|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LX
znad paelli z dorszem, krewetkami i fasolką szparagową
![]() i yerba mate ![]() wymaskowałam się lushem i caviarem w wannie i myślę czy zbierać się na koncert, który się już zaczął ![]() Kangur był rok temu w australijskiej knajpie Krokodyla widziałam w afrykańskiej ![]() u mnie wszędzie jest tylko w kauflandzie 3,99zł/szt a w biedzie 3,99zł/kg ![]() co drugi dzień mam w surówce ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
![]() dzieje się coś w Wawie? jest coś nowego do zobaczenia lub obwąchania? ![]() będę miała sporo czasu przed wylotem, może się uda z Neską spotkać i to bym się przeszła przetestować https://www.galilu.pl/nowosci/pomadka-black-lace-rabbit |
|
|
|
|
#4802 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A myślałam na jaką modłę jutro szczelić korwetki! Bingo! I małżyk się ucieszy, bo dorsza lubi, a korwetki odda mie Cytat:
2. Mniam. ![]() Cytat:
![]() Ach 2 godziny z dobrą duszą, wiem, że to tak szybko mija. My się z przyjaciółką nieraz po północy rozstać nie możemy, zawsze zamykamy lokal Piękne wspólne chwile i dobry czas. A zostaje z człowiekiem na długo. ![]() cudne! |
|||
|
|
|
#4803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem jak chce kupic Mam prezent a nie wiem co to małż mowi: kup co lubisz, jak sie mamie nie spodoba to odda Tobie. Tak mi sie skojarzylo z tymi oddanymi krewetkami Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy będziesz?
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pracuję 9-17 ![]() Ale na granicy mordoru, 1 przystanek kolejką od lotniska to może sie uda obaczyć
|
|
#4807 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4808 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4810 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i to kontrolowanie - zasypiam? nie zasypiam? a jak się rozbudzę? itp czasem - nie śmiejcie się - przy zamkniętych oczach "wznoszę je do nieba" - tak na maksa, jakbym chciała wywrócić oczy na lewą stronę, tylko że przy zamkniętych - to jest absorbujące, i własnie dzięki temu nie myslę - jako człowiek o braku podzielnej uwagi, czasem ta sztuczka pomaga zasnąć, jeśli mam gonitwę myśli (a kiedy kurde nie mam - chyba tylko na Mazurach) Cytat:
Kasiu kochana Cytat:
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2017-01-28 o 00:03 |
|||||
|
|
|
#4811 |
|
To ja :)
|
Dzień dobry
Nawiązując do spania -dziś nie mam mowy o wcześniejszym, do 11 pospałam... Aż mam kaca moralnego za stratę tak pięknego dnia.
|
#4812 | ||
|
BAN stały
|
Znad herbaty
Cytat:
Moja to "no name" (więc zapewne chińtka), zanabyta na allegro za jakieś 20 złotych (więc ogółem nie najgorzej, jak na ponad 4 lata codziennego użytkowania) Ta jest cudna Cytat:
![]() Pamiętam, że lata temu mama robiła boską surówkę z rzodkwią (i chyba kwaśną śmietaną) ![]() Odpracujesz mi w zagrodzie ![]() Brzmi cudownie! |
||
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
Testowalam w Hebe Nou Oliban. Noo... Taki trochę Cardinal dla ubogich
50 zl toto cudo kosztuje ![]() Wybywam z koleżankami na miasto dzisiaj, może jakas kawę jeszcze walnę, bo spać mi się właśnie zachciało
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-01-28 o 18:24 |
|
|
|
#4814 |
|
BAN stały
|
Też macie u góry (przy pasku wizaż.pl) przekreśloną na czerwono kłódkę?
Dzisiaj zwróciłem uwagę i nie wiem, czy to aby nie po wczorajszej aktualizacji Mozilli ![]() Mama pączki smaży, zjadłem jednego i mam dość, to musi być jakaś podstępna, niezdiagnozowana choroba ![]() I w ogóle muszę wyznać, że wolę amerykańską fragrę od naszej Takie suwaczki "sillage & longevity" przykładowo - na polskiej te parametry są zaniżone bardzo często moim zdaniem ![]() Dziękuję za uwagę
|
|
|
|
#4815 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja paczki dwa dzisiaj wciągnęłam z ulubionej cukierni plus bule drożdżowa z serem i cały makowiec jeszcze mam mam gdzies cholesterol Tez wole hamerykanska fragre
|
|
#4816 | ||
|
BAN stały
|
Zgłupiałem początkowo, bo nie skojarzyłem, czy to ad sinupret netu, fragry, czy wyjazdu jakiegoś
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4817 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
po kolei odpowiadam, wiec trudne nie było o co biegło Hmmm, mówisz? Czy tak pocieszasz ino? ![]() Fogle u nas mało tych recek. Mało luda ocenia.
|
|
#4818 | ||
|
BAN stały
|
Sugerujesz, że jestem gópi?
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie mam zamiar zaczać na całego recenzować, kiedyś to robiłam regularnie, ale potem mi przeszło - muszę się zdyscyplinować
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4821 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Macham znad ochoty na czekoladę (i nieochoty na grubość oraz iście do sklepu) ![]() Zapisz
|
|
|
|
|
#4822 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Teraz ponoc cukier bardziej szkodzi cholesterolowi, ja nie wiem, ale tak gdzies czytałam a święze pieczywo z masełkiem kocham i żadne tam ramy, bony , masmiksy i inksze ustrojstwa, fuj!!---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
|
|
#4823 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Serio?! ![]() No czyli po aktualizacji coś się pochrzaniło, cudnie ![]() Nie chciałbym być tak jakby niemiły, ale mój uważam za bardziej czytelny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4824 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Troche myślenia przy moim nie zaszkodzi Ale jednak wysokie nadciśnienie szkodzi, tam samo jak sporo ponad normę cholesterol i czymś by trzeba było obniżyć chociaż jedno. Z dietami ludziom ciezko idzie ![]()
|
|
#4825 | ||
|
BAN stały
|
To raczej oni ch...ą aktualizację stworzyli
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4826 | ||
|
Panaroja
|
snad zdechu
![]() Cytat:
nic nie robiłam, samo wylazło Cytat:
![]() co 5 lat dezaktualizuje się średnio 50% wiedzy medycznej ze względu na postęp nauki . Nie mam na nic siły, muszę sobie TSH zrobić. Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4827 | ||
|
BAN stały
|
Znad cieknącego nosa po spożyciu domowego chrzanu na kanapkach
Ufff! Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Nie strasz, nie masz zagrody
Cytat:
Do mnie np przemawialy panienki, wyobraznia szalala i o ile rozumiem ze przestalas je malowac to i tak zal zostal ze juz ich nie bedzie. Z drugiej strony byc moze malowane za dlugo stracilyby urok. Limitowanki zawsze najlepsze Cytat:
To nie TSH tylko taki czas bo wiekszosc to ma Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2017-01-28 o 21:01 |
||
|
|
|
#4829 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

A myślałam na jaką modłę jutro szczelić korwetki! Bingo! I małżyk się ucieszy, bo dorsza lubi, a korwetki odda mie 

a kubki mają duże
Dzisiaj zwróciłem uwagę i nie wiem, czy to aby nie po wczorajszej aktualizacji Mozilli 
mam gdzies cholesterol
nic nie robiłam, samo wylazło