|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LI
Cytat:
Zadzwoniłaś zeby zwrócili? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LI
Cytat:
|
|
|
|
|
#4173 |
|
Szanelowa Madżesti
|
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- |
|
|
|
#4174 | |
|
Lady Pudernica
|
Cytat:
Eeee, to ja chyba nie idę się leczyć
|
|
|
|
|
#4175 | ||
|
Shoe addict :)
|
Cytat:
![]() Myślę jeszcze o tych: http://www.kazar.com/pl/sklep/9585-z...709-l2-09.html Te są zabudowane, więc nie byłoby problemu ![]() Albo te ![]() http://www.kazar.com/pl/sklep/9716-z...637-l2-09.html ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisze tylko 'mój Ty Kermiciku' albo lepiej 'żabciuuuu'. |
|
|
|
|
#4177 | |
|
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba sobie naciagnęłam ścięgno pod kolanem wczoraj... Jak chodzę to czuję jakiś taki dyskomfort |
|
|
|
|
#4179 | |||
|
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() wysokie dziady, też pewnie nie dałabym rady w nich latać Cytat:
|
|||
|
|
|
#4180 |
|
Guerlain Lover
|
zazdroszczę, poszłabym spać, ale do biura przyjechałam |
|
|
|
#4181 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
a tak w ogóle to trwam w odwyku - w primarku kupiłam tylko koszulkę nocną, zero kosmetyków ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- noo wiem taka pogoda ale ja cały weekend pracowałam, wczoraj też i dopiero dziś odbieram wolne za niedzielę. wczoraj aż mi się w głowie kręciło ze zmęczenia...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie tez Kraków!!!! W dodatku dzwoniłam do dpd i nie mogą zawrócić paczki jeśli nie ma na niej moich danych Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.kazar.com/pl/zdjecia/prod...9464aa.jpg?v=1 |
|
|
|
|
#4184 | |
|
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4185 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierdziele, ale Sephora namieszała. Na infolinii S nic nie wiedzą a na info dpd powiedzieli mi, że ja ani oni nic nie mogą zrobić (zawrócić paczki) ponieważ to jest błąd nadawcy i to on musi wydać taką dyspozycje. No jajca jak berety. Nie było by problemy jakby omyłkowo był tam wpisany mój nr telefonu. Ale ja sie obawiam m, że moje złotko otrzyma przypadkowa osoba
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4186 |
|
Lady Pudernica
|
Czy w dougu poza kremem C. i odżywką do rzęs coś jeszcze wchodzi?
|
|
|
|
#4187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy okazji zapytaj o swoją kartę Też bym chętnie poszła spać ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4188 |
|
F • R • I • E • N • D • S
|
01ck2 żel pod prysznic od 129zł
inoil biotherm od 179zł gift01 od 99zł edit własnie spr i chyba się pokończyły te prezenty, ale można sprawdzac ![]()
"I wish there was a way to know you're in the good old days before you've actually left them" Edytowane przez Aniia91 Czas edycji: 2017-01-26 o 09:51 |
|
|
|
#4189 |
|
Lady Pudernica
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie rozmawiałm na infolinii z kobietą która twierdzi, że moja karta wcale nie została wysłana i ona ponowi jej wysyłke (a chwile wcześniej twierdziła, że wcale karty nie wysłali) i, że znowu mam czekać od 4 do 6 tygodni bo taki mają czas na dostarczenie karty. No to tym mnie wkurzyła i powiedziałam jej, że mają bałagan i wytknęłam jej głupoty jakie gada na co ta kazała mi dzwonic do kuriera i zawrócić przesyłke bo oni nie mogą nic zrobić. A chwile później na koniec rozmowy powiedziała, że kurier nie ma żadnej przesyłki - tak jej się wydaje (to było kluczowe wyrażenie tej rozmowy) i, że to tylko błąd. No jajca. Ja się denerwuje o moją karte a oni twierdzą, że jej wcale nie wysłali. Ale jak widzę co się u nich dzieje to jakoś mnie to nie przekonuje
|
|
|
|
#4191 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jestem ciekawa nowości z S., w szczeólności tych wód to oczyszczania, ale skuszę się na nie jak będzie 3za2 |
||||
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
Aż z nerwów kompletuje kombo zamówienie w D
ale i tak pewnie nie opłace. Klikne na ukojenie nerwów i stresu z samego rana
|
|
|
|
#4193 |
|
Lady Pudernica
|
Pomyślę czy opłacić...
Obstrukcja zezwala na takie zamówienie - krem pod oczy się kończy, ślimakowe żele też (no dobra, prawie się kończą, mam 1 zapas). Benton Pielęgnacja Lotion do twarzy, 120 ml 1 szt. po 105,00 zł 105,00 zł Benton Pielęgnacja Krem pod oczy, 30 g 1 szt. po 135,00 zł 135,00 zł Skin79 Maseczki Maseczka, 25 g 1 szt. po 15,90 zł 15,90 zł Benton Pielęgnacja Maseczka, 20 g 1 szt. po 15,00 zł 15,00 zł Bon 25zł na zakupy w wybranej perfumerii stacjonarnej Bon 25zł na zakupy w wybranej perfumerii stacjonarnej 0,00 zł Realash Odżywka do rzęs (1 ml) Realash Odżywka do rzęs (1 ml) 0,00 zł Clinique Dramaticaly Moisturizing cream (15 ml) Clinique Dramaticaly Moisturizing cream (15 ml) 0,00 zł Alaia Paris Roll on EdP Alaia Paris Roll on EdP 0,00 zł Carolina Herera Good Girl EdP (7 ml) Carolina Herera Good Girl EdP (7 ml) 0,00 zł Yonelle Progresive Nanomask (4 ml) Yonelle Progresive Nanomask (4 ml) 0,00 zł Yoskine Moon Wakai Make-up Base (2 ml) Yoskine Moon Wakai Make-up Base (2 ml) 0,00 zł Bon rabatowy 20 % Bon rabatowy * Rabat zostanie odliczony od wartości Twojego zamówienia. * Twój rabat: 20% Bon rabatowy: 20 % Bon rabatowy PLN 20,00 Bon rabatowy * Rabat zostanie odliczony od wartości Twojego zamówienia. * Twój specjalny rabat online Bon rabatowy: 20,00 zł Suma pośrednia 270,90 zł Koszt wysyłki 0,00 zł Ogółem 204,00 zł Edytowane przez lena40 Czas edycji: 2017-01-26 o 10:21 |
|
|
|
#4194 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4195 |
|
Chanel Lady
|
Maarthusia te żabie platformy na szpilce które wrzuciłaś mierzyłam w stacjo bo się na nie napaliłam jak weszła do sklepów ta kolekcja
ale jakies takie niewygodne były ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- prezent tygodnia w D: ![]() mogliby coś w Chanela dać
|
|
|
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4197 | |
|
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
Lena za zamówienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
LISTA ZAMÓWIONYCH PRODUKTÓW:
Obraz Nazwa produktu Ilość i cena za sztukę cena całkowita Clochee "Demakijaż i oczyszczanie" Płyn do demakijażu, 250 ml Do produktu 2 szt. za 89,00 zł Cena podstawowa 35,60 zł / 100 ml 178,00 zł Bon rabatowy: 20 % Twój rabat: 20% Odciągniemy kwotę od sumy całkowitej -35,60 zł Yoskine "Junsei Anti-Age" Serum, 30 ml Do produktu 1 szt. za 64,90 zł Cena podstawowa 216,33 zł / 100 ml 64,90 zł Clochee "Demakijaż i oczyszczanie" Woda micelarna, 250 ml Do produktu 1 szt. za 59,00 zł Cena podstawowa 23,60 zł / 100 ml 59,00 zł Bon rabatowy: 20 % Twój rabat: 20% Odciągniemy kwotę od sumy całkowitej -11,80 zł Bon 25zł na zakupy w wybranej perfumerii stacjonarnej 1 szt. 0,00 zł Carolina Herera Good Girl EdP (7 ml) 250 ml 0,00 zł Clinique Dramaticaly Moisturizing cream (15 ml) 15 ml 0,00 zł Realash Odżywka do rzęs (1 ml) 2,5 ml 0,00 zł Yoskine Moon Wakai night Cream (25 ml) 25 ml 0,00 zł Clochee Lekki balsam migdałowo kwiatowy (100 ml) 1 szt. 0,00 zł Clochee Lekki balsam - dzika róża (100 ml) 1 szt. 0,00 zł Clinique podkład Superbalanced 03 (1 ml) 1 ml 0,00 zł Próbka niespodzianka dla NIEJ 1 szt. 0,00 zł Sensai próbka niespodzianka 1 szt. |
|
|
|
#4199 |
|
Szanelowa Madżesti
|
|
|
|
|
#4200 | |
|
|
Cytat:
szkoda a może to i lepiej ![]() ![]() Lena, Kaktus ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:06.

"Mojej" nikt nie dostanie,bo paczka wraca do nadawcy. Ciekawe na kogo w ogóle są wystawione te karty 

zazdroszczę, poszłabym spać, ale do biura przyjechałam
ale ja cały weekend pracowałam, wczoraj też i dopiero dziś odbieram wolne za niedzielę. wczoraj aż mi się w głowie kręciło ze zmęczenia...

chociaz to dziwne bo wczoraj Xminor pisała o przesyłce z Sephory a przecież nic nie zamawiała więc tu by się zgadzało, że to złota karta powinna być. Zastanawiam się czy dzwonić na info S i pytać do kogo zaadresowali przesyłkę z moim numerem telefonu 

szkoda