Oceńcie moje życie, stary kawaler i nieudacznik? - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Pokaż wyniki sondy: Czy waszym zdaniem autor tego wątku jest niezaradnym życiowo nieudacznikiem?
Tak 18 32,73%
Nie 18 32,73%
trudno ocenić 19 34,55%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-01-24, 11:03   #151
Fortuna1
Zakorzenienie

Dot.: Oceńcie moje życie, stary kawaler i nieudacznik?

Jak dla mnie brak prawa jazdy, nieogarniecie życiowe (mieszkanie z rodzicami, kiepska praca) sprawiają że nie spojrzałabym na takiego faceta. Mieszkać z rodzicami to można w wieku 20 lat, ale po studiach to już czas na samodzielność.

A właśnie, dlaczego nie poszedłes na studia?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-01-24, 11:07   #152
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Cytat:
Napisane przez Fortuna1 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie brak prawa jazdy, nieogarniecie życiowe (mieszkanie z rodzicami, kiepska praca) sprawiają że nie spojrzałabym na takiego faceta. Mieszkać z rodzicami to można w wieku 20 lat, ale po studiach to już czas na samodzielność.

O jezu, znowu to samo... skad ten ped do studiowania?

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-24, 11:11   #153
Fortuna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mojwa Pokaż wiadomość
O jezu, znowu to samo... skad ten ped do studiowania?

Ja tylko pytam o przyczyny. Skoro chce zostać naukowcem to chyba warto, nie? Technikum czy zawodowka to chyba nie jest porównywalne do studiów na ścisłym kierunku?

Stary 2017-01-24, 11:12   #154
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Hobby moze sobie rozwijać na własną reke.

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-24, 11:34   #155
kennedy
Zakorzenienie

Mamy faceta okolo 30stki
Pracuje za marne grosze dla jakiegos wasatego Janusza
-mieszka z rodzicami
- odklada operacje a nie widzi na oko
Wlasciwie to po co mu laska jak jest mu tak dobrze?

Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-24, 15:06   #156
olenkasz
Zakorzenienie

Odpowiedziałam TAK w ankiecie. Trochę z przekory , a trochę dlatego, że dla mnie mieszkanie z rodzicami w wieku 30 lat brzmi odstraszająco.
Stary 2017-01-24, 18:49   #157
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez niewidzialny30 Pokaż wiadomość
no nie do końca, moja sytuacja jest taka że ja jestem tam jako kontraktor, prowadzę "własną działalność gospodarczą ", umowa o dzieło z wąsatym Januszem byznesu.(jego oblicze nawet do memów pasuje lol)
O, i poczucie humoru myślę że mam, bo potrafię się śmiać z kogoś. Te janusze to chyba na topie są, laski pomyślą, że jestem zabawny.
Cytat:
nie, gdzież bym śmiał! mówiłem tylko ogólnie o sytuacji naukowców tych prawdziwych jak i samozwańczych, siebie będę mógł może nazywać wynalazcą gdy wynajdę coś co działa.
A jednak porównujesz się do Tesli.
Cytat:
tak trudno zaakceptować ze istnieją ludzie którzy nie pasują do wizji twojego świata?
Przecież pasujesz idealnie. W prawie każdym takim wątku autor uważa, że nie pasuje do dzisiejszego świata.

Było o pustakach na dyskotekach i Instagramie? Było? Pewnie było. Albo "ja nawet nie wiem, co to jest ten Instagram".
Cytat:
o to co zrobię będę się martwił jak już się uda, teraz nie mam czasu zastanawiać się nad tym, wierz mi lub nie ale nie mam problemu ze zrozumieniem teorii i potrafię dokonywać obliczeń które są mi potrzebne bo widzisz... wyobraźnia i umiejętność wizualizacji zjawisk natury w głowie jest dużo ważniejsza niż umiejętność wykonywania surowych skomplikowanych obliczeń matematycznych, ktoś bez takiej wyobraźni nigdy nie będzie dobrym naukowcem, matma jest przydatna ale to tylko narzędzie.
Które jest niezbędne. Ja wiem, że tylko strach przed oduczeniem samodzielnego myślenia powstrzymuje Cię przed dalszą nauką, ale geniuszom wcale to nie przeszkodziło.
Cytat:
a i jeszcze jedna moja cecha która na pewno was zainteresuje; miałem kiedyś kilka randek w życiu i nigdy nie nalegałem ani nawet nie sugerowałem aby dziewczyna płaciła za siebie w barze czy kawiarni (wychodzę z założenia ze gdyby doszło do sytuacji w której się jej nie spodobam to niech przynajmniej ona coś z tego ma, za ten zmarnowany czas, kawę czy piwo) ten "problem" często się przejawia w necie ostatnio lol
A co w tym interesującego?

A to wywołuje odwrotny skutek do zamierzonego, bo (czemu zaprzeczysz) piszesz to z nadzieją na "nieprawda, wcale nie marnuje, jesteś wartościowy, na pewno fajnie się z tobą rozmawia", a tymczasem to jest
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-01-24, 19:55   #158
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
anna87 chyba jest taka kobietą i oczywiście została zaraz zaatakowana, dlaczego?
Nie ja jedna mam na to wywalone. I nikt mnie nie atakował, tradycyjnie dostaje się tym, którzy uchodzą za słabszych i co do których się utarło, że można, chłopcy w rurkach, kobiety zajmujące się domem, kawalerowie mieszkający z matką, ciężarne nastolatki chcące urodzić, matki karmiące piersią w miejscu innym niż kibel, ludzie z zagranicznym imieniem...

Pomijając, że część tego forum jest dumna ze swoich seksistwoskich poglądów, a część tylko bezmyślne powtarza - co Cię to boli, że jakaś dziewczyna chce mieć chłopaka z prawem jazdy?

Cytat:
Napisane przez Fortuna1 Pokaż wiadomość

Pacz, żyłam w przekonaniu, że można mieszkać z rodzicami, jeśli się tego chce i mamusia również odnosi się do tego pomysłu z entuzjazem.

I nie rozumiem, co macie z tymi studiami, na co techniczna uczelnia komuś negującemu zdobycze mainstreamowej nauki oraz pałającemu niechęcią do matematyki?

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
Mamy faceta okolo 30stki
Pracuje za marne grosze dla jakiegos wasatego Janusza
-mieszka z rodzicami
- odklada operacje a nie widzi na oko
Wlasciwie to po co mu laska jak jest mu tak dobrze?
A to partnera można szukać tylko, jak jest źle?
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-24, 19:59   #159
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anna87 Pokaż wiadomość
I nie rozumiem, co macie z tymi studiami, na co techniczna uczelnia komuś negującemu zdobycze mainstreamowej nauki oraz pałającemu niechęcią do matematyki?
W jego przypadku już chyba tylko po to, żeby znaleźć tam dziewczynę
No chyba, że on jest jednym z tych licznych ludzi przekonanych, że na uczelniach technicznych w ogóle nie ma kobiet.
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-24, 21:09   #160
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
Było o pustakach na dyskotekach i Instagramie? Było? Pewnie było. Albo "ja nawet nie wiem, co to jest ten Instagram".
Jeszcze nie. Było tylko o olfaktoriach tego forum:

Cytat:
niektóre wizażanki maja coś wspólnego z bytem internetowym o nazwie Olfaktoria jeśli chodzi o poglądy w sprawie facettta
Cytat:
nie bedę się przejmował komentarzami ludzi którzy nie mają pojęcia o czym mówie a ich ignorancja i ograniczenie umysłowe bije wszelkie rekordy.
(1,2) A tak swoją drogą słowa "ignorancja i ograniczenie umysłowe" brzmią wybornie, zwłaszcza, gdy wyszły spod palców osoby, która przekonała samą siebie, że matematyka jest niepotrzebna, tylko dlatego, że jej nie rozumie.
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-24, 23:17   #161
niewidzialny30
BAN stały

Cytat:
To umowa o dzieło czy własna działalność?
Jednoosobowa firma wykonująca dzieło u wąsatego Janusza

Cytat:
po prostu bawi mnie, że chcesz obserwować zjawiska kwantowe na czymś, co wygląda jak kabel wypruty z telewizora owinięty wokół rolki od srajtaśmy.
przykro mi że tak to widzisz,(nie zapominaj o precyzyjnej elektronice która otacza ten kabel) jesteś jednak bardzo ograniczona i nie masz pojęcia o radiotechnice, dla ciebie em drive Shawyera to wyprute graty z mikrofalówki a nie silnik generujący napęd? nie mam już zamiaru odpowiadać na twoje ataki skierowane w stronę moich zmagań z wynalazkiem.

Cytat:
Ciekawe czy autor EMDrive też nie umiał w matematykę I ciekawe dlaczego urządzenie, którym usiłowano potwierdzić działanie teorii tego napędu, nie było wykonane z mikrofalówki i rury w garażu, tylko zrobiła je NASA
Shawyer matmę na pewno znał ale nie potrzebował jej zaawansowanej wersji z hieroglifami aby zbudować i odpalić EMD.
prototyp był wykonany w garażu przez Shawyer'a a wersja od NASA była
konstrukcyjnie bardzo zbliżona do wersji Shawyer'a bo taki był cel aby potwierdzić lub zaprzeczyć doniesienia wynalazcy tylko komora próżniowa była na wysokim poziomie.

Cytat:
Jak coś cytujesz, to podawaj źródło.
wybacz, zapomniałem.

Cytat:
Bardzo nienaukowe podejście... Nasza wyobraźnia została stworzona w celu unikania drapieżników/znajdowania pożywienia/życia w społeczności. Jest ograniczona do tego, co widoczne i namacalne, z czym mamy styczność na co dzień. "Surowe skomplikowane obliczenia matematyczne" pozwalają nam wyjść ponad to, ponad własne doświadczenia i oczekiwania. Możesz wyobrazić sobie, czy dasz radę przeskoczyć nad przepaścią (porównując ją do innych przepaści, nad którymi skakałeś), ale dużo pewniejszy wynik otrzymasz za pomocą obliczeń (jeśli tylko masz dość danych).
Richard Feynman(i nie tylko on) miał trochę inne zdanie i nie żyjemy już w jaskiniach a nasz umysł ciągle ewoluuje razem z wyobraźnią natomiast z tym rozwiązywaniem problemów w grupach to masz racje, to często przydatne tak było np podczas projektu Manhattan.
(wgl polecam książkę "Pan raczy żartować, panie Feynman!)

Cytat:
A jednak porównujesz się do Tesli.
Cytat:
Ja tylko pytam o przyczyny. Skoro chce zostać naukowcem to chyba warto, nie? Technikum czy zawodowka to chyba nie jest porównywalne do studiów na ścisłym kierunku?
Na bogów! nigdzie nie napisałem że chce być wielkim prawdziwym naukowcem!! skąd wysnuliście taką teorie? ile razy mam to powtarzać?, wynalazcą może gdy wynajdę coś co działa ale posiadam taki umysł i juz.

Cytat:
Które jest niezbędne. Ja wiem, że tylko strach przed oduczeniem samodzielnego myślenia powstrzymuje Cię przed dalszą nauką, ale geniuszom wcale to nie przeszkodziło.
bla bla, mi nie jest potrzebne i co mi zrobisz? potrafię sobie obliczyć to co potrzebuje i nie potrzebuje do tego bardziej zaawansowanych obliczeń. (a jak zapomnę jakiegoś wzoru to sobie znajdę go w necie) Jeśli okaże się że będę potrzebował więcej matmy to zmienię zdanie, poza tym już nie chodzi o samą matematykę tylko ogólnie o studia, NIE CHCE MI SIĘ tam chodzić i już.

Cytat:
A tak swoją drogą słowa "ignorancja i ograniczenie umysłowe" brzmią wybornie, zwłaszcza, gdy wyszły spod palców osoby, która przekonała samą siebie, że matematyka jest niepotrzebna, tylko dlatego, że jej nie rozumie.
potrzebna mi jest tylko jej pewna ilość a nie tony hieroglifów, układy rezonansowe i sprawy elektrotechniczne obliczam bez problemu.

Cytat:
Jeśli chcesz prowadzić prawdziwą dyskusję, to tak, powinieneś odpowiedzieć na każde pytanie, bo odpowiedź przyczynia się do wydania opinii.
staram się najlepiej jak potrafieeee, litości!

Wizażanki słuchajcie! nie tak powinien wyglądać ten topik, sprawy dot. nauki burżuazyjnej i postępowej, bycia garażowym "naukowcem", rozebranych telewizorów, królowej nauk matematyki, wyższości studiów nad nie studiami, sceptycyzmu odnośnie tego czy w garażu można dokonać wielkich odkryć itd zasługują na osobny temat, może taki założę gdy uporam się z tym.

Cytat:
Nie ja jedna mam na to wywalone. I nikt mnie nie atakował, tradycyjnie dostaje się tym, którzy uchodzą za słabszych i co do których się utarło, że można, chłopcy w rurkach, kobiety zajmujące się domem, kawalerowie mieszkający z matką, ciężarne nastolatki chcące urodzić, matki karmiące piersią w miejscu innym niż kibel, ludzie z zagranicznym imieniem...
anna87 nie wiem jak ty ale ja odnoszę wrażenie ze COKOLWIEK bym nie powiedział to zawsze niektóre wizażanki znajdą powód żeby się czegoś uczepić, zawsze jest źle.

Cytat:
Hobby moze sobie rozwijać na własną reke.
dokładnie tak, oto przykład czytania ze zrozumieniem.

Cytat:
Moze autor powinien zainteresowac sie dziewczynami z liceum, tak z klasy maturalnej na przyklad?
nieee, lepiej z gimnazjum ( z podstawówki bo niebawem gimbazy zamykają?)

uff ten temat okazał się bardziej skomplikowany niż się spodziewałem (niekoniecznie to jest to złe) ale jednak nie komplikujmy spraw bardziej niz to potrzebne...

Edytowane przez niewidzialny30
Czas edycji: 2017-01-24 o 23:28
niewidzialny30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-24, 23:24   #162
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Sorry, ale pochwicy idzie dostac od tego biadolenia.
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-24, 23:27   #163
adeedra
BAN stały

Cytat:
Wizażanki słuchajcie! nie tak powinien wyglądać ten topik, sprawy dot. nauki burżuazyjnej i postępowej (...) ale jednak nie komplikujmy spraw bardziej niz to potrzebne...

Poka fotę.

Edytowane przez adeedra
Czas edycji: 2017-01-25 o 04:07
adeedra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-24, 23:33   #164
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
anna87 nie wiem jak ty ale ja odnoszę wrażenie ze COKOLWIEK bym nie powiedział to zawsze niektóre wizażanki znajdą powód żeby się czegoś uczepić, zawsze jest źle.
Owszem, generalnie cokolwiek by się nie powiedziało, to zawsze znajdzie się ktoś, kto ma inne zdanie i uważa, że wie lepiej. Tak już jest.
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-24, 23:34   #165
Konto usunięte

Cytat:
przykro mi że tak to widzisz, jesteś jednak bardzo ograniczona i nie masz pojęcia o radiotechnice, dla ciebie em drive Shawyera to wyprute graty z mikrofalówki a nie silnik generujący napęd? nie mam już zamiaru odpowiadać na twoje ataki skierowane w stronę moich zmagań z wynalazkiem.
Na jakiej podstawie oceniłeś moją wiedzę o radiotechnice, skoro nie zamieniliśmy słowa na ten temat?
Swoją drogą, cóż takiego jest twoim zdaniem napędzane przez ten silnik?
Cytat:
shawyer matmę napewno znał ale nie potrzebował jej zaawansowanej wersji z hieroglifami aby zbudować i odpalić EMD.
Oczywiście, że nie potrzebował. Głównie dlatego, że nie zwykło się używać hieroglifów w zaawansowanej matematyce.
Cytat:
prototyp był wykonany w garażu przez Shawyer'a a wersja od NASA była
konstrukcyjnie bardzo zbliżona do wersji Shawyer'a bo taki był cel aby potwierdzić lub zaprzeczyć doniesienia wynalazcy tylko komora próżniowa była na wysokim poziomie.
Tak odnośnie tego silnika, sprawdziłeś może jakiego rzędu wielkości "napęd" on generuje? Przeanalizowałeś dokładnie wyniki otrzymane od NASA? Widziałeś jaki rozrzut danych wygenerowali? Bo czytając twoje superoptymistyczne posty, odnoszę wrażenie, że jednak nie
18d73f41c1c01aef8fdf04b5e3282c14752c25f5_62181c6d1d29a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-01-24, 23:48   #166
niewidzialny30
BAN stały

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;70106556]Na jakiej podstawie oceniłeś moją wiedzę o radiotechnice, skoro nie zamieniliśmy słowa na ten temat?
Swoją drogą, cóż takiego jest twoim zdaniem napędzane przez ten silnik?
Oczywiście, że nie potrzebował. Głównie dlatego, że nie zwykło się używać hieroglifów w zaawansowanej matematyce.
Tak odnośnie tego silnika, sprawdziłeś może jakiego rzędu wielkości "napęd" on generuje? Przeanalizowałeś dokładnie wyniki otrzymane od NASA? Widziałeś jaki rozrzut danych wygenerowali? Bo czytając twoje superoptymistyczne posty, odnoszę wrażenie, że jednak nie [/QUOTE]

Dobrze wiesz o co mi chodzi tymi hieroglifami, nie denerwuj mnie:P
Owszem bardzo mały ale sam fakt generowania jest odkryciem czegoś bardzo ciekawego, poczekamy na testy w kosmosie tam ów silnik będzie w stanie się rozpędzić ale wiesz chyba do czego zmierzam? i przestań widywać wszystko w czarnych barwach nazwąjąc to czego nie rozumiesz rozebranym TV.

Czas edycji: 2017-01-24 o 23:51
Stary 2017-01-24, 23:52   #167
Konto usunięte

Cytat:
Dobrze wiesz o co mi chodzi tymi hieroglifami, nie denerwuj mnie:P
Owszem bardzo mały ale sam fakt generowania jest odkryciem czegoś bardzo ciekawego, poczekamy na testy w kosmosie tam ów silnik będzie w stanie się rozpędzić ale wiesz chyba do czego zmierzam? i przestań widywać wszystko w czarnych barwach nazwąjąc to czego nie rozumiesz rozebranym TV.
Już kolejny raz z braku argumentów obrażasz moją inteligencję. Brawo, facet marzeń
Stary 2017-01-24, 23:55   #168
Konto usunięte

Cytat:
Na bogów! nigdzie nie napisałem że chce być wielkim prawdziwym naukowcem!! skąd wysnuliście taką teorie? ile razy mam to powtarzać?, wynalazcą może gdy wynajdę coś co działa ale posiadam taki umysł i juz.
Jaki?
6294979b07e94e60c86b4a71a35022ccf5d1d257_656d16825a5b5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-24, 23:59   #169
niewidzialny30
BAN stały

Cytat:
Już kolejny raz z braku argumentów obrażasz moją inteligencję. Brawo, facet marzeń
a jakie argumenty cie przekonają? ty wiesz lepiej i już, nie masz pojęcia o radiotechnice (składasz radia? bo ja tak i nie tylko) bo nawet nie wiesz o czym mówię.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-01-25, 00:02   #170
Konto usunięte

Cytat:
a jakie argumenty cie przekonają?
Do czego przekonają? Ja się raczej zastanawiam co ciebie przekona do krytycznej analizy danych.
Cytat:
ty wiesz lepiej i już, nie masz pojęcia o radiotechnice (składasz radia? bo ja tak i nie tylko) bo nawet nie wiesz o czym mówię.
Co wiem lepiej? I ponawiam pytanie: na jakiej podstawie oceniasz moją wiedzę o radiotechnice, skoro nie zamieniliśmy słowa na ten temat?
Stary 2017-01-25, 00:17   #171
niewidzialny30
BAN stały

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;70106796]Do czego przekonają? Ja się raczej zastanawiam co ciebie przekona do krytycznej analizy danych.
Co wiem lepiej? I ponawiam pytanie: na jakiej podstawie oceniasz moją wiedzę o radiotechnice, skoro nie zamieniliśmy słowa na ten temat?[/QUOTE]

zobaczyłaś moje urządzenie na jakimś marnym zdjęciu, nie skrytykowałaś konkretnie mojej wizji ew działania tego wynalazku mimo że ja pokrótce ja opisałem nawet nie poprosiłaś o więcej danych tylko od razu wyjechałaś o efektach kwantowych i rurze od sraj taśmy, wgl co ja robie?! jestem idiotą wierząc w cień szansy że to może zadziałać! Jeśli chcesz pogadać o tym bardziej i naprawdę posiadasz wiedzę z zakresu radiotechniki oraz doświadczenie to możemy założyć temat stricte naukowy bo jak na razie to słabo to wygląda z twojej strony.(nawet chciałbym aby do tego doszło bo obalając moje teorie dajesz mi dużo do myślenia, zawsze staram się obalać własne teorie i sprawdzać ile wytrzymają)

Czas edycji: 2017-01-25 o 00:19
Stary 2017-01-25, 00:20   #172
Konto usunięte

[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;70106796]Do czego przekonają? Ja się raczej zastanawiam co ciebie przekona do krytycznej analizy danych.
Co wiem lepiej? I ponawiam pytanie: na jakiej podstawie oceniasz moją wiedzę o radiotechnice, skoro nie zamieniliśmy słowa na ten temat?[/QUOTE]
Lisbeth, no jak to, przecież to oczywiste, że baby so ograniczone, tylko paznokcie malujo i się na niczym nie znajo. I tylko się czepiajo biednych żuczków i hieroglifów się każo uczyć, jakby tu starożytny Egipt był, a nie Polska. Weź, co to w ogóle za pytanie.
Stary 2017-01-25, 00:28   #173
niewidzialny30
BAN stały

dobra a teraz coś bardziej na temat niż naŁuka garażowa.

Cytat:
Popieram annę87 i inne przedmówczynie dające opór przekonaniu, że życie za 2 k oznacza marną egzystencję, mieszkanie z rodzicami - patologię, bycie wynalazcą - brak ambicji, a posiadanie prawa jazdy determinuje męskość. Aha, no i brak partnera ok. 30 znamionuje poważne zaburzenia psychiczne.
To chyba jakiś ponury żart...
Autorze, dla mnie brzmisz jak sensowny, logicznie myślący człowiek z poczuciem humoru (bo to o Zarze to były żarty, tak? ) i pasją. Może trochę niepewny siebie, ale to bywa urocze. No i mieszkający w jednym z najpiękniejszych regionów kraju! Nie poddawaj się - jażyję teraz w dużym mieście i uwierz, znam mnóstwo młodych ludzi z "problemem związkowym", akurat głównie dziewczyn. Życzę, żeby jakaś freelancerka czy zdalnie pracująca postanowiła dla Ciebie uciec w Bieszczady
to zbyt optymistyczne, aż przerażające.

Cytat:
Jeszcze raz ktoś napisze, co facet powinien i wyjdę z siebie...
nie nie, facet jednak trochę powinien, wdłg mnie powinien:
1. Być wierny
2. Nie chlać
3. Pracować
3. Umieć się zachować wśród ludzi
4. Mieć cierpliwość do kobiety (hehe)

btw, myślicie że nadaje się do chłopaków do wzięcia?

Czas edycji: 2017-01-25 o 00:30
Stary 2017-01-25, 00:47   #174
niewidzialny30
BAN stały

Cytat:
I tylko się czepiajo biednych żuczków i hieroglifów się każo uczyć, jakby tu starożytny Egipt był, a nie Polska. Weź, co to w ogóle za pytanie.
przyznam że to słabo trafiona metafora ale wy tylko czekacie na to żeby móc się do czegoś przyczepić.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg einsteinjpgjpg-4a389e85f92a0547.jpg (120,7 KB, 81 załadowań)
Stary 2017-01-25, 07:59   #175
Fortuna1
Zakorzenienie

Autorze pokaż zdjęcie to może wrócimy do głównego tematu.

Stary 2017-01-25, 09:30   #176
Konto usunięte

Cytat:
zobaczyłaś moje urządzenie na jakimś marnym zdjęciu, nie skrytykowałaś konkretnie mojej wizji ew działania tego wynalazku mimo że ja pokrótce ja opisałem nawet nie poprosiłaś o więcej danych tylko od razu wyjechałaś o efektach kwantowych i rurze od sraj taśmy, wgl co ja robie?! jestem idiotą wierząc w cień szansy że to może zadziałać! Jeśli chcesz pogadać o tym bardziej i naprawdę posiadasz wiedzę z zakresu radiotechniki oraz doświadczenie to możemy założyć temat stricte naukowy bo jak na razie to słabo to wygląda z twojej strony.(nawet chciałbym aby do tego doszło bo obalając moje teorie dajesz mi dużo do myślenia, zawsze staram się obalać własne teorie i sprawdzać ile wytrzymają)
"Spotkałam" jakiś czas temu twoje (tak, dokładnie TO) urządzenie już w co najmniej dwóch innych miejscach internetów lepiej nadających się do wymiany doświadczeń na ten temat. Tutaj sam wyskoczyłeś z czerpaniem nadwyżek energii prosto z atomu, więc tak jakby te zjawiska kwantowe to nie mój pomysł
Zastanawiam się też dlaczego co rusz piszesz, że chciałbyś zakończyć ten temat, bo nie o tym miał być wątek, a jednak nadal go ciągniesz.
Stary 2017-01-25, 11:24   #177
annamari29
Raczkowanie

Pracujesz za ok 2000 zł jak sam pisałeś, jak się okazuje na własnej działalności, osobę u której wykonujesz zlecenia nazywasz januszem biznesu... bhua ha ha. Jakbyś nie zauważył sam jesteś januszem biznesu, a ten co daje Ci taką prace wykorzystuje Twoją januszowatość, żeby zaoszczędzić i więcej zostało dla nniego...
A ty ani nie masz chorobowego, stracisz pracę jak przestaniesz wykonywać zlecenie. No sorry trochę krytyki wobec siebie, a nie wytykasz innym.
annamari29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-25, 11:55   #178
niewidzialny30
BAN stały

Co to za miejsca? (pojawiają się necie podobne koncepcje może nawet takie same i co z tego? nanotechnologia tez się pojawia wszędzie ostatnio a nadal jej nie mamy w domu) efekty kwantowe owszem ale ja z nich nie drwię w przeciwieństwie do ciebie, efekty poniekąd kwantowe masz nawet w kablu z prądem, co w tym dziwnego? Problem polega na tym nie podałaś żadnych argumentów przeczących możliwości występowaniu opisanego przeze mnie zjawiska "nie bo nie" nie wypowiadaj sie w ten sposób o rzeczach a których się nie znasz bo tak z tego wynika, Koleś który wynalazł mikrofalówkę w której odgrzewasz pitce z biedronki odkrył ją przez przypadek; batonik w jego kieszeni roztopił się gdy pracował przy radarach, nikt tego jakoś nie zaobserwował wcześniej a radar był już dostępny od dawna.
Chciałbym zakończyć ten temat ale cały czas mnie prowokujesz
Wyluzuj już, proszę cie.

Cytat:
Autorze pokaż zdjęcie
Foty nie będzie (podobno wygląd nie ma znaczenia? :P) aleee mój link do profilu randowskiego otrzymała pewna miła istota z tego forum i stwierdziła że jest ok.Dostaniecie mały fotoreportaż z mojej pracy, może to was zainteresuje (o moim hobby już ani słowa bo kontrowersje to wzbudziło ogromne)

Janusz jak to Janusz(to on nakłonił mnie do założenia DG i zarabiam więcej niż 2k ale na ZUS płacę 1200, Janusz też opłaca mi księgowego) u nas na podkarpaciu bida jak fix, ludzie mi zazdroszczą ze mam taka prace, serio!) ale nie mogę powiedzieć że nie lubię mojej pracy bo w pracy nie doświadczam żadnego stresu i nikt mnie nie gnoi, panuje wyluzowana atmosfera a na zmianę przypadają tylko 2 osoby (ja i pewien STARY KAWALER 40+) dodatkową zaletą jest to że jestem tam w ramach DG więc mogę sobie kupować rożne rzeczy na firmę i odliczać to od podatku.
Wyniki sondy są bardzo podzielone, wygląda na to ze tyle zdań ile kobiet, fascynujące.

Czas edycji: 2017-01-25 o 12:00
Stary 2017-01-25, 12:18   #179
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Co to za miejsca? (pojawiają się necie podobne koncepcje może nawet takie same i co z tego? nanotechnologia tez się pojawia wszędzie ostatnio a nadal jej nie mamy w domu) efekty kwantowe owszem ale ja z nich nie drwię w przeciwieństwie do ciebie, efekty poniekąd kwantowe masz nawet w kablu z prądem, co w tym dziwnego? Problem polega na tym nie podałaś żadnych argumentów przeczących możliwości występowaniu opisanego przeze mnie zjawiska "nie bo nie" nie wypowiadaj sie w ten sposób o rzeczach a których się nie znasz bo tak z tego wynika, Koleś który wynalazł mikrofalówkę w której odgrzewasz pitce z biedronki odkrył ją przez przypadek; batonik w jego kieszeni roztopił się gdy pracował przy radarach, nikt tego jakoś nie zaobserwował wcześniej a radar był już dostępny od dawna.
Chciałbym zakończyć ten temat ale cały czas mnie prowokujesz
Wyluzuj już, proszę cie.

Foty nie będzie (podobno wygląd nie ma znaczenia? :P) aleee mój link do profilu randowskiego otrzymała pewna miła istota z tego forum i stwierdziła że jest ok.Dostaniecie mały fotoreportaż z mojej pracy, może to was zainteresuje (o moim hobby już ani słowa bo kontrowersje to wzbudziło ogromne)

Janusz jak to Janusz(to on nakłonił mnie do założenia DG i zarabiam więcej niż 2k ale na ZUS płacę 1200, Janusz też opłaca mi księgowego) u nas na podkarpaciu bida jak fix, ludzie mi zazdroszczą ze mam taka prace, serio!) ale nie mogę powiedzieć że nie lubię mojej pracy bo w pracy nie doświadczam żadnego stresu i nikt mnie nie gnoi, panuje wyluzowana atmosfera a na zmianę przypadają tylko 2 osoby (ja i pewien STARY KAWALER 40+) dodatkową zaletą jest to że jestem tam w ramach DG więc mogę sobie kupować rożne rzeczy na firmę i odliczać to od podatku.
Wyniki sondy są bardzo podzielone, wygląda na to ze tyle zdań ile kobiet, fascynujące.

Odkrycie godne naukowca i tęgiej głowy- kobiety to jednak nie jest jedna, szara masa myśląca w identyczny, schematyczny sposób. One jednak się między sobą różnią...
Jeszcze trochę podumasz i dojdziesz do wniosku, że kobiety...to...LUDZIE
Stary 2017-01-25, 12:21   #180
3ebdb6c370169ce1a39c163fc8d64643247d9f80
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
Jeszcze trochę podumasz i dojdziesz do wniosku, że kobiety...to...LUDZIE
Shush, no spoilers!
3ebdb6c370169ce1a39c163fc8d64643247d9f80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości