|
|
#4891 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LX
No i mamy drożdżaki w uchu (tzn. piesa ma, my na szczęście nie)
|
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
a Ty co, mamusia z OZM?
następne będzie 'zjedliśmy zupkę, rosną nam mleczaki" itp? ![]() Ale mi się dzisiaj spać chce. Nie dość, że się chyba czymś strułam, bo w sobotę i cały wczorajszy dzień miałam rozstrój gastyczny, to jeszcze jak już brzuch przestał bolec i wreszcie mi się udało zasnąć, to po 22 mnie obudził telefon, dzwonił koleś poznany w klubie. Przewróciłam się na drugi bok i spałam dalej, o tej godzinie, to niech się buja
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-01-30 o 12:43 |
|
|
|
#4893 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Jak słyszę jak mamuśki gadają o dziecku "mamy, chorujemy,zabkujemy" to mnie cos trafia normalnie Nie można normalnie
|
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIENAWIDZĘ! A już najgorsze na świecie, choć na szczęście mało któremu przyszłemu "tatusiowi" tak odbija - "jesteśmy w ciąży" Ryli? ryli jesteście? I jak żylaki? hemoroidy? Dają w kość? duhrne ludzie.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-01-30 o 12:52 |
|
|
|
|
#4895 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() A u mnie odwieczny problem -muszę iść na pocztę... Zapisz
|
|
#4896 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Mnie dodatkowo niedobrze jak czytam takie rzeczy. A przecież wiem, ze można normalnie, bo tyle matek jakos potrafi wyrażać sie ok. ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
dla mnie to zidiocenie i uwstecznienie, nic na to nie poradzę ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
|
|
#4897 |
|
BAN stały
|
Już? Lepiej Wam?
|
|
|
|
#4898 |
|
|
Nie wiem, jak reszcie, ale mnie owszem
wróciłam bowiem z poczty i kupiłam sobie loda. Wóz albo przewóz. Tak że kawa, lody i internecik ![]() Zapisz
|
#4899 |
|
Piers do przodu
|
Kuźwa właśnie dałam się wkręcić panience z Prądu Polskiego która utrzymywała, że zmienia umowy mojego dotychczasowego dostawcy prądu
zaraz muszę się wypisać z tego interesu
|
#4900 | ||
|
Zakorzenienie
|
idę po kawę
Cytat:
w składzie włosa woda to ok 10%, a nie 1/4 ![]() i łuski rozchylają się pod wpływem ciepła a nie zimna. dlatego nie czytam przypadkowych blogów, strata czasu słyszałam też o przemarzniętych cebulkach, które powodują nagłe wypadnięcie wszystkich włosów ![]() i od fryzjerki o zapaleniu cebulek jak zobaczyła, że młoda ma gęste włosy do tyłka i chciała ciąć, bo za długo takie nosi ![]() jakoś przez następne 7 lat nic jej nie zaczęło wypadać, a podcinanie jest symboliczne a u mnie jak chodziłam z gołą mokrą głową, to miałam 2 razy więcej włosów niż teraz kiedy zaczęłam używać kaptura, czapki i miałam czas na doschnięcie. pocieranie o czapki, szaliki, swetry, płaszcze, zaczepianie o pasek torebki i suche powietrze w domu też niszczy bardziej im zaszkodziły kąpiele w oceanie bez żadnego zabezpieczenia, suszenie w słońcu włosów wcześniej rozjaśnianych, bo te tylko się wykruszają i w ogóle przez ten rok sporo przeszły, a nie były w idealnym stanie po farbowaniu. a na porządną pielęgnację i regenerację nie miałam czasu ![]() mnie nie ruszają niedoschnięte włosy na zimnie czy wietrze, chłop zaraz choruje po jednym wyjściu ![]() Cytat:
zapach bez ogona, trzeba się we włosy wwąchać ale po użyciu 2 dni się w warkocz wwąchuję ![]() Wieki nie robiłam ![]() to z ogniskiem w środku, to szałas góralski ![]() na razie zatrzymałam się na łopatkach, strasznie krótki warkoczyk i krzywo jest ![]() jak się nie będą układać, to do fryzia pójdę równać
|
||
|
|
|
#4901 | |
|
Zakorzenienie
|
pierwszy link, jaki mi się wyguglował
Jak się nie podoba, to jest tego do wyboru do koloru http://uroda-kosmetyki-opinie.blogsp...pytanie-o.html http://www.poradnikzdrowie.pl/uroda/...pka_34838.html http://www.alinarose.pl/2013/12/piel...osow-zima.html http://wlosymuszabycdlugie.blogspot....wosy-zima.html http://portalfryzjera.pl/pielegnacja-wlosow-zima/ Cytat:
siostra znała osobiście gościa, co się tak załatwił
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-01-30 o 14:40 |
|
|
|
|
#4902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja mam 20 lat doświadczenia, że im to drastycznie nie szkodzi, nie bardziej od zabiegów lokówką, częstej suszary, kaloryferów i wypadu nad morze w lecie ![]() paznokcie też mi nie odpadają na mrozie, a skład mają podobny
|
|
|
|
|
#4903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Obejrzałam wczoraj Wielki Sen z Bogartem i Lauren Bacall Jaka ona była piękna!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-01-30 o 16:13 |
|
|
|
|
#4904 |
|
Nindżopesz
|
Co sądzicie o pracy archiwisty, o ile coś sądzicie? Trudno znaleźć, mało stanowisk?
Jest w ogóle sens zmieniać branżę w wieku 38 lat, ktoś zatrudni "staruszkę" bez doświadczenia w archiwizacji? Myślę o zrobieniu kursu, ale praktyki nie skołuję. |
|
|
|
#4905 | |
|
|
Cytat:
Sałatka szopska na obiadek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4906 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4907 | |
|
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
To moje marzenie ale sadze to samo co Ty. Jednak w stolicy chyba wszystko prezniej chodzi i wieksze zapotrzebowanie. To jeden z niewielu zawodow w jakich sie widze. Sens przekwalifikowywania sie jest zawsze.
|
|
|
|
#4909 |
|
Nindżopesz
|
No właśnie, tak myślałam żeby zrobić kursik w SAP i szukać sobie na luzie... Czytam właśnie o ichniejszych wynagrodzeniach, niby średnio 2500 brutto.
Jeszcze liczę na TŻta, obiecuje rozkręcić biznes i zatrudnić mnie jako panią-na-zapleczu-od-wszystkiego-a-także-sprzątania
|
|
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam pojecia Może poprzeglądaj oferty pracy i zobacz, czy jest dużo ofert i czy podają pensje. Sama robota fajna, ja kiedys myślałam o bibliotekach, ale ofert żadnych nie znalazłam w swoim województwie przez kilka tygodni, wiec stwierdziłam, że może jednak nie będzie to porywająca i świetlana ścieżka kariery
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-01-30 o 18:50 |
|
|
|
|
#4911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po drugie - mówisz o sobie, jakie 38? Ja myślałam, że Ty w moim wieku jesteś , a nie taka stara ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jaki biznes rozkręca? ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Sama jakiś czas temu zmieniłam branżę/firmę i obecnie w sumie można powiedzieć, że się dodatkowo pomału przekwalifikowuję Ale ogólnie to dłuższa historia, jak się wszystko uda to się może pochwalę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4912 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Przynajmniej raz nie miałam palpitacji czytając wymagania ![]() Cytat:
bo ja już piszę co będzie za 3 lata ![]() 2. nie wie 3. trzymam kciuki i czekam na inspirujące wieści
|
||
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Z tymi wymaganiami to też spokojnie, czasem tak piszą, bo piszą (oczywiście nie dotyczy to wszystkich wymagań), ale wiele można się nauczyć/uczy się dopiero w pracy.
To racja, zacznij już teraz działać, zanim będziesz miała to 38 i będziesz stara A czemu chcesz się przebranżować? Cytat:
![]() Wszystkie 3 pomysły mi się podobają Najbardziej drugi Ale on chyba nie programuje? Trzymaj, trzymaj - na początek za ten piątek, bo będę mieć długie szkolenie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby co, to w robocie mam paru zapaleńców i organizatorów (konwenty i turnieje komputerowe), to mogę pomóc w nawiązywaniu kontaktów ![]() Wczoraj miałam dietę -cud, normalnie 1,5 kg w jeden dzień ![]() Szkoda, że tylko odwodnienie po imprezie i rewolucji we flaczkach Waga stoi, ale ćwiczenia z Jillian Michaels idą chyba w mięśnie, bo w miesiąc obwody zmalały o 1-2 cm i się wszystko ujędrniło. Oczywiście najwięcej spadło z nóg, nie chcę szpary, a mi się na złość robi
|
|
#4915 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ponadto przerażają mnie rozmowy z obcokrajowcami (poza piciem z Rosjanami), telefonowanie żeby coś ludziom wciskać, konieczność bycia dyspozycyjną (niech się cmokną) albo konieczność zrobienia prawa jazdy. Albo te wszystkie "umawiania spotkań biznesowych" bo to brzmi tak ą ę korporacyjnie, a ja wiejska dzioucha co nie umie elegancko dłoni podać.2. 3. bo marzy mi się praca papierkowo-komputerowa w ciemnej piwnicy W księgowości mi nie szło, przepisywać magisterek ani skręcać długopisów nie zamierzam, nie mam lepszych pomysłów niż archiwa. Fajne byłoby też fakturowanie, jakaś papierkologia w magazynie.4. on nie, ale kolega (przyszły niedoszły wspólnik) jest programistą. Mój miał się zająć rozpisywaniem... nawet nie wiem jak to nazwać, schematu gry? A ja niby miałabym się zająć grafiką, uhm ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobie, Gryxiu, mowa) Jeszcze fajnie, jak się o sobie mówi w 3 osobie "A teraz Justynka napije się kawy" itp Cytat:
|
|
#4917 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() I nie wiem czemu Gryx odebrał to do siebie, bo nie o nim było on był tylko siła sprawcza przez jedno żartobliwe zdanie
|
|
#4918 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze w bibliotece zazdroszcze pracownikom. Plus zapach ksiazek ach! Ale w dzisiejszych czasach sa oni rowniez odpowiedzialni za rozne eventy zwlaszcza okoloszkolne pelno gimbazy na kompach brrrrr. Zalezy of kors od rangi bibliotek ale i tak jest parcie na fun for everyone. Wiecie od jaselek po spotkania z aktorami, autorami ksiazek rzadziej. Mydlo i powidlo. Szkoda. |
|
|
|
|
#4920 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Albo nie, stop, wróć - może opieka nad grobami? Albo nie wiem, szczurołapacz ![]() Cytat:
Jest wiele darmowych kursów w necie - jak masz czas (masz ), chęci, zapał to działaj
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.

następne będzie 'zjedliśmy zupkę, rosną nam mleczaki" itp?
Ryli? ryli jesteście? I jak żylaki? hemoroidy? Dają w kość?
duhrne ludzie.

dla mnie to zidiocenie i uwstecznienie, nic na to nie poradzę 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Ja myślałam, że Ty w moim wieku jesteś
, a nie taka stara