|
|
#4081 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wszystko będzie dobrze |
|||
|
|
|
#4082 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ostrość do bani, bo robione komórką
|
|
#4084 |
|
Wiedźma
|
O, śliczne!
Bardzo mi się podobają i kamienie, i pomysł na te drobne elementy przy dziurce. Powiedz, jak długie są (razem z biglem)?
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Razem z biglem ok.6,3cm
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath, Strachulcu, SpanishMyszko, Czarnazuziu- bardzo Wam dziękuję za ciepłe słowa i wsparcie
Od razu człowiekowi raźniej, jak go ktoś pocieszy.Ostatecznie nie stało się nic strasznego, podjęłam kroki, by zdobyć duplikaty tych dokumentów, pewne sprawy przez to się opóźnią, ale koniec świata chyba nie nadejdzie ![]() Agnysko- gratuluję podwyżki. Ciekawe jakie zakupy pefumeryjne z tej okazji planujesz ![]() Ja dziś wybrałam się do Douglasa, obwąchałam to i owo, więcej napiszę we właściwym wątku, a teraz lecę prasować szmatki. PS. Kupiłam sobie herbatę liptona czarna porzeczka/jagoda/jeżyna- pachnie obłędnie (smakuje trochę gorzej). |
|
|
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczne kolczyki Vesenko, mam bardzo podobne, tzn z takim szkiełkiem weneckim ![]() Mi dzisiaj odwaliło porządnie Poszłam do pracy z goraczką 39 stopni. Po godzinie musiałam zostać odwieziona samochodem bo nie miałam siły stać na nogach.Zaaplikowałam sobie końską dawkę lekarstw i jakoś żyję jeszcze Na samą myśl o pachnieniu robi mi się słabo
|
|
|
|
|
#4089 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No i bardzo ładne początki biżuteryjne ![]() Mendosito - dobrze, że w pracy nie było końca świata ![]() Sabbath pisałaś, że kolczyki, które kupiłaś na allegro giną w Twoich gęstych włosach. Tak mi przyszło do głowy, one są z przezroczystych koralików? Jeśli tak, to myślę, że powinnaś sobie upolować takie z koralików nieprzezroczystych, one dużo bardziej są widoczne. Wiem z doświadczenia ![]() Tymeno - szybkiego powrotu do zdrowia życzę
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
jak się tak zastanowić, to pewnie masz rację
![]() Super A wiesz, że chyba zrobiłam podobne ( tylko zielone ) , zaraz zobaczę czy mam fotkę. mam : |
|
|
|
#4091 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Bardzo się cieszę. Szczególnie, że wiem jak po takim stresie człowiek odczuwa ulgę. Należy Ci sie herbatka i dużo spokoju... Jesteś dzielna. Załatwiłaś trudną sprawę, nie straciłaś głowy, nie stchórzyłaś... To ważne, bo przecież każdy z nas popełnia błędy. Tylko nie każdy potrafi sobie z nimi poradzić. Cytat:
Tylko mnie się nieprzezroczyste kamienie nie podobają raczej... ![]() A że w gęstych nie pisałam. Mogłam pisać coś o poczochranych co najwyżej.
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A fossil, którego zdjęcia ostatnio pokazywałam nie podoba Ci się? Favkes, bardzo ładne kolczyki
|
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymeno Ty naprawde jestes szalona zamiast lezec w lozku i zdrowiec, robisz sobie wycieczki do pracy niegrzeczna dziewczynka trzymaj sie dzielnie i zdrowiej czym predzej
|
|
|
|
|
#4094 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do pracy i gorączki ja tak zrobiłam ostatnio i obiecałam sobie,że nigdy więcej. Nie pamiętam jak dotarłam do domu...Cytat:
dziękujęCytat:
cudne. Zanim ja się nauczę takie robić upłynie jeszcze duuużo wody
|
|
#4095 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Kasiu, to tylko praca, nie może byc aż tak ważna, zebyś sobie przez nią zdrowie zmarnowała
|
|
#4096 | |||
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Cytat:
Vesenko gratuluje Ladne kolczyki Cytat:
![]() Favkes ale ladne kolczyki |
|||
|
|
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się marzą kolczyki z takiego korala, niedługo sobie zamówię i zrobię
![]() Zdjęcie nr 1 zapożyczone z allegro, jest z resztą podpisane Drugie zdjęcie obrazuje o jaki kolor fossil mi chodzi, z dedykacją dla Sabbath Są ładnie widoczne w ciemnych włosach
|
#4098 | |
|
|
Cytat:
![]() Czy te kolczyki to Twoje dzielo?
|
|
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak ten komplet to moje dzieło
![]() Za to te korale śnią mi się po nocach
|
#4100 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Wiesz ja też dopiero zaczynam, także jakby co będziemy się wspierać. Cytat:
Ale śliczności |
|||
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Irkax, Contax, Margot, CzarnaZuziu dziękuję za troskę
Tak, wiem, że beze mnie świat się nie zawali jednak nie lubię zostawiać niedokończonej roboty koleżankom Tym bardziej, że na 4 pracowników jest w pracy tylko dwóch. A jeszcze w sobotę czaka nas ważna całodzienna impreza, do której przygotowujemy się 2 miesiące Ach, szkoda gadać...
|
|
|
|
#4102 |
|
|
|
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, proszę o pomoc, bo się gubię, szukam w cenniku ile będzie kosztować przesyłka ubzepieczeniowa, czy to ta opcja?
http://www.cennik.poczta.lublin.pl/i...menu/kraj.html Czy w wartość paczki wpisuję dokładną wartość zamówionych rzeczy ( z cłem, bez cła?) Zaznaczyłam opcję do 1kg , z potwierdzeniem odbioru itd.. Czy to to> Bo się czuję jak pijane dziecko we mgle
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podałaś link do przesyłki pobraniowej, taka chcesz? Paczka pocztowa z zadeklarowaną wartością - coś nie tak z tym linkiem, nie chce się załączyć właściwy. Musisz kliknąć na paczkę pocztowa z zadeklarowaną wartością ![]() Listowa z zadeklarowana wartością Wpisujesz kwote jaką chcesz - to Twoja sprawa czy chcesz ją ubezpieczyć na 100zł czy 200zł
|
|
|
|
|
#4105 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Szybkiego powrotu do zdrówka życzę Cytat:
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
Tymeno, czy ubezpieczona ( ta za 12 zł) to coś innego niż ta z zadeklarowaną wartością?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja znowu generalnie w zieleniach, te pierwsze zrobiłam dla bratanicy męża, drugi komplecik miał być na sprzedaż, ale jakoś tak nie po drodze mi na all i został sie w domowych zasobach - nie noszę tylko podziwiam - bo mam uczulenie na metale - srebro i złoto też - tylko stal chirurgiczna nie wywołuje odczynu
|
|
|
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
Humor mam dzis sredni, natretne mysli mnie dopadly dzis. Nie chce ich juz.
Poza tym, pracowalam nad pewnym zestawienien, wczoraj je zrobilam, wyslalam S., rano znalazlam milego maila od niego, pochwalil mnie podziekowal... Pozniej na jego prosbe wprowadzalam jeszcze kilka zmian i przez te zmiany cos sie spierdaczylo. Generalnie 20% roboty do poprawki. Tu nawet mi nie chodzi o ten czas spedzony ale jakos tak... nie wiem. S. zupelnie spoko, ze zrobimy to jutro i zero problema. Ale mnie to przydolowalo. Zreszta atmosferka nerwowa bo Niemcy maja do firmy pretensje to sie kazdemu dostaje u nas. Poza tym roboty na miejscu kopa. No i szukanie naiwnych na kogo da sie przewalic kolejne obowiazki. Dzis przyszedl 'Zboku' z wiesciami, ze znow trza cos nudnego robic. I mowi do S. wskazujac na mnie 'ONA moze to zrobic, przeciez nie ma nic do roboty' na co S. zareagowal szokujaco 'po pierwsze nie ONA tylko M., po drugie M. juz cos robi' Eh - musze jutro odwalic te robote bo inaczej weekend bede miec zjechany. |
|
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Te zielone kulki z czego są zrobione? Pomysłowe bardzo ![]() Od dawna robisz biżu?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

Od razu człowiekowi raźniej, jak go ktoś pocieszy.

Poszłam do pracy z goraczką 39 stopni. Po godzinie musiałam zostać odwieziona samochodem bo nie miałam siły stać na nogach.

Ty naprawde jestes szalona
cudne. Zanim ja się nauczę takie robić upłynie jeszcze duuużo wody