|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Formuła 1
No i mam nowy av, powiedzcie, że piękny.
![]() Btw. Co to za pan, koło Roberta, w załączniku? Chyba zostanę jego superfanką, zamknę go w swoim pokebolu i zaproszę na naszą orgię.
|
#1712 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja miałam tylko Roberta więc sobie szybciutko zaklepuje Heidfelda ! tożto mnie rozbawiło nawet Cytat:
noooo ![]() też tak sądzę. [ o tak to bedzie wspaniałe doświadczenie Cytat:
![]() ej ja słyszałam, że jak duży nos i to duży ten to jak mu tam
|
|||
|
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o żesz piiiiiiiip leże i kwicze a pana nie znam, z resztą nie jestem w stanie sie skupić na czym innym niż avatar Nicka
|
|
|
#1714 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Odbij laska! a co do NASA, to oni coś na nas mają, i powinnyśmy się liczyć z tym co piszemy. Cytat:
) nie? Tak, Bożenko masz Sutila Dawno chyba nie byliście w kontakcie, że już niepamietasz?![]() Cytat:
a może frytki do tego? SPROSTOWANIE: Na tym wątku nikt nikomu nie proponuje żadnego seksu, nie wiem co to są za pomówienia. Panowie z NASA, wydaje mi się że to zamieszanie to sprawka osoby o tajemniczym nicku *angel1710** EDIT: Kasia boski av A pan obok Roberta, na tej fotce Kasiu to Christian Klien Tester z BMW, on jeździł sezon temu normalnie jako kierowca w Hondzie bodajże![]() Zresztą dyskutowałam na jego temat ostatnio z Angel
|
|
|
#1715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też słyszałam
|
|
|
#1716 |
|
Zadomowienie
|
christian klein jest moj !!!!!!!!!!!!
jest jednym z moich 3 testerow plot moze potwierdzic ! |
|
|
|
#1717 |
|
Zadomowienie
|
Ja juz koncze na dzis, bo musze wstac o 6...
I koniec z tymi orgiami na dzis ;P W koncu... ile mozna? ![]() A co do nosa to w jakism programie obalili ten mit, ze jak ma sie duzo nos to ma sie rowniez, ze tak powiem duzej wielkosci hm.. zeby sie ladnie wyrazic powiem narzad plciowy ![]() Ok leceee... dobranoac wszy na noc i pchly i co tam jeszcze macie ![]() |
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też wstaje na 6 ahh to codzienne życie łeee no to szkoda dobranoc Ci
|
|
|
#1719 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O białych kozaczkach, to ja nigdy nie zapominam. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja poproszę. Cytat:
To co ja tutaj robię? ![]() 2. Tak, tak. Przyleciała na ziemię, żeby nas śledzić, a wszystkie informacje pakuje do teczek i wysyła do swoich... sprzymierzeńców w kosmosie. Cytat:
Cytat:
i podotykać? Cytat:
|
|
#1720 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A też miałam na niego chrapkę Ehh ta egoistka Angel, i Nicka i Christiana i co i Robert też i może jeszcze sobie weźmiesz kogoś co? Bo mało masz? Cytat:
Ale przede mną jeszcze nauka, oglądanie tv no i pozatym wole z Wami posiedzieć - doborowe towarzycho nie![]() To napijmy sie co ![]() A z tym nosem to niee ja w ogóle słyszałam że... 'Wielka stopa, wielki... BUT' ![]() Dobranoc Bożenko, a pchły to ewentualnie Nick
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
Romeło sie podoba, a jakże ale musze przystopować bo sie zapomne i rzuce sie z łapkami jak ona może to ja też !
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taaa i wielka skarpeta
|
|
|
#1723 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, chyba zapomniałyście kim jestem. (zapomniałam dodać, że jestem istotą poza ziemską i współpracuje z nasą.)
jestem angel lustracją i to było wiadomo, że zauważę kogoś takiego jak Christian Klein. ![]() [ale i tak was bardzo kocham, mogę wam czasem nawet któregoś pożyczyć Edytowane przez *angel1710** Czas edycji: 2008-03-25 o 20:27 Powód: zapomniałam. |
|
|
|
#1724 | ||
|
Wtajemniczenie
|
A wyścig nam dadzą obglądnąć? <słodkie oczka, pomsta do nieba>
To zapraszam wszystkich na fryty ![]() Cytat:
A tak serio to jak chcecie to ta propozycja orgii jest aktualna tylko musiałam jakoś prosto z mostu wypowiedź skompilować, że jak wejdzie jakiś admin to żeby nie było, bo podobno seks do 18ego roku życia ma być zabroniony a mu tu co? ![]() Angel, czy ja o czymś nie wiem? ![]() Cytat:
No no, ale bez takich deklaracji, seks i miłość w naszym gronie nie idzie w parze!
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
No gerlsy
ja już sie zmywam, strasznie miło spędziłam z Wami ten kawałek wieczoru dziękuje dobranoc
|
|
#1726 |
|
Zadomowienie
|
patrza jakiego mam Nicka !
ha !
|
|
|
|
#1727 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#1728 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1729 |
|
Wtajemniczenie
|
Też mam Nicka!
![]() Jej, aż miło się na wątku zrobiło No to Angel, co robimy?
|
|
#1730 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1731 |
|
Wtajemniczenie
|
Tylko ja, Ty i dwa Nicki
Jakieś pomysły?
|
|
#1732 |
|
Zakorzenienie
|
Taki dziś miałam zły humor ale nieźle się naśmiałam i już jest lepiej
A w NASA wszyscy padli, ewentualnie spodziewajcie się porannego pukania do drzwi .
|
#1733 |
|
Zadomowienie
|
Zamiast Kubicomanii zaczynamy szerzyc Nickomanie
Oj, coraz gorzej jest z nami Ale w koncu jak czlowiek jest zakochany to ma rozne zwariowane pomysly... ![]() Chyba, zeby byc solidarna to tez Nickusia wstawie. Bo Kimasa mam juz troche dluugo... :P Jedynie, ze znajde zdj , gdzie sa razem ![]() Hm... chociaz watpie, zeby Kimi go lubil... Ciekawe z kim tak w ogole Kimi sie trzyma? Jestem taak zmeczona, a musze zaraz znikac, bo jutro spr z matmy, a ze jestem zagrozona, a zostaly 3tyg do wystawienia ocen wiec musze cos z tym zrobic. Ale ja tak nie znosze matmy! :[ Ogladacie dzis mecz Polska-USA? Moze kawalek obejrze, ale watpie zeby nasi wygrali ;p Wiecie, ze zaczelam zbierac na kompa? ;D Tylko ciekawe kiedy uzbieram...hm A moj brat do mnie z textem, ze jak kupie to on mi odda swojego, eh chyba dziecko ma cos niepokolei w glowce
|
|
|
|
#1734 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
patrz jakiego ja mam ładnego ![]() ![]() a co do tego z kim się Nick trzyma, mam wrażenie, ze z nikim, a najcześciej to chyba gada z Robertem ale tak btw chciałabym się dowiedzieć to z kim trzyma Kubek to chyba z Alonso i Hamiltonem, a o reszcie to totalnie nie mam pojęcia może wy coś wiecie? Cytat:
![]() Cytat:
nie możesz jakoś powiedzieć rodzicom, że on Ci w ogóle nie daje posiedzieć na kompie bo musi całymi siedzieć na biochemii kosmetycznej przez co nie możesz z nami uczestniczyć w orgiach z Nickiem? nie no, tak poważnie to mogłabyś zainterweniować coś ?
|
|||
|
|
|
#1735 | ||
|
Zakorzenienie
|
osz kurcze, tu nawet fajnie wygląda
Angelku, co to za podpis ![]() Twój też boski Cytat:
brr, też nie znosiłam matmy a jak odchodziłam ze szkoły to moja główna myśl była taka - do końca życia bez matmy mecz, święta rzecz, trzaq oglądać ![]() oj to powodzenia życze w odkładaniu kasy, ja w tym jestem beznadzieja, nie mam jeszcze kasy( obiecanej) a już myśle na co by tu ją wydać Cytat:
a tak na serio to nie wiem ![]() i ja mam Nicka
|
|
|
#1736 |
|
Wtajemniczenie
|
Lunka, genialny Nick - a tamta dłoń to chyba Angel mu grozi żeby się z nami nie zadawał
![]() Bożenka! Do solidaryzacji przystąp! No i powodzenia w składaniu kaski, ja liczę na dobre serce że mi kompa kupią, bo na tatowym kompie tylko i wyłącznie ja siedze, a on jak mu pozwole, to może mi zafunduje jakiegoś ![]() Co do Kimiego to mi się wydaje że on się z nikim z f1 nie trzyma?
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Angel, przyznaj sie, to Ty
|
|
|
#1738 | ||||
|
Zadomowienie
|
no mi też się podoba to zdjęcie
w ogóle wszystkie ogolone zdjęcia mi się podobają a z podpisem to drugi raz w moim życiu muszę się odchudzić, zawsze jadłam to co chciałam bez jakichkolwiek granic, no ale niestety tabletki anty robią swoje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mimo, że nigdy nikt mi do niego nie zaglądał to wszystko co się da mam zahasłowane Cytat:
![]() uwaga uwaga ! na oficjalnej stronie formuły http://www.formula1.com/ jest wywiad z Robertem wiec prosze se przeczytać ![]() no i jest sonda w której mimo naszej nieokiełznanej sympatii do Nicka apeluję o głosowanie na Roberta ![]() |
||||
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojjjjj mi też ![]() no chyba żartujesz że musisz sie odchudzać ! walić to ! ma sie ten łeb do szukania zaraz sie za to wezme ![]() edit: jednak sie nie wezme, musze zmykać
|
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.poboczem.pl/dajemy-w-paln...o,1081808,3887
W pierwszym momencie dostałam zawału... ale już odżyłam...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.

Chyba zostanę jego superfanką, zamknę go w swoim pokebolu i zaproszę na naszą orgię. 

To co ja tutaj robię?
Ale przede mną jeszcze nauka, oglądanie tv no i pozatym wole z Wami posiedzieć - doborowe towarzycho nie

dziękuje 

.