|
|
#1591 | |
|
MerDer 4ever
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
Cytat:
Gratuluje wyboru wózka my sie za to weźmiemy pewnie w maju, żeby nie zagracał miejsca w mieszkaniu podczas remontu ale tez zdążył się wywietrzyć. Nie wiem czy go nie zostawię na początku u teściowej, ma taras wiec tam by sobie stał a podczas deszczu czy na noc może go schować do domu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1592 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój chrześniak jest tak kochany ,że jak się dowiedział ,że będę miała chłopca to powiedział ,że odda mu całe pudło lego ja się nabijałam ,że zobaczymy jak to będzie jak się urodzi czy tak chętnie odda i ostatnio pojechałam do nich a on do mnie :"pakuje prezent dla dzidzi moje klocki chcesz zobaczyć?"tak mnie rozczulił a teraz jest chory na nerki ma 4 latka i w szpitalu leży i mam doła, a jego siostrzyczka 2 latka przez to bez mamy teraz i będę pomagać bratu.Dzisiaj robię ogórkową bo niunia uwielbia ogólecki i jadę odebrać ją z przedszkola i całą resztę dnia z nią spędzę jest taka kochana ciągle mnie tuli i mówi kocham Cię, sama słodycz i w ogóle nie płacze za mamą.
|
|
|
|
#1593 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Ja mam zamiar w miarę możliwości zawsze zabierać gondole Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się, oby wyzdrowiał Moja sis też miała nerki chore jak była mała. Leżała na Korczaka. Mama Zwolniła się z pracy. Pamiętam, że dużo czasu tam byłam. Biegałam po korytarzach i bawiłam się z dziećmi. Trzymam kciuki! Cytat:
w sumie przez to, że dostałam foteliki to i tak nie mam wyjścia bo nie będą pasować do mojego wózka.
|
|
#1596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i też wypatrzyłam jedo fyn granatowo biały i też chce go zobaczyć tylko czytałam opinie i gondola niby super a wszyscy krytykują spacerówke że niby mała i dwulatek ledwo siedzi. Sama już nie wiem. Myslałam że to będzie łatwiejsze. Też tego bloga przegladam ale nie moge znaleźć nic o camarelo Edytowane przez darietta Czas edycji: 2017-01-26 o 10:58 |
|
|
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, które lubią parzyć sobie ziółka, dziś w tv mówili o niepokalanku mnisim. Podobno reguluje gospodarkę hormonalną, obniża poziom prolaktyny i wspomaga laktację. Mowili, że jest całkowicie bezpieczny i bez skutków ubocznych, muszę pogłębić temat, bo mnie zainteresował.
|
|
|
#1599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz z tymi spacerowania to zazwyczaj jest cis nie tak wszystko co 2w1 jest średnie ja prawdopodobnie kupię inna spacerówkę tym bardziej ze są poręczniejsze Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój jest 2w1.Ale większość.
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez kupię 2w1 ale nie obiecuje sobie za dużo po spacerówce
wole kupić inna która się będzie składać łatwo i będzie lekka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1602 |
|
Rozeznanie
|
U mnie narazie na pierwszym miejscu jest wózek Baby Merc Faster
http://allegro.pl/hit-wozek-3w1-baby...226504566.html Ale chciałabym zobaczyć go na żywo, trzeba będzie się przejechać po dziecięcych. Fakt że gondola w standardowym wymiarze bodajże 76 wew., no ale trudno, najwyżej na zimę przesiądziemy się do spacerówki. Chociaż kto wie może jeszcze mi się zmieni ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Mała zdrówka dla synka Puki co Misiek dochodzi do siebie, jutro idziemy do kontroli.
|
|
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1604 |
|
Raczkowanie
|
Chilli Pepper ojej jaki kochany
Morelle może faktycznie ten smoczek ma coś oznaczać Trzymam kciuki ![]() Karolinuuusia gratuluję wizyty Super bobo ![]() A tu mam dla Was taką ciekawostkę, wychodzi na to, że u mnie się sprawdzi ![]() http://www.ofeminin.pl/ciaza/cisnien...-s2125758.html |
|
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam cały czas takie samo 90/60
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
No ja nie wiem.czy nie zdecyduję się na X-landera lub mutsy zalezy co akurat będzie
tych wózków w ogóle nie znam.Dziewczyny szyukam takich fajnych spodnio-leginsow na gumie lub stricte ciążowych? Polecacie jakies? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1607 |
|
*sportaddict*
|
Ja też mam bardzo niskie ciśnienie.
Za to na pewno sprawdziło się to mojej mamie - niskie ciśnienie i 2 córki No i mamie mojego taty - nadciśnienie i 2 synów ![]() A co u kobiet z mieszanymi bliźniakami?
|
|
|
|
#1608 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zrobiłam test w 8 tygodniu. Robiłam test niecały miesiąc wcześniej i była tylko jedna kreska. Ogólnie to nie spodziewałam się,że nam się tak szybko uda bo mam problemy z miesiączką. Robiłam testy,ponieważ sporo piłam wina w tym czasie i paliłam papierosy. Ciekawe czy to dziecko urodziło się zdrowe? W końcu przez całą ciążę mego mama nie uważała na to co je ani pije. Cytat:
Jak na razie jest ok.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie wczoraj wpadłam na tego bloga, ale właśnie cenowo te wózki to zazwyczaj już wyższa półka. Cytat:
![]() Cytat:
Mieszkanki Wrocławia jakie sklepy z wózkami polecacie? Gdzie najlepiej pojechać? Czytałam,że spacerówka w Jedo nie jest aż taka zła. Znalazłam kilka pozytywnych opinii
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze miałam niskie ciśnienie. Ale jakoś nie wierze w takie rzeczy.
|
|
|
|
#1610 |
|
MerDer 4ever
|
Zaległam na kanapie i nie chce mi sie wstać
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1612 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Będzie ?Cytat:
Cytat:
![]() Ciekawe czy robią te warsztaty częściej. Ale za to znalazłam jedną (!) bezpłatną szkołę rodzenia u mnie w mieście i zapisy są na TA DAM! jesień Reszta szkół, nawet przyszpitalnych to 300-500 zł. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale oczywiście lepiej używać gondoli. Edytowane przez calineczka3 Czas edycji: 2017-01-26 o 12:14 |
|||||||
|
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nasz wózek nie będzie taki drogi wiec może nie będzie hałasu :P Ja kicham jak opętana od rana, mam czerwone nos i oczy chyba oszaleje i jeszcze kaszel lekki chyba wyślę Tż po prenalem syrop Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1614 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() też się nad tym zastanawiam, każdy kto późno zauważy ciąże z dużym prawdopodobieństwem w międzyczasie coś wypije albo weźmie jakieś leki. |
|
|
|
|
#1615 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam tez mega niskie ciśnienie 90/60 nawet a ma być synuś.Muszę zgłębić temat jedo spacerówki bo jak mała to kicha ja na pewno będę mieć duże dziecko i długie
ja dodzwoniłam się do szkoły przyszpitalnej dziś i nie ma już bezpłatnych miejsc a nawet dowiedziałam się ,że i tak bym się nie załapała bo mam meldunek gminie pod Wrocławiem hehe a urząd miasta nie sponsoruje spoza Wro mimo ,że to powiat Wrocławski i szpitale mam we Wro no i 300 zł chcą pod koniec marca i nie wiem... ale chyba się zapiszę a byłam taka niechętna do szkół jednak ciąża wszystko zmienia w głowie :P
|
|
|
|
#1616 |
|
*sportaddict*
|
W ogóle powiem Wam, że dzisiaj się zmierzyłam w pasie i chociaż wydawało mi się, że mam mini-brzuch jak na 17tc, to mi szczęka opadła. Zawsze poniżej 60-65 cm w porywach, teraz 80 cm
Pod koniec będzie chyba 200 cm Aczkolwiek przyznam, że mierzyłam trochę nierówno, bo dzieciak mi siedzi poniżej talii, więc nie wiem, czy to ma sens
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2017-01-26 o 12:37 |
|
|
|
#1617 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam jedo fyn classic 2in1 . Faktycznie gondola to marzenie jest naprawde duza , spacerowka juz mniej ma zalet. My kupiliśmy nowyza 800 zl , jak Bartek skonczyl 8 miesiecy kupilismy spacerówke Camarelo Eos
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1618 |
|
Rozeznanie
|
Powiem Wam, że przeraża mnie tegoroczna epidemia grypy 😯 Właśnie rozmawiałam z koleżanką, ktora też jest w ciąży (rodzi w kwietniu) i od wtorku leży w szpitalu z gorączką, kaszlem i katarem. Jest chora - przeziębienia porządnie i woleli ją zostawić na oddziale, dzisiaj dostała antybiotyk. Zaczelo się od męża, później jej syn dostał antybiotyk, tesciowie, a teraz ona zachorowala. Dobrze, że chwilowo nie muszę nigdzie wychodzić z domu ☺
|
|
|
|
#1619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1620 |
|
*sportaddict*
|
Też się tego boję, w komunikacji miejskiej wylęgarnia zarazków, dobrze, że najważniejszy 1 trymestr za nami, w razie choroby więcej już wolno.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

my sie za to weźmiemy pewnie w maju, żeby nie zagracał miejsca w mieszkaniu podczas remontu ale tez zdążył się wywietrzyć. Nie wiem czy go nie zostawię na początku u teściowej, ma taras wiec tam by sobie stał a podczas deszczu czy na noc może go schować do domu

mój jest 2w1.

?