|
|
#2371 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
Cytat:
Cytat:
To chyba jeszcze poczekam, miałam na oku termin na 19t5d ale nie chciałabym też wyskoczyć za szybko i nic ciekawego nie zobaczyć
|
|
#2372 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja lubię lakiery semilac. Mam też ich lampę i jest naprawdę fajna.
|
|
#2373 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Jakieś tifton, były w zestawie. Zastanawiam sie czy kupić semilaca cze neo nail ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2374 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
|
|
#2375 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2376 |
|
*sportaddict*
|
Indigo też jest fajne, mają też super żele w opakowaniach z pędzelkiem, haj hybrydy
|
|
|
|
#2377 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi też się zdarza, że pytają mnie o dowód itp. ale to jest miłe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mi się powiększył, ale szału nie ma też jeszcze czekam |
|||||||
|
|
|
#2378 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak ściągasz paznokcie? Polecasz coś konkretnego? Zamówiłam sporo lakierów z aliexpress bo bardzo dziewczyny polecają. Lakiery są w cenie około 1.50 tak że w porównaniu do semilac to wielka różnica cenowa. Znajdzcie sobie na fb grupę aliexpress nails... super dziewczyny malują tymi chinczykami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez niewa Czas edycji: 2017-01-31 o 19:45 |
|
|
|
|
#2379 |
|
Rozeznanie
|
Jestem po wizycie. Ogólnie nic nie wiem, usg nie miałam. Dostałam skierowanie do szpitala, mam złe wyniki moczu - bardzo dużo leukocytów, erytrocytow. Do tego ból brzucha. I lekarka chce mnie na spokojnie przebadać na oddziale 😢
|
|
|
|
#2380 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurcze, wychodzi jakis stan zapalny. Na kiedy masz sie zgłosic do szpitala? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
kiedy idziesz do szpitala? trzymam kciuki, żeby Cie krótko trzymali i wszystko było dobrze!
|
|
|
|
#2384 |
|
Rozeznanie
|
Jutro rano mam się stawić w szpitalu - akurat moja lekarka będzie miała dyżur. Stresuje się 😦
|
|
|
|
#2385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2387 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Jestem sierpnióweczką, ale często Was podczytuję. U nas jeszcze nie czas na wybór mebli do pokoju dziecięcego, ale widziałam, że Wy już szukacie, a ja mam info o spoko promocji, może Wam się przyda. Firma jarstol wyprzedaje system mebli smiki. Obniżka jest mega korzystna, bo aż -45%. Tylko trzeba się z nimi skontaktować i zapytać o najbliższego dystrybutora, bo to jest producent. Gdybyście chciały namiary na dystrybutora z Wielkopolski, to piszcie PW.
|
|
|
|
#2389 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam semilac i jestem zadowolona mam tez kilka indigo ale konsystencja mi nie odpowiada Miałam tez kilka z alieexpress ale z tymi różnie bywa nie kryją zawsze tak dobrze po 2 warstwach, miałam jeden który bardzo miał fajna konsystencje i krycie, jeden był super a drugi po kilku godzinach schodził, marszczył się... ale myśle ze jak ktoś sie nie boi to warto spróbować Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po wizycie u mojego gbura na dzien dobry już mi cisnienie podniósł bo u dentysty nie byłam a mówił że mam iść i że jak do następnej wizyty nie załatwie to mam nie przychodzić.
A ja zapisałam się i wizyte mam w czwartek-i powiedziałam mu że nie moja wina że takie terminy są. Dupek jeden. Ale dziś maluszek ruszał się fikał girkami. I lekarz potwierdził bedzie dziewczynka- zapytałam czy jest szansa że nic wiecej nie urośnie powiedział że nie powinno😜. 17t2d. Dzwoniłam do męża i się mega cieszył bo chciał córeczkę. |
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2393 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To super że lekarka chce od razu sprawdzić co i jak, a w szpitalu pewnie jej najwygodniej i najszybciej. Trzymam kciuki i niech nie trzymają Cię za długo ![]() ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2394 |
|
Zakorzenienie
|
Przykro mi, że tak twierdzisz. Możesz zobaczyć, że udzielam się na sierpniówkach. Po prostu trafiłam na taką promocję i chciałam się z Wami podzielić tą informacją, bo pomyślałam, że komuś może się przydać. Sama kilkukrotnie korzystałam z linków, które tu wrzucałyście. Celowo nie podałam nazwy sklepu, w którym ja zamówiłam wstępnie te meble, żebyście mnie nie posądzały o reklamę. Moje intencje były dobre, jeśli oceniacie to inaczej to trudno. Przepraszam za zamieszanie.
|
|
|
|
#2395 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale miałyście historie ślubne i te teściowe ja byłam dziś miałam wymaz bakteriologiczny skierowanie na morfo mocz i toksoplazmoze i krzywą cukrową dostałam.Wszystko w porządku synusiowi nic nie odpadło tylko znowu się odwrócił i główkę ma u góry ehh kręciołek mam nadzieję ,że wróci do pozycji główkowej,moje usg to chyba dziś nie było połówkowe chociaż coś tam mierzył ale nie wiem... powiedział ,że to 19 tc ale data porodu ta sama 27.06 idę w poniedziałek prywatnie do tego drugiego.Miałam dziś taki skręt kiszek ,że myślałam ,że zemdleje za dużo pomieszałam żarełka popiłam kawą i jeszcze budyń zrobiłam bo miałam bratanicę u siebie i to co przeżyłam w ubikacji to koszmar wyszłam blada jak trup mam nadzieję ,że z małym wszystko w porządku... teraz już ok ale jak mnie TŻ zobaczył to się przeraził... teraz jestem taka głodna ,że chyba sąsiedzi słyszą jak mi burczy ale boję się coś zjeść...masakra. |
|||||
|
|
|
#2396 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdzałam na stronie internetowej nie ma żadnej promocji
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2398 |
|
Rozeznanie
|
Miałam jakoś w 10t bakterie w moczu, brałam Urosept i następne wyniki były już dobre. Teraz znowu - wpisane mam na skierowaniu infekcje dróg moczowych, lekarka podejrzewa kolke nerkowa. Zobaczymy, wstępnie do piątku mam leżeć na oddziale.
|
|
|
|
#2399 | |
|
Zadomowienie
|
Hej,
witam się po weekendzie, ale pędzicie ![]() Też miałam bakterie w moczu, brałam końską dawkę Urinalu i pomogło. Nulka oby szybko Cię puścili Cytat:
Dziękujemy za info ![]() Ja jeszcze nie kupuję mebli, ale nie znałam tego producenta, przeglądam właśnie co tam mają
|
|
|
|
|
#2400 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale gratuluje potwierdzenia coreczki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.

zwolniłam się chwile wcześniej...

nie martw się na zapas 
To super że lekarka chce od razu sprawdzić co i jak, a w szpitalu pewnie jej najwygodniej i najszybciej. Trzymam kciuki i niech nie trzymają Cię za długo