|
|
#2251 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
|
|
|
|
#2252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatecznie zrobiliśmy wesele na 100 osob. Cytat:
|
|
#2253 |
|
*sportaddict*
|
My mamy z Tż ustalone, że jak się będziemy hajtać, to zorganizujemy jakiegoś grilla nad wodą, lampiony, kwiaty, na luzie, żadnego weselicha, żadnego miliona gości, wodzireja itp., to w ogóle nie nasze klimaty
Za to moja młodsza siostra za 1.5 roku wychodzi za mąż i chce 100% tradycyjnego wesela, więc się cieszę, że będziemy mieć wtedy małe dziecko i będzie wymówka, jak uznamy, że mamy dość
|
|
|
|
#2254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No było nieciekawie naszczescie mamy to gdzieś reszta gości dopisała (poza moją bratową-bo była w ciąży i urodziła miesiąc wcześniej i nie miała z kim maluszka zostawić) ale jej wybaczamy hehe. Ja sie tylko smiałam ze jak bratanek podrośnie to go opierdziele ze mu sie tak spieszyło i mame w domu uziemił . A reszta gości bardzo zadowolona wszystkim sie podobało bawili sie super pogoda dopisała i tylko szkoda że tak szybko to zleciało. Ale uwazają ze zrobiliśmy najlepiej. |
|
|
|
|
#2255 | |
|
Zakorzenienie
|
Darietta nie przejmuj się tak. Wiem, że to łatwo pisać bo sama jestem cięta na teściową, ale Trzeba wyluzować.
![]() Wyobraź sobie, że u mnie nie obyło się na żadnym ślubie bez jej cyrków... Na cywilnym szła z mężem pod rękę, a ja z tyłu. ... aż moja mama się wkurzyła. Złapała ją za rękę i pociągnęła do tyłu, a mnie wypchnela do przodu. A na kościelnym odstawiła cyrk, że chcemy ją położyć spać u mojej mamy, a nie u nas. Więc był hotel dla wszystkich gości taki sam. Do 12:00... poprawiny organizowaliśmy na 13 w domu. To wyobraź sobie, że ona o 7 rano wyszła z hotelu i o 8 była już u nas. ... z polową rodziny męża, którą zaprosiła na rano. Pominę fakt, że poszliśmy spać o 7 rano. . A na koniec dodam, że jeszcze pod kościolem również nie odbyło się bez szarpaniny bo dala kopertę mężowi, który oddał mi. Wyrwała mi z ręki i pchala mu do kieszeni.... musiał ją upomnieć. .. żenada. .. i tak w kółko. Co do deski do łóżeczka to myślę, że stolarz zrobi to za max 50 zł. ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
kościelny był 4 lata później na 50 os.
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2017-01-31 o 09:33 |
|
|
|
|
#2256 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wstępnie chce do sypialni łóżeczko dostawne. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Najważniejsze,że wszystko się w końcu udało i byliście zadowoleni
|
|
#2257 |
|
Wtajemniczenie
|
My łóżeczko mamy po Bartku ale i tak malenstwo przez pierwsze 6 miesięcy bedzie spalo z nami
nie zapomne tego zasypiania z Bartusiem obok Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2258 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też tak lubię.heh tak będzie dobra wymówka do szybkiego wyjścia ![]() My w czerwcu, czyli miesiąc przed terminem porodu idziemy na duże wesele. Jestem ciekawa jak się będę czuła ![]() Cytat:
|
|
#2259 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale ja ogólnie w ciąży (i bez ) mam sny jak po LSD
|
||
|
|
|
#2260 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Darietta - o coś takiego się obrazić szok. Ludzie lubią sobie na sile stwarzać problemy. |
|||
|
|
|
#2261 |
|
Wtajemniczenie
|
Orangemisia - my tez w czerwcu na wesele idziemy dokładnie 17.06
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2262 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A obraczki wstawialam gdzies wczesniej, juz nie mam zdjec. Cytat:
![]() My mamy zaproszenie na wesele na 1.07 a taki mam pierwszt termin ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez myszowata1313 Czas edycji: 2017-01-31 o 10:11 |
||
|
|
|
#2263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to bardzo miło z ich strony A teściowa, niezła wariatka ... Ja na swoich teściów raczej nie narzekam, potrafię do teściowej zadzwonić i gadać przez pol godziny przez telefon jak nie dłużej a jeszcze jak jej powiem ze mam na coś chęć to zrobi specjalnie na obiad dla mnie żebym przyjechała Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2264 |
|
Raczkowanie
|
Ło matko teściowa koszmar ;/
|
|
|
|
#2265 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak mi jest mega źle to myślę, że to męża matka. Ja swoją kocham, on swoją też więc czasami odpuszczam. A ze śmieszno gorzkich historii to najlepsze było gdy mieszkaliśmy na wynajmowanym mieszkaniu z inną parą. Uparła się, że przyjedzie. Tłumaczymy, że nawet materaca nie mamy. Wolnego pokoju. No to co? Przyjechała ze swoim materacem
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
Na męża ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez mam sny kosmiczne. Śnią mi się osoby których nie widziałam 20 lat
|
|
|
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2270 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wczoraj mój mąż mówi, że może jego mama przyjedzie i zajmie się naszym dzieckiem jak wrócę do pracy. O mało się nie przewróciłam pow, żebyśmy nigdy więcej nie wracali do tego tematu. Jak chce przejechać to chce znać datę jej wyjazdu. A nie, że będzie siedziała u nas miesiąc. Nic mi się dziś nie chce. .. jakaś niemoc. ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Ja to mam pecha znalazłam fajny wózek sprzedany zanim zdazyłam pokazać meżowi. Teraz napisałam o łóżeczko też sprzedane. Masakra |
|
|
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej... Morele to.nie tylko ja mam ciężką teściową
co prawda teraz jest dużo.lepiej jestem w ciąży i jest grzeczna ja tez sie staram, ale ogólnie to baaaardzo ciężki.człowiek i sama jestem w szoku ile czasami znosimy... miałam z nią kilka przepraw , kłótni i rozmów... nic nie działało, chyba ciąża moja dobrze na nia wpływa My mieliśmy tradycyjne wesele i ślub na ok 70-75 os. Świetnie było... ale wynajmowalismy mieszkanie od rodziny męża, ktora zjechała na nasze wesele i drugą noc tą po.poprawinach, spaliśmy w jakims schronisku miejskim bo nie było.miejsca w hotelu, dobrze że pierwsza noc była bardzo romantyczna i udana ale byłam tak wściekła drugiego dnia, że też wsiedliśmy w samolot!U mnie sypie śnieg:/ A Ja chce już wiosnę!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2273 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe Mała, ale jest co wspominać.
U mnie nie było rozmów bo ona na pokaz jest do rany przyłóż. Cyrk się Zaczyna jak jesteśmy same. Raz przyszlam porozmawiać to zaczęła mi gadać jaka jestem zła dla jej syna - wtf?! Także nigdy więcej. Eh temat rzeka. ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- O śnieg sypie
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
Czytając Was ciesze się, że mam za☠☠☠istą teściową, w ogóle nie wtrąca się w nasze życie, a wręcz oferuje chęć pomocy, z której na pewno nie raz skorzystamy, super babka
![]() My wesele mieliśmy tradycyjne, ok 160os, wszstko zorganizowane jak my chcieliśmy, a nie rodzice czy teście, więc też super, teraz nie mogą doczekać się wnuka ![]() Ja łóżeczko będę miała jedno z tych dwóch, też z funkcją tapczaniku. Jeśli będzie chłopak to te pierwsze łóżeczko,a jak dziewczynka to te drugie
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
Tak myślałam właśnie, że skoro u mnie sypie to u Ciebie pewnie też.
![]() No z moja rozmowy są też ciężkie, też się stara i tez to ja jestem ta zła... wyobraź sobie że ona nam wybierała przedszkole np, albo mówiła do jakiego lekarza i na jakie badania mam zabrać syna jak mu coś dolegało :/ zgroza! ubi się wtrącać a uważa że nie robi nic złego i ze tylko się "interesuje" po prostu. Interesuje to się moja mama i czasami ją poniesie jak się martwi za bardzo.. co prawda też mam specyficzna i nie łatwą mamę, ale dla nas jest wspaniała i rozumie, że nie może się wtrącać. Tak teściowa to temat rzeka... Ja dziś cały dzień w pracy... mam ostatni miesiąc zleceń na teksty. Piszę na różne strony internetowe, dla różnych branży... i potem do biura, podobno szał bo koniec miesiąca! Więc cały dzień przy kompie :/ Mam ochotę na zakupy dla maluszka ale poczekam na płeć jednak i jakoś mam opory jeszcze przed zakupami:/Karolinuuusia... świetne ! My tez mieliśmy białe, Pamiętam że trafiliśmy za grosze jakieś 200-300 zł a było świetne. Jak syn skończył dwa lata ( chyba dwa) to chciał juz normalne łózko... zresztą rosnie jak na drożdżach i nie było mu wygodnie w tym tapczaniku, spadały mu nogi i pościel...
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-01-31 o 11:54 |
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się bardzo to łóżeczko podoba i nie jest najdroższe, a polskiego producenta - jest w pierwszej trójce mojego wyboru
|
|
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to mój mąż mówi, że ma najlepszą teściową ![]() Ooo ja też piszę, ale dorywczo - fajne, ale czasami dziura w głowie
|
|
#2278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaki ma wymiar?
|
|
#2279 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę jechać do Zary po paczki i tak mi się nie chce. .. A wieczorem wracamy do siebie, więc muszę to dziś załatwić.
|
#2280 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie też nic nie chce, mam.teksty po 12.000 znaków. I nie mam.pojecia jak tyle napisać na jeden krótki temat? I właśnie w głowie pustkę już mam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.