Rossman.. cz. II - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-24, 14:28   #2851
orbitka81
Raczkowanie

GG do orbitka81
Dot.: Rossman.. cz. II

a nie?
mogliby miec na uwadzeniecierpliwe wizazanki!
orbitka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 14:32   #2852
dobra_wróżka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
a myślisz, że w Święta rozdają nowe gazetki?
ja miałam nadzieję, że tak
dobra_wróżka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 14:32   #2853
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
a myślisz, że w Święta rozdają nowe gazetki?
rozdawać pewnie nie rozdają, ale może ktoś w internecie już wkleił
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 15:23   #2854
cypressangel
Zakorzenienie

Czy w Rossmannie jest dostępna mascara Rimmel Glam'Eyes?

Jeśli tak - to w jakiej cenie?

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 15:28   #2855
rybkad
Zadomowienie

GG do rybkad

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
Czy w Rossmannie jest dostępna mascara Rimmel Glam'Eyes?

Jeśli tak - to w jakiej cenie?
Jest,kosztuje 19,99 ale nie polecam
rybkad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 15:35   #2856
pani ćma
Zakorzenienie

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6991097]

testowalyscie juz fluid miss sporty so energy?[/quote]

ja nie cierpie fluidow miss sporty, sa beznadziejne i w tej cenie [ok. 10zł] mozna znalezc lepsze ale to tylko moje zdanie

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 15:35   #2857
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybkad Pokaż wiadomość
Jest,kosztuje 19,99 ale nie polecam
Dzięki

Dlaczego nie polecasz?

Najbardziej interesuje mnie szczoteczka tego tuszu - czy jest może taka jak przy Magnif'Eyes?

Jeśli tak - to zrezygnuję z zakupu Glam'Eyes, bo taka szczoteczka jest moim zdaniem beznadziejna...

Stary 2008-03-24, 15:43   #2858
rybkad
Zadomowienie

GG do rybkad

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
Dzięki

Dlaczego nie polecasz?

Najbardziej interesuje mnie szczoteczka tego tuszu - czy jest może taka jak przy Magnif'Eyes?

Jeśli tak - to zrezygnuję z zakupu Glam'Eyes, bo taka szczoteczka jest moim zdaniem beznadziejna...
Nie wiem czy jest taka sama ale to jest szczoteczka nie z włosia tylko taka plastikowa z tym,że bardzo plastik jest cieniutki i gnie się na wszystkie strony,mam dość grube naturalnie rzęsy a ten tusz ma niby pogrubiać 10X i co?
I nicwyglądają jak ledwo pomalowane nawet jak nałożę 3 warstwy,jedyna zaleta to taka,że ma ładny głęboko-czarny kolor ale jutro jak tylko otworzą sklepy kupuję inny.
rybkad jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 15:49   #2859
anitek_15
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pani ćma Pokaż wiadomość
ja nie cierpie fluidow miss sporty, sa beznadziejne i w tej cenie [ok. 10zł] mozna znalezc lepsze ale to tylko moje zdanie

a ja właśnie używam, tylko miss sporty so matt
uwielbiam go
anitek_15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 16:09   #2860
madzia.a
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

ja kiedyś kupiłam podkład z Miss Sporty, nawilżający i strasznie się włkował, w ogóle nie dało się go rozsamarować na twarzy
madzia.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 16:43   #2861
pani ćma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anitek_15 Pokaż wiadomość
a ja właśnie używam, tylko miss sporty so matt
uwielbiam go
dlatego napisalam ze to tylko moje zdanie niektorym moze odpowiadac, dla mnie beznadzieja

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 19:16   #2862
cypressangel
Zakorzenienie

Arrow Dot.: Rossman.. cz. II

Cytat:
Napisane przez rybkad Pokaż wiadomość
Nie wiem czy jest taka sama ale to jest szczoteczka nie z włosia tylko taka plastikowa z tym,że bardzo plastik jest cieniutki i gnie się na wszystkie strony,mam dość grube naturalnie rzęsy a ten tusz ma niby pogrubiać 10X i co?
I nicwyglądają jak ledwo pomalowane nawet jak nałożę 3 warstwy,jedyna zaleta to taka,że ma ładny głęboko-czarny kolor ale jutro jak tylko otworzą sklepy kupuję inny.
Hmmm... Właśnie w Magnif'Eyes szczoteczka jest wg mnie zupełnym niewypałem - bardzo sztywne, plastikowe włoski, które połamały się po kilku użyciach przy wkładaniu/wykładaniu szczoteczki do/z tubki. Bardzo źle się nią malowało rzęsy. Sam tusz (tak jak inne mascary firmy Rimmel) jest bardzo dobry, ma świetny nasycony kolor, ale szczoteczka - porażka. Obawiam się więc, że ta z Glam'Eyes jest w zrobiona w podobnym stylu - tyle, że dodatkowo jest b. giętka. Muszę dokładnie obadać sprawę w sklepie i wtedy zdecydować się, czy kupić czy nie.

Stary 2008-03-24, 19:22   #2863
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
W ogóle to doznałam szoku. Oglądałam balsamy, za mną półka z Lovely, Wibo. Podeszła tam babka i oglądała lakiery do paznokcie - dwustronne do frencha. W pewnym momencie otworzyła i domalowała sobie ubytek frencha na kciuku. Zamknęła i odłożyła na półkę. Porażka :/
Tak mnie zatkało, że nie wiedziałam co powiedzieć. Ale współczuje temu kto kupi ten lakier. Ludzie czasem w ogóle nie myślą.

Off topem. W Piotrze i Pawle akurat widziałam jak starszy facet podszedł do koszyka z orzechami na wagę i wziął sobie całą garść. Chodził po sklepie i chrupał...
Jakby każdy brał taką garść i nie płacił... Zero wyobraźni, poczucia zachowania norm. Dobra, rozumiem jak ktoś ubierze jednego orzecha, żeby spróbować... Ale z drugiej strony czy orzechy trzeba próbować? Chyba zawsze smakują tak samo
A dlaczego nie zgłosiłaś tego ochronie? patrzyłaś sie i nic nie zrobiłaś czyli dałas jej na to przyzwolenie. A potem bulwersujesz sie sytuacją. Zaprzeczasz sama sobie. Szkoda, ze nie zareagowałaś - miałaby kobieta nauczkę!

Dziewczyny! W takich chwilach trzeba reagować!!! Weźcie pod uwagę to, ze takich osób jest wiecej i jesli beda uzyskiwały takie powszechne przyzwolenie to bedą tak robiły dalej. A Wy potem raz czy drugi kupicie coś z polową zawartosci albo coś co szybko sie zepsuje bo było wczesniej otwarte i tak stało. A jesli któraś z Was sama tak robi, czyli użyje czegoś i nie kupując odstawia na pólkę to sama prędzej czy później kupi coś takiego - częsciowo zuzyte. I jak będziecie sie wówczas czuły?

Kiedys gdy byłam w Rossmanie do półki obok podeszła dziewczyna, wzięła sobie jakiś krem do rąk, wycisneła na rękę sporą jego ilość, odłożyła na półkę i poszła dalej chodzić po sklepie wceirając krem w ręce. Nie bawiłam sie w dyskusje z nią. Poszłam od razu do faceta z ochrony i powiedziałąm mu o tym. I ochrona interweniowała. Dziewczyna nie zdążyła dobrze wsmarować kremu, nie zdążyl się wchłonąc a że zadnego kremu do rąk przy sobie nie miała to nie mogła sie wymigać. Musiała kupić opakowanie które otworzyla. Wstydu najadła sie ogromnie bo to było przed świetami a sklep był pełen ludzi. Myślę ze poważnie się zastanowi zanim zrobi cos takiego po raz drugi. Osoby które to widziały też się pewnie zastanowią bo takie przeżycie to na pewno nic miłego.

Nie chcę abyście uważały, ze sie wymądrzam. Po prostu wszystkie kupujemy kosmetyki, placimy za nie więc chciałybyśmy aby były z całą zawartością, nowe, nie otwierane, nie uzywane. Bo inaczej czujemy sie oszukane. Dlatego tez nie oszukujmy siebie nawzajem, nie róbmy tak i reagujmy na takie sytuacje - zamiast w dawać sie w dyskusje najlepiej od razu powiedzieć o wszystkim ochronie.

Przepraszam za taki trochę off top, ale skoro został poruszony tu taki temat to chciałam wykorzystać okazję i zaapelować do wszystkich bo wydaje mi sie to wazne. Za błędy i literówki tez przepraszam - piszę pod wpływem emocji
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 21:08   #2864
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

mi chodzi tylko o ten nowy podklad so energy, miss sporty, inne nie pasuja mi zbyt.

pani ćma, a jakie lepsze za dyche mozna znalezc? nie widzialam
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 15:47   #2865
ana_gabi
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do ana_gabi

Cytat:
Napisane przez Izaluka Pokaż wiadomość
Byłam w piątek. Wreszcie upolowałam Castinga Jasny Brąz, o wcześniej nie mogłam trafić na ten kolor - 15,99 zł
Izaluko Castingi sa w Auchanie po 14,99 po stalej cenie
Tak samo w Makro sa tez za nie cale 15zl caly czas
Pelna gama kolorow.

Wielka mi promocja, nie wiem skad oni wymysli za tego Castinga cene 20zl.

ana gabi show fan

ana_gabi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 18:35   #2866
agacior89
Zakorzenienie

GG do agacior89

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
A dlaczego nie zgłosiłaś tego ochronie? patrzyłaś sie i nic nie zrobiłaś czyli dałas jej na to przyzwolenie. A potem bulwersujesz sie sytuacją. Zaprzeczasz sama sobie. Szkoda, ze nie zareagowałaś - miałaby kobieta nauczkę!

Dziewczyny! W takich chwilach trzeba reagować!!! Weźcie pod uwagę to, ze takich osób jest wiecej i jesli beda uzyskiwały takie powszechne przyzwolenie to bedą tak robiły dalej. A Wy potem raz czy drugi kupicie coś z polową zawartosci albo coś co szybko sie zepsuje bo było wczesniej otwarte i tak stało. A jesli któraś z Was sama tak robi, czyli użyje czegoś i nie kupując odstawia na pólkę to sama prędzej czy później kupi coś takiego - częsciowo zuzyte. I jak będziecie sie wówczas czuły?

Kiedys gdy byłam w Rossmanie do półki obok podeszła dziewczyna, wzięła sobie jakiś krem do rąk, wycisneła na rękę sporą jego ilość, odłożyła na półkę i poszła dalej chodzić po sklepie wceirając krem w ręce. Nie bawiłam sie w dyskusje z nią. Poszłam od razu do faceta z ochrony i powiedziałąm mu o tym. I ochrona interweniowała. Dziewczyna nie zdążyła dobrze wsmarować kremu, nie zdążyl się wchłonąc a że zadnego kremu do rąk przy sobie nie miała to nie mogła sie wymigać. Musiała kupić opakowanie które otworzyla. Wstydu najadła sie ogromnie bo to było przed świetami a sklep był pełen ludzi. Myślę ze poważnie się zastanowi zanim zrobi cos takiego po raz drugi. Osoby które to widziały też się pewnie zastanowią bo takie przeżycie to na pewno nic miłego.

Nie chcę abyście uważały, ze sie wymądrzam. Po prostu wszystkie kupujemy kosmetyki, placimy za nie więc chciałybyśmy aby były z całą zawartością, nowe, nie otwierane, nie uzywane. Bo inaczej czujemy sie oszukane. Dlatego tez nie oszukujmy siebie nawzajem, nie róbmy tak i reagujmy na takie sytuacje - zamiast w dawać sie w dyskusje najlepiej od razu powiedzieć o wszystkim ochronie.

Przepraszam za taki trochę off top, ale skoro został poruszony tu taki temat to chciałam wykorzystać okazję i zaapelować do wszystkich bo wydaje mi sie to wazne. Za błędy i literówki tez przepraszam - piszę pod wpływem emocji
Heh, co racja to racja. A jak ochrona NIE zareaguje? Wiesz mi, znam kilka ludzi z tego środowiska i niestety tak się złożyła, że Ci, których poznałam- to same ciapy. Przykład? Wychodzi klient, bramka piszczy,a ochroniarz "się zamyślił". Jakże komiczna sytuacja, facet wrócił, patrzy się na ochroniarza, czeka aż on zareaguje a ten dalej patrzy się w sufit.
Ale dobrze zrobiłaś, tigresska.

!!!!!!!!!!P.S. Spieszę donieść, że promocja kredek miss sporty zawitała do Stolycy- dzisiaj mnie coś tknęło i poszłam sprawdzić na wschodnim i.. Viola! Mam czarna i brązowa (innych nie było)
agacior89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 19:13   #2867
monic84
Rozeznanie

bylam dzis w rosmanie, gazetki nowej nie bylo, wogole poleczka na gazetki pusta
monic84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 20:07   #2868
201707171013
Konto usunięte

Gazetka pewnie będzie jutro, bo dzisiaj pierwszy dzień po świętach.
201707171013 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 20:15   #2869
Emilkaa
Zadomowienie

a mam jeszcze pytanie czy jak kupuje perfumy to cyz musze kogos prosic czy sama biore?i czy placi sie przy kasie normalnie?czy przy kasie kosmetykow do makijazu?dziekuje za odp.
Emilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 20:41   #2870
cochonnetta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Emilkaa Pokaż wiadomość
a mam jeszcze pytanie czy jak kupuje perfumy to cyz musze kogos prosic czy sama biore?i czy placi sie przy kasie normalnie?czy przy kasie kosmetykow do makijazu?dziekuje za odp.
to zależy . te perfumy, które stoją sobie swobodnie możesz wziąć sama, a o te które są za szybą to musisz poprosić pana ochroniarza, no bo szyby raczej nie wybijesz . co do kasy to nie wiem, bo u mnie jest tylko jedna .. kiedy były dwie, ale zrezygnowali z tego pomysłu..

ps. ja chce gazetke!!
cochonnetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 20:56   #2871
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Ja dziś po pracy kupiłam sobie ukośny pędzel do różu za 6,29 zeta. Jutro będzie testowanie

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 21:11   #2872
lea88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana_gabi Pokaż wiadomość
Izaluko Castingi sa w Auchanie po 14,99 po stalej cenie
Tak samo w Makro sa tez za nie cale 15zl caly czas
Pelna gama kolorow.

Wielka mi promocja, nie wiem skad oni wymysli za tego Castinga cene 20zl.
ALe jasnego brazu pewnie i tak nie ma, bo te kolory wycofuja ze sprzedazy i wprowadzic maja w ich miejsce game czekoladowa.
Co do tego Auchan to u mnie cena Castinga na pewno jakies pare miesiecy temu byla wyzsza- nie chce teraz sklamac, czy ok 18 czy 20 zl, ale na pewno nie 14,99 i prawie w ogole kolorow na polkach nie bylo :/ Moze cos sie zmienilo. Najtaniej widzialam po 17 cos w Leclercu.

Tak wracajac do tematu jestem ciekawa dlaczego na str http://rossmann.isens.biz/ przestaly juz pojawiac sie aktualne gazetki. Szkoda, bo zawsze byly duzo wczesnej niz na oficjalnej stronie
lea88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 13:36   #2873
justysiek
Zadomowienie

Wczoraj moja Mama byla w Rossmannie i poprosilam ja, zeby wziela nowa gazetke. Przychodzi do domu i mi pokazuje, a ja patrze, ze to ta poprzednia, wazna do 22 marca A babka zapewniala, ze to jest nowa Taaa... Nie wiem dlaczego nie ma jeszcze nowej gazetki w necie
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 13:38   #2874
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
Wczoraj moja Mama byla w Rossmannie i poprosilam ja, zeby wziela nowa gazetke. Przychodzi do domu i mi pokazuje, a ja patrze, ze to ta poprzednia, wazna do 22 marca A babka zapewniala, ze to jest nowa Taaa... Nie wiem dlaczego nie ma jeszcze nowej gazetki w necie
w Gliwickim Rossmanie też tylko te stare leżą
Stary 2008-03-26, 14:35   #2875
madziulka_
Zakorzenienie

Dziewczyny jeśli któraś z Was dorwie nową gazetkę niech da odrazu znać!
Myślę że jutro lub w piątek powinna być już nowa(noo mam taką nadzieję)

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 15:06   #2876
orbitka81
Raczkowanie

GG do orbitka81

ja tez juz sie doczekac nie moge
wczoraj bylam w rossmanie i miejsce na gazetki puuuuuusciuuuutkie
Stary 2008-03-26, 15:49   #2877
cochonnetta
Wtajemniczenie

donosze, że byłam dzisiaj w rossmannie i gazetek nowych ni ma!
cochonnetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 15:50   #2878
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

A ja donoszę, że pędzel do rózu z Rossmana świetnie się sprawdził. Dodam, że jest to mój pierwszy pędzel do różu, więc nie mam porównania z innymi, ale nawet przy moim braku wprawy udało mi się uzyskac bardzo ładny, naturalny efekt.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 15:51   #2879
orbitka81
Raczkowanie

GG do orbitka81

ale nas brzydko dręczą
Stary 2008-03-26, 16:04   #2880
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
A ja donoszę, że pędzel do rózu z Rossmana świetnie się sprawdził. Dodam, że jest to mój pierwszy pędzel do różu, więc nie mam porównania z innymi, ale nawet przy moim braku wprawy udało mi się uzyskac bardzo ładny, naturalny efekt.
a co za roznica czy to skosny czy tez nie?
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości