Panny Młode 2009 cz.II - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-27, 14:08   #1681
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

Rzeczywiście kwiatki bardzo fajne cos innego niż welon. Też mi sie najbardziej podoba zdjecie 2 i tez fajnie nawet wygląda ta siateczka czy co to tam jest. Ja zdecydowałam sie narazie na welon ale wiecie jak to jest kobieta zmienną jest
MagdaZb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 14:32   #1682
monia.ch
Raczkowanie

Witajcie

Ale tu sie dzieje, no no..., rozpisałyście się na maksa

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
już mam pomysł jak będzie wyglądał kalendarz.
To kalendarza juz nie robi Ktosia??

Pozdrawiam

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-03-27 o 21:01 Powód: post pod postem
monia.ch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 15:06   #1683
pati86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a to Ty na avatarku bo jak tak to mam taki kształt buzi jak TY
Tak, tak, to moje zdjęcie okrągłej buzi . Może jeszcze sie zmieni kształt mojej twarzy bo zamierzam schudnąć sporo . Oby sie udało. Nie lubię moich pucułowatych policzków .

Cytat:
Napisane przez monia.ch Pokaż wiadomość

Pozdrawiam
Witamy!
Ja nawet nie wiem, nie orientuje sie w tych kalendarzach. Wiem, że Magialena ma pomysł na kalendarz o każdej z nas. Trza dokładnie spytać Magialene co ona tam konkretnie planuje...

(...) Porwała księcia i już nigdy go nie oddała...chroniła go i kochała ... (...)

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-03-27 o 21:00 Powód: post pod postem
pati86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 15:14   #1684
anuulaa
Wtajemniczenie

Czasami mi przechodzi cała ta ochota na szukanie inspiracji, sukienek, fryzur itd. Chyba im dłużej się przebiera, to się wszystkiego odechciewa. Mam takie wzloty i upadki. Teraz akurat mam taki czas, kiedy mi wszystko jedno w czym pójdę, mogę nawet w worku po ziemniakach:/
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 16:47   #1685
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
a nieprzeraza cie zdawanie roznic programowych - wsyztko z licencjata co bylo a ty niemialas lacznie z praktykami? u nas na UŚ dziewczyny chcialy zmienic specjalizacje ale te roznice je pograzyly...
No trochę tak, ale wiem że praca w przedszkolu to jest to co najbardziej chcę robić w życiu. Orientowałam się trochę i na jednej uczelni w ramach uzupełniania różnic programowych miałabym dodatkowe przedmioty(6 przedmiotów do odrobienia w ciągu 2 lat), no i oczywiście praktyki, które mam nadzieje uda mi się zrobić, w sumie mam miesiąc praktyk w przedszkolu za sobą, więc może mi zaliczą, ewentualnie pójdę jeszcze raz. Przyznam szczerze, że ciężko o pracę w tym zawodzie, ale muszę spróbować. Jak się nie uda w przedszkolu, to może się uda w szkole,albo w innej placówce- po ped.op-wych. jest kilka możliwości

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
ja rozważam opcję bez welonu,ale wczoraj powiedzialam o tym mamie i siostrze i sie obrzyły,że jakto bez welonu ech no już sama nie wiem
No jak ja ostatnio teściowej wspomniałam, że welonu być może nie będę miała to też się oburzyła, ale szczerze mówiąc mam to gdzieś i tak zrobię po swojemu
Cytat:
Napisane przez Kama24 Pokaż wiadomość
Witam was wszystkie. Dawno mnie tu nie było miałam zepsuty komp a potem brak czasu. Strasznie dużo napisałyście przez ten czas nie wiem kiedy to nadrobie Wogóle mam stresa bo jutro mam egzamin na prawo jazdy i o niczym innym narazie nie myśle
Trzymam kciuki, napisz koniecznie jak ci poszło

Cytat:
ooo kiedy masz bo ja 2 kwietnia w srode tez sie stresuje:P ale z drugiej strony jak nie zdam to przeciez swiat sie niezawali przeciez to dopiero moje pierwsze podejscie
Też będę trzymać kciuki
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 16:59   #1686
kalinka77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Czasami mi przechodzi cała ta ochota na szukanie inspiracji, sukienek, fryzur itd. Chyba im dłużej się przebiera, to się wszystkiego odechciewa. Mam takie wzloty i upadki. Teraz akurat mam taki czas, kiedy mi wszystko jedno w czym pójdę, mogę nawet w worku po ziemniakach:/

to ja mam w tej chwili coś podobnego,tylko u mnie to zniechęceie dotyczy zespołów i fotografów.Myślałam,że to ni powinni zabiegać o klienta a niektórzy zachowują się jak gwiazdy,że prawie by trzeba ich błagać żeby się na weselu zjawili za ciężkie pieniądze.....
kalinka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 17:12   #1687
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kalinka77 Pokaż wiadomość
to ja mam w tej chwili coś podobnego,tylko u mnie to zniechęceie dotyczy zespołów i fotografów.Myślałam,że to ni powinni zabiegać o klienta a niektórzy zachowują się jak gwiazdy,że prawie by trzeba ich błagać żeby się na weselu zjawili za ciężkie pieniądze.....
Masz rację. Ja takich od razu skreślam, jeśli ktoś robi złe wrażenie na samym początku i uważa sie za nie wiem jakiego profesjonalistę, to dla mnie jest burakiem. Szukamy osób, z którymi będzie nam się miło współpracować.

Idziemy na kurs tańca!! Właśnie się dowiedziałam. Moja bratowa idzie i my wybieramy się z nią. Pamiętacie, jak pisałam, że moja bratowa ma składać pozew o rozwód z moim bratem? Wszystko sobie wyjaśnili, mój brat zrozumiał wszystko i obiecał się poprawić, bardzo ją kocha i chcę wziąć ślub. Tak więc 26 lipca biorą kościelny No ale na kurs bratowa idzie sama, bo on nie ma czasu.

Humor mi się poprawił!!
Stary 2008-03-27, 17:15   #1688
zaaaabcia
Zakorzenienie

witajce
kurcze nie mozna za wami nadazyc
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 17:44   #1689
annfas
Zakorzenienie

Kalendarz ten taki na forum jest u mnie w podpisie w linku, więc wszelkie zmiany możecie do mnie zgłaszać a ja zmienie a co jakiś czas wrzuce go na forum, żeby wszyscy mogli sobie zobaczyć ile nas jest

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 18:24   #1690
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
ja robię aki dla siebie na pamiątkę. tonie będzie kalendarz w komputerze, tylko taki paierowy.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 18:51   #1691
Kama24
Raczkowanie

Dzięki za miłe słowa, napewno napisze jak poszło choć coś mi się wydaje że mnie stres ogarnie niezły
Kama24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 18:53   #1692
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za miłe słowa, napewno napisze jak poszło choć coś mi się wydaje że mnie stres ogarnie niezły
a o co chodiz?!

Stary 2008-03-27, 18:58   #1693
Kama24
Raczkowanie

Cytat:
a o co chodiz?!
Jutro mam egzamin na prawo jazdy
Stary 2008-03-27, 19:00   #1694
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro mam egzamin na prawo jazdy
no to życzę, żeby Ci dobrze poszło (tzn. pojechało)!!!

Stary 2008-03-27, 19:03   #1695
Kama24
Raczkowanie

Cytat:
no to życzę, żeby Ci dobrze poszło (tzn. pojechało)!!!
Dzięki
Stary 2008-03-27, 19:03   #1696
annfas
Zakorzenienie

Kama spoko będzie dobrze ja też sie straszni stresowłam z zdałam za pierwszym razem

sorki ze robie błędy ale strasznie boli mnie mały palec jeden i jakoś dziwnie mi się pisze

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 19:14   #1697
Kama24
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez annfas Pokaż wiadomość
Kama spoko będzie dobrze ja też sie straszni stresowłam z zdałam za pierwszym razem

sorki ze robie błędy ale strasznie boli mnie mały palec jeden i jakoś dziwnie mi się pisze
Nawet jak nie zdam to nie będę się przejmować tylko próbować dalej aż do skutku
Stary 2008-03-27, 19:15   #1698
kalinka77
Raczkowanie

my też myślimy o kursie tańca,jednak człowiek na własnym weselu jest ciągle na widoku i chciałoby się nieźle wtedy tańczyć
anuulaa fajnie że brat z bratową wszystko sobie wyjaśnili

Edytowane przez kalinka77
Czas edycji: 2008-03-27 o 19:19 Powód: pomyłka
kalinka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 19:51   #1699
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie
Moniu jak miło Cię znowu widzieć! Gdzie byłaś jak Cię nie było?
Stary 2008-03-27, 20:56   #1700
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
No trochę tak, ale wiem że praca w przedszkolu to jest to co najbardziej chcę robić w życiu. Orientowałam się trochę i na jednej uczelni w ramach uzupełniania różnic programowych miałabym dodatkowe przedmioty(6 przedmiotów do odrobienia w ciągu 2 lat), no i oczywiście praktyki, które mam nadzieje uda mi się zrobić, w sumie mam miesiąc praktyk w przedszkolu za sobą, więc może mi zaliczą, ewentualnie pójdę jeszcze raz. Przyznam szczerze, że ciężko o pracę w tym zawodzie, ale muszę spróbować. Jak się nie uda w przedszkolu, to może się uda w szkole,albo w innej placówce- po ped.op-wych. jest kilka możliwości
Ja jestem w trakcie uzupełniania różnic programowych na Usiu :/ jednym słowem porażka, bajzel w dokumentach i nikt nic nie wie...chodzimy i prosimy się o wyznaczenie termin uzupełnienień i podanie zakresu materiału, ale bez odpowiedzi żadnej - olewka to są uroki studiowania na usiu, nie polecam, jeśli chodzi o ściemnianie to są the best !!

Suknie Pani Urszuli rzeczywiście robią wrażenie z pewnością odwiedzę salon w Katowicach i mam nadzieję, że obsługa będzie miła
Stary 2008-03-27, 21:35   #1701
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elcia85 Pokaż wiadomość
(...)a to wlasnie ta suknia agnes ktora tak mi sie spodobala(tylko chcialabym biała): i szkoda ze dół nie jest troche "szerszy" bo mi sie podobaja takie suknie szerokie ale juz wiem ze gore chcialabym taka jak tu:
Rzeczywiście piękna góra tej sukni. Ja też bym chciała coś w tym stylu. Bardzo mi się to podoba

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Rybulko z tym moim zorganizowaniem to bywa różnie. Choć podobno jest taka dziwna prawidłowość, że im więcej ma się zajęć, tym lepiej się to wszystko organizuje.
Tak jak mówisz, muszę jeszcze wziąć pod uwagę TŻ, rodzinę i znajomych, bo nawet teraz czasem brakuje mi dla nich czasu.
Mam jeszcze niestety 2 zaległe egzaminy, więc może być trochę ciężko pogodzić to wszystko.
Być może wstrzymam się jakiś czas, studia skończę w lutym (mam nadzieję) i zawsze wtedy mogę się wziąć za dodatkową pracę
Pożyjemy zobaczymy, w każdym razie dla Ciebie Rybulko, że we mnie wierzysz.
Zgadzam się, jak człowiek ma dużo zajęć, to lepiej sobie czas organizuje. Ja np. teraz mam zajęcia tylko 3 razy w tygodniu i powinnam sumiennie pracować nad pracą magisterską, a jakoś brakuje mi na to czasu. Gdy miałam zajęcia 5 razy w tygodniu, potrafiłam zrobić naprawdę wiele. Ktosiu, ktoś, kto zaocznie studiuje i do pracuje musi być dobrze zorganizowany. Nie ma za co dziękować

Cytat:
Witajcie

Pozdrawiam
monia, gdzieś Ty się podziewała? Co tam u Ciebie się pozmieniało? Oprócz tego oczywiście, że jeszcze bardziej kochasz swojego narzeczonego? Już myślałam, że o nas zapomniałaś

Cytat:
(...)Idziemy na kurs tańca!! Właśnie się dowiedziałam. Moja bratowa idzie i my wybieramy się z nią. Pamiętacie, jak pisałam, że moja bratowa ma składać pozew o rozwód z moim bratem? Wszystko sobie wyjaśnili, mój brat zrozumiał wszystko i obiecał się poprawić, bardzo ją kocha i chcę wziąć ślub. Tak więc 26 lipca biorą kościelny No ale na kurs bratowa idzie sama, bo on nie ma czasu.

Humor mi się poprawił!!
Super! Tez bym chciała iść na kurs, ale jakoś trudno nam się wybrać...
A to, że Twoja bratowa znowu jest szczęśliwa z Twoim bratem, to już prawdziwa rewelacja.

Cytat:
Powodzenia! Trzymam kciuki
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-27, 21:37   #1702
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

anula to super ze brat z bratowa doszli do porozumienia i ze beda dalej razem a co wiecej biorą slub

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-28, 06:37   #1703
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

kochane mam juz umowe z kamerzysta....za caly pakiet mamy 1300zl bo sposcil nam 200zl :d hehe ale sie cieszeeeee
teraz ogladam plyte z wesela jak grala orkiestra co chcemy
Stary 2008-03-28, 08:10   #1704
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

strippi no to super, czyzby juz wszytsko załatwione??

a ja ide jutro na te wesle ale mi sie nie chce. ide tam chyba tez dlatego aby podpatrzec jakies rzeczy, moze sie wykorzysta u ans na weselu hehe

Stary 2008-03-28, 08:56   #1705
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Ja jestem w trakcie uzupełniania różnic programowych na Usiu :/ jednym słowem porażka, bajzel w dokumentach i nikt nic nie wie...chodzimy i prosimy się o wyznaczenie termin uzupełnienień i podanie zakresu materiału, ale bez odpowiedzi żadnej - olewka to są uroki studiowania na usiu, nie polecam, jeśli chodzi o ściemnianie to są the best !!

Suknie Pani Urszuli rzeczywiście robią wrażenie z pewnością odwiedzę salon w Katowicach i mam nadzieję, że obsługa będzie miła
ja nienarzekam na US, ale jak dziewczyny pytaly o zmiane specjalizacji to w dziekanacie grzecznie mowilize nie ma z tym problemow (o roznicach nic niewspomnieli) dopiero wykladowcy im odradzili bo podobno w tym roku przyjmowali wiele osobo z roznych kierunkow i teraz jest z tym ogromny klopot.. ja sie niemartwie bo zostaje na swojeje
Co do Mateji.. jesli trafisz na fajny dzien to beda, my trafilysmy chyba na zly...

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
strippi no to super, czyzby juz wszytsko załatwione??

a ja ide jutro na te wesle ale mi sie nie chce. ide tam chyba tez dlatego aby podpatrzec jakies rzeczy, moze sie wykorzysta u ans na weselu hehe
poogladaj wiele informacji Ci sie napewno przyda a potem podzielisz sie z nami spostrzezeniami

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
kochane mam juz umowe z kamerzysta....za caly pakiet mamy 1300zl bo sposcil nam 200zl :d hehe ale sie cieszeeeee
super... a mi ciagle brakuje czasu zeby zadzwonic do zespolu.. a przeciez caly dzien sie obijam.. mielyscie racje im wiecej rzeczy i mniej czasu tym praca idzie sprawniej.. a teraz to mi sie poprostu niechce

Cytat:
Masz rację. Ja takich od razu skreślam, jeśli ktoś robi złe wrażenie na samym początku i uważa sie za nie wiem jakiego profesjonalistę, to dla mnie jest burakiem. Szukamy osób, z którymi będzie nam się miło współpracować.

Idziemy na kurs tańca!! Właśnie się dowiedziałam. Moja bratowa idzie i my wybieramy się z nią. Pamiętacie, jak pisałam, że moja bratowa ma składać pozew o rozwód z moim bratem? Wszystko sobie wyjaśnili, mój brat zrozumiał wszystko i obiecał się poprawić, bardzo ją kocha i chcę wziąć ślub. Tak więc 26 lipca biorą kościelny No ale na kurs bratowa idzie sama, bo on nie ma czasu.

Humor mi się poprawił!!
super ja bede kurs zaczynac od wrzesnia, ide do kolezanki z roku, bo takie prowadzi
ciesze sie ze u brata jest juz oki... bedzie slub
Stary 2008-03-28, 09:01   #1706
kaasia
Raczkowanie

Witam wszystkie przyszłe Panny Młode! Cieszę się, że mogę dołączyć do Waszego grona Wczoraj po serii telefonów ustaliliśmy datę: 3 X 2009. Mamy już kościół, salę i zespół. Zastanawiam się kiedy szukać fotografa? Też od razu?
Pati86 Rzeczywiście ciężko było z terminami, zwłaszcza że wesele okazuje się być na ok. 140 osób. Ale udało się i mam zarezerwowany Dworek Stara Szkoła w Grocholicach. Jakiego fryzjera i kosmetyczkę byś poleciła w Bełchatowie?
kaasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-28, 09:02   #1707
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
poogladaj wiele informacji Ci sie napewno przyda a potem podzielisz sie z nami spostrzezeniami
napewno sie podziele, jak cos ciekawego zauważe

Stary 2008-03-28, 10:23   #1708
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Super Gratuluję Strippi, Ty tak wcześnie rano już płytę oglądasz z wesela. Chyba z Ciebie ranny ptaszek

Cytat:
Napisane przez kaasia Pokaż wiadomość
Witam wszystkie przyszłe Panny Młode! Cieszę się, że mogę dołączyć do Waszego grona Wczoraj po serii telefonów ustaliliśmy datę: 3 X 2009. Mamy już kościół, salę i zespół. Zastanawiam się kiedy szukać fotografa? Też od razu?
Pati86 Rzeczywiście ciężko było z terminami, zwłaszcza że wesele okazuje się być na ok. 140 osób. Ale udało się i mam zarezerwowany Dworek Stara Szkoła w Grocholicach. Jakiego fryzjera i kosmetyczkę byś poleciła w Bełchatowie?
Witaj w naszym gronie. Coś widzę, że data 3 X 2009 staje się w naszym wątku coraz bardziej popularna Fajnie, bo długo powtarzały się tylko miesiące: czerwiec i sierpień
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-28, 10:32   #1709
pati86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaasia Pokaż wiadomość
W końcu Kasiu jesteś z nami . Ciesze się, że sala załatwiona. Gdzie bierzecie ślub i jaki macie zespół, jeśli mogę wiedzieć? My fotografa jeszcze nie mamy. To jedyne co zostało do załatwienia, no i kościół... A zaglądałaś już do fotografów? Któregoś możesz polecić?
Kosmetyczki i fryzjera jeszcze nie mam wybranego. Z fryzjerem może będzie troszkę prościej bo chodzę do Moderno do Bogusi i Sebastiana z nad filarów i jestem zadowolona, więc pewnie kogoś z nich wybiorę .

(...) Porwała księcia i już nigdy go nie oddała...chroniła go i kochała ... (...)
pati86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-28, 11:14   #1710
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale super! Też bym już chciała mieć z głowy kamerzystę, ale na razie nie mamy czasu, żeby się tym zająć i tak zwlekamy.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ooo zazdroszczę, bo bym się pobawiła na weselu. Fajnie tak teraz chodzić i podpatrzeć przed swoim weselem Miłej zabawy!

Od poniedziałku zaczynam praktykę w świetlicy szkolnej.Zrobię teraz, a wakacje będę miała wolne.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości