Panny Młode 2008 - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-27, 14:20   #4921
katey
Rozeznanie

GG do katey
Dot.: Panny Młode 2008

No tak ale z drugiej strony to normalna bluzka nie opina ciała tak jak gorset w sukni ślubnej! tu jest szyty pod wymiar i nie ma prawa sie nic przesunąć!moja suknia ma odkryty tył tzn wiązanie i raczej nie mogę założyc stanika no chyba że taki z silikonowym tyłem,ale wydaje mi się że i tak byłoby widać...a mierzyłam ją już bez stanika pod spodem i ruszałam rękami specjalnie by sprawdzić czy nic sie "nie wydostanie" i było jak najbardziej ok

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 15:21   #4922
blush
Zadomowienie

też mam większy biust i decydując sie na kupno konkretnej sukni wyznacznikiem było dla mnie to, czy da się pod nią ukryć stanik oraz żeby góra sukni była w miarę sztywna (mam całą sukienkę nie gorset) właśnie dlatego żeby nie krempować się przy tańczeniu i innych podskokach . Dodatkowo zażyczyłam sobie doszycie ukośnych ramiączek, żeby mi trzymały biust

Może u Was da się coś pokombinować....
Stary 2008-03-27, 15:37   #4923
asiuk
Zakorzenienie

Byłam dziś z ciekawości w H&M i chciałam kupić sobie jakąś bieliznę (nie na ślub, bo trochę za wcześnie). I co się okazuje? Że nie ma czegoś takiego, jak 70 C Paranoja jakaś! Przecież to nie jest jakiś nadzwyczajny rozmiar.
Stanik na ślub chyba na serio kupię przez internet.
Patrzyłam dzisiaj też na biżuterię, w Bijou Brigitte. Nic mi się nie podobało - chcę mieć jakiś naszyjnik w kształcie "V" w kolorze srebrnym, najlepiej coś błyszczącego i do tego wiszące kolczyki.

Odezwała się moja fotografka, możemy bez problemu zmienić umowę, ale musimy się znowu z nią spotkać

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 15:54   #4924
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
widzę, że możemy sobie przybić "piątkę" kaalinaa jak mam kupic sobie jakiś biustonosz, to muszę najpierw z tydzień się przygotowywać psychicznie, bo jakoś tak dziwnie się czuję, jak każda "bardzo miła" pani sprzedawczyni mówi: niestety nie ma takiego rozmiaru (głównie problem polega na dość małym obwodzie 70 cm do dość dużej miski). Właśnie myślę, żeby sobie poeksperymentować z zakupami przez internet (wybór dość duży), ale trochę się boję.
mam nadzieję, że te wszywane miski to dobry pomysł, ale czekam na jakieś wypowiedzi dziewczyn, które już to wypróbowały...
Dziewczyny ja ciągle chodziłam bo chciałam kupić jakąś ładną bardotkę 70B i kupiłam w sklepie "Etam". dzisiaj pojechałam na mierzenie sukni i całkiem nieźle leży ten biustonosz. Pani jednak miała w swojej ofercie takie gorsety z niskim zapięciem, przymierzyłam naparwdę czułam sie bardzo komfortowo, ale kosztuje 200zł. (kolejny wydatek). Muszę sie zastanowić.
Poza tym zastanawiam się czy kupować welonw salonie czy np na allegro
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 16:37   #4925
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja ciągle chodziłam bo chciałam kupić jakąś ładną bardotkę 70B i kupiłam w sklepie "Etam". dzisiaj pojechałam na mierzenie sukni i całkiem nieźle leży ten biustonosz. Pani jednak miała w swojej ofercie takie gorsety z niskim zapięciem, przymierzyłam naparwdę czułam sie bardzo komfortowo, ale kosztuje 200zł. (kolejny wydatek). Muszę sie zastanowić.
Poza tym zastanawiam się czy kupować welonw salonie czy np na allegro
Mogłabyś pokazać, o jaki gorset Ci chodzi? Moim zdaniem bieliznę wykorzystasz jeszcze nie jeden raz, więc jeśli leży idealnie, pewnie bym wzięła

Też zastanawiam sie nad welonem z salonu. Problem w tym, że na Allegro jest mało "fasonów". W salonach mierzyłam już przeróżne welony - szersze, węższe, krótsze i dłuższe. Moim zdaniem lepiej jest dopasować welon do sukni i do kształtu twarzy

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2008-03-27, 16:41   #4926
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Mogłabyś pokazać, o jaki gorset Ci chodzi? Moim zdaniem bieliznę wykorzystasz jeszcze nie jesed raz, więc jeśli leży idealnie, pewnie bym wzięła

Też zastanawiam sie nad welonem z salonu. Problem w tym, że na Allegro jest mało "fasonów". W salonach mierzyłam już przeróżne welony - szersze, węższe, krótsze i dłuższe. Moim zdaniem lepiej jest dopasować welon do sukni i do kształtu twarzy
Kurcze nie mam nigdzie fotki tego gorsetu, on był w salonie ślubnym a firmy nie zapamiętałam
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 17:28   #4927
233
Przyczajenie

Witam! Widzę, że nie jestem osamotniona jeśli chodzi o problem z bielizną. Jestem na etapie szukania odpowiedniego biustonosza do mojej sukni, tylko w tym problem że tył sukni jest dość z tyłu wykrojony i przy każdym staniku widać zapięcie stanika. W jednym sklepie pani sprzedawczyni doradziła mi taki silikonowy biustonosz który jest zupełnie bez szelek, tylko się go nakleja, ma wyłącznie zapięcie między miseczkami. Pani mnie zapewniała , że dobrze trzyma. Może któras z Was miała taki i może powiedzieć czy faktycznie to prawda?
233 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-27, 17:39   #4928
blush
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 233 Pokaż wiadomość
Witam! Widzę, że nie jestem osamotniona jeśli chodzi o problem z bielizną. Jestem na etapie szukania odpowiedniego biustonosza do mojej sukni, tylko w tym problem że tył sukni jest dość z tyłu wykrojony i przy każdym staniku widać zapięcie stanika. W jednym sklepie pani sprzedawczyni doradziła mi taki silikonowy biustonosz który jest zupełnie bez szelek, tylko się go nakleja, ma wyłącznie zapięcie między miseczkami. Pani mnie zapewniała , że dobrze trzyma. Może któras z Was miała taki i może powiedzieć czy faktycznie to prawda?
pod warunkiem że masz mały biust, przy dużym niestety nie wytrzymują ciężaru, raz zdażyło mi się taki założyć i wyglądało to tragicznie
Stary 2008-03-27, 18:20   #4929
fikimiki21
Przyczajenie

Smile Ślub w sierpniu 2008

Witam! Szukałam i nie znalazłam więc założyłam wąteczek dotyczący ślubu w sierpniu 2008 roczku. Zapraszam wszystkie dziewczynki które tak samo jak ja będą ślubowac swoim lubym Musimy sie przeciez wspierać i pomagać sobie co nie
fikimiki21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 19:06   #4930
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 233 Pokaż wiadomość
W jednym sklepie pani sprzedawczyni doradziła mi taki silikonowy biustonosz który jest zupełnie bez szelek, tylko się go nakleja, ma wyłącznie zapięcie między miseczkami. Pani mnie zapewniała , że dobrze trzyma. Może któras z Was miała taki i może powiedzieć czy faktycznie to prawda?
Mam taki stanik, sprawdza się wtedy kiedy wiesz że się zbytnio nie spocisz, inaczej jest Ci tak ciepło, że masz wrażenie że się ugotujesz oraz że Ci zjeżdza. Ja nie będę ryzykować i nie założę go w dniu ślubu.

Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak myślicie, mam dość duży biuścik i pani w salonie powiedziała mi, że może mi do sukni wszyć miseczki, żebym mogła iść bez stanika. Suknia jest cała, zapinana na zamek (przynajmniej na razie, bo może jeszcze zmienię na wiązanie). I szczerze nie wiem czy to dobry pomysł jest
Mimo, że mam wszyte miseczki w suknie ślubną planuję założyć bardotkę podszytą silikonem. W samych miseczkach jest mi dziwnie ponadto biust nie jest już tak ładnie uniesiony i wymodelowany.

Cytat:
Napisane przez *kaalinaa* Pokaż wiadomość
mam identyczny problem. Złaziłam prawie całe miasto, żeby kupić coś co nadaje się do mierzenia sukienek ale i tak nie byłam zadowolona bo tu i ówdzie mi się coś wylewało. Martwię się, że przy sukience a nie gorsecie nie będą ich te miseczki trzymać a znowu nie wiem czy kupię ładny i dobrze wyprofilowany stanik. Ech kupno bielizny jest zawsze dla mnie traumatycznym przeżyciem . Kobitki ajuuutoooo!! któraś wie coś o firmie szyjącej spore dobrze wyprofilowane staniki i Nam z dzasta110 pomoże??
Zajrzyjcie na stanikomanię, są tam przetestowane różne staniki orz metamorfozy biustów http://stanikomania.pl/
Cytat:

Pochwal się bucikami Wczoraj właśnie oglądałam stronę Arte Di Roma i bardzo podoba mi się właśnie linia Sofia
Ok chwalę się Model 211A

I najważniejsze! Pozostało nam dokłądnie 6 miesięcy do ślubu!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sofia.jpg (65,8 KB, 29 załadowań)

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2008-03-27 o 19:29
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 19:47   #4931
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fikimiki21 Pokaż wiadomość
Witam! Szukałam i nie znalazłam więc założyłam wąteczek dotyczący ślubu w sierpniu 2008 roczku. Zapraszam wszystkie dziewczynki które tak samo jak ja będą ślubowac swoim lubym Musimy sie przeciez wspierać i pomagać sobie co nie
Witam na forum

Już od dłuższego czasu nie tworzymy osobnych wątków dla każdego miesiąca. To jest już mega wątek dla Paniem Młodych 2008, w którym wypowiadają się dziewczyny z każdego miesiąca zwłaszcza z sierpnia i tego się trzymajmy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-27, 20:58   #4932
kasiuleks
Rozeznanie

fikimiki21

a ktorego sierpnia masz slub?
kasiuleks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 21:04   #4933
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dziewczyny dzisiaj kupiliśmy zaproszenia w złotym odcieniu są śliczne, acha a jakiś czas temu banderole ślubne na alkohol
Stary 2008-03-27, 21:54   #4934
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmm, w salonie też mnie pytały, czy chcę mieć stanik. Wydaje mi się jednak, że biust się lepiej "układa", gdy ma się pod suknią bieliznę. Ja mam rozmiar 70 C, nie za duży, więc nie powinnam mieć problemu w dobraniu stanika.
Dziewczyny, poszukajcie przykładowych biustonoszy w internecie, być może znajdziecie coś godnego uwagi:
http://www.intymna.pl/
Zawsze można potem pójśćdo konkretnego sklepu i zmierzyć
dziś dokonałam zakupu pierwszego stanika przez internet oczywiście z myślą o bieliźnie ślubnej... znalazłam na tej stronie podanej przez asiuk biały stanik, z odpinanymi ramiączkami, w sporym rozmiarze i to za 70 zł (gdzie na innych poniżej 150 zł to mogłam tylko pomarzyć)
jeśli będzie pasował, to będę Ci asiuk wdzięczna do końca życia i jeden dzień dłużej za podanie tej strony
ale to dopiero się okaże

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 22:28   #4935
Madlen__18
Zakorzenienie

prawie /8/

A ja przeziębiona, smarkam i gardło boli, sic!;/
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 22:39   #4936
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
prawie /8/

no to Madlen nie ciekawie ale jeszcze tydzien to może przejdzie

czy ja dobrze dziewczyny czytam, że Wy na ślub w sierpniu macie już buty?? ja planuje dopiero tak w czerwcu kupić
musimy zacząć rozglądać się za zaproszeniami, jakoś tak mi specjalniie nie zależy, żeby były jakieś takie niewiadomo co... dziwna jestem?? Pewnie kupimy jedne z tańszych, ale jakoś mi to nie przeszkadza. Wolę wydać pieniążki na coś innego

Stary 2008-03-27, 22:41   #4937
Taska
Raczkowanie

Cytat:
prawie /8/

Goraca herbata z miodem i cytryna.. czosnek i inne babcine metody, wypoc sie przez noc i jutro powinno byc lepiej.

Ta stanikomania strona rewelacje!

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008070500300330.png
Taska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 22:42   #4938
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzisiaj kupiliśmy zaproszenia w złotym odcieniu są śliczne, acha a jakiś czas temu banderole ślubne na alkohol
Wklejaj fotki zaproszeń

Cytat:
prawie /8/

Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia
Masz jeszcze trochę czasu, żeby wydobrzeć.
Z tego, co pamiętam, Kodeina też nie czuła się najlepiej kilka dni przed ślubem. Moze to ze stresu?

Dzasta, bardzo się cieszę, że mogłam pomóc! Oby tylko pasował
Nie wiem, czemu nie mogłam zacytować Twojej wypowiedzi Nawet nie pojawia się ona pod spodem tego okienka, w którym piszę odp. Chyba coś się z Wizażem chrzani

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2008-03-27, 22:57   #4939
Taska
Raczkowanie

Drogie panie ja z takim zapytaniem; co zakladacie na noc poslubna, chodzi mi o rodzaj; koszulke nocna, gorset... itd... ja pod sukienka bede miala bielizne trzymajaca sukienke i halke wiec slowo daje potrzebuje szyko sie przebrac w cos odpowiedniego i moze jakies propozycje, stronki, gdzie cos mozna znalesc??

Marta - pokazuj zaproszenia, prosze :P

Stary 2008-03-27, 23:09   #4940
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Taska Pokaż wiadomość
Drogie panie ja z takim zapytaniem; co zakladacie na noc poslubna, chodzi mi o rodzaj; koszulke nocna, gorset... itd... ja pod sukienka bede miala bielizne trzymajaca sukienke i halke wiec slowo daje potrzebuje szyko sie przebrac w cos odpowiedniego i moze jakies propozycje, stronki, gdzie cos mozna znalesc??
Ja nie planuję niczego na noc poślubną A już na pewno nie na noc bezpośrednio po weselu Z pewnością od razu pójdę spać, a jeśli nawet nie, to nie będę się przejmować, czy mam piżamę czy cokolwiek innego

Jeśli szukasz czegoś ekstra, przejrzyj stronkę, którą już wklejałam: (dzasta skorzystała )
http://www.intymna.pl/

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2008-03-27, 23:19   #4941
dzasta110
Wtajemniczenie

a mój TŻ stwierdził, że najlepszy "strój" na noc poślubną to brak "stroju"... więc mam problem z głowy
ale chyba jednak w "coś" się zaopatrzę

Asiuk przekonamy się dopiero za około 2 tygodnie, troche długo

Stary 2008-03-27, 23:26   #4942
Taska
Raczkowanie

Dziekuje drogie panie, wlasnie o takie cos mi chodzilo, bo jak nago to i tez mozna jakis pas do ponczoch... nie wiem sama zbieram propozycje...

Stary 2008-03-27, 23:31   #4943
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Taska Pokaż wiadomość
Dziekuje drogie panie, wlasnie o takie cos mi chodzilo, bo jak nago to i tez mozna jakis pas do ponczoch... nie wiem sama zbieram propozycje...
Powiem szczerze, że sama zaczęłam się zastanawiać nad czymś seksownym, ale raczej do wykorzystania noc później Ja raczej pod suknią będę miała biały biustonosz, raczej koronkowy, do tego figi i być może (choć nie wiem) pas do pończoch, więc nie będzie tak źle.

A może jakieś seksowne przebranie, np. policjantki? Na tej stronce, w dziale "czar nocy" są takie rzeczy

Ewunia

Staś

bloguję

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-27, 23:43   #4944
Taska
Raczkowanie

Na tej stronce znalazlam rozne slubne propozycje;

http://www.lulu.pl/strona.php?site=w...what=kategoria

Nie kupowalam nigdy nic od nich wiec nie wiem jak dziala.

Dobranoc Paniom

Stary 2008-03-27, 23:44   #4945
dzasta110
Wtajemniczenie

ja raczej nic narazie sobie nie będę kupować... u nas jest taki zwyczaj, że przyszła Panna Młoda dostaje prezent (zazwyczaj bieliznę) na wieczorze panieńskim. Ale czy ja zasłużyłam to nie wiem

Widzę, że nie tylko ja jestem "nocnym markiem"

Stary 2008-03-27, 23:47   #4946
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
Widzę, że nie tylko ja jestem "nocnym markiem"
Ja za niedługo idę spać, wyjątkowo wcześnie
A potem szukam dobrego korektora

Zatem dobranoc wszystkim Pannom Młodym!

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2008-03-28, 06:18   #4947
katathea
Raczkowanie

witam! jesli chodzi o wygodny staniczek, to kupiłam sobie w Triumfie, typowa ślubna bardotka z odpinanymi ramiączkami, jest obszyta tasiemkami które przytrzymuja stanioczek na właściwym miejscu nawet przy ciężkim biuście, kosztowała 99,90 zł, ma też wyjmowane wkładki i niskie zapięcie, jest zupełnie gładka. Dla mnie super! i były rozmiary nawet 85 c ;o)
katathea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-28, 07:59   #4948
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

ja podobnie jak KATEY mam suknie wiazana z tylu i mierzylam ja bez biustonosza i faktycznie dobrze sie czulam a kiedy zapytalam pania w salonie czy poleca biustonosz czy gorste to szzczerze powiedz ze skoro szyje mi sie suknia na moje wymiary to nie ma sensu bo wszytsko bedzie na sowim miejscu i ja mam taka nadzieje bo troche jest tego biustu
teraz sprawa tesciowej-jestem zla ciagle sie miesza i podobnie jak ktorejs z Was mowi ze to zle a czemu nie tak i w kolko jedno i to samotylko ze jej wklad na nasz slub jest zerowy wiec wczesniej czy pozniej chyba ode mnie uslyszy co nie co.ostatnio zaprosila mnie na sniadanie swiateczne i mowi:wez sobie salatke lepsza niz u ciebienaloz sobie kielbaske ja nie kupuje tam gdzie Wy bo tam jest tlusta....przede mna stala goraca tyle co zaparzona herbata wypilam ja z nerwow cala poparzylam jezyk powiedz dziekuje i wyszlam z placzem....ona tego nie widziala ale TZ widzial i slyszal co mowila....odwiozl mnie do domu i po powrocie powiedzial swojej mamie co mysli i wogole.a ja od tamtej pory unikam jej jak ognia...........chce wojny bedzie ja mialaale i tak mi smutno bo wiecie co mialam podobna sytuacje jak ktoras z WAS kiedy bylismy tylko para bylo super nasze relacje byly rewelacyjne od kiedy zareczylismy sie i zaczelo sie planowanie wesela szok!!!!zmiana o 180 stopni.
soffera-CHCIALAM CIE zapytac ile kosztowealy Twoje buty bo ja mam takie same ale z wyzszym obcasemmasz odcien perlowy?
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-28, 07:59   #4949
babeczka1985
Raczkowanie

Ja też mam 70C hehe no niezle... to skoro tak wiele z nas ma ten rozmiar to czemu tak trudno go dostac tez zwykle slysze to samo: "70C? Nie mamy takiego rozmiaru?!" - i wielkie zdziwienie...
Babki w salonie proponowaly mi ten wszywany stanik, ale raczej nie skorzystam. Bede szukac do upadlego takiego, jaki mi bedzie pasowal i odpowiadal... Suknia jest caloscia, w sumie moglabym i bez stanika, ale wole z, bo "gora" zawsze ladniej wyglada w staniku

m.a.r.t.a. koniecznie tez zaproszenia wrzuc!!!!!!!!!

Noc poslubna? hmmmm.... jeszcze o tym nie myslalam tak sobie srednio wyobrazam jak o 4 czy 5 rano skonani wdrapiemy sie do lozka i ciekawe czy bedzie nam "jedno" w glowie watpie. hehe... ale w druga czy trzecia noc poslubna jak najbardziej cos ciekawego bede musiala przygotowac hyhyhy jakies ponczoszki, podwiazki, gorsecik no jeszcze nie wiem moze taki czerwony hahaha
Wiem! pojde do sex shopu i zaopatrze sie w stroj typu sado-maso kupie bacik i przestrasze mojego TZ mowiac: "nie chcialam Ci przed slubem ujawniac moich skrytych zaintersowan w tej dziedzinie" hehe

15 sierpnia 2008!!!
babeczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-28, 08:27   #4950
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez babeczka1985 Pokaż wiadomość
Ja też mam 70C hehe no niezle... to skoro tak wiele z nas ma ten rozmiar to czemu tak trudno go dostac tez zwykle slysze to samo: "70C? Nie mamy takiego rozmiaru?!" - i wielkie zdziwienie...
Babki w salonie proponowaly mi ten wszywany stanik, ale raczej nie skorzystam. Bede szukac do upadlego takiego, jaki mi bedzie pasowal i odpowiadal... Suknia jest caloscia, w sumie moglabym i bez stanika, ale wole z, bo "gora" zawsze ladniej wyglada w staniku

m.a.r.t.a. koniecznie tez zaproszenia wrzuc!!!!!!!!!

Noc poslubna? hmmmm.... jeszcze o tym nie myslalam tak sobie srednio wyobrazam jak o 4 czy 5 rano skonani wdrapiemy sie do lozka i ciekawe czy bedzie nam "jedno" w glowie watpie. hehe... ale w druga czy trzecia noc poslubna jak najbardziej cos ciekawego bede musiala przygotowac hyhyhy jakies ponczoszki, podwiazki, gorsecik no jeszcze nie wiem moze taki czerwony hahaha
Wiem! pojde do sex shopu i zaopatrze sie w stroj typu sado-maso kupie bacik i przestrasze mojego TZ mowiac: "nie chcialam Ci przed slubem ujawniac moich skrytych zaintersowan w tej dziedzinie" hehe
skoro Wy macie problem z 70C, to ja już mogę na wieki zapomnieć o bieliźnie ze sklepu (normalnego, stacjonarnego) bo u mnie miska jest sopro większa od C ale co tam trzeba dać sobie jakoś radę...

babeczka nieźle sobie to wymyśliłaś a co będzie jeśli jemu się spodoba, a Tobie nie lub na odwrót

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości