|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
Pokaż wyniki sondy: Czy waszym zdaniem autor tego wątku jest niezaradnym życiowo nieudacznikiem? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
18 | 32,73% |
Nie |
18 | 32,73% |
trudno ocenić |
19 | 34,55% |
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oceńcie moje życie, stary kawaler i nieudacznik?
Jak dla mnie brak prawa jazdy, nieogarniecie życiowe (mieszkanie z rodzicami, kiepska praca) sprawiają że nie spojrzałabym na takiego faceta. Mieszkać z rodzicami to można w wieku 20 lat, ale po studiach to już czas na samodzielność.
A właśnie, dlaczego nie poszedłes na studia? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#152 | |
zuy mod
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#154 |
zuy mod
|
Hobby moze sobie rozwijać na własną reke.
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Mamy faceta okolo 30stki
Pracuje za marne grosze dla jakiegos wasatego Janusza -mieszka z rodzicami - odklada operacje a nie widzi na oko Wlasciwie to po co mu laska jak jest mu tak dobrze? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Odpowiedziałam TAK w ankiecie. Trochę z przekory
![]()
#157 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Było o pustakach na dyskotekach i Instagramie? Było? Pewnie było. Albo "ja nawet nie wiem, co to jest ten Instagram". ![]() Cytat:
Cytat:
A to wywołuje odwrotny skutek do zamierzonego, bo (czemu zaprzeczysz) piszesz to z nadzieją na "nieprawda, wcale nie marnuje, jesteś wartościowy, na pewno fajnie się z tobą rozmawia", a tymczasem to jest ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#158 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Pomijając, że część tego forum jest dumna ze swoich seksistwoskich poglądów, a część tylko bezmyślne powtarza - co Cię to boli, że jakaś dziewczyna chce mieć chłopaka z prawem jazdy? Cytat:
I nie rozumiem, co macie z tymi studiami, na co techniczna uczelnia komuś negującemu zdobycze mainstreamowej nauki oraz pałającemu niechęcią do matematyki? A to partnera można szukać tylko, jak jest źle? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No chyba, że on jest jednym z tych licznych ludzi przekonanych, że na uczelniach technicznych w ogóle nie ma kobiet. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |||||||||||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
prototyp był wykonany w garażu przez Shawyer'a a wersja od NASA była konstrukcyjnie bardzo zbliżona do wersji Shawyer'a bo taki był cel aby potwierdzić lub zaprzeczyć doniesienia wynalazcy tylko komora próżniowa była na wysokim poziomie. Cytat:
Cytat:
(wgl polecam książkę "Pan raczy żartować, panie Feynman!) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wizażanki słuchajcie! nie tak powinien wyglądać ten topik, sprawy dot. nauki burżuazyjnej i postępowej, bycia garażowym "naukowcem", rozebranych telewizorów, królowej nauk matematyki, wyższości studiów nad nie studiami, sceptycyzmu odnośnie tego czy w garażu można dokonać wielkich odkryć itd zasługują na osobny temat, może taki założę gdy uporam się z tym. Cytat:
Cytat:
Cytat:
uff ten temat okazał się bardziej skomplikowany niż się spodziewałem (niekoniecznie to jest to złe) ale jednak nie komplikujmy spraw bardziej niz to potrzebne... Edytowane przez niewidzialny30 Czas edycji: 2017-01-24 o 23:28 |
|||||||||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Konto usunięte
|
Sorry, ale pochwicy idzie dostac od tego biadolenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Poka fotę. Edytowane przez adeedra Czas edycji: 2017-01-25 o 04:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Konto usunięte
|
Owszem, generalnie cokolwiek by się nie powiedziało, to zawsze znajdzie się ktoś, kto ma inne zdanie i uważa, że wie lepiej. Tak już jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Swoją drogą, cóż takiego jest twoim zdaniem napędzane przez ten silnik? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 |
BAN stały
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;70106556]Na jakiej podstawie oceniłeś moją wiedzę o radiotechnice, skoro nie zamieniliśmy słowa na ten temat?
![]() Swoją drogą, cóż takiego jest twoim zdaniem napędzane przez ten silnik? ![]() Oczywiście, że nie potrzebował. Głównie dlatego, że nie zwykło się używać hieroglifów w zaawansowanej matematyce. Tak odnośnie tego silnika, sprawdziłeś może jakiego rzędu wielkości "napęd" on generuje? Przeanalizowałeś dokładnie wyniki otrzymane od NASA? Widziałeś jaki rozrzut danych wygenerowali? Bo czytając twoje superoptymistyczne posty, odnoszę wrażenie, że jednak nie ![]() Dobrze wiesz o co mi chodzi tymi hieroglifami, nie denerwuj mnie:P Owszem bardzo mały ale sam fakt generowania jest odkryciem czegoś bardzo ciekawego, poczekamy na testy w kosmosie tam ów silnik będzie w stanie się rozpędzić ale wiesz chyba do czego zmierzam? i przestań widywać wszystko w czarnych barwach nazwąjąc to czego nie rozumiesz rozebranym TV. Edytowane przez niewidzialny30 Czas edycji: 2017-01-24 o 23:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Konto usunięte
|
Do czego przekonają? Ja się raczej zastanawiam co ciebie przekona do krytycznej analizy danych.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
BAN stały
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;70106796]Do czego przekonają? Ja się raczej zastanawiam co ciebie przekona do krytycznej analizy danych.
Co wiem lepiej? I ponawiam pytanie: na jakiej podstawie oceniasz moją wiedzę o radiotechnice, skoro nie zamieniliśmy słowa na ten temat?[/QUOTE] zobaczyłaś moje urządzenie na jakimś marnym zdjęciu, nie skrytykowałaś konkretnie mojej wizji ew działania tego wynalazku mimo że ja pokrótce ja opisałem nawet nie poprosiłaś o więcej danych tylko od razu wyjechałaś o efektach kwantowych i rurze od sraj taśmy, wgl co ja robie?! jestem idiotą wierząc w cień szansy że to może zadziałać! Jeśli chcesz pogadać o tym bardziej i naprawdę posiadasz wiedzę z zakresu radiotechniki oraz doświadczenie to możemy założyć temat stricte naukowy bo jak na razie to słabo to wygląda z twojej strony.(nawet chciałbym aby do tego doszło bo obalając moje teorie dajesz mi dużo do myślenia, zawsze staram się obalać własne teorie i sprawdzać ile wytrzymają) Edytowane przez niewidzialny30 Czas edycji: 2017-01-25 o 00:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Konto usunięte
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;70106796]Do czego przekonają? Ja się raczej zastanawiam co ciebie przekona do krytycznej analizy danych.
Co wiem lepiej? I ponawiam pytanie: na jakiej podstawie oceniasz moją wiedzę o radiotechnice, skoro nie zamieniliśmy słowa na ten temat?[/QUOTE] Lisbeth, no jak to, przecież to oczywiste, że baby so ograniczone, tylko paznokcie malujo i się na niczym nie znajo. I tylko się czepiajo biednych żuczków i hieroglifów się każo uczyć, jakby tu starożytny Egipt był, a nie Polska. Weź, co to w ogóle za pytanie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 | ||
BAN stały
|
dobra a teraz coś bardziej na temat niż naŁuka garażowa.
Cytat:
Cytat:
1. Być wierny 2. Nie chlać 3. Pracować 3. Umieć się zachować wśród ludzi 4. Mieć cierpliwość do kobiety (hehe) btw, myślicie że nadaje się do chłopaków do wzięcia? Edytowane przez niewidzialny30 Czas edycji: 2017-01-25 o 00:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Autorze pokaż zdjęcie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#176 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się też dlaczego co rusz piszesz, że chciałbyś zakończyć ten temat, bo nie o tym miał być wątek, a jednak nadal go ciągniesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Raczkowanie
|
Pracujesz za ok 2000 zł jak sam pisałeś, jak się okazuje na własnej działalności, osobę u której wykonujesz zlecenia nazywasz januszem biznesu... bhua ha ha. Jakbyś nie zauważył sam jesteś januszem biznesu, a ten co daje Ci taką prace wykorzystuje Twoją januszowatość, żeby zaoszczędzić i więcej zostało dla nniego...
A ty ani nie masz chorobowego, stracisz pracę jak przestaniesz wykonywać zlecenie. No sorry trochę krytyki wobec siebie, a nie wytykasz innym. |
![]() ![]() |
![]() |
#178 | |
BAN stały
|
Co to za miejsca? (pojawiają się necie podobne koncepcje może nawet takie same i co z tego? nanotechnologia tez się pojawia wszędzie ostatnio a nadal jej nie mamy w domu) efekty kwantowe owszem ale ja z nich nie drwię w przeciwieństwie do ciebie, efekty poniekąd kwantowe masz nawet w kablu z prądem, co w tym dziwnego? Problem polega na tym nie podałaś żadnych argumentów przeczących możliwości występowaniu opisanego przeze mnie zjawiska "nie bo nie" nie wypowiadaj sie w ten sposób o rzeczach a których się nie znasz bo tak z tego wynika, Koleś który wynalazł mikrofalówkę w której odgrzewasz pitce z biedronki odkrył ją przez przypadek; batonik w jego kieszeni roztopił się gdy pracował przy radarach, nikt tego jakoś nie zaobserwował wcześniej a radar był już dostępny od dawna.
Chciałbym zakończyć ten temat ale cały czas mnie prowokujesz ![]() Wyluzuj już, proszę cie. Cytat:
![]() Janusz jak to Janusz(to on nakłonił mnie do założenia DG i zarabiam więcej niż 2k ale na ZUS płacę 1200, Janusz też opłaca mi księgowego) u nas na podkarpaciu bida jak fix, ludzie mi zazdroszczą ze mam taka prace, serio!) ale nie mogę powiedzieć że nie lubię mojej pracy bo w pracy nie doświadczam żadnego stresu i nikt mnie nie gnoi, panuje wyluzowana atmosfera a na zmianę przypadają tylko 2 osoby (ja i pewien STARY KAWALER 40+) dodatkową zaletą jest to że jestem tam w ramach DG więc mogę sobie kupować rożne rzeczy na firmę i odliczać to od podatku. Wyniki sondy są bardzo podzielone, wygląda na to ze tyle zdań ile kobiet, fascynujące. Edytowane przez niewidzialny30 Czas edycji: 2017-01-25 o 12:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odkrycie godne naukowca i tęgiej głowy- kobiety to jednak nie jest jedna, szara masa myśląca w identyczny, schematyczny sposób. One jednak się między sobą różnią... Jeszcze trochę podumasz i dojdziesz do wniosku, że kobiety...to...LUDZIE ![]()
![]() |
#180 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.