PM 2017! Część 39. - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-01-26, 20:35   #1831
malgosiaw123
Zakorzenienie

Dot.: PM 2017! Część 39.

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
Studia doktoranckie niszczą psychikę, mogę to potwierdzić Też tak miałam, że w pewnym momencie byłam ciągle zestresowana, zapracowana, zirytowana i to się odbijało na innych. To jest Mordor Jak teraz mam przerwę to jest dużo lepiej, mimo że pracuję teraz średnio po 12 godzin dziennie. Więc ja go trochę rozumiem. Może on też jest zły, że go nie wspierasz w tym?

A może jeszcze posłuchasz od nas dobrych rad to później próbuje się na Tz,wiem po sobie
Pamiętaj,że Wizaż to nie wszystko i w pewnych sprawach warto trochę wyluzować. Ja w pewnym momencie zaczęłam trochę przesadzać,bo zaczęłam się czepiać o rzeczy,które wcześniej mi nie przeszkadzały,a zaczęły przeszkadzać po dobrych radach,które czasem wyczytałam na wizażu Nie ma uniwersalnego sposobu na związek,każdy ma wady i sztuką jest wypracować sobie kompromis i po prostu przymykać oko na rzeczy,które nas denerwują,a których nie jesteśmy w stanie zmienić.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-26, 20:35   #1832
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Jakie macie/miałyście wysokie obcasy? Zastanawiam się nad 8 cm
Ja mam 8 cm
Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
Gdyby to nie było moje wesele, kupiłabym takie http://www.kazar.com/pl/zdjecia/prod...4f78ea.jpg?v=1
Piękne
Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
U TŻ jest 10x takich co mają 0-5 l i 9 tych z przedziału 5-12
O masakra
My zapraszamy z dzieci tylko Młodego i naszych chrzesniakow plus brata mojego chrzesniaka czyli będzie jeden 3 latek, jeden 5, jeden 8 i jeden 10
Młodszych dzieci nie zapraszamy i znajomych zapraszamy bez dzieci, większość sama mówiła że woli bez nich przyjść, bo sala za daleko żeby je odwozic no i chcą się bawić
Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość
Bo się ostatnio z Tżem nie dogadujemy.
Piję wino, wezmę potem kąpiel i spać. Mam wszystkiego już dość.

Ja w końcu po pracy.. Od jutra do niedzieli specjalizacja, z tym że jutro zajęcia dopiero popołudniu, ale po 11 idę na kawe/herbatę z laskami z pracy

Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-26, 20:36   #1833
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie to jest spoko My też nie chcemy być sami na parkiecie, ale zastanawiałam się właśnie, jak zmusić do tańczenia ludzi, którzy mogą tego nie ogarnąć
Gdyby Dj/wokalista powiedział, że zaprasza na parkiet do wspólnej zabawy z Parą Młodą? Czy to info dla ludzi, że mają stanąć za ręce w kółku?
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-26, 20:37   #1834
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
Jak nie wspieram ? Jak właśnie wspieram jak mogę. Od razu po pracy gotuję obiad. Zrobię mu kawę , wysłucham go ,doradzę mu, pocieszę itd . Ale ile można znosić jego marudzenie i wyżywanie się na mnie ? Właśnie wtedy mu już mówię,żeby rzucił to w cholerę, bo to się na nim odbija i na nas, Dopóki nie zmieni swojego nastawienia to czarno to widzę.
Ja tu widzę dwa sposoby na rozwiązanie.
Jak jednego dnia wróci z pracy to nie rób obiadku, kawki, tylko zajmij się sobą. Może w doceni Twój wkład.
Albo zdystansuj się i nie zwracaj uwagi na marudzenie
Stary 2017-01-26, 20:37   #1835
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Jak nie wspieram ? Jak właśnie wspieram jak mogę. Od razu po pracy gotuję obiad. Zrobię mu kawę , wysłucham go ,doradzę mu, pocieszę itd . Ale ile można znosić jego marudzenie i wyżywanie się na mnie ? Właśnie wtedy mu już mówię,żeby rzucił to w cholerę, bo to się na nim odbija i na nas, Dopóki nie zmieni swojego nastawienia to czarno to widzę.
Przykro mi to pisac,ale chyba musisz to przetrzymać Jemu pewnie zależy,by skończyć ten doktorat mimo,że kosztuje go to wiele nerwów.
Wstęp do pracy TŻ też odbijał się bardzo na naszym związku,pisałam Wam przecież. Teraz też nie jest cudownie,bo ciągle jest nerwówka,ale wiem,że skończyły się motylki i serduszka i trochę tak wygląda życie
Stary 2017-01-26, 20:38   #1836
magdenka
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałabym to usłyszeć od Tża.. Ciągle ja muszę być podporą w tym związku .. Nie rozumiem go, zarabia tyle, że dużo ludzi by mu pozazdrościło a on dalej ma takie nastawienie. Mówi, że po co się wyprowadziliśmy jak tyle wydajemy na mieszkanie, jedzenie itd. Po prostu kocha wszystko wyolbrzymiać . Ma to po swoich rodzicach , a ja mam serdecznie tego dość.
Ps. Po winie jest łatwiej się wygadać. Ok nie będę już was męczyć
Wiesz, faceci czasami czują, że takie rzeczy jak mieszkanie, pieniądze, zapewnienie bytu rodzinie powinno być na ich głowie. I bardzo się przejmują, że sobie nie poradzą. Dopiero niedawno się przeprowadziliście, może ciężko mu idzie usamodzielnienie się. Dotarło do niego, ile to wszystko kosztuje i jaka to odpowiedzialność. Do tego te dwie prace... Może to go przerosło. Musi sobie ułożyć wszystko w głowie i może powolutku do niego dotrze, że już jest dorosły
magdenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-26, 20:38   #1837
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:

A może jeszcze posłuchasz od nas dobrych rad to później próbuje się na Tz,wiem po sobie
Pamiętaj,że Wizaż to nie wszystko i w pewnych sprawach warto trochę wyluzować. Ja w pewnym momencie zaczęłam trochę przesadzać,bo zaczęłam się czepiać o rzeczy,które wcześniej mi nie przeszkadzały,a zaczęły przeszkadzać po dobrych radach,które czasem wyczytałam na wizażu Nie ma uniwersalnego sposobu na związek,każdy ma wady i sztuką jest wypracować sobie kompromis i po prostu przymykać oko na rzeczy,które nas denerwują,a których nie jesteśmy w stanie zmienić.
Może masz rację, ale jestem zmęczona tym,żee muszę się do niego ciągle dostosowywać. A moje uczucia i przemyślenia nie są ważne .
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-26, 20:39   #1838
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
O masakra
My zapraszamy z dzieci tylko Młodego i naszych chrzesniakow plus brata mojego chrzesniaka czyli będzie jeden 3 latek, jeden 5, jeden 8 i jeden 10
Młodszych dzieci nie zapraszamy i znajomych zapraszamy bez dzieci, większość sama mówiła że woli bez nich przyjść, bo sala za daleko żeby je odwozic no i chcą się bawić

Jak ja bym chciała,żeby TŻ oprzytomniał i pomyślał,żeby chociaż znajomych prosić bez
Stary 2017-01-26, 20:40   #1839
oljaa
Zakorzenienie

Cytat:
Studia doktoranckie niszczą psychikę, mogę to potwierdzić Też tak miałam, że w pewnym momencie byłam ciągle zestresowana, zapracowana, zirytowana i to się odbijało na innych. To jest Mordor Jak teraz mam przerwę to jest dużo lepiej, mimo że pracuję teraz średnio po 12 godzin dziennie. Więc ja go trochę rozumiem. Może on też jest zły, że go nie wspierasz w tym?
Czyli jestem odpowiednim człowiekiem na odpowiednim miejscu po paru miesiącach studiowania też stwierdzam, że jestem ciągle zestresowana i zirytowana, a gdzie tu do końca najgorszy był koniec 2016/początek 2017 kiedy to się okazało, że sytuacja życiowa TŻ również ulegnie zmianie. Także rozumiem TŻ Kolorowanej, rozumiem również ją. Też potrafiłam warczeć na TŻ po całym dniu na uczelni, a później w pracy, a później żałować swojego zachowania. Teraz nie mam nawet jak poskarżyć się mu jak mi źle i problem się rozwiązał
Zapisz
oljaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-26, 20:42   #1840
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Może masz rację, ale jestem zmęczona tym,żee muszę się do niego ciągle dostosowywać. A moje uczucia i przemyślenia nie są ważne .
Ja też jestem tą stroną,która się musiała dostosować. Mimo,że w wielu sprawach ze mną związanych jest mi źle i walczę ciągle sama ze sobą w środku,nikt mi nie może pomóc to jednak bardzo się cieszę,że TŻ jest tu gzie jest. Całe życie się wkurzałam,że jest za dobry,a nikt tego nie docenia. Ciągle życie mu kłody rzucało pod nogi,a teraz wreszcie mu się udało i jestem z tego strasznie dumna. Że on jest szczęsliwy. Często jest tak,że jedna strona musi ustąpić

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Gdyby Dj/wokalista powiedział, że zaprasza na parkiet do wspólnej zabawy z Parą Młodą? Czy to info dla ludzi, że mają stanąć za ręce w kółku?
Myślę,że tu duża rola właśnie świadków i wtajemniczonych znajomych,którzy powinni w parach tańczyć razem z PM
Stary 2017-01-26, 20:43   #1841
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
Ja tu widzę dwa sposoby na rozwiązanie.
Jak jednego dnia wróci z pracy to nie rób obiadku, kawki, tylko zajmij się sobą. Może w doceni Twój wkład.
Albo zdystansuj się i nie zwracaj uwagi na marudzenie
Dzisiaj właśnie tak zrobiłam ale liczyłam na to, że on coś ugotuje czy coś ale się przeliczyłam. Chyba jestem za bardzo nerwowa.
Cytat:
Przykro mi to pisac,ale chyba musisz to przetrzymać Jemu pewnie zależy,by skończyć ten doktorat mimo,że kosztuje go to wiele nerwów.
Wstęp do pracy TŻ też odbijał się bardzo na naszym związku,pisałam Wam przecież. Teraz też nie jest cudownie,bo ciągle jest nerwówka,ale wiem,że skończyły się motylki i serduszka i trochę tak wygląda życie
Postaram się. Tak jak się mówi " Miej wy☠☠☠. a będzie Ci dane
Cytat:
Wiesz, faceci czasami czują, że takie rzeczy jak mieszkanie, pieniądze, zapewnienie bytu rodzinie powinno być na ich głowie. I bardzo się przejmują, że sobie nie poradzą. Dopiero niedawno się przeprowadziliście, może ciężko mu idzie usamodzielnienie się. Dotarło do niego, ile to wszystko kosztuje i jaka to odpowiedzialność. Do tego te dwie prace... Może to go przerosło. Musi sobie ułożyć wszystko w głowie i może powolutku do niego dotrze, że już jest dorosły
On ciężko znosi zmiany itd . No ciężko mu to wszystko idzie , niby sobie to pomału układa w głowie ,tylko z natury jest pesymistą, chociaż mówi, że realistą ale tak czy siak to samo. Okej, odpuszczam , przez kilka dni, tygodni będę to olewać. Mam nadzieję, że się ogarnie całkiem i w końcu będzie podporą zamiast mnie , bo ja już nie mam siły.
Dziękuję dziewczyny , że mogłam się wygadać
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-26, 20:43   #1842
serduszko165
Zakorzenienie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;70183801]tyle dzieciaków/młodzieży to by było nawet dla mnie zbyt wiele [/QUOTE]
U mnie 20

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-26, 20:44   #1843
malgosiaw123
Zakorzenienie

Ogarnia mnie straszliwa panika jak myślę o wyjeździe TŻ
Stary 2017-01-26, 20:47   #1844
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość

U mnie z TŻ problem inny - no bo każda kobieta wie, że facet chorujący to największy problem na świecie. TŻ-owi się coś stało z kolanem i mięśniem, chodzi na fizjoterapię i jojczy... że go boli, zadaje miliard pytań, czy po fizjoterapii mięsień powinien boleć, ogląda nogę z każdej strony przed lustrem... No masakra
Moj dwa lata temu miał problem z kolanem, ze chodzić nie mógł :/ męczył się tak, ze musiał przerwy robić jak gdzieś szedł. Na poczatku myslalam, ze wyolbrzymia, teraz wiadomo ze juz trzeba uważać na to kolano.

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Jesteśmy po naukach będę dobrze wspominać i nauki i księdza

serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-26, 20:47   #1845
oljaa
Zakorzenienie

Cytat:

Zapisz
Stary 2017-01-26, 20:50   #1846
magdenka
Zakorzenienie

Cytat:
Może źle to napisałam. Nie chodziło mi o to, że go na pewno nie wspierasz, tylko chciałam wejść w jego rolę i sobie wyobrazić o co może mieć do ciebie pretensje. To był taki przykład/domysł. Temat jest mi bliski i wiem, że też byłam w tym okresie bardzo trudna we współżyciu I wydawało mi się, że nikt nie rozumie jak mam ciężko. A jeszcze przez moment było tak, że tż miał lajtową pracę i ciągle naciskał, żebyśmy coś robili razem, żebym się odstresowała. A ja na nic nie miałam ochoty i miałam do niego pretensje, że jak w ogóle śmie wyskakiwać z jakimiś rozrywkami, kiedy ja muszę zrobić milion ważnych rzeczy na uczelnię i do pracy no więc- been there, done that

Cytat:
Nie wiem właśnie, czy to działa. Laura chyba mówiła, że u niej coś nie zatrybiło?

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
Gdybym wróciła do domu po 2 pracach, a tam nie ma obiadku albo chociaż pizzy na telefon...

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
Czyli jestem odpowiednim człowiekiem na odpowiednim miejscu po paru miesiącach studiowania też stwierdzam, że jestem ciągle zestresowana i zirytowana, a gdzie tu do końca Zapisz
do dzisiaj byłam pewna, że tylko na mnie to tak działało
Stary 2017-01-26, 20:50   #1847
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:

o to to
ja to stosuję do każdej sytuacji w życiu i o wiele łatwiej mi się żyje
Stary 2017-01-26, 20:52   #1848
oljaa
Zakorzenienie

Cytat:
Doskonale Cię rozumiem, ale sama zobaczysz, że nie będzie tak źle. Jak TŻ pierwszy raz jechał to ryczałam jak szalona ale trzeba zaakceptować sytuację

Kupiłam sobie w biedrze dwie czarne podkładki w zygzaki, nie wiem do czego, ale mam są piękne, 2zł/szt
Zapisz
Stary 2017-01-26, 20:54   #1849
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Może źle to napisałam. Nie chodziło mi o to, że go na pewno nie wspierasz, tylko chciałam wejść w jego rolę i sobie wyobrazić o co może mieć do ciebie pretensje. To był taki przykład/domysł. Temat jest mi bliski i wiem, że też byłam w tym okresie bardzo trudna we współżyciu I wydawało mi się, że nikt nie rozumie jak mam ciężko. A jeszcze przez moment było tak, że tż miał lajtową pracę i ciągle naciskał, żebyśmy coś robili razem, żebym się odstresowała. A ja na nic nie miałam ochoty i miałam do niego pretensje, że jak w ogóle śmie wyskakiwać z jakimiś rozrywkami, kiedy ja muszę zrobić milion ważnych rzeczy na uczelnię i do pracy no więc- been there, done that
Pamiętam jak TŻ w pewne lato pracował po 12h dziennie i jeszcze każdą sobotę. A ja miałam pretensje,że jest ciepło,fajnie,a on na nic nie ma siły. Że nic nie robimy,tylko najchętniej szedłby spać po jakimś krótkim spacerze.
Od razu mi przeszlo jak poszłam do roboty na tyle samo godzin,wracałam padnięta,a on by tylko
Stary 2017-01-26, 20:54   #1850
Nemmireth_
Zakorzenienie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;70099431]nie płacze ani mniej ani bardziej z tego co mówił Tż więc raczej dobrze [/QUOTE]
No to grzeczna dziewczynka

Cytat:
to przelicz czy nie opłaca ci się płacić chorobowego dobrowolnie i iść na zwolnienie z ZUSu jakby co.
Hmm nie mam pewności co do ciąży (czy zajdę i kiedy) więc nie wiem jakby to w ogóle miało wyglądać Poza tym nie znam się

Cytat:
A gdzie wyjeżdża?

Hej

1 + 1 = 3
Nasza Księżniczka

Starania od listopada 2019
Tyle zmienił mały człowiek, niemal lżejszy od powietrza.
11tc[*] 11.04.2017
6tc[*] 5.12.2017
Nemmireth_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-26, 20:54   #1851
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Cytat:
będzie dobrze..

Ja nie wiem co dalej będzie, bo zależy jak u TZ w pracy.. Jutro Wam napisze co tam kombinują w każdym razie musimy poczekać z rezerwacją podróży bo nie wiadomo gdzie TZ będzie i czy dostanie tak urlop jak miał mieć...

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2017-01-26, 20:57   #1852
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Doskonale Cię rozumiem, ale sama zobaczysz, że nie będzie tak źle. Jak TŻ pierwszy raz jechał to ryczałam jak szalona ale trzeba zaakceptować sytuację

Zapisz
Ale jak jeszcze wiem,że przez pierwsze 3 tygodnie nie ma opcji,żeby wrócił to

Twoj teraz przyjezdza?

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Nemmireth_ Pokaż wiadomość

A gdzie wyjeżdża?
Na szkółkę
Stary 2017-01-26, 20:57   #1853
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Cytat:

Kupiłam sobie w biedrze dwie czarne podkładki w zygzaki, nie wiem do czego, ale mam są piękne, 2zł/szt
Zapisz
Ja tam ryczałam co tydzień jak TZ wyjeżdżał na to szkolenie..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2017-01-26, 20:59   #1854
motylek825
Zakorzenienie

Kolorowana mam nadzieje, że TZ niedługo się ogarnie ale niestety stres tak wpływa i kiedyś miewałam podobne myślenie, że wszystko jest do bądź cierpliwa, wszystko na pewno wróci do normy trzymam za was kciuki
Cytat:
Napisane przez yoru90 Pokaż wiadomość

Które ? Bo sama chcę od nich zamówić, ale sama już nie wiem które Bo niby dziewczyny zachwaliły mi Venus Y, ale podobno one są najmniej wygodne do tańca, bo są zabudowane...:

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość

Które konkretne, jaki model, kolor, materiał i obcas? .
A wiec model Lorna z krótkim paskiem wokół kostki. Kolor pudrowy róż, skóra. Obcas flore 8 cm, wnętrze buta Elite, podeszwa styrogumowa, plus wkładka pro comfort bez żadnych zdobień bo jak już to zamówię jakieś klipsy

Cytat:

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
]Jesteśmy po naukach będę dobrze wspominać i nauki i księdza

My tez dobrze wspominamy nauki przedmałżeńskie

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-26, 20:59   #1855
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
Ja tam ryczałam co tydzień jak TZ wyjeżdżał na to szkolenie..

U nas najgorsze jest to,że od prawie dwóch lat nie spędzamy osobnych nocy
Dopiero teraz jak chodzi do pracy.
Co innego gdybyśmy nie mieszkali razem i spotykali się dwa,trzy razy w tygodniu.
A jak teraz po takim mieszkaniu wytrzymać,aż tyle osobno
Stary 2017-01-26, 21:00   #1856
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Co innego gdybyśmy nie mieszkali razem i spotykali się dwa,trzy razy w tygodniu.
No ciężko jest nie przecze, ale trzeba dać radę

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2017-01-26, 21:02   #1857
magdenka
Zakorzenienie

Cytat:
A jego to trochę rusza? Mówi, że będzie tęsknił?

Cytat:
Pamiętam jak TŻ w pewne lato pracował po 12h dziennie i jeszcze każdą sobotę. A ja miałam pretensje,że jest ciepło,fajnie,a on na nic nie ma siły. Że nic nie robimy,tylko najchętniej szedłby spać po jakimś krótkim spacerze.
Od razu mi przeszlo jak poszłam do roboty na tyle samo godzin,wracałam padnięta,a on by tylko
No właśnie u nas się wszystko unormowało odkąd oboje dużo pracujemy. Zawsze sobie planujemy jednego dnia, że np. zamówimy pizzę, poleżymy sobie 2 godziny, porobimy coś miłego, a potem wracamy do roboty A tż potrafi się ze mną położyć koło 23/24, pospać 3 godziny, wstać i dalej pracować, a potem się położyć nad ranem I tak nas cieszy to wspólne leżenie, jak nigdy Ale w weekendy jak mam wolne to zawsze lecę z tekstem: za ileeeeee skończyyyyyysz?
Stary 2017-01-26, 21:03   #1858
Caree678
Rozeznanie

Ciągle chora. A tz w przyszłym tygodniu wyjezdza na dwa tygodnie do pracy za granice... jak ja bez niego wytrzymam. Ech
Tak piszecie o tych wyjazdach po weselu ze tez zaczęłam ogladac oferty. A gdzie ogladacie bo nie wiem na jakich stronach szukac?

Caree678 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-01-26, 21:04   #1859
oljaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jak jeszcze wiem,że przez pierwsze 3 tygodnie nie ma opcji,żeby wrócił to

Twoj teraz przyjezdza?
Taaak! Miało go nie być, bo wypadł jego dyżur w sobotę, ale kolega chciał się zamienić, więc TŻ się zgodził

Cytat:
Ale jak później będzie smakował zrozumiesz, że można krzyczeć podczas
Zapisz
Stary 2017-01-26, 21:09   #1860
Laura Rose
Zakorzenienie

Dziewczyny, nie macie litości Znowu tyle stron

Przeczytałam tylko ostatnią stronę

Kolorowana, przykro mi, że u was nerwowo

I o ile obczaiłam dobrze wątek tańca, to u nas dj miał zaprosić wszystkich do tańca po pół minucie najpóźniej, ale tego nie zrobił Także nie była to kwestia złego odbioru przez gości, a jego gapiostwo

Dobry wieczór. Teraz pewnie wszystkie znikną, jak przyszłam

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości