![]() |
#3901 | ||||
czyli Endżi
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja teraz w ten weekend po raz pierwszy pomalowałam rzęsiska legendarnym High Impact Clinique ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Ktoś wie, jak dokładnie jest z Diorem? Bo zabroniłam ostatnio mojemu Miłemu zrobić sobie prezent z Diora - obiło mi się coś, że testują... ![]() No i Head and Shoulders... Przegapiłam dotychczas i boję się, że przy następnych zakupach będę miała ciężka przeprawę z Królewną. ![]()
![]() |
#3903 |
Zakorzenienie
|
O, teraz już lepszy temat
![]() ![]() ![]() 2000 Calorie kupię koniecznie, zawsze zapominam, że miałam go przetestować, a jeśli piszecie, że robi firanki, to już jestem przekonana w 100%, że muszę go mieć ![]() Miałam Hypnose i Flextencils Lancome i bardzo, bardzo je lubiłam, przede wszystkim za dobry efekt i za to, że się nie rozmazywały, nawet jak trafiłam na śnieżycę ![]() A teraz szykuję się do High Definition Clinique, tego i z grzebykiem i szczoteczką. Jak nie lubię szczoteczek w tuszach, to takie połączenie mi pasuje ![]() Też nie lubicie świeżych, nowo kupionych tuszy? Bo ja się nie umiem takimi malować, musi trochę podeschnąć, wtedy maluje mi się lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Zakorzenienie
|
Sabbath, zajrzyj do mojego podpisu.
H&S należy do testującego molocha.
#3905 |
rude jest piękne:)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Z drugiej strony, przynajmniej nie kuszą Smashboxy. ![]() Co do rozświetlaczy: nie mam żadnego (i nigdy nie używałam), więc szukam w ciemno i z obłędem w oczach. Z różami eksperymentowałam. Kupiłam Bourjois i jest do chrzanu. Moim zdaniem.
![]() |
#3907 |
Zakorzenienie
|
Już nigdy nie kupię nic z Garniera
![]() Powiedzcie mi jeszcze jedną rzecz - z tego, co wiem, czasem producenci dają znaczek, że produkt nie był testowany na zwierzętach - i często to prawda, tylko problem jest taki, że poszczególne składniki były ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-03-25 o 22:28 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładna
![]() ![]() Podobnie jak bubel Everlong ![]() ![]() ![]() Obecnie jadę na Mary Kay Ultimate Mascara (bardzo fajny i nie testowany na zwierzaczkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Zakorzenienie
|
Co do tuszów, to specjalistką raczej nie jestem. W przeciwieństwie do wiekszości dziewczyn, u mnie tusze bardzo długo zachowuja świeżość. Najkrócej, bo około roku mialam tusz z Palomy, który mi się po prostu skończył. Ale nie zdarza mi się, aby tusz mi wysechł czy zbił się w grudki. A ponieważ nie maluje oczu codziennie, więc jestem chyba jedną z nielicznych Wizażanek, które w calym życiu zuzyły może z 10 tuszy...
![]() Mam jeden, który kupiłam około 7 lat temu (sic!) i wciąz maluje - jest to kolor błękitny Margaret Astor z serii "Long Life". Faktycznie, long... ![]() A obecnie mam dwa tusze - wydłużający Gosha, który daje naturalny efekt oraz Volume Express Maybelline, którym mozna uzyskac zarówno naturany, jak i nieco mocniejszy efekt.
#3910 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wolę mokruteńkie ![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o tusze Mary Kay to podobno świetny jest ten jakiś tam wydłużający ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3913 | |
|
Cytat:
Musze teraz sprawdzic rozswietlacze z Collistara Aniolek wspominala o nich ,a w temacie rozswietlaczy jestem zielona jak wiosenna trawka. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3914 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wbrew nazwie, glownie pogrubia- przynajmniej moje rzesy. A mam z natury b.dlugie, dosc geste, ale pojedyncze wloski sa cieniutkie- i ten tusz po prostu podkresla ich naturalne atuty. Mnie odpowiada taki wlasnie efekt pogrubienia, bez "owadzich nozek" i teatralnego efektu. Niestety, moze sie okazac, ze Twoje rzesy za malo wydluzy. Dobranoc ![]() Cytat:
Od siebie moge napisac, ze najlepszym rozswietlaczem w kremie, jaki kiedykolwiek mialam, jest baza Lumene-Crystal Radiance, na zdjeciu, pierwsza od lewej. Opalizuje na rozowawo, wiec nadaje sie do "ochladzania" i rozjasniania, (czyli jest pozyteczna dla bladziochow ![]() Poza tym C.R.Lumene nie jest droga, ladnie pachnie, nie zapycha i nie uczula, nawet mnie ![]() Z rozswietlaczy w kamieniu, niezmiennie ![]() ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2008-03-25 o 23:53 Powód: fotka:) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
Czekam na Ragnarok
|
Boże, dziewczyny, rozbrajacie mnie z tym TEN, ten, TEEEN ![]() Miałam pod wieczór dość niemrawy humor, ale co piwo robi z człowiekiem (dobrego, bo w małych ilościach, na nerki dobrze wpływa i leczy przeziębienia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dlatego Aggie- jestes prawdziwa rekordzistka ![]() Ja wymieniam tusze maksymalnie co pol roku, (w praktyce co ok. 3-4 miesiace)- nawet gdy wygladaja jeszcze calkiem poprawnie, ale zapach lub konsystencja przestaja mi sie podobac- wyrzucam. ----------------------------------------------- Skoro jestesmy w temacie testow, mam dobra wiadomosc odnosnie CdG. Ostatnio wyczytalam na nowym kartoniku perfum CdG2, (na poprzednich jeszcze nie bylo tego info), ze CdG nalezy do grupy Puig S.A. - ktora nie testuje na zwierzetach i jest na liscie OK Pety ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3917 | |
Zakorzenienie
|
No co, no co...?
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
czyli Endżi
|
Aggie, bo wiesz co... ja na Twoim miejscu bym nie ryzykowała z tak długim chomikowaniem tuszu
![]() ![]() ![]() Podczas używania tuszu wtłacza się do niego powietrze, mimowolnie pakują się tam drobnoustroje, które niestety mogą się mnożyć w tak przyjemnym środowisku ![]() ![]() Katt, ekstra wiadomość ![]() Sałataaaaa ... ![]() ![]() CzarnaZuziu, robiłam próbę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
|
Katt dziekuje pieknie sprawdze Lumene
![]() Maczki Clinique mam 01 Peony. Salatunciu teraz masz przyzwoity av (chociaz ja juzem stara i niedowidzaca ,a do Twojego sie tak przyzwyczailam ,ze po konturach poznawalam) ![]() ![]() Aniol ty tez szaleju dzis sie najadlas co otworze strone to kurka wodna zastanawiam sie czy juz zupelnie padlo mi na oczy w postaci oczoplasu? ![]() ![]() No patrz ty zanim napisalam to juz zdarzylas zmienic av |
![]() ![]() |
![]() |
#3920 |
Zakorzenienie
|
Salato- super avek
![]() Angel- wracaj z poprzednim avkiem ![]() ![]() ![]() Zuziu- ucieszylabym sie, gdyby baza Lumene okazala sie dobra takze dla Ciebie ![]() - jest naprawde milutka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 | |
Zakorzenienie
|
Aniołku, słit av!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Aggie Kochana! Całe "Perfumy" zamartwiają się i błagają: wyrzuć to paskudztwo! ![]() ![]() ![]() /edit/ Dziewczyny, dziękowaczki! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
|
Dobranoc wszystkim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3924 |
czyli Endżi
|
Dobra, wrzucam poprzedni av, bo zrzędzicie jak nie powiem co
![]() ![]() To zdjęcie ładniej wygląda w naturalnym, większym formacie ![]() ![]() No właśnie Aggie, bo kurczę jeszcze nam... tfu! tfu! tfu! przez lewe ramię ... oślepniesz, no! ![]() Teresko, dobranoc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() -------------------------------------------- Zuziu vel Teresko- dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3926 | |||
Zakorzenienie
|
Nooo, wreszcie!
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() /edit/ Ja też chcę tak jak Katt, ja też! ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
czyli Endżi
|
Nie róbcie scen...
![]() Wrzucam i mam nadzieję, że szybko zniknie w odmętach wątku ![]() ![]() A teraz proponuję wrócić do tematów autentycznie ciekawych tj np kolorówki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
Znalazlam tusz Collistar 3D w KWC- i okazuje sie, ze ma nawet 10ml
![]() Angel- slicznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Zadomowienie
|
Aniele, prawdziwa piękność z Ciebie
![]()
#3930 |
czyli Endżi
|
Lea, dziękuję
![]() ![]() Oglądałam Twoją nową dostawę fotek na n-k ![]() ![]() Katt, tak tą foteczkę robiłam sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.