|
|
#2851 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossman.. cz. II
a nie?
![]() mogliby miec na uwadzeniecierpliwe wizazanki! ![]()
|
|
|
|
#2852 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2853 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
Czy w Rossmannie jest dostępna mascara Rimmel Glam'Eyes?
Jeśli tak - to w jakiej cenie?
|
#2855 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;6991097]
testowalyscie juz fluid miss sporty so energy?[/quote] ja nie cierpie fluidow miss sporty, sa beznadziejne i w tej cenie [ok. 10zł] mozna znalezc lepsze
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Dlaczego nie polecasz? Najbardziej interesuje mnie szczoteczka tego tuszu - czy jest może taka jak przy Magnif'Eyes? Jeśli tak - to zrezygnuję z zakupu Glam'Eyes, bo taka szczoteczka jest moim zdaniem beznadziejna...
|
#2858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I nic wyglądają jak ledwo pomalowane nawet jak nałożę 3 warstwy,jedyna zaleta to taka,że ma ładny głęboko-czarny kolor ale jutro jak tylko otworzą sklepy kupuję inny.
|
|
|
|
|
#2859 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2860 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ja kiedyś kupiłam podkład z Miss Sporty, nawilżający i strasznie się włkował, w ogóle nie dało się go rozsamarować na twarzy
|
|
|
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego napisalam ze to tylko moje zdanie
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny! W takich chwilach trzeba reagować!!! Weźcie pod uwagę to, ze takich osób jest wiecej i jesli beda uzyskiwały takie powszechne przyzwolenie to bedą tak robiły dalej. A Wy potem raz czy drugi kupicie coś z polową zawartosci albo coś co szybko sie zepsuje bo było wczesniej otwarte i tak stało. A jesli któraś z Was sama tak robi, czyli użyje czegoś i nie kupując odstawia na pólkę to sama prędzej czy później kupi coś takiego - częsciowo zuzyte. I jak będziecie sie wówczas czuły? Kiedys gdy byłam w Rossmanie do półki obok podeszła dziewczyna, wzięła sobie jakiś krem do rąk, wycisneła na rękę sporą jego ilość, odłożyła na półkę i poszła dalej chodzić po sklepie wceirając krem w ręce. Nie bawiłam sie w dyskusje z nią. Poszłam od razu do faceta z ochrony i powiedziałąm mu o tym. I ochrona interweniowała. Dziewczyna nie zdążyła dobrze wsmarować kremu, nie zdążyl się wchłonąc a że zadnego kremu do rąk przy sobie nie miała to nie mogła sie wymigać. Musiała kupić opakowanie które otworzyla. Wstydu najadła sie ogromnie bo to było przed świetami a sklep był pełen ludzi. Myślę ze poważnie się zastanowi zanim zrobi cos takiego po raz drugi. Osoby które to widziały też się pewnie zastanowią bo takie przeżycie to na pewno nic miłego. Nie chcę abyście uważały, ze sie wymądrzam. Po prostu wszystkie kupujemy kosmetyki, placimy za nie więc chciałybyśmy aby były z całą zawartością, nowe, nie otwierane, nie uzywane. Bo inaczej czujemy sie oszukane. Dlatego tez nie oszukujmy siebie nawzajem, nie róbmy tak i reagujmy na takie sytuacje - zamiast w dawać sie w dyskusje najlepiej od razu powiedzieć o wszystkim ochronie. Przepraszam za taki trochę off top, ale skoro został poruszony tu taki temat to chciałam wykorzystać okazję i zaapelować do wszystkich bo wydaje mi sie to wazne. Za błędy i literówki tez przepraszam - piszę pod wpływem emocji
|
|
|
|
|
#2864 |
|
Konto usunięte
|
mi chodzi tylko o ten nowy podklad so energy, miss sporty, inne nie pasuja mi zbyt.
![]() pani ćma, a jakie lepsze za dyche mozna znalezc? nie widzialam
|
|
|
|
#2865 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak samo w Makro sa tez za nie cale 15zl caly czas Pelna gama kolorow. Wielka mi promocja, nie wiem skad oni wymysli za tego Castinga cene 20zl.
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dobrze zrobiłaś, tigresska. !!!!!!!!!!P.S. Spieszę donieść, że promocja kredek miss sporty zawitała do Stolycy- dzisiaj mnie coś tknęło i poszłam sprawdzić na wschodnim i.. Viola! Mam czarna i brązowa (innych nie było)
|
|
#2867 |
|
Rozeznanie
|
bylam dzis w rosmanie, gazetki nowej nie bylo, wogole poleczka na gazetki pusta
|
|
|
|
#2868 |
|
Konto usunięte
|
Gazetka pewnie będzie jutro, bo dzisiaj pierwszy dzień po świętach.
|
|
|
|
#2869 |
|
Zadomowienie
|
a mam jeszcze pytanie czy jak kupuje perfumy to cyz musze kogos prosic czy sama biore?i czy placi sie przy kasie normalnie?czy przy kasie kosmetykow do makijazu?dziekuje za odp.
|
|
|
|
#2870 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. te perfumy, które stoją sobie swobodnie możesz wziąć sama, a o te które są za szybą to musisz poprosić pana ochroniarza, no bo szyby raczej nie wybijesz . co do kasy to nie wiem, bo u mnie jest tylko jedna .. kiedy były dwie, ale zrezygnowali z tego pomysłu..ps. ja chce gazetke!!
|
|
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś po pracy kupiłam sobie ukośny pędzel do różu za 6,29 zeta. Jutro będzie testowanie
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tego Auchan to u mnie cena Castinga na pewno jakies pare miesiecy temu byla wyzsza- nie chce teraz sklamac, czy ok 18 czy 20 zl, ale na pewno nie 14,99 i prawie w ogole kolorow na polkach nie bylo :/ Moze cos sie zmienilo. Najtaniej widzialam po 17 cos w Leclercu. Tak wracajac do tematu jestem ciekawa dlaczego na str http://rossmann.isens.biz/ przestaly juz pojawiac sie aktualne gazetki. Szkoda, bo zawsze byly duzo wczesnej niz na oficjalnej stronie
|
|
|
|
|
#2873 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj moja Mama byla w Rossmannie i poprosilam ja, zeby wziela nowa gazetke. Przychodzi do domu i mi pokazuje, a ja patrze, ze to ta poprzednia, wazna do 22 marca
A babka zapewniala, ze to jest nowa Taaa... Nie wiem dlaczego nie ma jeszcze nowej gazetki w necie
|
|
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jeśli któraś z Was dorwie nową gazetkę niech da odrazu znać!
Myślę że jutro lub w piątek powinna być już nowa(noo mam taką nadzieję )
|
#2876 |
|
Raczkowanie
|
ja tez juz sie doczekac nie moge
wczoraj bylam w rossmanie i miejsce na gazetki puuuuuusciuuuutkie
|
|
|
|
#2877 |
|
Wtajemniczenie
|
donosze, że byłam dzisiaj w rossmannie i gazetek nowych ni ma!
|
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
A ja donoszę, że pędzel do rózu z Rossmana świetnie się sprawdził. Dodam, że jest to mój pierwszy pędzel do różu, więc nie mam porównania z innymi, ale nawet przy moim braku wprawy udało mi się uzyskac bardzo ładny, naturalny efekt.
|
#2879 |
|
Raczkowanie
|
ale nas brzydko dręczą
|
|
|
|
#2880 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

Chyba zawsze smakują tak samo