|
|
#1891 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
|
|
|
|
#1892 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.asos.com/asos-maternity/a...rref=247832644 http://www.asos.com/asos-maternity/a...rref=247832644 i jeszcze szlafrok do szpitala, chociaż nie wiem czy nie będzie za mały, bo jedynie xs dostępne, ale spodobał mi się i najwyżej oddam: http://www.asos.com/chelsea-peers/ch...rref=247832644 oglądałam też w necie koszule nocne pod kątem karmienia i nic mi się nie podobało (większość z jakimiś głupimi nadrukami i napisami, ale z kolei babcine), więc zamówiłam pod tym kątem sukienkę: http://www.asos.com/vila/vila-vana-s...rref=247832644 Płaciłam paypalem i w sumie to nie wiem jak, bo mnie na stronę paypala nie przekierowało, a środki ściągnęło - dziwne. Cytat:
Morelle - super, że płeć się potwierdziła. Ja już nie mogę się doczekać - tż kupił dzisiaj śledzie i kapustę i kazał jesć, żeby był chłopak
|
|||
|
|
|
#1893 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale na teściową nie mam co narzekać. Jak się wprowadzalismy do domu to po prostu przyjechała jak tylko miała wolny dzien od pracy i pomyła mi okna na calym parterze.Cytat:
Niech rośnie zdrowo maleńka Teściową się nie przejmuj w ogóle! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#1894 |
|
Rozeznanie
|
Boszzzz wieki mnie tu nie było i jak tu nadrobić ☺ ?
Mam przymusowy urlop bo dziś wzięłam sobie dzień wolnego. Boli mnie gardło i mam całe czerwone. Boje się żeby anginy nie mieć bo w tamtym roku dwa razy miałam brrrrrr .... Znacie jakieś metody na bolące gardło ? Zmieniając temat to pisalyscie wcześniej ze pomału coś tam kupujecie dla dziecka, a ja napiszę dla odmiany ze nie kupuje nic, dosłownie. W sklepie jest wysyp wszystkich rzeczy i to nie jest jak za komuny ze jak się wanienka w sklepach pojawiła to ciach i bierzemy ja nawet jak kobieta jest w 1 trymestrze. Nie lubię zapeszac tez. Później jak pójdę na L4 pod koniec 8 miesiąca to zaczne kupować. Coś czuje zresztą ze moje dziecko będzie raczej z tych większych bo ja mam 175 cm a mój mąż 2 metry wzrostu ☺ Co do imion to aż mi się coś robi jak Polacy nazywają swoje dziecko Dżesika, Dżastina, Kevin czy Alan. Czy my nie mamy swoich pięknych Polskich imion ? Czy jakiś anglik czy niemiec nazwał by swoje dziecko Grażyna, Stanisław czy Michalina? Wątpię. ... Jestem Polką mieszkająca w Irlandii i jeszcze przymykam oko na takie imiona, ale widzę też ze rodzice jakby mogli to w ogóle zamienili by obywatelstwo polskie na irlandzkie. ... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez niewa Czas edycji: 2017-01-27 o 14:54 |
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
ja włosy farbuję normalnie od pierwszego trymestu
okien nie mam zamiaru myć, myślę, że raz na rok wystarczy, więc pewnie umyję na jesień
Edytowane przez xzora Czas edycji: 2017-01-27 o 14:53 |
|
|
|
#1896 |
|
*sportaddict*
|
Wyprzedaże na asosie a ja właśnie dostałam wypłatę
Xzora nie masz litości
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2017-01-27 o 14:56 |
|
|
|
#1897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja póki co na spokojnie - jak jestem w CH to zajrzę na dział dziecięcy i jak będzie coś fajnego to kupię, czy jak przechodziłam obok taniej odzieży. Na net też zaglądam, bo są wyprzedaże - w pełnej cenie będę już tylko dokupować. ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
a że w h&M ciążowych spodni nie udało mi się kupić, w c&a nic mi się nie spodobało, to tam weszłam. Także wina jest po waszej stronie
|
||
|
|
|
#1898 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1899 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moj fryzjer uzywa kosmetyków Insight - bardzo je lubie, farba tez a ni nie smierdziala ani nie szczypala, poczytaj sobie na sieci jesli masz ochote o tych kosmetykach
|
|
|
|
|
#1900 |
|
Wtajemniczenie
|
xzora super ten szlafroczek i sukienka
|
|
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle gratulacje !!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1902 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teściowa na 102 jest najlepsza - zgodnie ze starym kawałem ;p A na powaznie to u mnie tak moja matka ma tego typu teksty, nie przejmuj sie
|
|
|
|
|
#1903 |
|
Raczkowanie
|
Morelle gratuluję córeczki
Teściowa niech sobie pogada, tyle jej, nie wiem czy Twój mąż ma siostrę, jeśli tak, to może mówi z własnego doświadczenia :P
|
|
|
|
#1904 |
|
Zadomowienie
|
Taa teściowa się nie przejmować i robić swoje
dobrze ze mieszkamy we dwójkę bez rodziców i na 102 to prawda ze teściowa najlepsza
|
|
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1906 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja w październiku umylam jedno okno i skończyło się to plamieniem. Teściową nie proszę bo ma ponad 70 lat i mieszka z nami. Mama zawsze pomoże bo młodsza i mieszka blisko. A w razie potrzeby nas też umyje. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie w lodówce śledzie i kapusta i ogórki kiszone i nic mnie nie nachodzi nie mam zachcianek ani w strone dziewczynki ani chłopca. Ja też muszę poczynić jakies zakupki zwłaszcza spodnie. Kupiłam na allegro getry ciążowe. Ciekawe jakie będą jakosciowo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wam pięknie! Bardzo się cieszę
Chilli zmijko Xzora fajne te spodnie! Ja myślę nad sukienką, ale jest mało ciążowa ![]() Teściowa temat rzeka. .. Klaudiakala ma przyrodnią siostrę i brata. Starsi o 12 i 11 lat. Ich ojciec popełnił samobójstwo i wyszła 2 raz za mąż. Mój mąż to jej oczko w głowie. .. prawie jak jedynak. Jego ojciec też zmarł jak mąż miał 5 lat. Jego rodzeństwo jest rozwiedzione. Od dawna mam teorię dlaczego. .. i cieszę się, że jesteśmy na drugim końcu Polski. ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Co do gin o wielkości brzucha juz wam pisałam. Termin porodu wg pierwszego usg to 04.07. OM 07.07. Te dwie daty wpisał, więc mam się sugerować tymi datami. Nie 30.06. To jest mój lekarz prowadzący, więc jego będę się słuchać. Wyniki mam ok. Dodał do karty leki jakie biorę. Zabrał nas do innego gabinetu na lepszy sprzęt. I pow że na 91% dziewczynka ![]() Co do ilości usg to pow, że to głównie chodzi o te długie usg. Połówkowe itd. Takie krótkie można robić. Byle z głową. Właśnie czuję, że robi mi się zimno w nosie
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę Wam poznania płci też tak bym już chciała
mogłabym zrobić jakieś zakupy a tak to czekam do 22 lutego..
|
#1910 |
|
Wtajemniczenie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
Morelle super, gratuluje
jednak smoczek był przepowiednia ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
Morele
jupi! Gratki już róbcie miejsce w garderobie,![]() Xzoea świetne rzeczy.. ja dzis dwie pary spodni zamówiłam... i poszłam.na spacer...niebezpieczne te moje spacery ostatnio... znow kupiłam ciuchy :/ żakiet, koszulę i ponczo ( bo w biurze zimno) z torbami pójdę niedługo:/ chyba zrobie pasztet z selera a mąż zrobił.mi.kulki.mocy uwielbiam.je! Najlepsze słodycze ever! zrobiła1485533025783.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję Fasolka ma swoją szafę - garderoba moja
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pisałyście o zwolnieniach i kontroli ZUS niestety obecnie ludzie na zwolnieniach są czesto kontrolowani i ciezarne tez. Ale tylko jesli masz zwolnienie na przynajmniej 3 tyg. bo na krótsze nie zdążą przyjsc. Musisz lezeć oznacza ze nie wolno ci z domu wyjsc. Moze chodzic to chodzisz po domu i do najblizszego sklepu po jedzenie.
Morelle gratulacje dziewczynki ja jestem w 16t5d dzisiaj czyli jyz chyba moge mówić ze 17 tydz. i lekarz powiedział mi że jeszcze za wcześnie jest na płeć ze w lutym już powinno być widać. Teraz ide do drugiego we wtorek i juz nie wiem czy cis wymyśleć żeby mi nie robił czy sie nie odzywać. Dziś byłam w pracy powiedzieć oficjalnie dziewczyną o ciąży i zdać swoje sprawy. Później pojevhałam do rodziców i kuzynka urodziła niedawno. Okazało się że chodziła prywatnie wizyty i wszystko wyniosły ją prawie 4000 a lekarz na koniec nawet usg jej nie robił dopiero jak przestała czuć ruchy pojechała po szpitala i robili jej na szybko cesarke. Maluszek wiem ze był przewozony do innego szpitala lezał w inkubatorze i kuzynka wyszła a maluszka w tym tygodniu odebrali. A lekarz do niej co ona takiego robiła. Nie znam szczegółów bo nie chce pisać bo tata jej zmarł. Ale po tym wszystkim tata powiedział że lepiej zrobić usg bo wiem na czym stoje. Ja sie tylko boje bo chodze do dwoch gin na nfz. Ale najwyj mnie dupna. Powiem ze nie ufałam jednemu po tym co sie teraz dzieje. |
|
|
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie zamówiłam poduchę Motherhood
|
|
|
#1915 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez lubię kulki mocy ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
![]() Dobrze, ze tak piszecie o tych zakupach, bo już miałam wyrzuty sumienia czy nie przesadziłam, w sumie to prawie 400zl wyszło - ale zawsze sobie w takich sytuacjach mówię, ze nie wiadomo czy będzie dobre i czy wszystko zostawię |
||
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
mnie do słodkiego w ogóle nie ciągnie, za to paprykę konserwową mogę jeść ze wszystkim
|
#1918 |
|
MerDer 4ever
|
Ja jem wszystko wiec nie wiem czego to dowodzi
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1919 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o innych sklepach nie wspomnę. Chyba muszę coś oddać ![]() Ja jem i kwaśne i słodkie ![]() Darietta ja mam dziś wg mojego lekarza 17t3d
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

na 91% 
Gratulacje! To teraz możesz zacząć szaleć w sklepach

i dzięki temu cały czas się uczę żeby liczyć na siebie no i męża
Ale na teściową nie mam co narzekać. Jak się wprowadzalismy do domu to po prostu przyjechała jak tylko miała wolny dzien od pracy i pomyła mi okna na calym parterze.
Niech rośnie zdrowo maleńka

a że w h&M ciążowych spodni nie udało mi się kupić, w c&a nic mi się nie spodobało, to tam weszłam. Także wina jest po waszej stronie 

mogłabym zrobić jakieś zakupy a tak to czekam do 22 lutego..
o innych sklepach nie wspomnę. Chyba muszę coś oddać