|
|
#4681 |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LX
Dawaj!!
![]() David Garrett będzie grał w Polsce, ale ceni biletów zabiły mnie jeszcze bardziej, niż ceny na Stinga... Zapisz
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ile? ![]() U2 już od 132 funtów ![]() dołożyli drugi koncert w londynie ![]() szkoda tylko, że przed nie Mumford and Sons ![]() ale Noel Gallagher's High Flying Bird, też obleci ![]() Rejcz, nie pomogę, bo z Rossa używałam tylko maybellinów (kiedyś były spox) i jakiegoś astora, ale szału nie było
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2017-01-24 o 19:39 |
|
|
|
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Corii a mowia ze sport to zdrowie ;-) ale fajnie ze juz Ci lepiej :-D Ju a gdybys mnie w torbie przemycila nad morze? A tymczasem zazdroszcze Wam fajowego jedzenia w sensie ze mozecie, u mnie dieta wątrobowa czyli nudne troche bez smaku. Nie, nie zawsze bo to nietopsz na niej jest ale nie zawsze oplaca.mi sie gotowac dwa obiady :-/ Wysuszylam se.skore na ryjku na wióra. Aplikowalam rano.i wieczor kremy z retionolem, oszywiscie nie bylam swiadom ze ona sa wysuszajace :-/ tera sie lecze nawilzaczami. Musze.sie tym perelko przyjrzec bo lubie Bielende. Pytanko: jak pogrubic tekst z tel? Ni umiem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4685 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
SzatAnko - jesli nie kombinuje sie jak ja - po bandzie - to jak najbardziej tak
![]()
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, ale miałam go i strasznie sucho wyglądał. Nie wiem gdzie to ich lumi rozświetlenie. IMO jest tragiczny. Odcienie też. Wszystko pomarańczowieje. Ja teraz muszę coś co jest mega rozjaśniające. Niby Sephora mi w googlach wyszła, ale w ciemno nie kupię i nie za tę kasę.
Ogólnie to korektorowa lipa na rynku Nie klikłam nic bo wszystko ciemne/pomarańczowe. A jak jasne - Catrice to chamsko nienaturalne. Na wyższą półkę nie paczę. |
|
|
|
#4687 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#4688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4689 | ||||||
|
BAN stały
|
Znad herbaty
Wujek Gryxio przypilnuje i będzie doglądał, coby się żadne głupie pomysły w główce nie zalęgły Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I najlepiej na 3 rodzajach mięsa, z cebulą w łupinie Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Kojarzycie te odżywki do rzęs z substancją stosowaną w leczeniu jaskry? Otóż podobno (siostra mnie oświeciła) za pierwszym razem rzęsy faktycznie rosną jak szalone, cud-miód-malina, ale po pewnym czasie następuje masowy ich wypad i już nie jest tak pięknie. Najgorsze jednak to, że wpływają na wzrok, tzn. pogarszają go (oczywiście oficjalnie wszystko cacy i OK)
|
||||||
|
|
|
#4690 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
No i niech tylko urocze pozostaną ![]() No zdam, jak nie zapomnę ![]() A interesuje Cie fizyka? Kojarzymy. Mnie nic nie wypadało to dopiero psuje wzrok
|
|
#4691 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
albo cokolwiek innego
![]() Mogę przemycić nad morze, oczywiście, będziem mieszkać pod apteko w dwóch pokojach i łazienkami, do Mamy iść nie radzę, bo to kobieta walki i lubi samotność, ale do mnie i Gucia - zapraszam
|
#4693 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No moja niby tez ale lubie poczytać z tych dziedzin ciekawe rzeczy ![]() No dosyc długo, ale ani razu nie sypały mi sie rzęsy. Wypadały pojedyncze raz na jakis czas, jak normalnie.
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
taka pół-Apocalyptica, czyli wiolonczele dla Red
![]() https://www.youtube.com/watch?v=qfGggAGITwg
|
#4695 | |
|
Nindżopesz
|
Dasz linka?
Też szukam korektora, do tej pory miałam pod oczy MACa, ale przestał działać tj. włazi w zmarchy. Może stary. EDIT: albo ja stara W każdym razie mam ochotę na coś nowego.A Helenę R testowałaś? Cytat:
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2017-01-25 o 10:39 |
|
|
|
|
#4696 |
|
Zakorzenienie
|
no co - w sam raz do zapraszania na cukierki
|
#4697 |
|
Nindżopesz
|
Hmm, niby tak, ale wolę tych umorusanych i obszarpanych, co to kradną sąsiadowi jabłka
|
|
|
|
#4698 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() Snad śniadania
|
|
#4699 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Helena to bardziej rozswietlenie niz kamuflowanie czegokolwiek, a mialam juz chyba wiekszść korektorów ![]() Macowego Pro Longa kocham, mnie nigdy nie włazi nigdzie, ale zawsze staram sie dobrze przygotowac miejsce pod okami. Jednak Nars u mnie wygrywa.
|
|
#4700 | ||||
|
BAN stały
|
Znad kawy i drożdżówki
Cytat:
No to w sumie niedaleko od racjonalistki, prawda? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No co? Szatany w owczej skórze ![]() --- Rysio z Bandziorkiem polują w ogrodzie (widziałem m.in. cudną parę kosów), mam tylko nadzieję, że to bezowocne łowy będą
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2017-01-25 o 11:10 |
||||
|
|
|
#4701 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4702 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Nars mi wszystko zakrywa i jeszcze ąłdnie odbija swiatło A juz z pudrem Laury Mercier pod oczy to fogle fotoszop Ja mam Vanilla.Ale pdo oczy lubie rozowawe lekko - czego na ryjku na widać. Bo nosze podkłądy zoltawe albo neutralne.
|
|
#4703 |
|
|
Znad kawy i mleka w kawie.
No właśnie na głównej stronie eventim pisze, że od... 19 zł. Po wejściu w szczegóły, okazuje się, że zapomnieli zera na końcu dodać, ale te za 190, to są gdzieś przy szatniach, na przeciwległym końcu Torwaru, co scena... Przyzwoite miejsca są za 360 ![]() W ogóle, to wyczytałam w ulotce, dlaczego tak tyję, leki, które brałam przez ostatnie pół roku mi to wszystko zapewniły No ale jeszcze tylko kilka dni i potem może się uda zgubić cielsko nieco...Zapisz
|
#4704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje nocne też tyją, ale dzienne odchudzają
|
|
|
|
|
#4705 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4707 | |
|
|
Cytat:
![]() Kupiłam nową świecę Country Candle, pachnie mleczną czekoladą, taką gorącą, no obłęd. Do tego ma dwa knoty, więc się nie trzeba tak bawić z rozpalaniem, jak przy Yankee. A przed chwilą sobie jeszcze zamówiłam jakieś za 50 zł, przecena na Yankee ![]() Zapisz
Zapisz
- Chciałem powiedzieć [...], że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. -KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. Terry Pratchett, Czarodzicielstwo Edytowane przez Murszafka Czas edycji: 2017-01-25 o 12:00 |
|
|
|
|
#4708 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
Haj :-D
Cytowanie mi padlo wrrr Ju to kiedy mam sie pakowac? Spac moge nawet w wannie byleby nad morzem :-D my ludzie poludnia kochamy morze zawsze i o kazdej porze roku, za to w.gory jezdzimy rzadko, pewnie.sa za blisko hehe Corii noooo tani ten korektor nie jest ale moze warto? Tak ciezko kupic cos sensownego:-/ Gryxiu to nie tak ze cierpimy, gdybym byla mniej leniwa i wiecej zarabiala to bylyby dwa obiadki ale po co zycie tracic w kuchni :-D nienawidze gotowac :-D Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Chuligana tak? :-D Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
pocieszam się, że gdyby nie dzienne, to bym przytyła więcej i gorszych miejscach, a tak to jest w miarę korzystnie. o ile tycie może być korzystne
![]() oddali wodę i przyszła duża paczka glonów do sushi i tapioka do bubble tea, której nigdy nie robiłam
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2017-01-25 o 13:35 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

Nie klikłam nic bo wszystko ciemne/pomarańczowe. A jak jasne - Catrice to chamsko nienaturalne. Na wyższą półkę nie paczę. 

Kupiłam sobie niedawno nawet coś z tej beczki pt.'Gra w kosci Einsteina i kot Schrodingera"
to dopiero psuje wzrok