|
|
#3991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
|
|
|
|
#3992 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Donoszę na temat czekoladki: Śliczna jest Nie daje mega tafli, więc jeśli ktoś taką chce, to może sobie darować. Jest też drobinkowa. Ale rozświetlenie jest dość delikatne (można je stopniować), więc na początek zabawy z rozświetlaczami może być calkiem niezla.Jest dość chlodna (bialo-srebrna), choć na twarzy nie widać bieli, ona staje się raczej przeźroczysta. Nie wybija mi też różu ani żólci (na szczęście) ![]() Można ją spokojnie laczyć z różem, albo bronzerem (jak ktoś lubi) - nie zmienia kolorów (nie sprawdzilam przy grubszym nalożeniu - tylko przy normalnym )I ladnie pachnie, choć jakoś nie do końca czekoladą (może dlatego, że ja glownie gorzką jem )
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje wszystkim za to ze trzymaja
zeby mi sie udalo rzucic palenie Dla was dziewczynki![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3994 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
Teza- teoretycznie zakładając, że będziesz odkładał 2 razy w tygodniu po 7zł to pomyśl, ile po miesiącu za taką kaskę możesz mieć odlewek - przynajmniej jedną ekstra
. Ja żałuję,że nie weszłam tu wcześniej, jak mieszkałam we Wrocławiu, i m.in.paliłam. Jak pomyślę ile za wypalone fajki mogłam mieć choćby odlewek, to aż żal..Acz nie powiem, czasami to mam ogromną chęć zapalenia sobie, aż mnie ściska...Co ja bredzę Tfu, Tfu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3996 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zastanawiam się nad wymianą, ale jeszcze dam jej szansę. zapach jest słodki, ale NIE czekoladowy, wg mnie
|
|
#3997 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3998 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) daje efekt potluczonej bombki to mi szczęka opadla Podobnie jak po tym jak wymalowalam koleżankę kuleczkami APC, a ona do mnie, żebym starla, bo ona na ulicę taka świecąca nie wyjdzie... No wlaśnie, ja tam też czekolady nie czuję, czyli wszystko w porządku ze mną
|
|
#3999 | ||
|
Wiedźma
|
Favkes, przykro mi ogromnie z powodu synka. I psa też, oczywiście.
![]() Cytat:
Zguby lubią znajdować się własnie w momencie, kiedy poddamy sie i przestaniemy ich szukać... Mam nadzieję, że sprawa skończy się dobrze. Cytat:
![]() Potrzebuję rady na gwałt: Czy warto zaopatrzyć się w Prisme Libre? A jeśli tak, to czy wybrać kolor Soft White, czy Sparkling Dentelle? Cerę mam bardzo, bardzo jasną i nie chcę przyciemniać, brązować, ani ocieplać. Ratunku! Muszę możliwie jak najprędzej podjąć decyzję.
|
|
#4000 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
żebym ja wiedziała jak one wyglądają to bym chętnie pomogła. Zaraz na necie oblukam. Edit: Soft white ładny i delikatny. |
|
|
|
|
#4001 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4002 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do Prisme - nie znam Sparkling, ale Soft White powinny Ci spasować - nie ocieplają i nie brązowią
|
|
#4003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4004 |
|
BAN stały
|
Dziewczynki dobranoc, zmykam spać.
Ale te pryzmy sa boskie |
|
|
|
#4005 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
No, mam jeszcze Gentle Light Clinique... Też prawie pełne. Cytat:
![]() Cytat:
A czy soft White rozświetlają? I czy są lepsze niż Chanel? Cytat:
)...Dziewczyny - kocham Was za te rady. Na razie skłaniam się ku rezygnacji z Sparkling Dentelle (za ciemnie, za ciepłe) i rozważam, czy Soft White nadają się jako rozświetlacz. Dobrze kombinuję? ![]() Szkoda, że nie ma Contax - ona pewnie potrafiłaby operować konkretami...
|
|
#4006 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też, ja też!
![]() Cytat:
Ann, jestem szalenie wdzięczna za wyczerpujący opisik
|
|
|
|
|
#4007 |
|
Zadomowienie
|
Sparkling Dentelle to potłuczone bombki, obawiam się, że może być zbyt błyszczący
dziewczyny pisały, że przez glow jaki daje SD kolor nie jest zbytnio widoczny. Soft White wygładza cerę optycznie, zmiękcza, rozpromienia, ale czy jako rozświetlacz się nada to już nie wiem ![]() Sparkling Dentelle http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=5391663 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...postid=3179492
|
#4008 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo delikatnie. Napiszę tak - jeśli masz inne pudry, a nie zależy Ci na optycznym wygladzeniu, to moim zdaniem nie będziesz miala wiele mocniejszego efektu niż po podkladzie Rimmela (101
). Natomiast SW dają taki delikatny wygladzający welon na twarzy.Na rozświetlacza szukalabym chyba czegoś innego. Chanela rozświetlaczy nie testowalam...
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
No i stało się jasnym po kim dziecko odziedziczyło alergię - drapię się ..... jezusie jak to swędzi .....
pokażę wam to cudo .... |
|
|
|
#4010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, że dopadła Was alergia Dużo wapna i powinno mniej swędzieć. Proponuję zrobić test,żeby sprawdzić czy to faktycznie sierść uczula, bo może to sposób właścicielki hodowli na szybki zarobek...potraktować czymś szczeniaczka, potem jak nowi właściciele się zaczynają drapać oddać tylko połowę kasy (żartuję oczywiście, bo nie wyobrażam sobie,że ktoś byłby aż tak perfidny). A może to reakcja na coś czym karmicie malucha, albo na jakiś środek do czyszczenia? Jak kiedyś nasz szczeniak był malutki i sikał gdzie popadnie, to pewnego pięknego dnia okazało się,że mam wysypkę wszędzie i mało brakowało,żebym się udusiła, a to nie po sierści (akurat na psa, w przeciwieństwie do brata nie mam alergii) a po poczciwym pronto, którym usiłowałam doprowadzić podłogę do stanu sprzed zasikania....
|
|
#4011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Wam bardzo za wsparcie Idę tam dziś trochę z duszą na ramieniu. A właściwie duszę na ramieniu będę mieć jak już poinformuję o wszystkim Hiszpanię i będę czekać na ich odzew. A na pocieszenie wybiorę się po południu do Douglasa powąchać to i owo
|
||
|
|
|
#4012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Favkes, mam nadzieję że sprawa psiaka się wyjaśni korzystniej, to 50% to jakaś abstrakcja... Właśnie weszłam na allegro w poszukiwaniu Instantów a kupiłam portfel Nie wiem co wpisałam w wyszukiwarkę, ale był w wynikach wyszukiwania, dokładnie taki jaki chciałam Chodzi też za mną L'Or, w Poznaniu znalazłam w komodzie flaszkę z ostatnim psikiem i przepadłam
|
|
#4013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4014 | |||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Myślałam o rozświetleniu właśnie, ale dzięki Waszym radom (i Miss Natashy Cytat:
A rozświetlaczy Chanela tez nie testowałam. jak z resztą żadnych innych właściwie. ![]() Cytat:
Piesek śliczny, ale jeśli to rzeczywiście jest Wasz alergen - nie macie wyjścia. W kwestii zaś warunków postawionych przez hodowcę - myślę, że nie są fair i masz pole do negocjacji. Położyłabym nacisk na zachowanie psa (źle ułożony, znerwicowany, niestabilny emocjonalnie). Jeśli rozmowy będą trudne i nieprzyjemne możesz wspomnieć, że na forach kynologicznych opinia użytkownika, który był zmuszony oddać psa z tej hodowli z powodów, które wymieniłam może okazać się dla hodowcy... niepożądana. Tak sobie myślę. Tysiąc złoty haraczu za parę dni to po prostu świństwo. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
) ale 50% nie nie dam się !!!Sabbath dzięki za tekst o forach internetowych, masz rację, zła reklama nigdy nie jest pożadana. Jestem zdziwiona, bo oboje są weterynarzami 0 myślałam,że i hodowlę i leczenie zwierząt to powołanie - a oni po protu trzepią kasę ... Jestem po drugiej rozmowie z kobietą i jestem w szoku - Ona sie zachowuje tak jak bym ją oszukiwała ... nie wiem jaki miałabym cel .. moze myśli, że dziadek kupił psa bez uzgodnienia z Nami i teraz chcemy z akcji wyjść z twarzą ..... postraszyć ja sądem ? To coś da ? Myślicie, ze rękojmia obejmuje żywe zwierzęta ? |
||
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
w dalszym ciagu jest u mnie ten snieg przeklety,ja sie kiedys wykoncze przez ta pogode
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4017 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A jakościowo pryzmy to świetny puder - ja mam 03 Sweet Caramel (i choć są odrobinkę zbyt ciemne, jedną kostkę zakleiłam) to jeden z najlepszych sypkich pudrów, jakie znam. Choć nie powiem, kusi mnie coś nowego na wiosnę
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pryzmy w wersji SD mienia sie i blyszcza, bardzo. Moim zdaniem nadaja sie wylacznie na wieczor i karnawal, a najlepiej byloby uzywac na wszytkie inne partie ciala poza twarza. Mialam okazje testowac te pryzmy. |
|
|
|
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej szkoda, że nie możecie go zatrzymać ![]() Współczuję uczulenia A zachowanie tej baby... ![]() Ja bym nie odpuściła. Może trzeba spróbować znaleźć jakieś przepisy regulujące sprzedaż zwierzaków. Może jest gdzieś zapis, że kupujący ma możliwość "zwrotu" w określonych okolicznościach ![]() Może na podforum Wizooż ktoś będzie wiedział? Mendosito trzymam kciuki, żeby wszystko w pracy było OK
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:15.

Wyobrażam sobie ten stres, ale ostatecznie takie trudne sytuacje zawsze się jakoś rozwiązują 
..... koszmar.

Nie daje mega tafli, więc jeśli ktoś taką chce, to może sobie darować. Jest też drobinkowa. Ale rozświetlenie jest dość delikatne (można je stopniować), więc na początek zabawy z rozświetlaczami może być calkiem niezla.
)
zeby mi sie udalo rzucic palenie
zastanawiam się nad wymianą, ale jeszcze dam jej szansę. zapach jest słodki, ale NIE czekoladowy, wg mnie 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Szkoda, że dopadła Was alergia
(żartuję oczywiście, bo nie wyobrażam sobie,że ktoś byłby aż tak perfidny). A może to reakcja na coś czym karmicie malucha, albo na jakiś środek do czyszczenia? Jak kiedyś nasz szczeniak był malutki i sikał gdzie popadnie, to pewnego pięknego dnia okazało się,że mam wysypkę wszędzie i mało brakowało,żebym się udusiła, a to nie po sierści (akurat na psa, w przeciwieństwie do brata nie mam alergii) a po poczciwym pronto, którym usiłowałam doprowadzić podłogę do stanu sprzed zasikania....
nie nie dam się !!!
w dalszym ciagu jest u mnie ten snieg przeklety,ja sie kiedys wykoncze przez ta pogode