![]() |
#2011 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Dobranoc
![]() Muszę przemyśleć sobie jeszcze parę spraw ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2012 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dolaczam do was ![]() witajcie po przerwie kochane. Musze przyznac,ze stesknilam sie za Wami ![]() ![]() ![]() Swieta udaly sie fantsatycznie o czym juz pisalam. nie wiem tylko jak ja wstane do pracy przed 7 jutro... dobranocka ![]()
![]() |
#2013 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ależ się rozpisałyście ![]() ![]() Pogoda dzisiaj była rozbrajająca,10min padał śnieg,10min świeciło słońce i tak przez połowę dnia ![]() ![]() Mój Tż-et do mnie ciągle wydzwania,poszedł z kolegami na mecz,zalał się w pestkę i jeszcze sobie kebabem przegryzał,a teraz 'Kochanie co mam zrobić żeby mi przeszło,no powiedz,poradź coś' ![]() ![]()
![]() |
#2014 |
Wtajemniczenie
|
faceci...
![]() Lolcia, nie przejmuj się. Mój TŻ ma inne odpały, ale tez jak dziecko czasem ![]() ![]() Na jutro zapowiada sie u mnie lepsza pogoda. Błaaaaaaaaagam, oby sie sprawdziła... ![]() EDIT: co do slodyczy, to ja sie chyba tez zaslodyczylam troche, bo jakos dzis jak przechodzilam obok polek ze slodyczami to patrzec na nie nawet nie moglam ![]() ![]() ![]() ![]()
#2015 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() tylko żeby ten termin nie kolidował z planami wakacyjnymi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja wstaję o 6 i na samą myśl umieram ![]() Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję że jakoś przeżyjesz jutrzejszy powrót do rzeczywistości ![]() mam takie podejrzenie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale się późno zrobiło ![]() dobranoc Kochane ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2016 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Zima ![]() ![]() ![]() Miłego Dnia Aniołki ![]() Btw... marze o tym, żeby być już po szkole w domu... ![]() ![]()
![]() |
#2017 | ||
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale dziś ładna pogoda. Ja się jeszcze trochę polenię, a a potem na 11 jadę na wykłady... nie chce mi się, no ale trzeba się w końcu zmobilizować ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2018 |
Zakorzenienie
|
Tyrytytytyty!
Dzieeeń dobry! Ale dzisiaj piekny dzien mamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tamuś - śnieg u Ciebie? Oj biedna Ty ;* Miłego dnia !
#2019 |
Wtajemniczenie
|
marze dokladnie o tym samym
![]() ![]() dzien dobry, wstalam jakos,zjadlam sniadanie i sie zbieram..mam nadzieje,ze nie bylo zadnej wiekszej katastrofy przez te pare dni...Wogole to w tym miesiacu koniec roku podatkowego tu i nie wiem wogole czego sie spodziewac w pracy. dobrze,ze jutro piatek, udanego dnia kochane
#2020 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a ja wstalam wlasnie i snieg sie od wczoraj nie stopil albo napadal nowy. tak czy siak trzyma sie dzielnie czyli musi byc w miare chlodno ![]() ![]() ![]() zabieram sie do robotki, trzeba sie wkoncu ruszyc i skonczyc to bezgraniczne lenistwo ![]()
![]() |
#2021 |
Zadomowienie
|
hej kochane;* a ja Was witam niewyspana, zla, :P , i co najgorsze choraaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2022 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hello, w pracy jak to w pracy po urlopie,ciezko idzie i mnostow rzeczy do nadrobienia. Popolduniu mam spotkanie zespolu i mam nadzieje,ze sie troche rzeczy wyjasni. najwazniejsze,ze rozmaiwalam z moja manager,ze sprzedajemy dom i ze bede pracowac do konca maja tylko ![]() ![]() zobaczymy jak bedzie. teraz jem moja polska grahamke z serem ![]() nie ma na swiecie lepszego pieczywka niz w Polsce! ![]() milego popoludnia!
![]() |
#2023 |
Zakorzenienie
|
to ja jak cos to sie pisze na spotkanie
![]() nooo ![]() ![]() matko dziewczyny duszę się jak maly .... ![]() łapa mnie boli od bąbla i zaraz idę do hepatologa się zapytać kiedy przyjmuje ![]() ale jutro mam wizytę u kosmetyczki ![]()
#2024 |
Zadomowienie
|
agolek dostalam antybiotyk
![]() ![]() ![]() ![]() a swoja droga zabierz mnie do glasgow :PP |
![]() ![]() |
![]() |
#2025 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() super ![]() ![]() a co u kosmetyczki planujesz ? ![]() Cytat:
![]() u mnie również śliczny dzień od rana ![]() ![]() ![]() poszłam tylko na poranne ćwiczenia a później byłam po Oriflame z kumpelami ![]() ![]() idę obiad jakiś wyprodukować a później prawdopodobnie fitness ![]() ![]() miłego popołudnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2026 | |
Zakorzenienie
|
![]() Tak Kochana u mnie snieg od rana leżał, ale teraz zamienił się w wode ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ehh... no i pisałam tą poprawkową kartkówke z angielkiego. I... Dostałam 4 haaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jutro piatek... ![]() ![]() Miłego Dnia Laski ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2027 |
Zakorzenienie
|
Moja passa na dobry humor minęła,pogrzeb był bardzo straszliwie smutny,a potem dowiedziałam się jeszcze,że dostałam kape z kartkówki z matematyki na którą się tyle uczyłam,wszystko umiałam i liczyłam na dobrą ocenę,boję się aż że siupne z tej matmy
![]()
#2028 | |||||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ha a ja jutro nie dosc ze sie rano wyspie to mam jeszcze tylko 3 lekcje ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2029 |
♥
|
a ja sie dzisiaj wkurzyłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2030 | ||||||||||||||||||
Zadomowienie
|
cześć dziewuszki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i dobrze, że udane święta - to kiedy teraz do Polski? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie dziwię się - ja na samą myśl o 6 też umieram - o 5 jestem jeszcze w takim stanie, że nie kojarzę, że już powinnam umierać ![]() ja marzę o tym każdego ranka wychodząc ... Cytat:
![]() A w ogóle to jak czytam o Twoich studiach - ech sama nie wiem, już mam mętlik w głowie na co iść w przyszłym roku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a co do pieczywka - zgadzam się, nasze najlepsze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() czyli tym bardziej pozytywnie ![]() Cytat:
![]() ![]() a z matmy nie siupniesz na pewno ![]() ![]() Cytat:
![]() Mogę Cię pocieszyć - też mam masę rzeczy do zrobienia w weekend ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Miał być lekki dzień, a był mega męczący. Jak wróciłam to musiałam się na godzinkę położyć i wciąż chce mi się spać ![]() Idę poćwiczyć żeby trochę energii nabrać, a później będę męczyć niemiecki ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki i miłego popołudnia ![]()
![]() |
#2031 |
Zadomowienie
|
Anniaa-
![]() Z taką wredotą tylko do dyrekcji czy rzecznika praw ucznia. Może radykalne posunięcie,acz bardzooo sprawiedliwe. ![]() Tamonitka- gratuluję dobrej oceny ;D Ano właśnie od jutra popołudnia kolejny weekend ![]() MySaaa-Życzę powrotu do zdrowia ![]() ![]() LoLcia- co do tż'ta, jak brzmi pewne powiedzenie 'Jak trwoga to do Boga' Echh faceci ,nawet przy kacu dopatrują się objawów śmierci... ![]() Madame- i słusznie z tym wypracowaniem. Po co się męczyć,zwłaszcza,że ów język trochę taki teges ;]] Miałam odpocząć od neta a tymczasem ![]() Słońce tak dawało,że zbudziłam się o 8.30 ,za to podejrzanie wyspana xD Po śniadaniu poczytałam gegre,może rozwiążę jeszcze jakiś test ![]() ![]() ![]() ![]() Z ciuchów niektóre rzeczy owszem spodobały się lecz ich koszt... ![]() ![]() Najśmieszniejszy był incydent ,gdy spacerowałam sobie alejką,nagle słyszę donośne 'cześć' Odwracam się a tam jakiś pryszczaty blondyn w okularach się do mnie szczerzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 |
Zakorzenienie
|
Tak jabłuszko chodzę,3x w tygodniu! cały czas poświęcam matmie,naprawdę.Chyba jestem jakaś nienormalna
![]()
#2033 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale może to kwestia złej nauczycielki, licho wie ![]() Cytat:
ja też bardzo lubię chodzić sama po sklepach jak nikt mi głowy nie zawraca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No albo masz jakieś słabe nauczycielki ktore nie umieją wytłumaczyć lub też zbytnio denerwujesz sie na sprawdzianach i zapominasz o wszystkim czego sie nauczylas...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2034 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() więc muszę iść na dwa przedterminy, które są na samym początku maja.... i do tego nie wiem czy dostanę zaliczenie ćwiczeń, a z jednego przedmiotu to muszę mieć co najmniej 4,5 z ćwiczeń, żeby móc iść ![]() ![]() a nad czym się jeszcze zastanawiasz? ja ostatnio stwierdziłam, że postudiowałabym coś sobie jeszcze, ale nie wyobrażam sobie wtedy sesji ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2035 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Masz racje z tym niemcem. jesli nie musisz się bardzo dziś z nim męczyć, to zrob tylko co konieczne i odpocznij sobie, skoro miałaś męczący dzień ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() od Nas chcesz odpoczywać ![]() ![]() Cytat:
"Pijalnia czekolady"... łooo matko ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A ja mam jutro spr. z fizyki i... nic nie uimiem (tzn. zadań) i nawet nie mam zamiaru sie uczyc, bo i po co ? ![]() ![]() ![]() ![]() Dodaje zdjęcie wczorajszego zakupu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2036 |
Zakorzenienie
|
Witam kochane
![]() Dzisiaj miałam zalatany dzień,po szkole byłam z mamą na zakupach spożywczych,i potem jeszcze na dworze trochę posiedziałam ![]() I zaliczyłam chemię na 3- ![]() ![]() Tamo - Śliczna bluzeczka ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2037 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no i dzionek minal,nie bylo bardzo zle. Kupa roboty jak to po urlopie... Kupilam sobie pyszne sushi na obiad dzis i wlasnie wszamalam. Teraz TZ bedzie mnie uczyl grac na swojej grze. Bede strzelac ![]() ![]() milego wieczorka robaczki ![]()
![]() |
#2038 |
Zakorzenienie
|
Tamo gdzie kupiłaś bluzeczkę ?
![]() ![]() A ja jutro sprawdzian z chemii mam ![]() Nie rozumiem w ogóle tego tematu, w ogóle nie cierpię chemii ![]() Nic się nie uczyłam nawet, ja ostatnio zrobiłam się taka leniwa, że szkoda gadać ! ![]() A dzisiaj też byłam na zakupach - kupiłam sobie 2 bluzeczki i od razu mi się humor poprawił ![]() miłego wieczorka ![]()
#2039 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() anniaa - jaka wredna baba ![]() Dziękuję ![]() Dobra a teraz co do kosmetyczki idę na peeling kawitacyjny i jakaś maseczkę. Dzisiaj kupiłam torbo-worek (można ją spiąć na worek lub zrobić takąą dużżżżżżżą torbę) , nowe kolczyki tęczowe, jakiś tusz z Eveline (mam nadzieje, że mnie nie uczuli ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2040 |
Zakorzenienie
|
a ja usiadłam do WOSu i ucze się tych nieszczęsnych organizacji
![]() ![]() Tamus - ładny motyw na bluzce ![]() Agolku - tez miałam dzisiaj zły dzień w sumie ;* Wiec nie ejstes sama Ewelcia - alez chemia to sama przyjemnośc (mowi to ta, co nie ma chemii od roku ;p) Lece dalej robić nottaki ;* Pa-a ;D
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.