 i ft4 i się okazało, że na posiew czeka się 5 dni a ja mam gina jutro cholerka :-P

dzisiaj mi trochę choroba odpuściła i w drodze powrotnej kupiłam sobie bułkę i pączka i czuję się w końcu jak człowiek bardzo lubię pączki z serem z Herta
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 10:46   #1502
faithworkswonders
Wtajemniczenie

Ja mam teraz przed wizyta do zrobienia badanie ogólne moczu ,tsh i grupe krwi ale wizyta 23.02 to jeszcze czas

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Emilia
faithworkswonders jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 10:52   #1503
AnnaPaula87
Zadomowienie

Ja w czwartek lecę na pobranie krwi
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 10:53   #1504
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Ja mam 17 lutego wizytę wiec jeszcze mam czas na badania tez muszę grupę krwi zrobić

Stary 2017-01-25, 11:06   #1505
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Adriannaa88 Pokaż wiadomość
Potwierdziło się! Jednak będzie synek 😊 Ładnie się dziś pokazał.
Poza tym wszystko jest w jak najlepszym porządku, ładnie rośnie waży około 165 gram.
Odstawiam w tym tygodniu stopniowo duphaston cieszę się bardzo 😊😊😊
Na następnej wizycie będę miała badania połówkowe szczegółowe mierzenie sprawdzanie itp takie drugie badania prenatalne.

Gratulacje

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
No to gratulację !!

ja się trochę boję ,że dużo przytyję i że jak będzie malec to nie będę się wysypiać to mnie chyba najbardziej przeraża może to głupie ale jak jestem niewyspana to jestem okropna nie do życia i pewnie będę chodzić jak zombie...porodu też się nie boję traktuję to jako naturalną fizjologię i bardzo chce to przeżyć.
To ja mam podobnie, też się boję tycia i zmęczenia, jestem innym człowiekiem, gdy się nie wyśpię. Ale pocieszam się tym, że przecież to nie będzie trwało wiecznie, moja koleżanka urodziła w pazdzierniku, a wczoraj czyli po 3 m-cach dzwoniła do mnie i mówiła, że dzidzia bije rekordy, tak długo w nocy śpi Więc damy radę, chyba Co do porodu to ja będę miała cc i w ogóle mnie to nie przeraża.

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
:/
U mnie też raczej nie będzie bo jest w jakiejś szkole.

A to mój kot
Ale przytulasek

Cytat:

Morelle śliczny kotek

Dziewczyny ja wczoraj dostałam od mojej mamy pielęgniarki kontakt do położnej, zadzwoniłam, zapytałam o kilka spraw i już coś się rozjaśniło Faktycznie z tymi brzuchami jest tak, że niektórym bardzo mocno mięśnie trzymają macicę, a niektórym szybko przepuszczą ( u mnie to widocznie się już stało :P ). Mówiła, że czasami kobieta nie ma nic, a pewnego dnia budzi się z brzuchem, także noo
Co do laktacji, też ok, tak się zdarza, nie można z tym nic robić, w sensie masować piersi, jest to jest i już, "ulewać" się może nawet jak pomyślimy o dziecku albo jakieś zobaczymy - natura
Dla tych, które mają jakieś bóle, przy wstawaniu itd, wszystko trzeba robić powoli, bo jeśli my szybko się ruszamy to dzieciątko tak samo, także teraz ruchy damy trzeba zastosować :P
Dzięki za informację Ruchy damy, muszę to zapamiętać. Mój Tż ogólnie szybko chodzi, jak jesteśmy gdzieś w sklepie czy galerii to muszę go ciągle spowalniać, bo on się zapomina i chodzi swoim tempem Ruchy damy - powtórzę mu

Cytat:
ruchy damy super określenie ja niestety często zapominam i zdarza mi się wystartować z łóżka. Na ogół też dość szybko chodzę ale szybko zwalniam bo czuje zmęczenie teraz znowu śniegiem sypnęło to chodzę wolniej.

A tu zdjęcia mojej psinki której niestety już nie ma ze mną. A zdjęcia papug gdzieś mi wcięło muszę poszukać na kompie
Pies z głową na podusi, skąd ja to znam

Cytat:
Napisane przez baby2 Pokaż wiadomość
Coś mnie rozkłada, boli gardło,głowa i ogólnie jestem rozbita . Pisałyście wcześniej o jakiś lekach dla kobiet w ciąży,mógłby mi ktoś przypomnieć nazwę?
Dziewczyny już pisały, że choodzi o Prenalen, a ja tylko dodam, że ostatnio Prenalen syrop i tabletki do ssania kupiła w Rossmanie i to dużo taniej niż w mojej aptece.

Cytat:
Dlatego mój 1% podatku od lat idzie na zwierzęta.
To się ceni My z Tż od kilku lat na Boże Narodzenie wspieramy jakieś schronisko dla zwierząt.
Stary 2017-01-25, 11:09   #1506
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Z tym spaniem to jeszcze mam nadzieje ze przez hormony które nasz organizm będzie produkował jakoś damy radę :p

Stary 2017-01-25, 11:11   #1507
faithworkswonders
Wtajemniczenie

Bartek jak skończył 3 miesiące też przesypial noce do 6 miesiecy i znowu jak noworodek co 3 h budzi sie w nocy

Emilia
faithworkswonders jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 11:18   #1508
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość
Z tym spaniem to jeszcze mam nadzieje ze przez hormony które nasz organizm będzie produkował jakoś damy radę :p

Ja jak powiedziałam o tym spaniu mojej 86 letniej babci, która miała 4 dzieci, praktycznie rok po roku to ją śmiech ogarnął O co Ci chodzi babciu

Cytat:
Napisane przez faithworkswonders Pokaż wiadomość
Bartek jak skończył 3 miesiące też przesypial noce do 6 miesiecy i znowu jak noworodek co 3 h budzi sie w nocy

Dobrze, że chociaż przez tez 3 miesiące dał Ci odetchnąć
Stary 2017-01-25, 11:27   #1509
vadi
*sportaddict*

Adriannaa88 gratuluję synka, niech zdrowo rośnie

Cytat:
:/
A to mój kot
śliczną ma mordkę

Cytat:
Faktycznie z tymi brzuchami jest tak, że niektórym bardzo mocno mięśnie trzymają macicę, a niektórym szybko przepuszczą ( u mnie to widocznie się już stało :P ). Mówiła, że czasami kobieta nie ma nic, a pewnego dnia budzi się z brzuchem, także noo
No to uff, bo już zaczynałam schizować, czy nie za wolno rośnie chociaż nie posądzałam siebie o mocne mięśnie brzucha, chyba, że kichanie od początku ciąży mi wyrzeźbiło kaloryfer

Darietta, cudna psina

Cytat:
Dlatego mój 1% podatku od lat idzie na zwierzęta.
mój także

Ja kupiłam sobie pierwszą ciążową bluzkę, trochę na wyrost, już z myślą o wiośnie, ale nadal jakoś do mnie do końca to wszystko nie dociera
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 11:33   #1510
nulkaa3
Rozeznanie

Witam się w 17t0d - zaczynam 18 tydzień i tym samym zaczynam 5 miesiąc 😊
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1485340403930.jpg (31,0 KB, 58 załadowań)
nulkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 11:45   #1511
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Cena rzeczywiście niska ale też wolę krój rurek

mi też koleżanka, która jest w ciąży mówiła, że pewnego dnia się budzi, a tu duży bebzol i tak jej zostało

oprócz prenalen o którym pisały dziewczyny to na gardło tantum verde, isla no i apap

kurde poszłam robić dzisiaj morfologie, tsh, mocz ogólny i posiew, ft3 i ft4 i się okazało, że na posiew czeka się 5 dni a ja mam gina jutro cholerka :-P

dzisiaj mi trochę choroba odpuściła i w drodze powrotnej kupiłam sobie bułkę i pączka i czuję się w końcu jak człowiek bardzo lubię pączki z serem z Herta
To super, oby tak dalej.
U mnie śnieg pada

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Gratulacje

To ja mam podobnie, też się boję tycia i zmęczenia, jestem innym człowiekiem, gdy się nie wyśpię. Ale pocieszam się tym, że przecież to nie będzie trwało wiecznie, moja koleżanka urodziła w pazdzierniku, a wczoraj czyli po 3 m-cach dzwoniła do mnie i mówiła, że dzidzia bije rekordy, tak długo w nocy śpi Więc damy radę, chyba Co do porodu to ja będę miała cc i w ogóle mnie to nie przeraża.

Ale przytulasek

Dzięki za informację Ruchy damy, muszę to zapamiętać. Mój Tż ogólnie szybko chodzi, jak jesteśmy gdzieś w sklepie czy galerii to muszę go ciągle spowalniać, bo on się zapomina i chodzi swoim tempem Ruchy damy - powtórzę mu

Dziewczyny już pisały, że choodzi o Prenalen, a ja tylko dodam, że ostatnio Prenalen syrop i tabletki do ssania kupiła w Rossmanie i to dużo taniej niż w mojej aptece.

To się ceni My z Tż od kilku lat na Boże Narodzenie wspieramy jakieś schronisko dla zwierząt.
Super, że są tacy ludzie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość

śliczną ma mordkę

No to uff, bo już zaczynałam schizować, czy nie za wolno rośnie chociaż nie posądzałam siebie o mocne mięśnie brzucha, chyba, że kichanie od początku ciąży mi wyrzeźbiło kaloryfer

Darietta, cudna psina

mój także

Ja kupiłam sobie pierwszą ciążową bluzkę, trochę na wyrost, już z myślą o wiośnie, ale nadal jakoś do mnie do końca to wszystko nie dociera
Fajna

Cytat:
Napisane przez nulkaa3 Pokaż wiadomość
Wow śliczny

Do mnie dzwoniła ciocia ze Szwajcarii. Muszę się włączyć szyta na Skype bo chce sobie mnie obejrzeć. Szkoda, że nie ma za bardzo co

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Super, ze wszystko ok i ze znasz już płeć!

Dzięki za rady. Prowiant wezmę na pewno

Fajny kiciuś trochę podobny do mojego, tylko moj ma szaro-bure łatki

Dobrze, ze dałaś link, bo widzę, ze inne modele tez są przecenione. Ja miałam dwie nieudane próby z H&M, wiec moze tutaj coś się trafi.

Ja właśnie staram się powoli wstawać, w ogóle moja ruchowosc ostatnio to masakra.

Fajne to zdjęcie pod kołdrą, moj kot ma podobne
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 11:49   #1512
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Super, ze wszystko ok i ze znasz już płeć!

Dzięki za rady. Prowiant wezmę na pewno

Fajny kiciuś trochę podobny do mojego, tylko moj ma szaro-bure łatki

Dobrze, ze dałaś link, bo widzę, ze inne modele tez są przecenione. Ja miałam dwie nieudane próby z H&M, wiec moze tutaj coś się trafi.

Ja właśnie staram się powoli wstawać, w ogóle moja ruchowosc ostatnio to masakra.

Fajne to zdjęcie pod kołdrą, moj kot ma podobne
Moja psinka nigdy nie spała w nogach tylko albo przy brzuchu ale to rzadko a tak glowa na poduszce reszta pod kołdrą. A najlepiej jak sie jej coś śniło i przebierała łapkami to przy okazji drapanko po plecach było.

Mój tata był przeciwny zeby spala z nami w łóżku wiec jak my ją wpyszczalismy i tata wstawał rano do pracy i słyszała budzik to wychodziła na korytarz i czekała az sobie pójdzie. Tata wiedział że spi zamykal jej drzwi. Ale ona i tak muruczala dając znać ze tata poszedł i mamy ją wpuścić. Albo jak jej nie pozwalał wejsc do pokoju to wczołgiwała się aż do brzucha a tyłek miala na korytarzu. Komicznie to wyglądało.
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 11:53   #1513
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:

śliczną ma mordkę

Darietta, cudna psina

mój także

Fajna skąd?

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Darietta dzięki za cynk o % w C&A Kliknelam sobie kardigan i sukienkę ciążowa, a dla synka komplet dresowy. Chciałam jeszcze kalosze dla niego to mi ktoś zwinął rozmiar sprzed nosa :/

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 12:00   #1514
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczny brzuszek
Stary 2017-01-25, 12:00   #1515
klaudiakala
Raczkowanie

Cytat:
Śliczny brzuszek

emmos no mi też się spodobało to określenie, ja czuję się teraz jak kwoka, ale zawsze można próbować

vadi a ja właśnie wręcz przeciwnie, myślałam, że mam mocne :P ale szybko wymiękły
klaudiakala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 12:15   #1516
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Fajna skąd?
Z allegro, firma nazywa się Mama Licious zaszalałam za całe 29 pln
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 12:15   #1517
karolinuuusia
Zakorzenienie

Nulka piękny brzuszek

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 13:26   #1518
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Fajna skąd?

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Darietta dzięki za cynk o % w C&A Kliknelam sobie kardigan i sukienkę ciążowa, a dla synka komplet dresowy. Chciałam jeszcze kalosze dla niego to mi ktoś zwinął rozmiar sprzed nosa :/
A jaką sukienkę wybrałaś
Stary 2017-01-25, 13:29   #1519
darietta
Zakorzenienie

A tu zamieszczam moje skarby które udało mi się dostać na warsztatach.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20170125_132039.jpg (65,3 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20170125_132114.jpg (61,4 KB, 61 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20170125_132259.jpg (70,7 KB, 65 załadowań)
Stary 2017-01-25, 13:33   #1520
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
ten ostatni dostałam od położnej

Alicja

Stary 2017-01-25, 13:47   #1521
Mała!
Zakorzenienie

Adrianna Synkowie są cudowni- gratulacje

Morele śliczny kociak- i jak ładnie pozuje

bebe - współczuję i życzę dużo zdrowia, ja powoli wychodzę na prostą, polecam syrop z czosnku i cebuli, sok z malin ( najlepiej domowy) wit C, miód, imbir, lipę ... i dużo odpoczynku. Płucz gardło wodą z wodą utlenioną!

Ja dziś wyszłam na pierwszy po tygodniu spacer... doszłam do Galerii mam 10 min drogi i kupiłam sobie, bluzkę, sweterek i bluzo-kurtko-płaszczyk hehe... i bluzę i koszule dla męża szkoda że miałam mało czasu bo bym więcej upolowała. Widziałam przeceny w Pepco... niskie ceny ale jakość też średnia, w sumie nic nie kupiłam bo same dziewczyńskie zostały...

koniecznie muszę kupić jakieś ciążowe spodnie...tylko ja z moją dziwna budową mam zawsze mega problem i przez neta się boję ;/

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 13:54   #1522
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
To dostaliśmy od dziewczyn ze szkoły rodzenia.
Stary 2017-01-25, 14:08   #1523
calineczka3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Werka3333 Pokaż wiadomość
No właśnie ja tez elektronicznym tak do końca nie ufam... A rteciowe można na allegro kupic tylko są podpisane jakoś inaczej 😉

A wogle dziewczyny pisałam wam o tych warsztatach dla kobiet w ciąży bezpieczny maluch a dzisiaj znalazłam jeszcze jedne - mama wie ☺ tylko sa w dużych miastach ale ze Wy tu większość z Wrocławia lub Poznania to popatrzcie sobie a na nich jest fajny fizjoterapeuta Pawet Zawitowski 😉
Załącznik 6869181

Cytat:
Napisane przez nonie_ Pokaż wiadomość

Dziewczyny jak tam wasza waga? Ja jeszcze nic nie przytyłam, myśle ze to ze względu na to ze cały czas karmię starszą córkę, w pierwszej ciąży na tym etapie (16tydzien) miałam juz chyba z piec kilo na plusie albo i więcej a w sumie przytyłam 23 wiec cieszy mnie to teraz ze waga nie idzie w górę.
U mnie na minusie...

Cytat:
Napisane przez Adriannaa88 Pokaż wiadomość
Potwierdziło się! Jednak będzie synek 😊 Ładnie się dziś pokazał.
Poza tym wszystko jest w jak najlepszym porządku, ładnie rośnie waży około 165 gram.
Odstawiam w tym tygodniu stopniowo duphaston cieszę się bardzo 😊😊😊
Na następnej wizycie będę miała badania połówkowe szczegółowe mierzenie sprawdzanie itp takie drugie badania prenatalne.

Cytat:

Morelle śliczny kotek

Super, że się wyjaśniło
Ruchy damy brzmią zdecydowanie lepiej niż ruchy słonia

Cytat:
fajna!
calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 14:24   #1524
baby2
Rozeznanie

darietta fajne gadżety, podobne dostałam w pierwszej ciąży w szkole rodzenia

niulka piękny brzusio, mam podobny, ale popołudniami jak mnie wywali, ale u mnie dopiero 15tc, patrząc na brzuchy dziewczyn mam jeden z większych

Dziękuję dziewczyny za wszystkie rady puki co wzięłam apap i jest o niebo lepiej, popołudniu jadę do rosmana bo mi synek wczoraj podczas kąpieli wylał do wanny szampon i odżywkę to poszukam tego prenalenu.

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

A takich próbek i gazetek jak dostała darietta dostaniemy też sporo w szpitalu po porodzie. Ja dopiero niedawno podczas porządków wywaliłam te wszystkie reklamy , gazetki po Miśku
baby2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 14:29   #1525
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

fajne te gadżety tylko czy na Wro coś zostało ?hehe
ja byłam w szpitalu w którym chce rodzić żeby zapisać się do szkoły rodzenia ale położne prowadzące są na l4 chore masakraaa.W ogóle jak tam weszłam zobaczyłam te ciężarne w szlafrokach i kapciach umęczone z brzuchami i salowy narzędzia po porodzie wywoził do sterylizacji i tam w ogóle jest tak staro i obskurnie i taki zapach starych murów i tak mi się udzieliła ta atmosfera ,że cały czas myślę o tym jak to będzie.Dobrze ,że w lecie rodzimy to chociaż zielono na zewnątrz i ptaszki śpiewają a dziś tak szaro ponuro trochę się przeraziłam...

Vadi śliczna ta bluzeczka
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 14:31   #1526
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość

Ja tez
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 14:46   #1527
poprostu
Zakorzenienie

Cytat:

śliczną ma mordkę

Darietta, cudna psina

mój także

ładna lubię białe bluzki, jakoś tak rozświetlają twarz

osobiście nie będę kupować typowo ciążowych bluzek, ostatnio kupiłam sobie w reserved 2 bluzki o szerszym kroju na razie będę je wkładać w spodnie, a jak bebzol urośnie to spokojnie wypuszczone powinny wystarczyć i po porodzie będę mogła dalej je używać, planuję też kupić sukienki typu oversize, które później jak będę chciała używać można ściągnąć cienkim paskiem w tali no i na lato kilka luźniejszych t-shirtów

Cytat:
Witam się w 17t0d - zaczynam 18 tydzień i tym samym zaczynam 5 miesiąc ��
ładny brzuszek

Cytat:
Fajne łupy :-D
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 15:00   #1528
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
A jaką sukienkę wybrałaś
Zwykła czarna
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/sa...sort=price+asc
Skusila mnie cena 12zl ze 129

Na bezpiecznym maluchu można było chyba kiedyś wygrać fotelik samochodowy, nadal tak jest? I są w ogóle jakieś nagrody do wygrania?

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 15:14   #1529
orangemisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez faithworkswonders Pokaż wiadomość
Ja mam teraz przed wizyta do zrobienia badanie ogólne moczu ,tsh i grupe krwi ale wizyta 23.02 to jeszcze czas

Mnie lekarz zlecił teraz tylko badanie moczu. Zastanawiam się czemu nie kazał mi zrobić krwi i tsh?
Grupę krwi już na szczęście zrobiłam.

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość

Ja też boję się zmęczenia,niewyspania. Nie jestem do tego przyzwyczajona i robię się straszną zrzędą

Mój pies też uwielbia spać z głową na poduszce

Cytat:
Bardzo fajna

Cytat:
Ładny brzuszek

Cytat:
Moja psinka nigdy nie spała w nogach tylko albo przy brzuchu ale to rzadko a tak glowa na poduszce reszta pod kołdrą. A najlepiej jak sie jej coś śniło i przebierała łapkami to przy okazji drapanko po plecach było.

Mój tata był przeciwny zeby spala z nami w łóżku wiec jak my ją wpyszczalismy i tata wstawał rano do pracy i słyszała budzik to wychodziła na korytarz i czekała az sobie pójdzie. Tata wiedział że spi zamykal jej drzwi. Ale ona i tak muruczala dając znać ze tata poszedł i mamy ją wpuścić. Albo jak jej nie pozwalał wejsc do pokoju to wczołgiwała się aż do brzucha a tyłek miala na korytarzu. Komicznie to wyglądało.
heh niezła spryciara

Nasza Mysza lubi spać na poduszce,ale tylko jak śpi sama. Z nami śpi w nogach,ale też nie całą noc. Za bardzo się z TŻem rzucamy i mu przeszkadzamy

Adriannaa88 gratulacje

orangemisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 15:16   #1530
karolinuuusia
Zakorzenienie

zatoki mnie nadal bolą, jednak inhalacja samą solą nie pomaga, strach wyjść z domu do przychodni na wizytę..

Alicja

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości