Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-26, 07:02   #1951
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
ja co prawda nie zdawałam egz. na studia (nowa matura), ale muszę przyznać, że cała matura to nic czasami w porównaniu z jednym egzaminem w sesji a takich jest w każdej kilka
no, ale jak mi mówili tak przed maturą to nie chciałam wierzyć a z perspektywy czasu 'matura to bzdura'
Właśnie chodziło mi o te egzaminy w trakcie studiów tylko ch mi się gdzies zawieruszyło, ale już poprawiłam
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 07:46   #1952
madame_apple
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

i ha ha wita Was leń
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
W ogóle Katowiczanki miałyśmy się spotkać
a kiedy zrobimy ogólnopolski zjazd plotkar?
Cytat:
Zaczynamy odliczać do wakacji?
taaaaaak!!! No to dwa miechy jeszcze Szybko zleci mam wrażenie (i nadzieję)
Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
lalalal "ta mała piła dziś i jest wstawiona" wcale nie ale kocham whisky z cola

ja też
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
I znów szkoła na samą myśl mi niedobrze
Oby ten dzień minął jak najszybciej...
oby...
Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
A u mnie tyle śniegu napadało Boże to nawet w zimie tyle nie było, jak odsłoniłam roletę to za chwilkę znowu ją zasłoniłam bo normalnie, aż się przestraszyłam Co to za wiosna
wiosna-żałosna, że tak powiem... Na pocieszenie - ponoć za 2tygodnie ma być już cudnie, cieplutko i w ogóle ...
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
od dzisiaj 2 h dziennie uczę się do matury, bo się już wystraszyłam, że to zaraz, za chwilkę...
tak szybko? szaloooona
Cytat:
Napisane przez Black-lulu Pokaż wiadomość
Wy juz tak o studiach.... hmmm nie straszcie mnie. Jeszcze kilka lat mi zostalo na podjecie decyzji, aczkolwiek z pewoscia zajme sie angielskim- moja pasja i umilowanie od lat
fajnie, że masz pasję A angielski perfect daje duże możliwości
Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Studia są fajne Ja mam łzy w oczach jak sobie pomyśle, że zostało mi jeszcze tylko półtora roku Gdzie te pozostałe kilka lat się podziało
Milkuś to śmigaj na drugi kierunek
Cytat:
A kierunek też nie jest ten mój wymarzony, ale w sumie nie ważne co studiujesz i tak Cię to w jakiś sposób rozwija
z pewnością
Cytat:
Miesiac i holiday ;D Jeeeeju a pozniej matura
będzie dooobrze, matura jest fajna
Cytat:
Matura była fajna Dużo stresu przed, ale teraz z chęcią mogłabym to powtórzyć W porównaniu z egzaminami na studiach i iloscią wiedzy jaką trzeba przyswoić matura to pestka - pisze to tak żeby Was pocieszyć, że jeszcze nie jest źle

Ja swoją maturkę super wspominam, jakoś tak smiesznie było Stresowałam się tylko jak słyszałam gadanie nauczycieli o tych głupich formalnościach w stylu: "przerwany arkusz=nieważny arkusz" (arkusze były pozaklejane i przy odklejaniu trzeba było się nieźle namęczyć żeby nie przerwać kartki) albo "jak komuś w sali zadzwoni tel.komórkowy to egzamin unieważniony. Wkurzałam się tym bo dlaczego ja miałabym cierpieć przez jakiegoś palanta, który zapomniał wyłączyć komórki?
No, ale ogólnie było fajnie

Śnieg-debil za oknem Na szczęście świeci też słoneczko więc może uda mi się nie popaść w zimową depresję

Trzymajcie się, miłego dnia

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 08:32   #1953
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
i ha ha wita Was leń

a kiedy zrobimy ogólnopolski zjazd plotkar?
właśnie ale szybciej będę musiała Cię porwać gdzieś na kawę, jeśli nie masz nic przeciwko

Cytat:

Ja swoją maturkę super wspominam, jakoś tak smiesznie było Stresowałam się tylko jak słyszałam gadanie nauczycieli o tych głupich formalnościach w stylu: "przerwany arkusz=nieważny arkusz" (arkusze były pozaklejane i przy odklejaniu trzeba było się nieźle namęczyć żeby nie przerwać kartki) albo "jak komuś w sali zadzwoni tel.komórkowy to egzamin unieważniony. Wkurzałam się tym bo dlaczego ja miałabym cierpieć przez jakiegoś palanta, który zapomniał wyłączyć komórki?
No, ale ogólnie było fajnie
ja się strasznie stresowałam, że przerwę tą kartkę, bo ze mnie takie zdolne dziecko

Cytat:
Śnieg-debil za oknem Na szczęście świeci też słoneczko więc może uda mi się nie popaść w zimową depresję
mój pies dziś rano stał pod oknem balkonowym i patrzył zdziwiony jak pada ten śnieg. Aż przekrzywiała głowę
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 09:39   #1954
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Hi hoo, a ja już w domu
Za godiznkę zmykam na siłownie, teraz chwilę posrzatam w domu i załatwione
Piszecie, zę matura smieszna itepe, ale ja najbardziej się boję tej ustnej - dla mnie to jest kompletna bzdura, bo po co mi to? Boję się, ze nie odpowiem an te ich zadane pytania Ehh...

A poza tym to miłego dnia wszystkim życzę ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 09:54   #1955
Apiska
Zakorzenienie

Witam z Bytomia

Cytat:
Odliczamy, ja też chcę już wolne

Cytat:

Studia są fajne Ja mam łzy w oczach jak sobie pomyśle, że zostało mi jeszcze tylko półtora roku Gdzie te pozostałe kilka lat się podziało A kierunek też nie jest ten mój wymarzony, ale w sumie nie ważne co studiujesz i tak Cię to w jakiś sposób rozwija
Ha ha , mi też zostało 1,5 roku licencjatu. Kierunek nie jest moim marzeniem, ale daje rade :P

Cytat:
Hi hoo, a ja już w domu
Nefruś ogłabyś pokazać się jak wyglądasz? Bo ciągle na siłownie chodzisz i jestem ciekawa Twojej budowy

Ja muszę schudnąć troszkę...Dziewczyny jak zrazić się do słodyczy?!
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 09:59   #1956
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Dzień dobry.
oj tamo nie może być aż tak, źle no popodrywaj jakiegoś nauczyciela żartuje

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
O rany...ale smigacie No nie ma sie co dziwic. Tyle wizazanek Własnie do szkoly zaraz...katastrofa. Ale jutro nie ide-zrobie sobie urlop

O taniec rowniez tancze. Do anszej szkoly przyjezdza gosciu ktory uczy na skale miedzykrajowa, ocenia pary za granica itd. Tomek ale nazwiska nie pamietam Chodze na towarzyskie i cheerlederki
A ja dzisiaj nie idę na niemcura. Nie chce mi się A ja nie chodzę na tańce nigdzie, chyba że poodstraszać ludzi w klubie

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
A u mnie tyle śniegu napadało Boże to nawet w zimie tyle nie było, jak odsłoniłam roletę to za chwilkę znowu ją zasłoniłam bo normalnie, aż się przestraszyłam Co to za wiosna
U mnie była zawierucha, zamieć itp. Matko na masakra Ciekawa jestem jak dojade do mieszkania do Kielc

Cytat:
Malinko, ja po schudnieciu mam 4 pary spodni do zwezenia.
Podrzuce Ci je mailem
dawaj tylko powiedź gdzie i co i jak

Cytat:
Studia są fajne Ja mam łzy w oczach jak sobie pomyśle, że zostało mi jeszcze tylko półtora roku Gdzie te pozostałe kilka lat się podziało? A kierunek też nie jest ten mój wymarzony, ale w sumie nie ważne co studiujesz i tak Cię to w jakiś sposób rozwija
No własnie jak to szybko leci. Ja już jestem na 3 roku, zostało mi tylko 2 semestry. Kończe marzec 2009, potem mgr. Matulo, aż głupio mi będzie z inna grupą studiować A kierunek też mam ukochany, wymarzony

Cytat:
Matura była fajna Dużo stresu przed, ale teraz z chęcią mogłabym to powtórzyć W porównaniu z egzaminami na studiach i iloscią wiedzy jaką trzeba przyswoić matura to pestka - pisze to tak żeby Was pocieszyć, że jeszcze nie jest źle
Własnie, własnie. Ja w tym roku mam same z programowania tj. 4 + sieci komutacji (telekomunikacja). Matulo naprawdę matura z fizyki przy egzaminie z fizyki, elektroniki i innych to był pikuś

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
ja co prawda nie zdawałam egz. na studia (nowa matura), ale muszę przyznać, że cała matura to nic czasami w porównaniu z jednym egzaminem w sesji a takich jest w każdej kilka
no, ale jak mi mówili tak przed maturą to nie chciałam wierzyć a z perspektywy czasu 'matura to bzdura'
się zgadzam

Cytat:
ja też
Ale mi się fajnie spało. Aj A w piątek idę balować Spotkac moich ochraniaczy i selekcjonerów. Stęskniłam się za tymi mordami

A ja sobie rękę poparzyłam i mimo, że lód przyłożyłam to mam bąbla

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 10:03   #1957
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość

Nefruś ogłabyś pokazać się jak wyglądasz? Bo ciągle na siłownie chodzisz i jestem ciekawa Twojej budowy

Podaj maila ;*

A jak zrazic sie do słodyczy? kochana popatrz : jesz to, bo co? Bo jest słodkie. A jak słodkie to i cukier. Duzo cukru prostego. A jak wiadomo cukeir prosty nie jest mile widziany. Mega duzo węgli, które powodują odkładanie się tkanki tłuszczowej. Wyobraź sobie - trochę Ci się to potrawi, a później zacznie odkładać.. zamieniać się w tłuszcz, który rozłozy się się elegancko na pupie, udach, brzuchu, itp. W ogole jakim prawem takie niefajne coś jak słodycz ma mieć nad Tobą władzę? Za kogo to się uważa?! Apfe, pokaz, ze jesteś Apiska i po prostu ograniczaj ^^

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-26, 10:19   #1958
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Oj Wy plotkary paskudne ileż można gadać
ale udało mi się nadrobić co pisałyście

Cytat:
Tak,tak jeżeli tam będę,to koniecznie musimy się spotkać orzeszku
W ogóle Katowiczanki miałyśmy się spotkać
właśnie ostatnio myślałam o jakimś zlocie początek wiosny to zupełnie świetny czas na spotkanie
Cytat:
no baaaa

Cytat:
Dzień dobry.
amen

Cytat:

Studia są fajne Ja mam łzy w oczach jak sobie pomyśle, że zostało mi jeszcze tylko półtora roku Gdzie te pozostałe kilka lat się podziało A kierunek też nie jest ten mój wymarzony, ale w sumie nie ważne co studiujesz i tak Cię to w jakiś sposób rozwija
mam takie samo zdanie i też mnie przeraża niedaleki koniec studiowania co ja będę później robić

Cytat:
Witam z Bytomia
o jak blisko masz teraz do nas

Cytat:

A ja sobie rękę poparzyłam i mimo, że lód przyłożyłam to mam bąbla

Cytat:
Podaj maila ;*

A jak zrazic sie do słodyczy? kochana popatrz : jesz to, bo co? Bo jest słodkie. A jak słodkie to i cukier. Duzo cukru prostego. A jak wiadomo cukeir prosty nie jest mile widziany. Mega duzo węgli, które powodują odkładanie się tkanki tłuszczowej. Wyobraź sobie - trochę Ci się to potrawi, a później zacznie odkładać.. zamieniać się w tłuszcz, który rozłozy się się elegancko na pupie, udach, brzuchu, itp. W ogole jakim prawem takie niefajne coś jak słodycz ma mieć nad Tobą władzę? Za kogo to się uważa?! Apfe, pokaz, ze jesteś Apiska i po prostu ograniczaj ^^

Dziewczyny, ja już nie piję o help jak się źle czuję po wczorajszym pifkowaniu miałam iść rano na stretching ale przez 2 godziny w ogóle nie mogłam sie podnieść z łóżka
ale ogólnie było super, gdyby nie ten kac (zapomniałam oczywiście o złotych radach dotyczących picia soku z cytrusów )

muszę się zmusić do zjedzenia czegoś a później zebrać w sobie ni do roboty, na angielski się przygotować i na jutrzejsze zajęcia

miłego dnia Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 10:44   #1959
enda____
Rozeznanie

Cytat:
Ha ha , mi też zostało 1,5 roku licencjatu. Kierunek nie jest moim marzeniem, ale daje rade :P
mi tak samo 1,5 roku licencjatu

Milka ja dopiero licencjat ale tez zarzadzanie zasobami - przydzielili mnie do tego kierunku administracyjnie a Ty sama wybieralas?

Lolcia swietne buty i kurtka

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 11:46   #1960
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

u mnie tak samo "snieg - debil" to najlepsze okreslenie na tego spoznialca!

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

Dziewczyny, ja już nie piję o help jak się źle czuję po wczorajszym pifkowaniu miałam iść rano na stretching ale przez 2 godziny w ogóle nie mogłam sie podnieść z łóżka
ale ogólnie było super, gdyby nie ten kac (zapomniałam oczywiście o złotych radach dotyczących picia soku z cytrusów )

muszę się zmusić do zjedzenia czegoś a później zebrać w sobie ni do roboty, na angielski się przygotować i na jutrzejsze zajęcia

miłego dnia Kochane
Ewuś, jak % to koniecznie cytrusy, musisz w sobie wyrobic taki nawyk Kladz sobie cytryne w jakims widocznym miejscu, zebys po powrocie z imprezki od razu ja zobaczyla i nie zapomniala

Witajta!

A ja wlasnie wrocilam po swiątecznym lenistwie i oczywiscie chetnie poleniuchuje dalej Niby mialam dzis posiedziec w bibliotece, ale czuje sie "lekko" snięta przez ten snieg slonce deszcz i wiatr. jak ja NIENAWIDZE takiej pogody... Naprawde zle sie czuje jak ona sie tak zmienia co 5 minut Głowa boli i chce mi sie spac mimo ze sie wyspalam. I co niby mam na to poradzic..?

Przepraszam ze tak zamarudzilam na dzien dobry

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 12:05   #1961
Baby14
Zakorzenienie

A ja nie byłam w szkole Pozdziwiałam i nie poszlam...teraz zaluje.

Ewelcia: z tym francuzem to było tak ze moj tata pracuja w Francji. No i jak jechal do Polski to wzial ze soba Alexa , bo jesgo rodzina mieszka w Tarnowie wiec po dorodze mial. No i tak sie jakos stalo ze poznalismy sie...Troche umial po Polsku wiec sie dogadalismy. I taka to byla milosc ze jak pojechał to sie skonczyla. DYstans zrobil swoje ... Ale w sumie nie zaluje. Wole sobie znalezc kogos kto bedzie mnie blisko a nie kilka tysiecy km stad Ciacho bylo niesmaowite no ale coz... tego kwiatu pol swiatu jak to sie mowi

gujana: zyczze zeby humorek sie poprawil U mnie tez kupa sniegu

malinka_86: czemu nie tanczysz? Wszystko jest dla ludzi
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 12:12   #1962
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:

wiosna-żałosna, że tak powiem... Na pocieszenie - ponoć za 2tygodnie ma być już cudnie, cieplutko i w ogóle ...
Właśnie słyszałam, że ma być od następnego tygodnia nawet po 14 stopni więc humor mi się poprawił

Cytat:

O dobre ! Ja zaczyna 100 dni bez słodyczy [może na razie chociaż z 50 bym chciała ] Ciekawe ile wytrwam, ale to co napisałaś daje do myślenia

Cytat:
A ja nie byłam w szkole Pozdziwiałam i nie poszlam...teraz zaluje.

Ewelcia: z tym francuzem to było tak ze moj tata pracuja w Francji. No i jak jechal do Polski to wzial ze soba Alexa , bo jesgo rodzina mieszka w Tarnowie wiec po dorodze mial. No i tak sie jakos stalo ze poznalismy sie...Troche umial po Polsku wiec sie dogadalismy. I taka to byla milosc ze jak pojechał to sie skonczyla. DYstans zrobil swoje ... Ale w sumie nie zaluje. Wole sobie znalezc kogos kto bedzie mnie blisko a nie kilka tysiecy km stad Ciacho bylo niesmaowite no ale coz... tego kwiatu pol swiatu jak to sie mowi
a To fajnie Taka 'przelotna' miłość była tak ?
Dobrze, że się rozstaliście bo przecież to bez sensu takie kilometry od siebie, nie spotykacie się ani nic, a przecież tu możesz też sobie jakiegoś fajnego mena znaleźć I pewnie, że nie ma co żałować bo przeżyłaś swoja przygodę z Francuzem to czas na Polaka

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 12:13   #1963
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Grrrrrrr i nie wiem co mam zrobić. Głupi bąbel głupi. A ja jestem z Kielc, do Katowic mam 3 godziny pociągiem

Cytat:
malinka_86: czemu nie tanczysz? Wszystko jest dla ludzi
tańczę ale nie w zespole, tam bym nie poszła aż tak wygimnastykowana nie jestem pozatym nie chciałam usłyszeć tekstu jak raz w sklepie jak sie starałam o pracę
"Przepraszam, ale przyjmujemy tylko osoby, które mieszczą się w rozmiarówkę" ah kochana pani była ale po mojej odzywce zrobiła spad szczęki i chyba dostała naganę

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 12:31   #1964
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
to mu pocisnęłaś

Cytat:
oj tamo nie może być aż tak, źle no popodrywaj jakiegoś nauczyciela żartuje
Popodrywałam troche Pana od historii i jutro nie mnie bedzie pytał

Cytat:
Też tak zawsze mówie

No i jakoś minął... jakoś. Bywało lepiej, bywało gorzej. Ogólnie da się przeżyć, a jutro 7 godzin

A na dworze sypie śnieg Mam dość tej cholernej pogody

Idę zrobić surówkę do obiadu

Miłego dnia Plotkary
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 12:56   #1965
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
Witajta!

A ja wlasnie wrocilam po swiątecznym lenistwie i oczywiscie chetnie poleniuchuje dalej Niby mialam dzis posiedziec w bibliotece, ale czuje sie "lekko" snięta przez ten snieg slonce deszcz i wiatr. jak ja NIENAWIDZE takiej pogody... Naprawde zle sie czuje jak ona sie tak zmienia co 5 minut Głowa boli i chce mi sie spac mimo ze sie wyspalam. I co niby mam na to poradzic..?

Przepraszam ze tak zamarudzilam na dzien dobry
jak miło Cię znów widzieć
wiesz że nam zawsze możesz po marudzić

Cytat:
Grrrrrrr i nie wiem co mam zrobić. Głupi bąbel głupi. A ja jestem z Kielc, do Katowic mam 3 godziny pociągiem
nooo, to całkiem blisko przyjazd oceniam jako realny

Cytat:
tańczę ale nie w zespole, tam bym nie poszła aż tak wygimnastykowana nie jestem pozatym nie chciałam usłyszeć tekstu jak raz w sklepie jak sie starałam o pracę
"Przepraszam, ale przyjmujemy tylko osoby, które mieszczą się w rozmiarówkę" ah kochana pani była ale po mojej odzywce zrobiła spad szczęki i chyba dostała naganę
co za baba okropna dobrze że umiałaś zareagować odpowiednio ...

Cytat:

Też tak zawsze mówie
mniemam że kończy się na mówieniu
(u mnie też, w piątek impreza )

powoli dochodzę do siebie, ale nawet jeszcze nie miałam na tyle sił żeby się ubrać więc siedzę w piżamie i myślę co by tu robić żeby było to pożyteczne i mało męczące

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 13:56   #1966
smak6malin
Wtajemniczenie

Cytat:
O rany...ale smigacie No nie ma sie co dziwic. Tyle wizazanek Własnie do szkoly zaraz...katastrofa. Ale jutro nie ide-zrobie sobie urlop

O taniec rowniez tancze. Do anszej szkoly przyjezdza gosciu ktory uczy na skale miedzykrajowa, ocenia pary za granica itd. Tomek ale nazwiska nie pamietam Chodze na towarzyskie i cheerlederki

O francuzie napisze poniej.

Xenna nie pomogła jestem zla

Jejq tyle godzin Lece

Milego dnia
Cheerlederki hm.. miałam propozycje tańczenia w takowej grupie, ale jakoś mnie do tego nie ciągnie, wydaję mi się, że nie nadaję się do takiego machania pomponami i ładnego uśmiechu :P Niestety Polski cheerleading jest na niskim poziomie, w ogóle się nie umywa od tych amerykańskich :P .

Cytat:
Hi hoo, a ja już w domu
Cytat:

Piszecie, zę matura smieszna itepe, ale ja najbardziej się boję tej ustnej - dla mnie to jest kompletna bzdura, bo po co mi to? Boję się, ze nie odpowiem an te ich zadane pytania Ehh...

A poza tym to miłego dnia wszystkim życzę ;*
Czemu niby byś miała nie odpowiedzieć Uwierz w siebie. Czy takie wystąpienia itd sprawiają CI trudność ?:P
Cytat:
Witam z Bytomia

Odliczamy, ja też chcę już wolne

Oo.. Bytom to nawet nie tak daleko ode mnie A jaki to kierunek ?
Hm, zrazić? Nie wiem, może po prostu przestań je kupować i spróbuj zapomnieć, że w ogóle istnieję coś takiego jak słodycze- to wbrew pozorom nie jest takie trudne

smak6malin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 14:31   #1967
Black-lulu
Rozeznanie

No ja juz po szkole. Jakos mi tak galopem przelecial ten dzien... Z testu z angielskiego dostalam 5 + bo mialam 79,75 pkt / 80. Żal jak nic! Brakowalo mi 0,25 pkt! Uhhh...
Opowiadalam mojej kumpeli- milosniczce tanca i Gaua (czy jak to sie tam odmienia i pisze ) o tym obozie tanecznym. Niestety nasza rozmowa przypadla akurat na wf i nie dosc ze dostalysmy kazanie na pol lekcji ze jej rozwalamy zajecia to jeszce za kare musialysmy robic po 20 pompek
Pozatym na WOSie oczywiscie wypadlo na mnie przy pytaniu z biogramow postaci ale na szczescie kilka minut po rozpoczeciu mojej jakze skladnej wypowiedzi zadzwonil dzwonek
Jutro ide sobie na 9.50 sialalalala! Nie mamy niemieckiego
A jak wam dzien zlecial?
Aha dolaczam zdjecia nowej fryzury. Nawiasem mowiac jedno w pizamie, drugie przed samym wyjsciem do szkoly juz w czapce, bo ladne swiatlo bylo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg S6301582.jpg (83,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg S6301585.jpg (77,9 KB, 11 załadowań)

http://airellejab.pinger.pl/ Uzewnętrzniam się

https://twitter.com/#!/AirelleJab Tweet Tweet
Black-lulu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 14:37   #1968
anniaa

Witam ale mam zakwasy po wczorajszym treningu siłowym chodze kalecznie ;D
prof od matmy powiedział ze mnie pomeczy troche i od jutra musze chodzic na 7.10 i pisac kartkówke jutro w piatek w wtorek i czwartek jakbym nie mogła przyjśc po lekcjacj za jednym zamachem napisac wszystkiego dzisiaj czeka na mnie matma fizyka i historia ( tz przyjdzie bedzie mi ładnie wszystko opowiadał i bede sie łądnie uczyc - moze tym razem nie usne na jego ramieniu )

o katowiczanki duzo nas mozemy sie spotkac bo z k-ce jest lolcia , ewusia , mangolina i ja i ktos jeszcze ? albo z okolic ?

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 14:44   #1969
schism_
Zadomowienie

Chryste ile postów xD

Pierwszy dzień odhaczony Nauczyciele jacyś tacy przychylni byli
Pierw przełożyła pracę stylistyczną z j.polskiego na piątek za tydzień (miała być jutro),na matmie zaś psorka,złagodziła punktację z poprzedniego sprawdzianu. Tym sposobem mając raptem 25% otrzymałam 2
Kumpele jakieś takie niemrawe były. Jedna ponoć 'najlepsza' zamknęła się w wąskim gronie pewnych dziouch i ani be ani me. Wszakże wedle tamtych jestem taka ,a śmaka więc musiała się dostosować
Zresztą co się będę tymi plotkarskimi betonami (i tymi ,którzy ich słuchają)przejmowała...:r olleyes:
Jutro i pojutrze robię sobie wolne Lekcje będą nudnawe więc lepiej odpocząć/pouczyć się w domu.

Jeśli o słodyczach mowa to wcale nie tak trudno się od nich odzwyczaić. Kiedyś żyłam praktycznie nimi a teraz... Jednakże podwieczorek słodki MUSI być Zazwyczaj jakiś jogurt,owoc,płatki czy batonik musli. Inne ich postacie,lody,wypieki średnio raz w tygodniu. W końcu Trzeba dbać o różnorodność smaków,a nie sama wartość odżywczą........

Ajc, zmykam sprzed kompa,bo dod. angielski wzywa
Na razie
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-26, 14:51   #1970
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Marty - nie mam problemów, wrecz przeciwnie Ale ta świaodmośc tego, zę jest taka opcja, że mozna nie zdać to brrrr

Już po siłowni, cała obolała ;D . Jeszcze dzisiaj tylko skaknkę zaliczę, a za godiznę smigam się uczyć WOSu. Jutro polski i tak na zmianę ;D Angielski za jakis czas dopiero
Czas na zieloną herbatkie i siedze cały zcas w domu dzisiaj, bo tam taka pogoda, ze apfff :/

Stary 2008-03-26, 14:54   #1971
anniaa

Cytat:
Marty - nie mam problemów, wrecz przeciwnie Ale ta świaodmośc tego, zę jest taka opcja, że mozna nie zdać to brrrr

Już po siłowni, cała obolała ;D . Jeszcze dzisiaj tylko skaknkę zaliczę, a za godiznę smigam się uczyć WOSu. Jutro polski i tak na zmianę ;D Angielski za jakis czas dopiero
Czas na zieloną herbatkie i siedze cały zcas w domu dzisiaj, bo tam taka pogoda, ze apfff :/
o joj to nie zła musisz byc ja po siłowym nie daje do konca dnia nic innego cwiczyc bo czuje kazdy miesien

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Stary 2008-03-26, 14:57   #1972
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Aniu
tez jestem obolała, ale postaram się zrobić, bo sobie powiedziałam, ze codziennie będę skakała, chociaz te 1000 zrobie ;D

Stary 2008-03-26, 14:59   #1973
anniaa

Cytat:
Aniu
tez jestem obolała, ale postaram się zrobić, bo sobie powiedziałam, ze codziennie będę skakała, chociaz te 1000 zrobie ;D
chodziło mi o to ze jestes niezłą za to mimo bólu dasz rade

Stary 2008-03-26, 15:03   #1974
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Aniu
a bo ja takie małe sado maso jestem

Stary 2008-03-26, 15:05   #1975
agness51
Zakorzenienie

Witam kochane

Nie piszcie tak dużo,bo nie nadążam

Dzisiaj mam nawet niezły dzień,ale na zajęciach takie zamulanie,to chyba po tych świętach

Aniu - Jaki trening siłowy ćwiczysz?

Wiecie,ja to zawsze chciałam tańczyć,ale chyba nie mam drygu

W ogóle chyba się na nic nie muszę uczyć,więc odpocznę sobie,bo mi się oczy kleją choć mam sporo spraw do załatwienia,ale nie chce mi się dzisiaj nic robić,bo pogodę mam niezafajną = sypie śnieg

Miłego dnia

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 15:09   #1976
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
No ja juz po szkole. Jakos mi tak galopem przelecial ten dzien... Z testu z angielskiego dostalam 5 + bo mialam 79,75 pkt / 80. Żal jak nic! Brakowalo mi 0,25 pkt! Uhhh...
Opowiadalam mojej kumpeli- milosniczce tanca i Gaua (czy jak to sie tam odmienia i pisze ) o tym obozie tanecznym. Niestety nasza rozmowa przypadla akurat na wf i nie dosc ze dostalysmy kazanie na pol lekcji ze jej rozwalamy zajecia to jeszce za kare musialysmy robic po 20 pompek
Pozatym na WOSie oczywiscie wypadlo na mnie przy pytaniu z biogramow postaci ale na szczescie kilka minut po rozpoczeciu mojej jakze skladnej wypowiedzi zadzwonil dzwonek
Jutro ide sobie na 9.50 sialalalala! Nie mamy niemieckiego
A jak wam dzien zlecial?
Aha dolaczam zdjecia nowej fryzury. Nawiasem mowiac jedno w pizamie, drugie przed samym wyjsciem do szkoly juz w czapce, bo ladne swiatlo bylo
Oł współczuje z tym testem :P Też nieraz u mnie się tak zdarzy, że kila setnych mi zabraknie i lipa
A poza ty to bardzo ładnie Ci w tej fryzurce Chociaż nie wiem jak wcześniej wyglądałaś

A u mnie właśnie przestał padać ten durny śnieg ja mam go dosyć, chcę ładną pogodę słoneczko i od razu wtedy lepsze humorki
A tak w ogóle to czy któraś może miała perfun z Avonu Pur Blancę - różową ?
[ta ze zdjęcia ]
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 335459931.jpg (41,3 KB, 5 załadowań)

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 15:13   #1977
Black-lulu
Rozeznanie

Ewelciuu, one jest przepiekna. O wiele lepsza od swojej poprzedniczki- zwyklej Pur Blanki Moja mama ja zakupila a mi zdarza sie (ostatnio bardzo czesto ) podkradac. Fenomenalny zapach- taki swiezy

http://airellejab.pinger.pl/ Uzewnętrzniam się

https://twitter.com/#!/AirelleJab Tweet Tweet
Black-lulu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 15:55   #1978
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Witam dziewczynki
Ja nie wiem co ten snieg sobie wyobraza musialam dzis szukac butow zimowych... Wiosna ma byc! Jeszcze w srode jedziemy na wycieczke klasowa w gory to nas tam chyba zasypie
Szkola jakos minela, udalo mi sie nie zasnac po 3 godzianch snu w nocy A teraz musze sie juz szykowac na basen takze pozniej jeszcze cos napisze.
Black-lulu slicznie wygladasz, pasuja Ci takie wloski
Podpisuje sie rowzniej pod apelem ogolnopolskiego spotkania plotkar.

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 15:57   #1979
agness51
Zakorzenienie

Black - lulu - śliczna czapeczka

A co do spotkania,ojjjjj ciekawe czy by wypaliło

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 16:29   #1980
anniaa

własnie sie wkurzyłam no
jutro mam na 7.10 i matma fizyka matma fizykai potem jeszcze kolejne głupie 4 lekcje
wogóle prof stwierdził ze bio-chem-fiz ma za mało lekcji matmy bo on prowadzi rozszerzenie i mamy tylko 3 godz i chyba( nie chyab a napewno) jest nam cieżko bo przerabiamy to samo i jestesmy na tym samym etapie tematu co matfiz który ma 6 godz tyg i prosi dyrektora o to abysmy mieli 5 godz tyg ja wogole zastanawiam sie po co nam matma rozszerzona jak wszyscy podstawe beda pisac

agus wczoraj wykonywałam taki co kiedys ci przesłałam bo dawno nei cwiczyłam i musze powoli przyzwyczajac miesnie do wysiłku

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości