![]() |
#1951 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1952 | ||||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
i ha ha wita Was leń
![]() a kiedy zrobimy ogólnopolski zjazd plotkar? ![]() taaaaaak!!! No to dwa miechy jeszcze ![]() ![]() Cytat:
![]() ja też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() będzie dooobrze, matura jest fajna ![]() Cytat:
![]() Ja swoją maturkę super wspominam, jakoś tak smiesznie było ![]() ![]() No, ale ogólnie było fajnie ![]() Śnieg-debil za oknem ![]() ![]() Trzymajcie się, miłego dnia ![]()
![]() |
#1953 | ||
Zakorzenienie
|
właśnie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1954 |
Zakorzenienie
|
Hi hoo, a ja już w domu
![]() Za godiznkę zmykam na siłownie, teraz chwilę posrzatam w domu i załatwione ![]() Piszecie, zę matura smieszna itepe, ale ja najbardziej się boję tej ustnej - dla mnie to jest kompletna bzdura, bo po co mi to? Boję się, ze nie odpowiem an te ich zadane pytania ![]() ![]() A poza tym to miłego dnia wszystkim życzę ;*
#1955 | ||
Zakorzenienie
|
Witam z Bytomia
![]() Odliczamy, ja też chcę już wolne ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja muszę schudnąć troszkę...Dziewczyny jak zrazić się do słodyczy?!
![]() |
#1956 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale mi się fajnie spało. Aj ![]() ![]() ![]() A ja sobie rękę poparzyłam i mimo, że lód przyłożyłam to mam bąbla ![]()
![]() |
#1957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak zrazic sie do słodyczy? kochana popatrz : jesz to, bo co? Bo jest słodkie. A jak słodkie to i cukier. Duzo cukru prostego. A jak wiadomo cukeir prosty nie jest mile widziany. Mega duzo węgli, które powodują odkładanie się tkanki tłuszczowej. Wyobraź sobie - trochę Ci się to potrawi, a później zacznie odkładać.. zamieniać się w tłuszcz, który rozłozy się się elegancko na pupie, udach, brzuchu, itp. W ogole jakim prawem takie niefajne coś jak słodycz ma mieć nad Tobą władzę? ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1958 | ||||
Zakorzenienie
|
Oj Wy plotkary paskudne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale udało mi się nadrobić co pisałyście ![]() Cytat:
![]() ![]() no baaaa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() o jak blisko masz teraz do nas ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, ja już nie piję ![]() ![]() ![]() ale ogólnie było super, gdyby nie ten kac (zapomniałam oczywiście o złotych radach dotyczących picia soku z cytrusów ![]() muszę się zmusić do zjedzenia czegoś a później zebrać w sobie ni do roboty, na angielski się przygotować i na jutrzejsze zajęcia ![]() miłego dnia Kochane ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1959 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Milka ja dopiero licencjat ![]() ![]() ![]() Lolcia swietne buty i kurtka ![]()
![]() |
#1960 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
u mnie tak samo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Witajta! ![]() ![]() A ja wlasnie wrocilam po swiątecznym lenistwie i oczywiscie chetnie poleniuchuje dalej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam ze tak zamarudzilam na dzien dobry ![]() ![]()
![]() |
#1961 |
Zakorzenienie
|
A ja nie byłam w szkole
![]() Ewelcia: z tym francuzem to było tak ze moj tata pracuja w Francji. No i jak jechal do Polski to wzial ze soba Alexa , bo jesgo rodzina mieszka w Tarnowie wiec po dorodze mial. No i tak sie jakos stalo ze poznalismy sie...Troche umial po Polsku wiec sie dogadalismy. I taka to byla milosc ze jak pojechał to sie skonczyla. DYstans zrobil swoje ... Ale w sumie nie zaluje. Wole sobie znalezc kogos kto bedzie mnie blisko a nie kilka tysiecy km stad ![]() ![]() gujana: zyczze zeby humorek sie poprawil ![]() ![]() malinka_86: czemu nie tanczysz? Wszystko jest dla ludzi ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1962 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że się rozstaliście bo przecież to bez sensu takie kilometry od siebie, nie spotykacie się ani nic, a przecież tu możesz też sobie jakiegoś fajnego mena znaleźć ![]() ![]()
![]() |
#1963 |
Zakorzenienie
|
Grrrrrrr i nie wiem co mam zrobić. Głupi bąbel głupi. A ja jestem z Kielc, do Katowic mam 3 godziny pociągiem
![]() ![]() tańczę ale nie w zespole, tam bym nie poszła aż tak wygimnastykowana nie jestem pozatym nie chciałam usłyszeć tekstu jak raz w sklepie jak sie starałam o pracę "Przepraszam, ale przyjmujemy tylko osoby, które mieszczą się w rozmiarówkę" ah kochana pani była ![]() ![]()
#1964 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No i jakoś minął... jakoś. Bywało lepiej, bywało gorzej. Ogólnie da się przeżyć, a jutro 7 godzin ![]() A na dworze sypie śnieg ![]() ![]() Idę zrobić surówkę do obiadu ![]() Miłego dnia Plotkary ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1965 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wiesz że nam zawsze możesz po marudzić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mniemam że kończy się na mówieniu ![]() (u mnie też, w piątek impreza ![]() powoli dochodzę do siebie, ale nawet jeszcze nie miałam na tyle sił żeby się ubrać ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1966 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hm, zrazić? Nie wiem, może po prostu przestań je kupować i spróbuj zapomnieć, że w ogóle istnieję coś takiego jak słodycze- to wbrew pozorom nie jest takie trudne ![]()
![]() |
#1967 |
Rozeznanie
|
No ja juz po szkole. Jakos mi tak galopem przelecial ten dzien... Z testu z angielskiego dostalam 5 + bo mialam 79,75 pkt / 80. Żal jak nic! Brakowalo mi 0,25 pkt! Uhhh...
Opowiadalam mojej kumpeli- milosniczce tanca i Gaua (czy jak to sie tam odmienia i pisze ![]() ![]() Pozatym na WOSie oczywiscie wypadlo na mnie przy pytaniu z biogramow postaci ale na szczescie kilka minut po rozpoczeciu mojej jakze skladnej wypowiedzi zadzwonil dzwonek ![]() Jutro ide sobie na 9.50 sialalalala! Nie mamy niemieckiego ![]() A jak wam dzien zlecial? Aha dolaczam zdjecia nowej fryzury. Nawiasem mowiac jedno w pizamie, drugie przed samym wyjsciem do szkoly juz w czapce, bo ladne swiatlo bylo ![]()
#1968 |
♥
|
Witam
![]() ![]() prof od matmy powiedział ze mnie pomeczy troche i od jutra musze chodzic na 7.10 i pisac kartkówke jutro w piatek w wtorek i czwartek ![]() ![]() ![]() ![]() o katowiczanki duzo nas mozemy sie spotkac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1969 |
Zadomowienie
|
Chryste ile postów xD
Pierwszy dzień odhaczony ![]() ![]() ![]() Kumpele jakieś takie niemrawe były. Jedna ponoć 'najlepsza' zamknęła się w wąskim gronie pewnych dziouch i ani be ani me. Wszakże wedle tamtych jestem taka ,a śmaka więc musiała się dostosować ![]() Zresztą co się będę tymi plotkarskimi betonami (i tymi ,którzy ich słuchają)przejmowała...:r olleyes: Jutro i pojutrze robię sobie wolne ![]() Jeśli o słodyczach mowa to wcale nie tak trudno się od nich odzwyczaić. Kiedyś żyłam praktycznie nimi a teraz... Jednakże podwieczorek słodki MUSI być ![]() ![]() Ajc, zmykam sprzed kompa,bo dod. angielski wzywa ![]() Na razie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1970 |
Zakorzenienie
|
Marty - nie mam problemów, wrecz przeciwnie
![]() ![]() ![]() Już po siłowni, cała obolała ;D . Jeszcze dzisiaj tylko skaknkę zaliczę, a za godiznę smigam się uczyć WOSu. Jutro polski i tak na zmianę ;D Angielski za jakis czas dopiero ![]() Czas na zieloną herbatkie i siedze cały zcas w domu dzisiaj, bo tam taka pogoda, ze apfff :/
#1971 | |
♥
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1972 |
Zakorzenienie
|
Aniu
tez jestem obolała, ale postaram się zrobić, bo sobie powiedziałam, ze codziennie będę skakała, chociaz te 1000 zrobie ;D
#1973 | |
♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1974 |
Zakorzenienie
|
Aniu
a bo ja takie małe sado maso jestem ![]() ![]()
#1975 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() Nie piszcie tak dużo,bo nie nadążam ![]() ![]() Dzisiaj mam nawet niezły dzień,ale na zajęciach takie zamulanie,to chyba po tych świętach ![]() ![]() Aniu - Jaki trening siłowy ćwiczysz? Wiecie,ja to zawsze chciałam tańczyć,ale chyba nie mam drygu ![]() ![]() W ogóle chyba się na nic nie muszę uczyć,więc odpocznę sobie,bo mi się oczy kleją ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poza ty to bardzo ładnie Ci w tej fryzurce ![]() ![]() ![]() A u mnie właśnie przestał padać ten durny śnieg ![]() ![]() A tak w ogóle to czy któraś może miała perfun z Avonu Pur Blancę - różową ? ![]() [ta ze zdjęcia ![]()
![]() |
#1977 |
Rozeznanie
|
Ewelciuu, one jest przepiekna. O wiele lepsza od swojej poprzedniczki- zwyklej Pur Blanki
![]() ![]() ![]()
#1978 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczynki
![]() Ja nie wiem co ten snieg sobie wyobraza ![]() ![]() Szkola jakos minela, udalo mi sie nie zasnac po 3 godzianch snu w nocy ![]() Black-lulu slicznie wygladasz, pasuja Ci takie wloski Podpisuje sie rowzniej pod apelem ogolnopolskiego spotkania plotkar.
![]() |
#1979 |
Zakorzenienie
|
Black - lulu - śliczna czapeczka
![]() A co do spotkania,ojjjjj ciekawe czy by wypaliło ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1980 |
♥
|
własnie sie wkurzyłam no
jutro mam na 7.10 i matma fizyka matma fizykai potem jeszcze kolejne głupie 4 lekcje ![]() wogóle prof stwierdził ze bio-chem-fiz ma za mało lekcji matmy bo on prowadzi rozszerzenie i mamy tylko 3 godz i chyba( nie chyab a napewno) jest nam cieżko bo przerabiamy to samo i jestesmy na tym samym etapie tematu co matfiz który ma 6 godz tyg i prosi dyrektora o to abysmy mieli 5 godz tyg ![]() ![]() agus wczoraj wykonywałam taki co kiedys ci przesłałam bo dawno nei cwiczyłam i musze powoli przyzwyczajac miesnie do wysiłku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:18.