|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: gdzie nowy watek "wszystko co chcecie wiedziec?"
Albo może jakieś sznurowane baleriny? 0_0_productGfx_e1677cc86c2f31fd8c2970f3030b82c6.jpg
Wysłane z Tapatalk
|
|
|
#3182 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może jakieś oksfrodki? Np. http://img.szafa.pl/ubrania/0/011283...iar-38-385.jpg http://img.szafa.pl/ubrania/0/010623...zowe-skora.jpg |
|
|
|
|
#3183 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Jestem z odłamu rodziny, który nie miał pryszczy. Ani rodzice, ani dzieci, ani dziadkowie - wszyscy o ładnej cerze.Z kolei mój wuj ma wyraźne ślady trądziku na twarzy, jego dzieci miały trądzik - syn naprawdę tragiczny, a wnuki też maja poważny problem. Zastanawiam się, czy to nie jest kwestia genów? Może któreś rodziców nastolatki też miało trądzik i ona odziedziczyła problem? |
|
|
|
|
#3184 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 37
dzięki, przejrzę
|
|
|
|
#3185 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo popieram!
|
|
#3186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3187 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chociaż 2 kobiety się uchowały i tylko od czasu do czasu im wyskoczy niespodzianka pojedyncza (w tym moja siostra - zawsze jej zazdrościłam gładkiej cery)
|
|
|
|
|
#3188 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi do głowy przyszły dwie opcje: - normalne buty, takie jakie normalnie nosisz na larpie i wiesz, że się sprawdzają, w opcjach: a) zrobienie sobie nakładki na buty http://www.ebay.com/itm/Costume-Shoe...-/230771396775 b) jeżeli to są sandały na pancernej podeszwie albo takie buty, to można spróbować ukryć to poprzez dodanie warstwy materiały. Po prostu dokleić do buta materiał na linii podeszwy i działa. |
|
|
|
|
#3189 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie oglądacie filmy oprócz cda i zalukaj?
|
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
Netflix, filmy.to, ororo.tv
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Netflix. Obejrzałam Making a Murderer, The Crown (piękny!). Co możecie polecić?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3192 |
|
Zadomowienie
|
A jak juz jestesmy w temacie filmow. To moze znacie mniej popularna strone na ktorej mozna obejrzec niebezpieczne kobiety?
|
|
#3193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3194 |
|
Zakorzenienie
|
Na netflix w ustawieniach filmu włącza się napisy,ale w jakimś konkretnym może nie być tłumaczenia Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Śmierci* Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
Te spodnie Twoje przypominaja raczej legginsy czy normalny material po prostu bardziej opinajacy? Srednio sie znam na materialach, a zaciekawilas mnie . Sama nienawidze flaczejacych spodni!!!Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#3196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobał mi się. . Dzięki. Sprawdzę co to. Oglądałam tez Orange is new black. Niestety, nie ma nowych odcinków. Najbardziej lubiłam ruda A nie główna bohaterke![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3197 |
|
Naczelna Nastolatka
|
FACEBOOK
czy można mieć kogoś w znajomych, ale NIE WIDZIEĆ co lubi i udostępnia. Czy można to jakoś ustawić?
|
#3198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wejdź na profil tej osoby i odznacz obserwowanie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3199 |
|
Naczelna Nastolatka
|
dziękuję, wspaniale.
|
#3200 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3201 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3202 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Ja ogólnie mało korzystam, ale moje siostrzenice mnie uświadomiły technologicznie i teraz mam fejsa na telefonie
. A jedna znajoma cały czas wstawia jakieś tragedie zwierzęce, nie mogę spokojnie tego czytać.
|
#3203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bardzo lubilam Poussey (niestety odeszla ) i Doggett. Doceniam najbardziej ten serial za to, ze kazdy sezon jest coraz lepszy, a nie jak to zwykle bywa pojawia sie tendecja spadkowa - im dalej w las tym nudniej i slabiej. Mam nadzieje, ze kolejny sezon tez bedzie super .Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3205 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A i tak czasami mi się wrzucają jakieś posty np. fundacji Viva albo organizacji przeciw myśliwym.. To są rzeczy, po których się nie da spać. No i blokuję wszelkie mądrości życiowe rodem z Coehlo i podręcznika kołcza, a także spam dziecięcy (ale taki serio dzień w dzień), jednak to u nielicznych znajomych występuje. |
|
|
|
|
#3206 | |
|
Naczelna Nastolatka
|
Cytat:
i wreszcie nie muszę patrzeć na dziwne demoty i jakieś łańcuszki. perse, dokładnie tak. Ja potem strasznie przeżywam, nie mogę spokojnie funkcjonować. jej się dziwię bo ona mi sama mówiła, że jak czyta takie rzeczy, to potem nie może spać. Ale dalej czyta i przekazuje dalej. Nie ogarniam tego.
Małgorzata i spółka. Matka natura to suka. Edytowane przez zakonna Czas edycji: 2017-01-29 o 15:35 |
|
|
|
|
#3207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doggett to ta ćpunka co zakumplowala się z tym strażnikiem w pracowni? Tez ja lubię. I ta co zmarła w stołówce tez, ale ta jej dziewczyna mnie irytuje. Ciekawa jestem jak się potoczy wątek więźniarki w ciąży co ma dziecko ze strażnikiem Edit Doggett to chyba ta co jeździła furgonetka i tam tez zaprzyjaźniła się ze strażnikiem. Wiadomo, kiedy nowy sezon? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
Up Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3208 | |||
|
Copyraptor
|
Cytat:
powinny pasować do takiej sukienki, są wygodne i nadają się do trudnych warunków ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk[/QUOTE] Kierpce to niezły pomysł! Będę się za jakimiś używanymi rozglądać, bo pewnie jak się wybiorę gdzieś na górskie stragany to dla turystów będzie to miliony dutków kosztować Cytat:
Może jakieś oksfrodki? Np. http://img.szafa.pl/ubrania/0/011283...iar-38-385.jpg http://img.szafa.pl/ubrania/0/010623...zowe-skora.jpg[/QUOTE] E, czemu się nie nadają? Wiadomo, nie po jakimś gęstym i godzinami, ale i tak na pewno będą chronić lepiej, niż sandałki po jakimś bardzo gęstym lesie na szczęście chodzić raczej nie będę. Oksfordki, i to jeszcze białe/kremowe, będą za drogie na raz. Ja noszę się tylko na czarno, więc nigdy bym tych butów nie wykorzystała poza tym jednym larpem.Cytat:
Zazwyczaj zakładam wysokie, skórzane kozaki, więc nakładki raczej odpadają W sensie np. to są jedne z moich butów larpowych: http://fornost.pl/wp-content/uploads...ntasyshoes.jpg A tego typu balerinki koronkowe będą pasowały do takiej sukienki? https://olx-ring02.akamaized.net/ima...-wieliczka.jpg
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2017-01-29 o 17:56 |
|||
|
|
|
#3209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wydawalo mi sie, ze ktoras aktorka na instagramie podala date premiery, teraz tego nie znajde, ale bedzie to raczej pierwsza polowa roku. Sezony zazwyczaj wychodzily w czerwcu.Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3210 |
|
Zakorzenienie
|
Co mogę zrobić z mięsem ja tatar? Nie jest przyprawione itd, po prostu leży sobie w lodowce. Nie mam ochoty jakos na tatar. Macie jakieś propozycje? Wrzucić normalnie na patelnie?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

rodziny, który nie miał pryszczy. Ani rodzice, ani dzieci, ani dziadkowie - wszyscy o ładnej cerze.

a i tak nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca, bo zawsze mogę mieć nawrót. Życie mi to rozwaliło, że pojadę patetycznie.

tp
.
. Dzięki. Sprawdzę co to. Oglądałam tez Orange is new black. Niestety, nie ma nowych odcinków. Najbardziej lubiłam ruda
A nie główna bohaterke
) i Doggett. Doceniam najbardziej ten serial za to, ze kazdy sezon jest coraz lepszy, a nie jak to zwykle bywa pojawia sie tendecja spadkowa - im dalej w las tym nudniej i slabiej. Mam nadzieje, ze kolejny sezon tez bedzie super
powinny pasować do takiej sukienki, są wygodne i nadają się do trudnych warunków