|
|
#3931 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
![]() Również dziękuję mimo, że lubię być taką kruszynką, czasem przemawia przeze mnie zazdrość w stosunku do kobiet mających po 180... i straszliwie ciekawa jestem jakie to uczucie, być wysoką
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Angel- to moze i mnie kiedys "zdejmiesz"? Rzadko bywam zadowolona z tego, co widze na fotografiach.
![]() Moze to nieskromne, ale mysle, ze na zywo wygladam korzystniej niz na zdjeciach , (no, nie jestem fotogeniczna ), m.in. dlatego niechetnie pokazuje sie w necie
|
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Quelle belle!!!
|
|
|
|
|
#3934 | |||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Jakie to uczucie być wysoką ... Hmmm ... Katt, jakie to uczucie być wysoką ?Cytat:
Osobiście przeżyłam spory szok kiedy zobaczyłam się na zdjęciach ze zlotu, zrobionych przez dziewczyny I potem kilkakrotnie przeczytałam/usłyszałam, że w rzeczywistości nie jestem taka "krągła" jak na tych okropnych zdjęciach Co do faktu, że na żywo prezentujesz się lepiej - na pewno znów troszkę przesadzasz z samokrytyką - ale coś w tym może być Na ostatnim zlocie siedziałam obok Neonki i po raz pierwszy widziałam ją na żywo. Zrobiła na mnie naprawdę megapiorunujące wrażenie (nie będę teraz wymieniać o co dokładnie chodzi, bo nie będę cukrować bez sensu - Neo i tak to wie, bo sama jej powiedziałam ) . A fotki ze zlotu, no cóż... teoretycznie niewiele można im zarzucić, ale cholernie ograbiły Neonkę choć wyszła na nich dość ładnie.Myślę, że żeby zrobić ładne zdjęcie nie wystarczy tylko dobry aparat ![]() No i nie pokazuj się w necie - to Ci na dobre wyjdzie Zdarzają się miłe sytuacje i propozycje (np od agencji modelek), ale generalnie... cóż. Wolałam poprzedniego nicka ![]() Cytat:
Poza tym - "przyganiał kocioł garnkowi", że tak powiem ![]() Dobranoc
|
|||
|
|
|
#3935 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-i jesli mialabym wymienic ceche swojego wygladu, z ktorej jestem calkowicie zadowolona, podalabym wlasnie wzrost![]() Cytat:
Wiesz, wydaje mi sie, ze ja akurat zyskuje na swojej dynamice- mimice i gestykulacji, a tego na plaskich fotografiach brakuje. Poza tym fotki zmieniaja moje rysy twarzy. Osoby, ktore dobrze i dlugo mnie znaja tez widza, ze na zdjeciach jestem po prostu inna, niz w rzeczywistosci. Dla mnie samej- w sensie negatywnym. (i zapewnie masz tez racje z tym samokrytycyzmem )Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobranoc |
||||
|
|
|
#3936 |
|
Zadomowienie
|
Aniołku - co Ty mi tu będziesz mówić, czy ja się mogę wypowiedzieć, czy nie!
A tak serio, skoro oczywistą oczywistość muszę pominąć to wyspowiadaj się chociaż z tuszu do rzęs ![]() też bym chciała Was pooglądać na naszej-klasie Wiem, że jeszcze ostatnio ją bojkotowałam, ale nie mogłam się powstrzymać od rejestracji ![]() Dobranoc pięknym Paniom
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wlasnie spalilem ostaniego papierosa(delektowalem sie nim)
![]() Juz wiecej nie kupuje Rzucam palenie![]() ![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3938 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zaskakujesz mnie, moja Droga, na każdym kroku
![]() Cytat:
Co do garnków i gotowania... Sałaty się nie gotuje, bo pod wpływem wysokiej temperatury robi się mało apetyczna ![]() Cytat:
Życzę Ci dużo samozaparcia! Dobrej Nocki! Czas spać, czas spać! |
||
|
|
|
#3939 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Twardym trza być, a nie miętkim - wytrzymasz bez problemów lat sto, a potem znajdziesz inny nałóg. ![]() Trzymam kciuki - a jeśli ja trzymam, to musi sie udać, bo nie zwykłam trzymać na darmo. ![]() A tak serio - wielka to rzecz rzucanie palenia. Naprawdę warto. I najlepiej właśnie tak, jak Ty: ostatni i więcej nie kupuję. Gdybyś potrzebował wsparcia, motywacji, kopa w zadek - służę chętnie. ![]() Ufff... na koniec dnia, wśród tej powodzi postów o kolorówce, na której się nie znam TAAAAKI MOCNY AKCENT!
|
|
#3940 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A za kase ktora zaoszczedzene na fajkach kupie sobie Idol de Lubin albo Gaiac![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
||
|
|
|
#3941 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Teza, powiem Ci coś: obserwuję Twoje fascynacje, zakupy i marzenia i wiesz co? Chyba zamiast zapachowej siostry dorobię się na Wizażu brata.
|
|
#3942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli chcesz, to wytrzymasz ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od dziecka mam takie fascynacje,marzenia i pociagi do zakupow Mam lekko z glowa cos nie tak![]() Fajnie miec zapachowa siostre![]()
|
|
|
|
#3944 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ma rację! ![]() Ale jakże nudne jest życie ludzi niestukniętych... Przynajmniej parcie na ciuchy i kolorówkę mnie nie dotyczy... Jeszcze...
|
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem ci ze ja zamiast kasy na ciuchy wydac to ja wole przeznaczyc na perfumy Juz i tak spora kolekcje nazbieralem ale ciagle mam niedosyt I tak wlasnie sobie kminie ze w sobote pojade do Legnicy do perfumerii na jakies male zakupy![]() Myslalem nad kremem Clarinsa albo Biothermu zeby kupic I do tego malutkiego chociaz A*Men Bo obecnie juz mam flaszke na wykonczeniu poziom perfum zniza sie Obecnie jest w polozeniu najnizszego punktu na gwiazdce![]() ![]()
|
|
|
|
#3946 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Ale nie tracę nadziei. A jaki dokładnie krem chcesz kupić?
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ladny zapach taki cytrusowy pobudzajacy,testowalem go z probki i dobrze usuwa zmeczenie z twarzy![]() -Clarins Homme Balsam Nawilzajacy galaretkowa konsystencja bardzo wydajny i pachnie jak zelki Haribo i dobrze nawilza,tez testowalem z probki ![]() -Biotherm Homme Aquapower cera mieszana tez sie dobrze wchlania tylko ten zapach taki Warsowy ale srednio nawilza,i ten tez testowany z probki Dostalem probki tych kremow przy zakupie BC w perfumeri w Legnicy przelali mi z testerow do takich malutkich plastikowych nakretek pod sam wierzcholek I od teraz bede chodzic tylko na zakupy do tej perfumerii dostajesz za kazdym razem rabacik 10% troche probek kosmetyczki albo inne gadzety i duzo maja perelek i w duzo lepszych cenach niz sieciowki![]() w nosie mam douglasa gdzie nie ma probek testerow i znizek.
|
|
|
|
#3948 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ciągle poszukuję kremu, który dobrze nawilża i właśnie usuwa zmęczenie. A Clarins i Biotherm to jedne z moich ulubionych firm, jeśli chodzi o pielęgnację. O dobrą perfumerię ponoć teraz trudno. Ja się nie skarżę, bo zwykle i obsługa i rozdawalność próbek mnie zadowala, ale mój barbarzyński image chyba budzi grozę u pań konsultantek, bo nie dość, że zwykle dostaję gratisy nawet bez zakupów, to raz, kiedy po całonocnej orgii zakupowej w Silesia City center panie w Douglasie nie miały próbek, żeby mnie obdarować - zaprosiły mnie na darmowy zabieg pielęgnacyjny i kiedy przyszłam - próbki już były. I jeszcze co do obserwacji: jak mam Cię nie obserwować, skoro w Awatarze masz jeden z moich ulubionych zapachów, a w podpisie dwa, które mam (i uwielbiam) i jeden, którego wspólny zakup właśnie planuję?
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
Wracając jeszcze do listy firm testujących na zwierzętach- zobaczcie, ile z nas musiałoby zrezygnować z ulubionych perfum: CK, Joop, Cacharel, Chopard, Lancaster, Cerruti...
Fenris- puder jest ok, nie brązuje właściwie za bardzo, lekko matuje, nadając jednocześnie ładny połysk. Chyba będę z niego zadolowolona. U mnie znowu śnieg pada
|
|
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku, ten tusz to Lash Power Mascara
Ma małą, okrągłą szczoteczkę z dłuższym i krótszymi włoskami i bardzo dobrze pokrywa nawet któtki rzęsy. Zmywa się ciepłą wodą ale nie rozmazuje na deszczu. Jest taki gumowaty - roluje się podczas zmywania jak guma.
|
|
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mowisz o wspolnym zakupie Bois Farine i o Avignon Wiesz dlatego ci pewnie zapronowaly w Douglasie zabieg regeneracyjny bo musialas zle wygladac![]() Wiesz mi sie zdaje ze Biotherm lepiej nawilza skore niz Clarins,ale z drugiej strony Clarins lepiej wygladza skore![]()
|
|
|
|
#3952 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() I tak, mówię o BF - jestem we wcześniejszej turze. A Avignon mam flaszkę.
|
|
#3953 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Aniołku-piękne zdjęcie.Masz piękne,ogromne i urzęsione oczęta.
|
||
|
|
|
#3954 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Wszystkie jesteście piękne, jak jeden mąż
Super temat o tuszach - chyba wypróbuję ten Collistar
|
#3955 |
|
Rozeznanie
|
ech gdybym ja miala kogoś kto umie robic zdjecia...
![]() czesc dziewczyny u mnie snieg po pas moj sasiad jak w dowcipie, podszedł do samochodu drugiego sasiada reka odgarnął snieg zeby włozyc klucz w drzwi i wtedy sie zorientował ze to nie jego ja tez mialam mały kłopot odsniezeniem swojego... koszmar jakis chce wiosny nawet mi sie pachniec nie chce jakos specjalnie... |
|
|
|
#3956 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety ![]() Cytat:
Ja też wolę raczej takie lekko podeschnięte, mam wrażenie, że lepiej malują. Cytat:
|
|
|
#3957 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chętnie bym Was wszystkie perfumanki pooglądała na NK, jeśli można proszę o PW z linkiem ![]() A tak w ogóle to staram sie tu nie zaglądać żeby mnie kolorówka nie skusiła ![]() Miłego dnia |
|
|
|
|
#3958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale zrobiło się PIĘKNIE w wątku
Cytat:
No właśnie, tego się obawiam może kupię coś z klinika, tylko ja zwsze mam problem, bo kupuję ciemne brązy, a tych często nie ma Cytat:
Świetna wiadomosć Edytowane przez Contax Czas edycji: 2008-03-26 o 11:16 |
||
|
|
|
#3959 | |||||||||||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Cytat:
Pamiętam Twój śliczny awatarek z Twoją buzią Cytat:
Tzn wiesz co, ja nie wiem jak to się udaje, ale po prostu się udaje Kiedy miłam z 12 lat to robiłam siostrze i kuzynce sesje zdjęciowe (jeszcze takim aparatem z kliszą itd) Do dziś mamy te zdjęcia i nawet dziś baaaardzo się podobają - bo po prostu są niezwykłe. Chociaż nie znam technik i działam instynktownie ![]() Jednak powiem Ci szczerze, że nie ciągnie mnie do rozwijania tego - jakoś przez skórę czuję, że to nie jest moja droga ![]() Cytat:
Ale wydaje mi się, że istnieje spore prawdopodobieństwo, że to będzie wspomniany Masterpiece Max ![]() Cytat:
Z jednej strony to płytkie, ale z drugiej fajna szansa na kontakt z ludźmi, których nie widziało się od lat. Łap pw ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() To wcale nie jest najładniejsze Dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||||||
|
|
|
#3960 |
|
Rozeznanie
|
a ja tam sie ciesze z mojego wzrostu i wcale nie chcialabym byc wyższa
![]() Yolu, chetnie Ci wysle linka, ale nasza-klasa nie działa musimy poczekac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

Jezu, aleś Ty nieprzyzwoicie śliczna. I zazdroszczę filigranowej figurki, której ja nigdy nie będę miała 

, (no, nie jestem fotogeniczna
.

Wiem, że jeszcze ostatnio ją bojkotowałam, ale nie mogłam się powstrzymać od rejestracji 

Życzę Ci dużo samozaparcia!
- a jeśli ja trzymam, to musi sie udać, bo nie zwykłam trzymać na darmo.