Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-26, 21:14   #2011
agness51
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Dobranoc ^
Muszę przemyśleć sobie jeszcze parę spraw ...

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 21:23   #2012
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez marga_zg Pokaż wiadomość
Hm ja wlasnie tez stwierdzilam ze moj brzuszek urosl po swietach i cos trzeba z tym zrobic, na poczatek oswiadczam wam ze od dzis tj 26.03.2008 zaczynam moje 30 dni bez slodyczy, chipsow i innych takich. Poza tym dorzuce sobie jeszcze jakies cwiczenia na brzuch. A jak cos zawale to prosze o baciki/mobilizacje
Na razie spadam do kuchni zaparzyc ziolka
Musze sie jeszcze zmobilizowac do nauki, jutro spr z faka a ja nic nie umiem... oj rozleniwilam sie nie ma co

Mi n-k dziala, tylko troche sie tnie
Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Ja też się czuję 'większa' po świętach i ciągle sobie tłumaczę,że przecież nie przytyję na 1700kcal
ale zaraz wsiąde na rowerek,bo nie wyrobię

marga - ja też od dziś nie jem słodyczy i chipsów,o!
no to witamy w klubie ja tez czuje,ze przesadzilam w swieta...nie cierpie nakladac dzinsow i widziec jakie sa opiete...i brzuch z galaretka.. Waga pokazala 1.5kg wiecej..

dolaczam do was. Odstawiam kawe i herbate(oprocz zielonej) przynajmniej na tydzien. Oprocz tego bez slodyczy,ciast,chipsow itp(oczywiscie to dluzej niz tydzien,chcialam tylko sprawdzic czy odstawienie kawy jakos wplynie na oczyszczenie ogranizmu). Probowal ktos?

witajcie po przerwie kochane. Musze przyznac,ze stesknilam sie za Wami Wrocilismy jakies 2h temu. Lot byl ok,ladowanie takie se pogoda beznadziejne,wieje,leje itp czyli tak jak w Polce
Swieta udaly sie fantsatycznie o czym juz pisalam.

nie wiem tylko jak ja wstane do pracy przed 7 jutro...

dobranocka
Stary 2008-03-26, 22:15   #2013
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

taaaaaak!!! No to dwa miechy jeszcze Szybko zleci mam wrażenie (i nadzieję)
Ja mam najpierw nadzieję,a potem wrażenie biorąc pod uwagę ilość zapowiedzianych sprawdzianów na kwiecień

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

właśnie ostatnio myślałam o jakimś zlocie początek wiosny to zupełnie świetny czas na spotkanie
Czyżbyśmy czytały sobie w myślach
Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość
Lolcia swietne buty i kurtka

Cytat:
Napisane przez Black-lulu Pokaż wiadomość
Aha dolaczam zdjecia nowej fryzury. Nawiasem mowiac jedno w pizamie, drugie przed samym wyjsciem do szkoly juz w czapce, bo ladne swiatlo bylo
Kolejna śliczna istotka czym byłby wizaż bez pięknych wizażanek niczym studnia bez wody
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Kochane a może by tak spotkanko 2 dniowe zrobić? bo wiadomo jak to jest - niektóre do Wawy mają kawałek, a spotkac się na godzinę to trochę się nie opłaca moim zdaniem ^^ Wykombinowac jakies tanie noclegi itp i dawaj! ;D
O,świetny pomysł tylko gdzie tam do Warszawy jak mnie Tż-et nie podwiezie,to sama tam nie dojade

Cytat:

co do terminu to ja to widzę tak - albo już teraz póki matura zbliża się ale jeszcze nie bardzo szybko, albo po maturach a w miarę zanim się sesja będzie zaczynać żeby i maturzystki i studentki bez problemu mogły się stawić
No ładdnie,to jest dyskryminacja młodszego pokolenia
Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
Laski, czy to mozliwe, ze boli mnie brzuch bo jem malo jogurtow? Ostatnio pobolewa mnie brzuch i jakos tak pomyslalam, ze moze od tego. Kiedys je jadlam a teraz musze sie zmuszac i moge o nich wogole zapomniec...
Hm,możliwe moja ciocia miała tak samo.Ja natomiast nie mogę jogurtów,od razu mi się odbija i co tylko

Cytat:
A co do bezsłodyczowania to ja dołączam - w swięta tak się zasłodziłam, że patrzeć na takie rzeczy nie mogę nawet
I ja też mam surowo zabronione,potem płaczę,że cera nie ta

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
no to witamy w klubie ja tez czuje,ze przesadzilam w swieta...nie cierpie nakladac dzinsow i widziec jakie sa opiete...i brzuch z galaretka.. Waga pokazala 1.5kg wiecej..
Nie jesteś sama Kochana,ja się w swoje spodnie ledwo dzisiaj zmieściłam ale nie przejmuje się życie długo płynie,raz się chudnie a raz tyje,szybko poleci w dół

Ależ się rozpisałyście nie to plotkowe normalnie,gdyby to Sathi widziała.
Pogoda dzisiaj była rozbrajająca,10min padał śnieg,10min świeciło słońce i tak przez połowę dnia w szkole dzień zleciał mi maksymalnie szybko,luzy poświąteczne jutro nie idę do szkoły,bo idę na pogrzeb..eh.
Mój Tż-et do mnie ciągle wydzwania,poszedł z kolegami na mecz,zalał się w pestkę i jeszcze sobie kebabem przegryzał,a teraz 'Kochanie co mam zrobić żeby mi przeszło,no powiedz,poradź coś' czuję się czasem jak matka małego dziecka

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 22:41   #2014
gujana
Wtajemniczenie

faceci...

Lolcia
, nie przejmuj się. Mój TŻ ma inne odpały, ale tez jak dziecko czasem oni juz tacy są...

Na jutro zapowiada sie u mnie lepsza pogoda. Błaaaaaaaaagam, oby sie sprawdziła...

EDIT:
co do slodyczy, to ja sie chyba tez zaslodyczylam troche, bo jakos dzis jak przechodzilam obok polek ze slodyczami to patrzec na nie nawet nie moglam i bardzo dobrze

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-26, 23:23   #2015
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Ewusiu
pewnie, ze mam blisko ! Jak cos to pisac mi i hopla sruu i na całego do Katowic;D
no, to mi się podoba

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
A niematurzystki i niestudentki to już nie brane pod uwagę na zlot plotkar? wiedziałam
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
No ładdnie,to jest dyskryminacja młodszego pokolenia
drogie młodsze pokolenie oczywiście to nie żadna dyskryminacja, ale wzgląd na to że przed maturą miewa się ogólne poczucie paniki a przez sesją trzeba łaskawie wziąć się do roboty, a póki się jeszcze takich atrakcji nie ma to trzeba się uczyć cały czas a nie falami, więc Wam wszystko jedno

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
ja bym była jednak za końcem czerwca sesje się pokończą, rok szkolny też
ja niestety w maju mam zaliczenia, przedterminy etc, a czerwiec to wiadomo- sesja
no oczywiście sezon wakacyjny to najlepsze rozwązanie, oczywiście jak się kończy sesję w czerwcu, czyli nie dla mnie bo u mnie lipiec co roku niewyjęty ale jak będzie trzeba to się stawię i w czerwcu

tylko żeby ten termin nie kolidował z planami wakacyjnymi

Cytat:

A pewnie Moim zdaniem fajnie by było pt-sob i w ndz powrót np
Imprezki dwie wieczorne w stolycy by wpadły, a poza tym ploty-ploty-ploty
hah jak wszystkie wyjedziemy to Plotkowy pustką dwa dni będzie świecił,niespotykane
ależ się rozmarzyłam teraz już będę marudzić Wam dopóki się nie spotkamy

Cytat:

Profilaktycznie dobranoc bo oczyska się kleją, a jutro getup o zbrodniczej 5 ;(
5

ja wstaję o 6 i na samą myśl umieram
Cytat:

witajcie po przerwie kochane. Musze przyznac,ze stesknilam sie za Wami Wrocilismy jakies 2h temu. Lot byl ok,ladowanie takie se pogoda beznadziejne,wieje,leje itp czyli tak jak w Polce

nie wiem tylko jak ja wstane do pracy przed 7 jutro...
Agolku cieszę się że doleciałaś szczęśliwie

mam nadzieję że jakoś przeżyjesz jutrzejszy powrót do rzeczywistości

Cytat:

Czyżbyśmy czytały sobie w myślach
mam takie podejrzenie

Cytat:

O,świetny pomysł tylko gdzie tam do Warszawy jak mnie Tż-et nie podwiezie,to sama tam nie dojade
co się przejmujesz? pojedziesz ze mną gdzie tam TŻa będziesz tachać

Cytat:
Mój Tż-et do mnie ciągle wydzwania,poszedł z kolegami na mecz,zalał się w pestkę i jeszcze sobie kebabem przegryzał,a teraz 'Kochanie co mam zrobić żeby mi przeszło,no powiedz,poradź coś' czuję się czasem jak matka małego dziecka
bo faceci to są takie dzieci i raczej im to nie przechodzi

Cytat:

Na jutro zapowiada sie u mnie lepsza pogoda. Błaaaaaaaaagam, oby sie sprawdziła...

ale się późno zrobiło

dobranoc Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 05:46   #2016
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry

Zima U mnie lezy spora warstwa śniegu Poprostu masakra.. Wpadłam tylko się przywitać i idę zrobić śniadanie

Miłego Dnia Aniołki

Btw... marze o tym, żeby być już po szkole w domu...
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 06:19   #2017
Spaza
Zakorzenienie

Bry

Cytat:

A pewnie Moim zdaniem fajnie by było pt-sob i w ndz powrót np
Imprezki dwie wieczorne w stolycy by wpadły, a poza tym ploty-ploty-ploty
hah jak wszystkie wyjedziemy to Plotkowy pustką dwa dni będzie świecił,niespotykane
genialny pomysł

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Jabłuszko- jestem jak najbardziej za jakimś wypadem Gdzieś w połowie kwietnia ,gdy pogoda się poprawi i ogólnie będzie większy luz, można by się udać na plotki,ploteczki... ;>

Cytat:
Spazo, słyszysz - połowę kwietnia rezerwuj

postaram się, aczkolwiek połowa kwietnia nie za bardzo mi pasuje... będę wtedy zaliczać (a raczej nieudolnie próbować zaliczyć) ćwiczenia z dwóch przedmiotów, aby móc iść na przedterminy

Ale dziś ładna pogoda. Ja się jeszcze trochę polenię, a a potem na 11 jadę na wykłady... nie chce mi się, no ale trzeba się w końcu zmobilizować i tak odpuściłam sobie zajęcia które mam na 8

Miłego dnia
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 06:23   #2018
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Tyrytytytyty!
Dzieeeń dobry!
Ale dzisiaj piekny dzien mamy Słoneczko, ja wyspana, głodna jak wilk, z zakwasami i już umytym łebkiem Az sie chce iśc do szkoły - to nic, ze dzisiaj AŻ do 16 Cóz zrobić. Jeszcze tylko jutro i znowu piątek Ahh jaka ja szczesliwa dzisiaj... TŻ za 8 dni przyjeżdza! Powiedział, że nie wytrzyma miesiąca i musi mnie zobaczyć i wpada na weekend ;D Cała uhahana znowu chodzę ;D

Tamuś - śnieg u Ciebie? Oj biedna Ty ;*

Miłego dnia !

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 07:36   #2019
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Dzień dobry

marze dokladnie o tym samymmoze jak sie we dwie skupimy mocno to szyciej dzien minie?

dzien dobry,

wstalam jakos,zjadlam sniadanie i sie zbieram..mam nadzieje,ze nie bylo zadnej wiekszej katastrofy przez te pare dni...Wogole to w tym miesiacu koniec roku podatkowego tu i nie wiem wogole czego sie spodziewac w pracy.

dobrze,ze jutro piatek,

udanego dnia kochane
Stary 2008-03-27, 08:51   #2020
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Tyrytytytyty!
Dzieeeń dobry!
Ale dzisiaj piekny dzien mamy Słoneczko, ja wyspana, głodna jak wilk, z zakwasami i już umytym łebkiem Az sie chce iśc do szkoły - to nic, ze dzisiaj AŻ do 16 Cóz zrobić. Jeszcze tylko jutro i znowu piątek Ahh jaka ja szczesliwa dzisiaj... TŻ za 8 dni przyjeżdza! Powiedział, że nie wytrzyma miesiąca i musi mnie zobaczyć i wpada na weekend ;D Cała uhahana znowu chodzę ;D

Miłego dnia !
nooo, to on teraz co tydzien bedzie przyjezdzal? :-> i bardzo dobrze ciesze sie, z Twojego wspanialego nastroju

a ja wstalam wlasnie i snieg sie od wczoraj nie stopil albo napadal nowy. tak czy siak trzyma sie dzielnie czyli musi byc w miare chlodno no ale rozszczelnilam okna i nie wyrywa ich z korzeniami czyli jak dla mnie juz nie jest zle slonko swieci, oby tak pozostalo

zabieram sie do robotki, trzeba sie wkoncu ruszyc i skonczyc to bezgraniczne lenistwo

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 09:12   #2021
MySSaaa
Zadomowienie

hej kochane;* a ja Was witam niewyspana, zla, :P , i co najgorsze choraaaaaaaaaaaaaaaaaa chodze i kicham caly czas... jade zaraz do lekarza.......
MySSaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-27, 12:33   #2022
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez MySSaaa Pokaż wiadomość
hej kochane;* a ja Was witam niewyspana, zla, :P , i co najgorsze choraaaaaaaaaaaaaaaaaa chodze i kicham caly czas... jade zaraz do lekarza.......
mam nadzieje,ze czujesz sie juz lepiej i to nic poza przeziebieniem.

hello,

w pracy jak to w pracy po urlopie,ciezko idzie i mnostow rzeczy do nadrobienia. Popolduniu mam spotkanie zespolu i mam nadzieje,ze sie troche rzeczy wyjasni.

najwazniejsze,ze rozmaiwalam z moja manager,ze sprzedajemy dom i ze bede pracowac do konca maja tylko ciesze sie,ze to z siebie zrzucilam,lzej mi na duszy od razu. Maja cos kombinoac zebym sie moze przeniosla do filli w Manchesterze. To byloby super na start

zobaczymy jak bedzie. teraz jem moja polska grahamke z serem

nie ma na swiecie lepszego pieczywka niz w Polsce!

milego popoludnia!
Stary 2008-03-27, 12:38   #2023
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
no problem
to ja jak cos to sie pisze na spotkanie

Cytat:
ładnie jej powiedziałaś - babofon wstrętny
nooo nie pozwole jakiemuś babsztylowi sie obrazać

matko dziewczyny duszę się jak maly .... nawet nie wiem co...
łapa mnie boli od bąbla
i zaraz idę do hepatologa się zapytać kiedy przyjmuje

ale jutro mam wizytę u kosmetyczki

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 13:06   #2024
MySSaaa
Zadomowienie

agolek dostalam antybiotyk jestem strasznie obolala,wszystko mnie denerwuje..chora na maxa

a swoja droga zabierz mnie do glasgow :PP
MySSaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 13:54   #2025
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:

Ale dziś ładna pogoda. Ja się jeszcze trochę polenię, a a potem na 11 jadę na wykłady... nie chce mi się, no ale trzeba się w końcu zmobilizować i tak odpuściłam sobie zajęcia które mam na 8

wstawanie na 8 jest zdecydowanie niekorzystne

Cytat:
Tyrytytytyty!
Dzieeeń dobry!
taki optymizm to lubię cieszę się razem z Tobą

Cytat:

zabieram sie do robotki, trzeba sie wkoncu ruszyc i skonczyc to bezgraniczne lenistwo
eee tam, ja bym się jeszcze po leniła na Twoim miejscu

Cytat:

najwazniejsze,ze rozmaiwalam z moja manager,ze sprzedajemy dom i ze bede pracowac do konca maja tylko ciesze sie,ze to z siebie zrzucilam,lzej mi na duszy od razu. Maja cos kombinoac zebym sie moze przeniosla do filli w Manchesterze. To byloby super na start
bardzo się cieszę Kochana oby jeszcze z tym przeniesieniem do filii wyszło

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
to ja jak cos to sie pisze na spotkanie

super to tylko termin trza wymyślić i na ploty

Cytat:
a co u kosmetyczki planujesz ?

Cytat:
agolek dostalam antybiotyk jestem strasznie obolala,wszystko mnie denerwuje..chora na maxa

a swoja droga zabierz mnie do glasgow :PP
zdrowiej szybciutko

u mnie również śliczny dzień od rana w ogóle to byłam mega zdziwiona dziś że przed 6 jest już widno, aż się przestraszyłam że zaspałam widać że nie wstaję tak wcześnie zbyt często

poszłam tylko na poranne ćwiczenia a później byłam po Oriflame z kumpelami jak słońce sieci to można się włóczyć

idę obiad jakiś wyprodukować a później prawdopodobnie fitness trzeba się zacząć ruszać po świętach, koniecznie

miłego popołudnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 14:24   #2026
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Tak Kochana u mnie snieg od rana leżał, ale teraz zamienił się w wode naprawde bardzo się cieszę, że TŻ przyjedzie wcześniej Słonko

Cytat:
marze dokladnie o tym samymmoze jak sie we dwie skupimy mocno to szyciej dzien minie?
Agolku nie wiem jak Tobie, ale mnie już ten szkolny dzień na szczęście minął..

ehh... no i pisałam tą poprawkową kartkówke z angielkiego. I... Dostałam 4 haaa Z wiekszości zadań miałam maxy, niestety w jednym troszke poprzekręcałam i stąd 4, a nie 5 ale zakładając, że się NIC nie uczyłam, to nie jest źle Poza tym dostałam 3 z kartkówki z francuskiego i w sumie to sie nawet ciesze, bo nie bylam na lekcji z ktorej byla ta kartkowa wiec moglo być gorzej...

A jutro piatek... I znów wolne

Miłego Dnia Laski

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-03-27, 15:51   #2027
LoLcIa123
Zakorzenienie

Moja passa na dobry humor minęła,pogrzeb był bardzo straszliwie smutny,a potem dowiedziałam się jeszcze,że dostałam kape z kartkówki z matematyki na którą się tyle uczyłam,wszystko umiałam i liczyłam na dobrą ocenę,boję się aż że siupne z tej matmy

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-03-27, 16:01   #2028
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Cytat:
Ależ się rozpisałyście nie to plotkowe normalnie,gdyby to Sathi widziała.
Pogoda dzisiaj była rozbrajająca,10min padał śnieg,10min świeciło słońce i tak przez połowę dnia w szkole dzień zleciał mi maksymalnie szybko,luzy poświąteczne jutro nie idę do szkoły,bo idę na pogrzeb..eh.
Czy naprawde wszyscy faceci to takie duze dzieci? Zaczynam tracic na nadzieje

Cytat:
Dzień dobry

Zima U mnie lezy spora warstwa śniegu Poprostu masakra.. Wpadłam tylko się przywitać i idę zrobić śniadanie
Snieg? chyba zartujesz u mnie piekny dzien, cieplo, slonce swieci

Cytat:
Biedactwo Zdrowiej nam szybko

Cytat:
łapa mnie boli od bąbla

O ja tez musze sie w koncu wybrac do kosmetyczki tylko czasu brak ale musze sie zmobilizowac. A ty na co idziesz?
caluje raczke, zeby nie bolalo podobno pomaga

Cytat:
ehh... no i pisałam tą poprawkową kartkówke z angielkiego. I... Dostałam 4 haaa Z wiekszości zadań miałam maxy, niestety w jednym troszke poprzekręcałam i stąd 4, a nie 5 ale zakładając, że się NIC nie uczyłam, to nie jest źle Poza tym dostałam 3 z kartkówki z francuskiego i w sumie to sie nawet ciesze, bo nie bylam na lekcji z ktorej byla ta kartkowa wiec moglo być gorzej...

Miłego Dnia Laski
Gratuluje! Mi sie dzis tez udalo dostalam 4 z francuza a w ogole nie umialam czasow no i strzelalam, udalo sie

Ha a ja jutro nie dosc ze sie rano wyspie to mam jeszcze tylko 3 lekcje i weekend! Chociaz z drugiej strony przeraza mnie wizja tych wszystkich rzeczy do zrobienia Dzis jeszcze tance przede mna, boze jak ja to kocham oby byl niezly wycisk Milego dnia

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 16:05   #2029
anniaa

a ja sie dzisiaj wkurzyłam na fizyce mnie pytała wszystko jej powiedziałam wszystko jej wyjasniłam kazdy krok napisałam na tablicy i ona tekstem bardzo ładnie 3 . ja tak patrze na nia dlaczego ? bo juz dzwonek dzwonił i niestety zabrakło czasu abys jeszcze zadanie rozwiazała a ja mówie to ja zostane rozwiaze na przerwie a ona nie to ja na nastepnej lekcji rozwiaze za godz znowu mamy fizyke to ona nie. na nastepnej lekcji dzieczyne pytała to samo co mnie dziewczyna nie umiała wszystkiego i dostała 4 a zadnego zadania ani nic nie rozwiazywała. wogóle nie widac ze mnie nie lubi . normalnie uwzieła sie na mnie... bo co jestem wolna ze w niecałe 4 min nie potrafie jej omówic wszystkiego narysowac wyprowadzic kazdy wzór i odpowiedziec na kazde jej jeszcze pytanie i rozwiazac zadania... ah tak wogóle to na na półrocze miałam 5 , 5- , 4 i wysmiała mnie ze chce cos zrobic na 5 na półrocze z takimi ocenami przeicez tutaj nie ma zadnych szans

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 16:47   #2030
madame_apple
Zadomowienie

cześć dziewuszki
Cytat:
nie martw się - jak wrocisz do normalnego trybu zycia to szybko waga poleci w dół
Cytat:
dolaczam do was. Odstawiam kawe i herbate(oprocz zielonej) przynajmniej na tydzien. Oprocz tego bez slodyczy,ciast,chipsow itp(oczywiscie to dluzej niz tydzien,chcialam tylko sprawdzic czy odstawienie kawy jakos wplynie na oczyszczenie ogranizmu). Probowal ktos?
hmm nie probowałam, ale chętnie się dowiem jak i czy to działa wiec zdawaj na bieżąco relacje
Cytat:
My, przynajmniej ja, tez sie stesknilysmy za Tobą
No i dobrze, że udane święta - to kiedy teraz do Polski?
Cytat:
faceeeeeeci jak dzieci naprawdę Ale coz, trzeba na to przmknąć oko - cecha gatunkowa nie do wyplenienia
Cytat:
co do slodyczy, to ja sie chyba tez zaslodyczylam troche, bo jakos dzis jak przechodzilam obok polek ze slodyczami to patrzec na nie nawet nie moglam i bardzo dobrze
to samo mam
Cytat:
ależ się rozmarzyłam teraz już będę marudzić Wam dopóki się nie spotkamy
hihi^^ ja też

Cytat:
5

ja wstaję o 6 i na samą myśl umieram
nie dziwię się - ja na samą myśl o 6 też umieram - o 5 jestem jeszcze w takim stanie, że nie kojarzę, że już powinnam umierać
Cytat:
ja marzę o tym każdego ranka wychodząc ...
Cytat:
postaram się, aczkolwiek połowa kwietnia nie za bardzo mi pasuje... będę wtedy zaliczać (a raczej nieudolnie próbować zaliczyć) ćwiczenia z dwóch przedmiotów, aby móc iść na przedterminy
o raaany Ty hardkorowcu! Ale postaraj się, może jakoś znajdziesz chwilkę
A w ogóle to jak czytam o Twoich studiach - ech sama nie wiem, już mam mętlik w głowie na co iść w przyszłym roku
Cytat:
Ahh jaka ja szczesliwa dzisiaj... TŻ za 8 dni przyjeżdza! Powiedział, że nie wytrzyma miesiąca i musi mnie zobaczyć i wpada na weekend ;D Cała uhahana znowu chodzę ;D
ach co za TZ kochany
Cytat:
powodzenia
Cytat:
Cytat:
słyszałam dziś, że paskudna grypa w Polsce grasuje więc strzeżcie się dziewczyny i nie ignorujcie objawów!
Cytat:
w pracy jak to w pracy po urlopie,ciezko idzie i mnostow rzeczy do nadrobienia. Popolduniu mam spotkanie zespolu i mam nadzieje,ze sie troche rzeczy wyjasni.

zobaczymy jak bedzie. teraz jem moja polska grahamke z serem

nie ma na swiecie lepszego pieczywka niz w Polsce!

milego popoludnia!
o to wspaniale, że udało Ci się dogadać z managerką, oby ten plan wypalił
a co do pieczywka - zgadzam się, nasze najlepsze
Cytat:
łapa mnie boli od bąbla

Cytat:
a co będziesz robiła?
Cytat:
idę obiad jakiś wyprodukować a później prawdopodobnie fitness trzeba się zacząć ruszać po świętach, koniecznie
miłego fitnessowania
Cytat:
czyli pozytywnie, kongrata
Cytat:
czyli tym bardziej pozytywnie
Cytat:
Moja passa na dobry humor minęła,pogrzeb był bardzo straszliwie smutny,a potem dowiedziałam się jeszcze,że dostałam kape z kartkówki z matematyki na którą się tyle uczyłam,wszystko umiałam i liczyłam na dobrą ocenę,boję się aż że siupne z tej matmy

a z matmy nie siupniesz na pewno na korki chodzisz,nie?
Cytat:
Ha a ja jutro nie dosc ze sie rano wyspie to mam jeszcze tylko 3 lekcje i weekend! Chociaz z drugiej strony przeraza mnie wizja tych wszystkich rzeczy do zrobienia Dzis jeszcze tance przede mna, boze jak ja to kocham oby byl niezly wycisk Milego dnia
miłego tańcowania
Mogę Cię pocieszyć - też mam masę rzeczy do zrobienia w weekend
Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
a ja sie dzisiaj wkurzyłam na fizyce mnie pytała wszystko jej powiedziałam wszystko jej wyjasniłam kazdy krok napisałam na tablicy i ona tekstem bardzo ładnie 3 . ja tak patrze na nia dlaczego ? bo juz dzwonek dzwonił i niestety zabrakło czasu abys jeszcze zadanie rozwiazała a ja mówie to ja zostane rozwiaze na przerwie a ona nie to ja na nastepnej lekcji rozwiaze za godz znowu mamy fizyke to ona nie. na nastepnej lekcji dzieczyne pytała to samo co mnie dziewczyna nie umiała wszystkiego i dostała 4 a zadnego zadania ani nic nie rozwiazywała. wogóle nie widac ze mnie nie lubi . normalnie uwzieła sie na mnie... bo co jestem wolna ze w niecałe 4 min nie potrafie jej omówic wszystkiego narysowac wyprowadzic kazdy wzór i odpowiedziec na kazde jej jeszcze pytanie i rozwiazac zadania... ah tak wogóle to na na półrocze miałam 5 , 5- , 4 i wysmiała mnie ze chce cos zrobic na 5 na półrocze z takimi ocenami przeicez tutaj nie ma zadnych szans
wstrętny babiszon Nie wiem co na takiego poradzić - chyba trzeba zacisnąć zęby i olać po prostu

Miał być lekki dzień, a był mega męczący. Jak wróciłam to musiałam się na godzinkę położyć i wciąż chce mi się spać Na szczęście pogoda wyraźnie zmierza ku lepszemu, może się ciśnienie unormuje w końcu ;]
Idę poćwiczyć żeby trochę energii nabrać, a później będę męczyć niemiecki I tak stwierdziłam, że nie było mnie na zajęciach przed świętami więc powiem babce, że wyjeżdżałam/chorowałam i potrzebuje czasu do nxt zajęć na nadrobienie i oddanie wszystkich prac pisemnych Babka ugodowa więc się zgodzi Zatem machnę tylko jedno pisanko

Buziaki i miłego popołudnia

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 16:50   #2031
schism_
Zadomowienie

Anniaa-
Z taką wredotą tylko do dyrekcji czy rzecznika praw ucznia. Może radykalne posunięcie,acz bardzooo sprawiedliwe.
Tamonitka- gratuluję dobrej oceny ;D Ano właśnie od jutra popołudnia kolejny weekend
MySaaa-Życzę powrotu do zdrowia Co do antybiotyku,to czasem tak bywa ,że po prostu jest konieczny do wyleczenia się. Osobiście gdzieś co trzy miesiące kolejny b.silny specyfik tego typu, teraz tez. Ale jak ma pomóc...
LoLcia- co do tż'ta, jak brzmi pewne powiedzenie 'Jak trwoga to do Boga' Echh faceci ,nawet przy kacu dopatrują się objawów śmierci...
Madame- i słusznie z tym wypracowaniem. Po co się męczyć,zwłaszcza,że ów język trochę taki teges ;]]

Miałam odpocząć od neta a tymczasem

Słońce tak dawało,że zbudziłam się o 8.30 ,za to podejrzanie wyspana xD
Po śniadaniu poczytałam gegre,może rozwiążę jeszcze jakiś test I wyruszyłam do Gdańska. W wiadomym celu , pochodzenia po Galerii Handlowej Dobrze,że poszłam sama ;> Wchodziłam gdzie chciałam i nie słuchałam niczyjego gderania. Co jak co,ale do zakupów muszę mieć święty spokój Przycupnęłam na chwilę w pijalni czekolady i nacieszyłam wzrok widokiem mnóstwa rodzajów belgijskich czekoladowych trufli i pralin Ich cena 17zl za 100g zdeczka odstraszyła ;p
Z ciuchów niektóre rzeczy owszem spodobały się lecz ich koszt... W Stradivariusie postradałam zdrowy rozsądek i ostatnie oszczędności kupiłam 3 następne t-shirty. W sumie latem będzie spokój z tym

Najśmieszniejszy był incydent ,gdy spacerowałam sobie alejką,nagle słyszę donośne 'cześć' Odwracam się a tam jakiś pryszczaty blondyn w okularach się do mnie szczerzy Z zdezorientowania odwróciłam się an pięcie i pognałam w siną dal . Coś podejrzewam,że to pewien dawny znajomy z kursu z anglika,co to w październiku podrywał mą koleżankę ,słynący w swym LO z seksoholizmu. Zresztą nevermind, o ! B)
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 16:50   #2032
LoLcIa123
Zakorzenienie

Tak jabłuszko chodzę,3x w tygodniu! cały czas poświęcam matmie,naprawdę.Chyba jestem jakaś nienormalna.

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-03-27, 16:59   #2033
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Anniaa-
Z taką wredotą tylko do dyrekcji czy rzecznika praw ucznia. Może radykalne posunięcie,acz bardzooo sprawiedliwe.
a też prawda Tylko trzeba wyczuć "atmosferę" w szkole bo czasem takie "interwencje" mogą uczniowi bardzo zaszkodzić.
Cytat:
Madame- i słusznie z tym wypracowaniem. Po co się męczyć,zwłaszcza,że ów język trochę taki teges ;]]
ojj zdecydowanie taki teges. Jak zawsze lubiłam uczyć się jezykow tak niemiecki -nieeeeet
Ale może to kwestia złej nauczycielki, licho wie
Cytat:
Po śniadaniu poczytałam gegre,może rozwiążę jeszcze jakiś test I wyruszyłam do Gdańska. W wiadomym celu , pochodzenia po Galerii Handlowej Dobrze,że poszłam sama ;> Wchodziłam gdzie chciałam i nie słuchałam niczyjego gderania. Co jak co,ale do zakupów muszę mieć święty spokój

ja też bardzo lubię chodzić sama po sklepach jak nikt mi głowy nie zawraca
Cytat:
Przycupnęłam na chwilę w pijalni czekolady i nacieszyłam wzrok widokiem mnóstwa rodzajów belgijskich czekoladowych trufli i pralin Ich cena 17zl za 100g zdeczka odstraszyła ;p
ceny tragiczne, ale zawsze tam wchodze i się gapię na te czeko
Cytat:
Z ciuchów niektóre rzeczy owszem spodobały się lecz ich koszt... W Stradivariusie postradałam zdrowy rozsądek i ostatnie oszczędności kupiłam 3 następne t-shirty. W sumie latem będzie spokój z tym
fotki?
Cytat:
Najśmieszniejszy był incydent ,gdy spacerowałam sobie alejką,nagle słyszę donośne 'cześć' Odwracam się a tam jakiś pryszczaty blondyn w okularach się do mnie szczerzy Z zdezorientowania odwróciłam się an pięcie i pognałam w siną dal . Coś podejrzewam,że to pewien dawny znajomy z kursu z anglika,co to w październiku podrywał mą koleżankę ,słynący w swym LO z seksoholizmu. Zresztą nevermind, o ! B)
i pryszczaty i blondyn i seksoholik zarazem?-->mieszanka wybuchowa
Cytat:
Tak jabłuszko chodzę,3x w tygodniu! cały czas poświęcam matmie,naprawdę.Chyba jestem jakaś nienormalna.
Po prostu - umysł stricte humanistyczny, moja kumpela miała ten sam problem w LO. Zdolna dziewczyna, inteligentna ale matmy nie potrafiła pojąc mimo korków i poświęcania jej ogromnych ilości czasu.

No albo masz jakieś słabe nauczycielki ktore nie umieją wytłumaczyć lub też zbytnio denerwujesz sie na sprawdzianach i zapominasz o wszystkim czego sie nauczylas...

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-27, 17:42   #2034
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:

o raaany Ty hardkorowcu! Ale postaraj się, może jakoś znajdziesz chwilkę
A w ogóle to jak czytam o Twoich studiach - ech sama nie wiem, już mam mętlik w głowie na co iść w przyszłym roku
żaden hardkorowiec... po prostu ta sesja jest okropna . 4 ogromne przedmioty- cywil, finanse, karne i konstytucyjne. Ustne prawie wszystko. Jeszcze ten głupi pięcioczęściowy egzamin z języka (wy też coś takiego teraz macie?) i to wszystko w ciągu dwóch tygodni sesji to nie jest realne zdać... np. żeby powtórzyć wszystko do cywila potrzebuje gdzieś tydzień a mam go 2 dni po innym egzaminie
więc muszę iść na dwa przedterminy, które są na samym początku maja.... i do tego nie wiem czy dostanę zaliczenie ćwiczeń, a z jednego przedmiotu to muszę mieć co najmniej 4,5 z ćwiczeń, żeby móc iść nie wiem czy jakimś cudem uda mi się to zrobić
a nad czym się jeszcze zastanawiasz? ja ostatnio stwierdziłam, że postudiowałabym coś sobie jeszcze, ale nie wyobrażam sobie wtedy sesji

Cytat:
nie martw się, do końca roku jeszcze sporo czasu, na pewno to poprawisz

Cytat:
oj niestety znam takie rzeczy z autopsji nie przejmuj się..trzeba chyba to poprostu olać...ja przynajmniej tak robiłam..
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 18:04   #2035
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuje ogromnie tej matmy, bo mam z nią to samo...

Cytat:
Snieg? chyba zartujesz u mnie piekny dzien, cieplo, slonce swieci

Gratuluje! Mi sie dzis tez udalo dostalam 4 z francuza a w ogole nie umialam czasow no i strzelalam, udalo sie
Ano snieg, ale popołudniu było już słonecznie Gratuluje ocenki Zdolniacha

Cytat:
okropny babiszon Może porozmawiaj z mama, zeby spróbowała z nia pogadac... wiesz jak rodzice przyjda to zawsze jest inaczej...

Cytat:
czyli pozytywnie, kongrata

Miał być lekki dzień, a był mega męczący. Jak wróciłam to musiałam się na godzinkę położyć i wciąż chce mi się spać Na szczęście pogoda wyraźnie zmierza ku lepszemu, może się ciśnienie unormuje w końcu ;]
Idę poćwiczyć żeby trochę energii nabrać, a później będę męczyć niemiecki I tak stwierdziłam, że nie było mnie na zajęciach przed świętami więc powiem babce, że wyjeżdżałam/chorowałam i potrzebuje czasu do nxt zajęć na nadrobienie i oddanie wszystkich prac pisemnych Babka ugodowa więc się zgodzi Zatem machnę tylko jedno pisanko
Dziękuje
Masz racje z tym niemcem. jesli nie musisz się bardzo dziś z nim męczyć, to zrob tylko co konieczne i odpocznij sobie, skoro miałaś męczący dzień A poki co miłego pisania i wróć jeszcze

Cytat:
Tamonitka- gratuluję dobrej oceny ;D Ano właśnie od jutra popołudnia kolejny weekend
Dziękuje Kochana

Cytat:
Miałam odpocząć od neta a tymczasem

od Nas chcesz odpoczywać ja Ci dam

Cytat:
Po śniadaniu poczytałam gegre,może rozwiążę jeszcze jakiś test I wyruszyłam do Gdańska. W wiadomym celu , pochodzenia po Galerii Handlowej Dobrze,że poszłam sama ;> Wchodziłam gdzie chciałam i nie słuchałam niczyjego gderania. Co jak co,ale do zakupów muszę mieć święty spokój Przycupnęłam na chwilę w pijalni czekolady i nacieszyłam wzrok widokiem mnóstwa rodzajów belgijskich czekoladowych trufli i pralin Ich cena 17zl za 100g zdeczka odstraszyła ;p

"Pijalnia czekolady"... łooo matko

Cytat:
Dokładnie latem będziesz miała juz fajne koszulki Popieram bo wczoraj tez sobie T-shirt kupiłam Pochwal się zakupem

Cytat:

Jeśli seksoholik to dobrze, że ucikłaś, bo niewiadomo, do zego taki chlopiec jest zdolny

Cytat:
jestes jak najbardziej normalna ! ja tez mam problemy z matma, zreszta jak 25/29 osób z mojej klasy... Także nie martw sie Kochana, naprawde... napewno poprawisz ta ocene

Cytat:
Po prostu - umysł stricte humanistyczny, moja kumpela miała ten sam problem w LO. Zdolna dziewczyna, inteligentna ale matmy nie potrafiła pojąc mimo korków i poświęcania jej ogromnych ilości czasu.

No albo masz jakieś słabe nauczycielki ktore nie umieją wytłumaczyć lub też zbytnio denerwujesz sie na sprawdzianach i zapominasz o wszystkim czego sie nauczylas...
O własnie !

A ja mam jutro spr. z fizyki i... nic nie uimiem (tzn. zadań) i nawet nie mam zamiaru sie uczyc, bo i po co ? (wiem, że mam świetne podejscie ) przeciez i tak nic nie zrozumiem... pani podaje nam tresc zadan których niegdy nie zdarzymy zrobic na lekcji, to jak niby zrobic je na spr. bez jakichkolwiek przykładów Licze tylko na to, e jakies regułki będą, bo jak nie to ... lufa

Dodaje zdjęcie wczorajszego zakupu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2.JPG (30,4 KB, 15 załadowań)

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-03-27, 18:07   #2036
agness51
Zakorzenienie

Witam kochane

Dzisiaj miałam zalatany dzień,po szkole byłam z mamą na zakupach spożywczych,i potem jeszcze na dworze trochę posiedziałam
I zaliczyłam chemię na 3- cieszę się,bo nie było żadnej 4 chyba i większość klasy dostała niestety 1

Tamo - Śliczna bluzeczka

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 19:10   #2037
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
bardzo się cieszę Kochana oby jeszcze z tym przeniesieniem do filii wyszło

no oby bede relacjonowac dzieki za kciuki, przydadza sie

u mnie również śliczny dzień od rana w ogóle to byłam mega zdziwiona dziś że przed 6 jest już widno, aż się przestraszyłam że zaspałam widać że nie wstaję tak wcześnie zbyt często

poszłam tylko na poranne ćwiczenia a później byłam po Oriflame z kumpelami jak słońce sieci to można się włóczyć
miłego popołudnia
Ewcia ale ty masz fajne zycie zazdroszcze takiego rozkladu zajec
Cytat:

Agolku nie wiem jak Tobie, ale mnie już ten szkolny dzień na szczęście minął..
nie bylo tak zle,ciesze sie ze u ciebie tez

Miłego Dnia Laski
ano piatek lepiej byc nie moze

Cytat:
cześć dziewuszki

nie martw się - jak wrocisz do normalnego trybu zycia to szybko waga poleci w dół

obys miala racje

hmm nie probowałam, ale chętnie się dowiem jak i czy to działa wiec zdawaj na bieżąco relacje

hmm zgrzeszylam redbullem wiec to z kofeina wiec chbya liczy sie jako kawamusialam miec kopa w pracy... ja chyba nie dam rady calkowicie wyeliminowac kofeiny, jestem uzalezniona od Pepsi Light i redbullka..

My, przynajmniej ja, tez sie stesknilysmy za Tobą
No i dobrze, że udane święta - to kiedy teraz do Polski?

dziekuje milo,ze tak mowisz.
A do Polski planuje w czerwcu ale nie wiem jeszcze...zalezy kiedy i gdzie przeprowadzka..

o to wspaniale, że udało Ci się dogadać z managerką, oby ten plan wypalił
a co do pieczywka - zgadzam się, nasze najlepsze

polskie pieczywko rules

Buziaki i miłego popołudnia
pocwicz za mnie tez ja planuje brzuszki porobic potem a jutro na silownie pojde albo basen.

no i dzionek minal,nie bylo bardzo zle. Kupa roboty jak to po urlopie...
Kupilam sobie pyszne sushi na obiad dzis i wlasnie wszamalam. Teraz TZ bedzie mnie uczyl grac na swojej grze. Bede strzelac i zabijac

milego wieczorka robaczki
Stary 2008-03-27, 19:15   #2038
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:

Dodaje zdjęcie wczorajszego zakupu
Tamo gdzie kupiłaś bluzeczkę ? Jest cudna

A ja jutro sprawdzian z chemii mam
Nie rozumiem w ogóle tego tematu, w ogóle nie cierpię chemii
Nic się nie uczyłam nawet, ja ostatnio zrobiłam się taka leniwa, że szkoda gadać !
A dzisiaj też byłam na zakupach - kupiłam sobie 2 bluzeczki i od razu mi się humor poprawił

miłego wieczorka

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 19:24   #2039
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
super to tylko termin trza wymyślić i na ploty
a co u kosmetyczki planujesz ?
Nie ma sprawy jakiś termin się ugada
Cytat:

O ja tez musze sie w koncu wybrac do kosmetyczki tylko czasu brak ale musze sie zmobilizowac. A ty na co idziesz?
caluje raczke, zeby nie bolalo podobno pomaga
Dziękuję Dostałam w aptece maść tranową na lepsze gojenie

anniaa - jaka wredna baba

Cytat:

a co będziesz robiła?
Dziękuję

Dobra a teraz co do kosmetyczki idę na peeling kawitacyjny i jakaś maseczkę. Dzisiaj kupiłam torbo-worek (można ją spiąć na worek lub zrobić takąą dużżżżżżżą torbę) , nowe kolczyki tęczowe, jakiś tusz z Eveline (mam nadzieje, że mnie nie uczuli ) i kuleczki do jęzora maluchne. A i "spadochron" na pier.w.si Dodaje foty + moje pięknie "ziazi" na łapie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kolcze.jpg (86,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ziazi.jpg (6,5 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg torbo.jpg (78,7 KB, 14 załadowań)

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 19:27   #2040
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

a ja usiadłam do WOSu i ucze się tych nieszczęsnych organizacji No coz mnie zaraz trafi. Chce ejszcze dzisiaj poćwiczyć i nie wiem kiedy toz robię. Chyba sobie zrobię przerwe na ćwiczenia i dalej będe zakuwała bo co

Tamus - ładny motyw na bluzce
Agolku - tez miałam dzisiaj zły dzień w sumie ;* Wiec nie ejstes sama
Ewelcia - alez chemia to sama przyjemnośc (mowi to ta, co nie ma chemii od roku ;p)

Lece dalej robić nottaki ;* Pa-a ;D

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości