|
|
#1861 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
|
|
#1862 |
|
Rozeznanie
|
Siemano kotki
![]() Wpadam na Wizaż tylko na minutke, bo wola mnie szkic weglem na Historie Sztuki :/ Tiaaa... jak ja luuubie bazgrac po kartce :/ Baby, mi tam nawet przy zaparciach by "Kret" do przeczysczania zlewu nie pomogl :/ Xenny polknelam 4 tabletki i nic. Na szczescie po jakims czasie samo samo ruszylo, a tez mialam okropne problemy z wyproznianiem... Marga, witamy serdecznie A co do Wakacji to napewno swietnie bedziesz sie bawic we Francji, Bułgaria tez niczego sobie. Odradzam jednak Chorwacje... Plaże kamieniste, niektore z czarnego "żwiru". Niezyt zachecajacy widok, a o lezeniu plackiem mozna zapomniec, bo trzeba miec materac pod tylek.Ja w tym roku wybieram sie z rodzicielka do Hurghady w Egipcie. Chcemy zrobic sobie takie wakacje zycia ![]() Madame, Schism, co do trampek to juz od dawna czaje sie na conversa Chuck Taylor All Star, jednak narazie musze wynosic moje klasyczne czarne diversy ^^ Nooo juz po fryzjerze. Jest dobrze, aczkolwiek moglo byc lepeij. Tym razem obylo sie bez nieprzyjemnosci nie wliczajac tego ze baba mi prawie brwi obciela... Na szczescie sie odsunelam w pore Zdjecie bedzie juto, bo aparat sie wyczerpal ![]() Lece dokonczyc szkic. Milego wieczoru dziewuszki ![]() Cya
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Wy smigacie z tym pisaniem ;D No kurcze, ledwo nadążam.
Moje wakacje? Nie ważne gdzie, ważne z kim ! ^_^
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
od roku już nic nie tańczę
w sumie to żałuje że się wypisałam, ale jakoś już straciłam ochotę na te tańce ;P w tym roku chciałam zapisać się na Mażoretki, ale chyba dopiero we wrześniu to wypali więc sobie trochę poczekam.Tańczyłam 7 lat taniec nowoczesny
|
|
#1865 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oo.. to może podrzucę Ci jeszcze ze trzy pary moich do zwężenia.
|
|
#1866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie mama nie puściła by mnie jeszcze z żadnym chłopakiem ;P Ale fajne towarzystwo dobrze mieć Bo co to za wyjazd by był
|
|
|
#1867 |
|
Zakorzenienie
|
A co Wy tu tak wakacyjnie?
.Ja planuje pojechać na wakacje z moim Skarbem do Kołobrzegu,tydzień spędzę z koleżanką w Płocku u jej babci,tydzień z koleżanką w limanowej u jej rodziny i być może miesiąc w Niemczech u cioci .Zrobiło mi się lepiej i postanowiłam wybrać się na zakupy,kolekcja powiększyła mi się o kolejną parę szpilek i kurteczkę wiosenną ![]()
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ma za sobą 6 lat nowoczesnego i pamiątkę - wyjechane stawy ; / tez cholernie żałuję, ze zrezygnowałam, ale cóż poradzić..
Lecę poćwiczyć, trochę skakanka, brzuszki - trzeba znów za siebie się wziąc;D
|
#1869 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mogłabyś co nieco powiedzieć o tych obozach tanecznych, co tańczyliście chodzi mi o style, ile godzin dziennie, ile trwał obóz, ile kosztował itd.. ?
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
chwilę mnie nie ma a już tyle stron naprodukowałyście
![]() nadal tkwię nad tymi książkami i końca nie widać... ![]() jak ktoś jeszcze chce moje namiary na NK to poproszę o pw ![]() edit: madame nie tylko Ty jesteś leniem ja już sobie odpuściłam jutrzejsze wykłady i jedne ćwiczenia więc wybieram się tylko napisać kolokwium o 15 :P
Edytowane przez Spaza Czas edycji: 2008-03-25 o 19:57 Powód: dopisek |
|
|
|
#1871 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak Ci na imię ? A czego się dokładniej uczysz ?:P
|
|
#1872 |
|
Zadomowienie
|
Widzę,że namiętnie dyskutujecie o tańcu ...
![]() Przyznam,że tańczyć uwielbiam. ^^ Często przy muzyce wszelakiej (rock,r'n'b ,ciekawy pop,metal,reggae, electro...) wieczorem zdarza mi się 'poszaleć'. Traktuję to jako relaks,coś wyzwalające zmysły,emocje i formę aktywności fizycznej (innych ćwiczeń/sportu nie znoszę ;>)Preferuję taki hmm współczesny,stricte hip-hop,r'n'b z elementami dance hall'u i funky. Na zajęcia z ww czyli Street Dance,zapisałabym się ze 2 lata temu,gdyby nie szkoła,korki,choróbska x__X W czerwcu wsio się zmieni ![]() ![]()
|
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2 lata temu byłam na obozie tanecznym, ale towarzyskim, mieliśmy 1,5 godziny dziennie [oprócz niedzieli] zajęć i godzinę dziennie tak jakby aerobicku. 10 dni trwał i kosztował 800 zł. Ale w tamte wakacje byłam właśnie na obozie w Kołobrzegu. Tańczyliśmy głównie hip - hop. 2 godziny zajęć dziennie [znaczy to bywało różnie czasami mieliśmy nawet po 1,5 a w niektóre dni po 2,5] + w sobotę i niedziele mieliśmy występy na takiej hali - wstęp dla wszystkich [były też inne zespoły] Też trwał 10 dni ale dawałam za niego 1100 zł.
|
|
|
#1875 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja w sumie wszystko lubię tańczyć, tańczę już 12 lat ( w tym 5 lat balet, 5 lat disco/hip hop, no i teraz od września tańczę współczesny ) . Ogólnie zauważyłam ostatnio, że dzięki np. programowi YCD wzrosło zainteresowanie tańcem i taniec zrobił się kuuul i trendi. ![]() Cytat:
|
|
#1876 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
).
|
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile taki obóz kosztuje ?
|
|
|
#1878 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzecia na jutro Jeśli chodzi o prace to napisze coś więcej po kilku dniach, bo narazie nic nie wiemCytat:
![]() ![]() Na okres podobno najlepsza... czekolada ![]() Cytat:
Ja zawsze jak do domu wróce to mnie siłą dokarmiają i mam takie bóle żołądka, że cały czas tylko z miętą chodzę i jakieś tabletki na zgage łykam![]() Cytat:
Chyba zmienie temat swojej pracy magisterskiej Napisze o syndromie nagminnie szerzącym się wśród studentówCytat:
Nie chce się męczyć z odrostami. Do tego musiałabym sobie brwi przyciemniać. Za dużo tego wszystkiego. Do tego nie mam pewności czy w czerni będzie mi ładnie![]() Cytat:
Wakacje już planujecie Jej ja nawet na weekend majowy jeszcze planów nie mam![]() Cytat:
Oczywiście jak ktoś lubi plackiem leżeć na piaszczystej plaży to miejsce nie dla niego Ja tego nie znosze, więc mi kamienie nie przeszkadzały. Ja uwielbiam spacerować, chodzić, zwiedzać, poznawać nowe miejsca. Chorwacja to niesamowite, zapierające dech w piersiach widoki, góry obok morza, bardzo czysty kraj, czysta woda - raki w wodzie No i Ci przystojni Włosi - wszędzie się wałęsają ... Polecam z czystym sercem![]() No koniecznie załącz fotke ![]() Cytat:
![]() ![]() Witam nowe plotkary |
||||||||
|
|
|
#1879 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1880 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do Chorwacji zgadzam się z Tobą całkowicie - cudowne miejsce
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1882 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak ty sie z nim dogadywalas? Po angielsku? Ja tam tez poznalam takiego fantastycznego francuza no ale wakacje sie skonczyly i teraz nawet nie pamietam jak mial na imie ale mam co wspominac![]() Cytat:
![]() Jejku ja dopiero zaczelam moja przygode z tancem a widze ze niektore z was to juz pol zycia tancza jakas opozniona jestes wszystko co fajne odkrywam za pozno...
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też idę do dermatologa,ale póki co z NFZ 14 kwietnia
|
|
#1885 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co zaczęłaś tańczyć ? :P
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w H&M
|
|
#1888 | ||||||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Ależ suniecie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A zajęcia to zagraniczne systemy medialne - studiuję dziennikarstwo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym chcę pracować w wakacje więc wielkich wojaży to nie bedzie w tym roku...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A teraz, jako, że funduszy mniej upatrzyłam sobie HD-ki, takie w pepitkę Cytat:
![]() A pełne leserstwo - słusznie, to najlepszy sposób spędzania czasu, nie tylko wolnego ![]() Cytat:
oooossstrooo ![]() swoją drogą, niezłą masz garderobę - chyba nigdy w zyciu nie miałam 15par spodni na raz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Czekam na fotencję i miłego szkicowania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
od razu mi raźniej O 15 będę kciukować ![]() Cytat:
Ja też uwielbiam tańczyć i traktuję to jako relaks, choc i inne formy ćwiczeń lubię ![]() Kiedyś tańczyłam trochę towarzyskiego, trochę nowoczesnego, trochę salsy, ale baaardzo amatorsko. No i swego czasu robiłam choreografię dla kółka teatralnego mojej podstawowki- uwielbiałam uczyć dzieciaki roznych układów ![]() jak będziesz się zapisywac na tańce daj znać - chętnie się dołączę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Marga, Smak6malin - juz Was mam na n-k ![]() Nie musze dodawać, że śliczne imiona i śliczne Wy same, bo to już tradycja u Wizażanek ![]() Dzieki swojemu lenistwu obejrzę dziś Chirurgów bo nie muszę jutro wstawać o dzikiej godzinie jaką jest 5 hurrreeeej ![]() A w ogóle to bolą mnie zęby, ot co :P Miłego wieczora, buzi EDIT: Lolciu, świetne zakupy A mój dzisiejszy płaszczyk to taki trochę w klimacie tej kurteczki - tj.czarny (bo ja zawsze "bazy" kupuje ciemne, a dodatkami ubarwiam, nigdy odwrotnie:P), z podobnego materiału i z paskiem w talii - tylko dłuższy trochę no i dwurzędówka
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zawsze chodziłam na NFZ. I nawet miesiąc przed świętami chciałam się zapisać i mówie: że chce się zapisać do kogoś na pierwszy wolny termin - ona na to: wtorek (a był poniedziałek) - a ja na to: za miesiąc czy w przyszłym tygodniu ![]() - a ona, że już jutro Aż mi mowe odebrało |
|
|
|
#1890 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ile masz lat jeśli możesz zdradzić ? ![]() śliczne zakupy Cytat:
a skąd wiesz o tym obozie ? Chciałabym na taki pojechać
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.

i w tym roku chciałabym też na jakiś obóz taneczny jechać
to nieźle musiało Ci się powodzić

A co do Wakacji to napewno swietnie bedziesz sie bawic we Francji, Bułgaria tez niczego sobie. Odradzam jednak Chorwacje... Plaże kamieniste, niektore z czarnego "żwiru". Niezyt zachecajacy widok, a o lezeniu plackiem mozna zapomniec, bo trzeba miec materac pod tylek.
Zdjecie bedzie juto, bo aparat sie wyczerpal 

Trzecia na jutro
Chyba Bulgaria. Byla moze ktoras?
Oczywiście jak ktoś lubi plackiem leżeć na piaszczystej plaży to miejsce nie dla niego