|
|
#4921 |
|
Piers do przodu
|
Dot.: Scent Bar LX
Zainteresował mnie ten archiwista
najchętniej na pół etatu bym się skusiła - muszę poszukać
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza!
Red ja jednak bym Ci proponowała coś z IT, tam dużo prac można wykonywać zdalnie, no ale jednak z ludźmi gadać też trza , ale jak zdalnie to możesz se z piwnicy pracować
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4923 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Baba chodziła po pokojach i sprawdzała, czy na papierowych podkładkach i w firmowych notesach nie mamy przypadkiem prywatnych notatek -można było za to wylecieć... Zapisz
|
|
#4924 | |||
|
Nindżopesz
|
Kiedyś też zazdrościłam, a teraz nie wiem. Muszą obsługiwać klientów, wytykać im, że zniszczyli książkę albo dawać karę za przetrzymanie.
Dość już mam pretensji, chcę pracę, w której co najwyżej pracodawca będzie się na mnie wydzierał. Cytat:
2. najbardziej ciągnie mnie do archiwizacji, muszę popaczeć jakie w ogóle są jeszcze kursy. Ale też nie chcę robić za dużo, bo potem jest źle w drugą stronę ("o, pani wykształcona to damy na lepsze stanowisko żeby się pani mogłą rozwijać i realizować!" A po tygodniu "yyy sory, nara i nie dzwoń więcej" )Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4925 |
|
Piers do przodu
|
z cukrem cynamonowym
|
#4926 |
|
|
U mnie kawa z mlekiem
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jabłko
|
#4928 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#4929 |
|
|
Ence-pence,
Nie było bobu, Co ja będę jadła? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie Wy są?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4931 |
|
|
Tutaj
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Pijo burzujskie wino z biedry
Chciałam wziąć jakieś w promocji za 8 zeta, a przy kasie okazało się, że ktoś źle postawił na polce i wzięłam jakies fancy portugalskie za 25 (w promo 15zeta).No to myślę, a co! Spróbuję tego specjalu! I powiem Wam, że zwykła kadarka była lepsza
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-01-31 o 22:47 |
|
|
|
#4933 | ||
|
Zakorzenienie
|
znad domowych sajgonek z sosem chilli-imbir
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale chyba minął termin składania dokumentów, chociaż kazała mi dzwonić i rozmawiać z kimśtam powołując się na nią, bo miała możliwość wkręcenia mnie, czasem trochę żałuję, że nie spróbowałam |
||
|
|
|
#4934 |
|
Piers do przodu
|
Wróciłam z dializy
wchmuliłam nóżkę kurzą z kuskusem i ogóreczkiem i myślę, co by tu jeszcze
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2017-02-01 o 00:03 |
|
|
|
#4936 |
|
|
Mamy luty, wstawać!!!
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4938 |
|
Panaroja
|
Snad niewyspania, kłótni z małżem , zmarznięcia, skłucia i bólu guowy . Aha , i zielonej cherbaty
![]() Dobrze , że luty, bo już za miesiąc dzięki temu marzec i może będzie cieplej i widniej
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś kinowa środa - po malowaniu idę na Amerykańską Sielankę
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie nastrój mocno słaby Ale próbuję autoironii Może kogoś zabawnego poczytam. Z serialem coś nie umiem trafić tak, żeby nie drażnił, a potrafił ładnie myśli przed snem zająć.
|
|
|
|
|
#4941 |
|
Piers do przodu
|
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
O, daj znać jak wrażenia. Fabuła mnie zaciekawiła - jednak noty niskie, więc na pozór nie należy spodziewać się bóg wie czego, ale czasem okazuje się, że wysoko oceniany film, to tylko efekt "owczego pędu" papugowania, że taaaak, ten film jest dooooooobry, tak wszyscy gadają, a te nisko "gwiazdkowane", bywa, że są niezrozumiane, bo oceniają je ludzie o innej wrażliwości. No czasem tak się zdarza. I ja prawie nigdy nie sugeruję się notami. tym bardziej mnie to ciekawi.
I fajne ciuchy Jennifer Connely nosi w tym filmie. Np. rzygać mi się chce jak widzę zwiastuny La La Land. Poziom gry aktorskiej, kpina. No ale to tylko zwiastuny. Niemniej odnoszę wrażenie, że to właśnie sztucznie "hajpowany" film, o którym nie wypada mówić inaczej
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-02-01 o 12:46 |
|
|
|
#4943 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Snat myślenia co dalej z piórami... ponieważ od rozjasniania na biało mam je zniszczone i sporo złamanych w 2/3 to myslę, co dalej, czy przyciemnić, czy czy nie wiem, tylko na kuracje postawaić ampułkowe...hmm.....
---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
|
|
#4944 |
|
|
|
#4945 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Tak czy siak mam zamiar to obejrzeć, zobaczyć czym się ludzie jarają. Póki co czytałam na "zaufanym forum" większość pozytywnych, wręcz zachwyconych opinii.A zaraz zapodam sobie To tylko koniec świata. BTW jak korektory? Ja szarpnęłam się na Shiseido Eye Zone kolor 101 i nie wiem co za inteligent go projektował. Na końcu jest pędzelek, z tyłu pokrętło, trzeba nim kręcić to korektor wypłynie. Oczywiście przez włosie nic nie widać, czy już, czy jeszcze, trzeba czekać aż spłynie z pędzla, potem babrać się w tym, wybierać z włosków, część i tak zostaje i zasycha... Ucięłam więc ten durny pędzel A korektor sam w sobie fajny, lekki, nie podkreśla zmarszczek, nie sypie się.
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2017-02-01 o 13:02 |
|
|
|
|
#4946 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() ![]() Najpierw doczytałam świecenie i myślałam, że świecą w nocy
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2017-02-01 o 13:07 |
|
|
|
|
#4947 |
|
Wtajemniczenie
|
Parabel
Miłego dnia całemu Baru W bibliotece to teraz trzeba się nalatać, że hoho!
|
|
#4948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmmm zaraz se badnę. Korektory Olaboga ![]() Ten Catrice Liquid zasługuje co prawda na miano trwałości. Owszem wysusza, podkreśla linie mimiczne, robi pergamin, ale jak komuś to nie przeszkadza, ktoś lubi Insta mejkap, i najważniejsze jest dla niego by korektor był trwały - to pewnie się spodoba. Nie dla mnie. Poza tym nie moje odcienie. Kryje, jednak sam jest bardzo widoczny. Także tak, na razie jadę jak Betty, na kryjącym podkładzie Annabelle Minerals. Też sucho i też widoczny, ale da się nim manipulować, dozować tak, żeby było na zasadzie obleci. Nie chciałam wydawać milionów monet na korektor, ale chyba będę musiała, jednak nie w ciemno ![]() Cieszę się, że sam produkt trafiłaś W ogóle, ja ostatnio mam ochotę na mejkap inny niż tylko tapeta i przyciemnienie brwi lini rzęs. Wiem, bezedury, ale chcę sobie poprawiać tym nastrój no i wygląd, bo era paszteta trwa. ![]() Chce mi się fajnego cienia, może mineralnego w idealnym kolorze śmietankowym oraz czegoś mauve. Tak mam ochotę na chłodne, brudne beżo-róże na oku. Kupiłam mineralny z Lilylolo vanilla, nooooo ok. Ale nie jest to jeszcze taka idealna śmietana. ![]() No i trafiłam w miarę ze szminko - haaaaaallllelujaaah!!! ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Serialowo macha do mnie Big Little Lies, ale waham się, bo nie lubię sław w serialach. Nie lubię też za bardzo opierania fabuły na relacjach w związkach, jakoś mało mnie dziwi i rusza Natomiast kusi słowo - mroczna tajemnica. Mooooże jakiś element kryminału tam będzie? Spróbuję dziś na odstresówkę. Edit: Yhy, jasne, dziś. Premiera 19 luty. ![]() Ale ma być morderstwo, co zawsze jest plusem dla serialu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-02-01 o 17:09 |
|
|
|
|
#4949 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. Z mauve niestety nie pomogę. 3. gratulacje! Ja bezskutecznie szukam, ostatnio wywalił 4 lub 5 szminek bo kolorystyczne pudła. Teraz leci do mnie kolejna, ale jak zawsze wybierałam na laptoku, a na kompie ma inny kolor, więc pewnie znowu spudłuję Nie ma dla mnie koloru, no nie ma. Marzy mi się satynowy, średni, ciepło-zimny beżo-róż, nie trupi, ale nie jaskrawy.
|
|
|
|
|
#4950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mineralne z Lily Lolu - albo anabels nie pamiętam, mają fajne odcienie - przynajmniej na monitorze. Sypkich nie lubię, aaaaaaaale dla koloru się poważnie zastanawiam na spokojnie nad kliknięciem. 3. Heh, no właśnie. A masz coś podobnego? Np żeby określić intensywność odcienia? Ta kobieta używa różnych nudziaków, choć ona ma karnację bardziej zbliżoną do mojej, w sensie żołta tonacja cery, mimo jakiejś tam małej rosacea. U mnie rosacea tak przebija, że prawdziwy odcień skóry widac tylko na czole . Chodzi o to, że przewija się u niej sporo różnych szminek. Są różowo-beżowe nudziaki, są brzoskwiniowe, są bardziej brązowo-ceglane. Fajny przekrój, dużo pokazuje. Tu jej szminkowe zeszłoroczne the best of... https://www.youtube.com/watch?v=f9fMM5N-6-8A obczajałaś ofertę Milani? Albo Kiko? Urban Decay ma mnóstwo kolorów. To ta "moja" Matte Naked https://www.google.pl/search?q=milan...fBIr9p1oIqM%3A Na mnie, niestety cieplejsza niż na swatchach, więc gorzej niż szukałam, aaaaale jest ok. Nie wyglądam źle, nie czuję się źle, ot muszę poszukać jeszcze zimniejszego efektu, bardziej brązo-kakao-mauve Aż się malnęłam dla pewności, i nie mogę narzekać, beżo-róż. Jest widoczny róż, ale nie jest ewidentnie różowa. Super nudziak dla mnie. W ogóle, jak swatche się diametralnie różnią
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-02-01 o 14:50 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.

najchętniej na pół etatu bym się skusiła - muszę poszukać

, ale jak zdalnie to możesz se z piwnicy pracować 
z cukrem cynamonowym

U mnie nastrój mocno słaby
Ale próbuję autoironii 

Mooooże jakiś element kryminału tam będzie?