Lipcówki 2017 ❤ cz. 2 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-02-01, 14:04   #2491
karolinuuusia
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2

Ja nic nikomu nie mówiłam, że jestem w ciąży, potem Mąż zaniósł L4 do pracy i tyle, nikomu nie tłumaczyłam się

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 14:08   #2492
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez KociaMatka Pokaż wiadomość
Dziewczynki.... pomocy... Co Wy myslicie o szcepieniu dzieci?
Bo mój chłop jest strasznie anty i wyciąga takie argumenty jak np tego typu filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=3hJljT5I7WE

Ja uwazam, ze powinno sie szczepic ale ciagle sie o to kłócimy.
Macie jakies wyrobione zdanie?
Słodki Hesusie

Cały ruch antyszczepionkowy zaczął się od zioma, który ogłosił, że szczepionki są złe i powodują autyzm. Ludzie, jak cielęta, zaczęli to powtarzać, chociaż każde rzetelne badania to obalały, a prowodyr całej g*wnoburzy przyznał po latach, że spreparował swoje badania, bo chciał wprowadzić na rynek własne, bezpieczne szczepionki. Ale ludzie już się zafiksowali na punkcie tej szkodliwości, powstają kolejne i kolejne afery spiskowe, aktualnie widziałam np. wielką jazdę, że szczepionki zawierają wodór, jak bomby wodorowe!!!! Jakoś nikomu nie przyszło do głowy, że wodór znajduje się np. także w wodzie, nie, to spisek, chcą nas wszystkich zabić i zmutować. Sorry ale mi się ciśnienie podnosi od takich bredni, większość argumentów antyszczepionkowców to ten poziom wiedzy medycznej co 'potrzyj niemowlaka brudnymi majtkami na zaciotanie'. Nieszczepienie jest nieskończenie razy bardziej niebezpieczne od szczepienia. Oczywiście, zdarzały się wadliwe serie szczepionek, tak, jak i każdych innych leków, także to żaden argument. Także ja szczepić na pewno będę, tylko poczytam o lepszych i gorszych jakościowo szczepionkach.

A co do wagi - ja przytyłam 1.5 kg ale czuję się na więcej, zwłaszcza pod wieczór, jak mnie wydmie i nabiorę trochę wody
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 14:13   #2493
KociaMatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Słodki Hesusie

Cały ruch antyszczepionkowy zaczął się od zioma, który ogłosił, że szczepionki są złe i powodują autyzm. Ludzie, jak cielęta, zaczęli to powtarzać, chociaż każde rzetelne badania to obalały, a prowodyr całej g*wnoburzy przyznał po latach, że spreparował swoje badania, bo chciał wprowadzić na rynek własne, bezpieczne szczepionki. Ale ludzie już się zafiksowali na punkcie tej szkodliwości, powstają kolejne i kolejne afery spiskowe, aktualnie widziałam np. wielką jazdę, że szczepionki zawierają wodór, jak bomby wodorowe!!!! Jakoś nikomu nie przyszło do głowy, że wodór znajduje się np. także w wodzie, nie, to spisek, chcą nas wszystkich zabić i zmutować. Sorry ale mi się ciśnienie podnosi od takich bredni, większość argumentów antyszczepionkowców to ten poziom wiedzy medycznej co 'potrzyj niemowlaka brudnymi majtkami na zaciotanie'. Nieszczepienie jest nieskończenie razy bardziej niebezpieczne od szczepienia. Oczywiście, zdarzały się wadliwe serie szczepionek, tak, jak i każdych innych leków, także to żaden argument. Także ja szczepić na pewno będę, tylko poczytam o lepszych i gorszych jakościowo szczepionkach.

A co do wagi - ja przytyłam 1.5 kg ale czuję się na więcej, zwłaszcza pod wieczór, jak mnie wydmie i nabiorę trochę wody
Tak - ja tez mam taką opinię ale mój Tż jest tak cięty że niedługo będę samotną matką bo nie chce uwierzyć w autyzm spowodowany szczepionkami ;p Wiesz to na zasadzie trotyl był i koniec dyskusji

Ja w ciązy przytyłam jakieś 2 kg ale to i tak sporo jak na niekończące się wizyty na kolanach w łazience ;D
KociaMatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 14:13   #2494
karolinuuusia
Zakorzenienie

Ja będę szczepić, szwagierka ma teściową lekarza, po rozmowie z nią tez jest na tak i szczepi swoje dzieciaki. My też byliśmy szczepieni i dzięki temu uniknęliśmy wielu chorób

Alicja

Stary 2017-02-01, 14:14   #2495
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaweronika Pokaż wiadomość
No ja też właśnie chce uprzedzić... Być lojalna, choć w drugą stronę rzadko to działa...

My też raczej szczepimy, ale bardzo się w temat nie zagłębiałam.

I też bym zjadła kabanosy...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Wszystko zależy od tego Jaką ma się pracę. Jak samodzielne, kierownicze stanowisko albo po prostu chce się uprzedzić to się mówi szybciej.
Ciężko, żeby kierownik projektu zniknął z dnia na dzień bo to jest nieodpowiedzialne.

Każdy ma trochę inną sytuacje
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 14:15   #2496
KociaMatka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Ja będę szczepić, szwagierka ma teściową lekarza, po rozmowie z nią tez jest na tak i szczepi swoje dzieciaki. My też byliśmy szczepieni i dzięki temu uniknęliśmy wielu chorób
A ja musze sprawdzic czy jezeli Tz bedzie tatusiem ale nie bedzie moim slubnym to musi wyrazac zgode...

Stary 2017-02-01, 14:17   #2497
electric blue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Mój brzuch w 19 tygodniu
Chyba trochę urósł od zeszłego tyg
O, to ja mam mniej wiecej taki teraz, jestem w połowie 16tyg, ale mój od początku nie był płaski jak deska, więc tym bardziej wiele nie urósł Też wydaje mi się, że coś wolno rośnie Niektóre z Was mają już piękne brzuszki, a ja ciągle wyglądam jakbym się po prostu objadła

Byliśmy wczoraj na warsztatach bezpieczny maluch. Wrażenia bardzo pozytywne! Fajnie prowadzone, z humorem, czas się nie dłużył. Dużo dowiedzieliśmy się o doborze fotelika, o niektórych kwestiach nie mieliśmy pojęcia! Bardzo przydatna też pierwsza pomoc dla maluszka, mąż był bardzo zaangażowany w pracy z lalką

Jeśli chodzi o gadżety, u nas nie było problemu z ilością, sporo reklamówek pozostawało np. z Palmersa i organizatorzy sami kazali brać po kilka, żeby im to zeszło Z innych wystawców, były dwie szkoły rodzenia, również z fajnymi drobiazgami - smoczkami i mini produktami dla mamy i maleństwa. Szkoda tylko, że w konkursie żadnym nie wygrałam Po cichu liczyłam na adapter do pasów, bo planujemy w najbliższym czasie zakup No, ale niestety, szczęście nie dopisało
electric blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 14:17   #2498
aniaa_91
Raczkowanie

Cytat:
My również będziemy szczepić .

aniaa_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 14:18   #2499
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Tak - ja tez mam taką opinię ale mój Tż jest tak cięty że niedługo będę samotną matką bo nie chce uwierzyć w autyzm spowodowany szczepionkami ;p Wiesz to na zasadzie trotyl był i koniec dyskusji
wyjaśnij swojemu domowemu Dr. House'owi, że powiązanie szczepień z autyzmem wyniknęło stąd, że autyzm daje pierwsze objawy w tym wieku, kiedy się szczepi, więc niektóre mądre głowy uznały, że na pewno musi istnieć między tym nierozerwaly związek. Otóż nie musi Za to warto poczytać o szczepionkach z jak najmniejszą dawką konserwantów itp., żeby dodatkowo nie obciążać organizmu w stadium intensywnego rozwoju, bo ogólnie w tym czasie nie ma co dodatkowo dokładać do pieca, jeśli można delikatniej

Cytat:
Ja w ciązy przytyłam jakieś 2 kg ale to i tak sporo jak na niekończące się wizyty na kolanach w łazience ;D
U mnie Tż zaczął pracować nad moją masą (niestety bez rzeźby ) - wczoraj pochłonęłam przez niego 3 kawałki napoleonki

Stary 2017-02-01, 14:19   #2500
elaweronika
Rozeznanie

Cytat:
Ja nic nikomu nie mówiłam, że jestem w ciąży, potem Mąż zaniósł L4 do pracy i tyle, nikomu nie tłumaczyłam się
I czasami mam ochotę tak zrobić.
Cytat:
Wszystko zależy od tego Jaką ma się pracę. Jak samodzielne, kierownicze stanowisko albo po prostu chce się uprzedzić to się mówi szybciej.
Ciężko, żeby kierownik projektu zniknął z dnia na dzień bo to jest nieodpowiedzialne.

Każdy ma trochę inną sytuacje
No ja jestem głównym technologiem w firmie, odkąd wiem, że jestem w ciąży wdrażam koleżankę w sprawy programowania itp. Ale poza tym mam też kontakt z wieloma klientami firmy z racji programowania ich maszyn i też sama często sprzedaje maszyny a w te tematy nikogo już nie wdrażałam. Ale niezbędna w firmie na pewno nie jestem. Dlatego się zastanawiam jak zrobić.

elaweronika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 14:21   #2501
cashmere
Zakorzenienie

[QUOTE=elaweronika;7042198 6]
Cytat:
Napisane przez aniaa_91 Pokaż wiadomość
Ja kupiłam większy i nieco mi wygodniej. Sportowy to chyba też spoko pomysł . Mnie też piersi rosną jak szalone . Wolałabym by były mniejsze.

ja dziś pytam o L4, dziś śniło mi sie, że szef goni mnie z takim ogromnym śrubokrętem i chce zabić, mam dużo stresów w pracy, szef mówi, że same ze mną problemy (sugerując że chyba moja ciąża jest głównym z nich)...
Teraz pojechał grzać dupę do Hiszpanii na dwa tygodnie, a nam założył blokady na kaloryfery żeby tylko do 3 dało się odkręcić, i mamy ledwo 18'C w biurze, siedzę w bluzce, swetrze i polarowej bluzie... A on jeszcze mailowo truje dupę... Ech

Mam pytanie do dziewczyn na L4, uprzedzałyście o zwolnieniu?

Kuruj się, syrop z cebuli, plasterek na zimno.

trzymam kciuki za wizytę!
A z biustem mam tak samo

Niecały kilogram. Waga mi się waha ogólnie. Ale już ostatnio tylko po trochu do przodu .

Tak jak uprzedzilam. Dogadalam termin jakieś 2-3 tygodnie wcześniej. Ale ja zajmuję takie stanowisko że nie chciałam znikać z dnia na dzień.

Cytat:
Dziewczynki.... pomocy... Co Wy myslicie o szcepieniu dzieci?
Bo mój chłop jest strasznie anty i wyciąga takie argumenty jak np tego typu filmik:
https://www.youtube.com/watch?v=3hJljT5I7WE

Ja uwazam, ze powinno sie szczepic ale ciagle sie o to kłócimy.
Macie jakies wyrobione zdanie?
Ja wcześniej byłam bardzo za szczepionkami, ale teraz jestem z obozu Twojego faceta.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 14:22   #2502
KociaMatka
Raczkowanie

Cytat:
wyjaśnij swojemu domowemu Dr. House'owi, że powiązanie szczepień z autyzmem wyniknęło stąd, że autyzm daje pierwsze objawy w tym wieku, kiedy się szczepi, więc niektóre mądre głowy uznały, że na pewno musi istnieć między tym nierozerwaly związek. Otóż nie musi Za to warto poczytać o szczepionkach z jak najmniejszą dawką konserwantów itp., żeby dodatkowo nie obciążać organizmu w stadium intensywnego rozwoju, bo ogólnie w tym czasie nie ma co dodatkowo dokładać do pieca, jeśli można delikatniej

U mnie Tż zaczął pracować nad moją masą (niestety bez rzeźby ) - wczoraj pochłonęłam przez niego 3 kawałki napoleonki

No wlasnie caly moj problem polega na tym, ze nie da sie z nim rozmawiac na ten temat bo on wie swoje I kropka
Wg teorii antyszczepionkowcow to mi kazda potencjalna chorobe szkraba podciagnie pod "zaszczepilas" a nie np "spedzilas polowe ciazy w smogu krakowskim"...

Mniaaaam robisz smaka

Stary 2017-02-01, 14:23   #2503
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez electric blue Pokaż wiadomość
O, to ja mam mniej wiecej taki teraz, jestem w połowie 16tyg, ale mój od początku nie był płaski jak deska, więc tym bardziej wiele nie urósł Też wydaje mi się, że coś wolno rośnie Niektóre z Was mają już piękne brzuszki, a ja ciągle wyglądam jakbym się po prostu objadła

Byliśmy wczoraj na warsztatach bezpieczny maluch. Wrażenia bardzo pozytywne! Fajnie prowadzone, z humorem, czas się nie dłużył. Dużo dowiedzieliśmy się o doborze fotelika, o niektórych kwestiach nie mieliśmy pojęcia! Bardzo przydatna też pierwsza pomoc dla maluszka, mąż był bardzo zaangażowany w pracy z lalką

Jeśli chodzi o gadżety, u nas nie było problemu z ilością, sporo reklamówek pozostawało np. z Palmersa i organizatorzy sami kazali brać po kilka, żeby im to zeszło Z innych wystawców, były dwie szkoły rodzenia, również z fajnymi drobiazgami - smoczkami i mini produktami dla mamy i maleństwa. Szkoda tylko, że w konkursie żadnym nie wygrałam Po cichu liczyłam na adapter do pasów, bo planujemy w najbliższym czasie zakup No, ale niestety, szczęście nie dopisało
Witaj w klubie

Zajęcia z lalkami były super!
Widzę, że u was dostawcy dopisali
Fajnie!

Cytat:
I czasami mam ochotę tak zrobić.

No ja jestem głównym technologiem w firmie, odkąd wiem, że jestem w ciąży wdrażam koleżankę w sprawy programowania itp. Ale poza tym mam też kontakt z wieloma klientami firmy z racji programowania ich maszyn i też sama często sprzedaje maszyny a w te tematy nikogo już nie wdrażałam. Ale niezbędna w firmie na pewno nie jestem. Dlatego się zastanawiam jak zrobić.

Ja bym pow wcześniej. Ze średnio się czuje i być może będę szła na l4.
Wiadomo, że różnie może być jednak jest to pozytywnie odbierane przez pracodawcę.
Stary 2017-02-01, 14:24   #2504
KociaMatka
Raczkowanie

[QUOTE=cashmere;70424686]
Cytat:

Tak jak uprzedzilam. Dogadalam termin jakieś 2-3 tygodnie wcześniej. Ale ja zajmuję takie stanowisko że nie chciałam znikać z dnia na dzień.

Ja wcześniej byłam bardzo za szczepionkami, ale teraz jestem z obozu Twojego faceta.
A mozesz mi powiedziec spokojnie jakie sa racjonalne argumenty? Bo sluchanie panow mowiacych mi ze samoloty truja mnie chemitrails czy jak to sie pisze nie sa dla mnie powazne.
Gadalas moze z jakims lekarzem co ma wiedze?

Stary 2017-02-01, 14:24   #2505
vadi
*sportaddict*

Cytat:
No wlasnie caly moj problem polega na tym, ze nie da sie z nim rozmawiac na ten temat bo on wie swoje I kropka
Wg teorii antyszczepionkowcow to mi kazda potencjalna chorobe szkraba podciagnie pod "zaszczepilas" a nie np "spedzilas polowe ciazy w smogu krakowskim"...
No i na tym właśnie polega problem w dyskusjach z antyszczepionkowcami (i w ogóle wszelkimi ludźmi o zafiksowanych poglądach), bardzo sporadycznie da się poprowadzić merytorycznie zasadną dyskusję. Nawet jak ostatnio antyszczepionkowcy zebrali grubą kasę na niezależne badania, żeby udowodnić swoje racje, a badania dowiodły, że się mylą, to nie przyjęli tego argumentu
Stary 2017-02-01, 14:27   #2506
KociaMatka
Raczkowanie

Cytat:
No i na tym właśnie polega problem w dyskusjach z antyszczepionkowcami (i w ogóle wszelkimi ludźmi o zafiksowanych poglądach), bardzo sporadycznie da się poprowadzić merytorycznie zasadną dyskusję. Nawet jak ostatnio antyszczepionkowcy zebrali grubą kasę na niezależne badania, żeby udowodnić swoje racje, a badania dowiodły, że się mylą, to nie przyjęli tego argumentu
Czytalam artukul o tym, ze te badania nie potwierdzily ich oczekiwan to stwierdzili, ze sa niewazne.

O tyle mnie to wszystko martwi, ze bede miala batalie w domu przez kolejne lata. Mysle, ze to toksyczne dla mojego zwiazku bedzie bardziej niz substancje ze szczepionek dla dziecka.

Stary 2017-02-01, 14:30   #2507
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Czytalam artukul o tym, ze te badania nie potwierdzily ich oczekiwan to stwierdzili, ze sa niewazne.

O tyle mnie to wszystko martwi, ze bede miala batalie w domu przez kolejne lata. Mysle, ze to toksyczne dla mojego zwiazku bedzie bardziej niz substancje ze szczepionek dla dziecka.

Tu np. gość pisze bardzo konkretnie i rzeczowo o częstych przekonaniach na temat szczepionek (od autyzmu po rtęć):
http://www.blogojciec.pl/dzieci/szcz...mat-szczepien/

razem ze źródłami.

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2017-02-01 o 14:33
Stary 2017-02-01, 14:33   #2508
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
A ja musze sprawdzic czy jezeli Tz bedzie tatusiem ale nie bedzie moim slubnym to musi wyrazac zgode...

chyba w przychodni nie musisz załatwiać takich formalności, ale warto przed porodem iść do USC żeby uznał dziecko i wpisany był w dokumenty, coś takiego słyszałam, wtedy w szpitalu nie będzie problemów

Alicja

Stary 2017-02-01, 14:34   #2509
elaweronika
Rozeznanie

Cytat:
Witaj w klubie

Zajęcia z lalkami były super!
Widzę, że u was dostawcy dopisali
Fajnie!

Ja bym pow wcześniej. Ze średnio się czuje i być może będę szła na l4.
Wiadomo, że różnie może być jednak jest to pozytywnie odbierane przez pracodawcę.
My 7.02 idziemy mam nadzieję, że u nas też będzie ciekawie

Też tak myślę, że pozytywnie to zostanie odebrane

elaweronika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 14:41   #2510
karolinuuusia
Zakorzenienie

te warsztaty jak często sa w danych miastach, u mnie jest 3.02 ale nie pasuje mi ten termin, myślicie ze do lipca jeszcze się powtórzy?

Alicja

Stary 2017-02-01, 14:42   #2511
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
My 7.02 idziemy mam nadzieję, że u nas też będzie ciekawie

Też tak myślę, że pozytywnie to zostanie odebrane

Patrzyłam na hm, ale kliknęłam tylko jedno kombi.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg hmprod (9.jpg (39,1 KB, 44 załadowań)
Stary 2017-02-01, 14:43   #2512
vadi
*sportaddict*

Morelle świetny ten kombinezon
Stary 2017-02-01, 14:48   #2513
cashmere
Zakorzenienie

[QUOTE=KociaMatka;70424846]
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
A mozesz mi powiedziec spokojnie jakie sa racjonalne argumenty? Bo sluchanie panow mowiacych mi ze samoloty truja mnie chemitrails czy jak to sie pisze nie sa dla mnie powazne.
Gadalas moze z jakims lekarzem co ma wiedze?

Wiesz co dużo czytałam na ten temat i w skrócie to 1. Skład 2. Skuteczność szczepień. Jak chcesz poczytać to dolacz do grup na FB : Szczepić czy nie? Rozsądnie o szczepieniach i Stop NOP bo to temat rzeka

Polecam też obejrzeć na YT film "Vaxxed - wyszczepieni".

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
te warsztaty jak często sa w danych miastach, u mnie jest 3.02 ale nie pasuje mi ten termin, myślicie ze do lipca jeszcze się powtórzy?
Może napisz do nich i zapytaj?

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cytat:

Patrzyłam na hm, ale kliknęłam tylko jedno kombi.
Cudny

jestem mamą

Edytowane przez cashmere
Czas edycji: 2017-02-01 o 14:47
Stary 2017-02-01, 14:55   #2514
KociaMatka
Raczkowanie

Cytat:
Tu np. gość pisze bardzo konkretnie i rzeczowo o częstych przekonaniach na temat szczepionek (od autyzmu po rtęć):
http://www.blogojciec.pl/dzieci/szcz...mat-szczepien/

razem ze źródłami.
Właśnie skończyłam czytać. Bardzo ciekawy ten artykuł. Dziękuję CI, bo wcześniej na niego nie wpadłam

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Kraków miał tydzięń temu a juz maja zapisy na marzec:
http://www.bezpiecznymaluch.pl/warsztaty
Stary 2017-02-01, 14:55   #2515
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Właśnie skończyłam czytać. Bardzo ciekawy ten artykuł. Dziękuję CI, bo wcześniej na niego nie wpadłam
Proszę bardzo i powodzenia
Stary 2017-02-01, 14:59   #2516
KociaMatka
Raczkowanie

[QUOTE=cashmere;70425941]
Cytat:

Wiesz co dużo czytałam na ten temat i w skrócie to 1. Skład 2. Skuteczność szczepień. Jak chcesz poczytać to dolacz do grup na FB : Szczepić czy nie? Rozsądnie o szczepieniach i Stop NOP bo to temat rzeka

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

Cudny
Wysłałam prosbe o przyjecie do grupy, chetnie poczytam
Dziękuję Ci bardzo Z YT tez sie zapoznam

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Aragon ;D Wiem, że chwile temu pisalyście o imionach ;D

http://fakty.tvn24.pl/fakty-w-poludn...go,711805.html
Stary 2017-02-01, 15:00   #2517
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Morelle świetny ten kombinezon
[QUOTE=cashmere;70425941]
Cytat:

Cudny
Dla chłopca i dziewczynki
Miałam go długo w koszyku tylko cena mało mi się podobała
Stary 2017-02-01, 15:02   #2518
Werka3333
Raczkowanie

Cześć mamuśki dwa dni byłam niedostępna i znowu mam mnóstwo do nadrabiania 😀
Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
A macie już może upatrzone jakieś staniczki ciążowe(w sensie wygodne)?

dajcie inspiracje.... nie mam pomysłu....
Ja jutro planuję iść na łowy do Lidla bo rzeczy ciążowe m.in. staniki i dla maleństwa dzisiaj mam o 17.30 wizyte u gina i mam nadzieje ze miedzy nozkami nic sie nie zmienilo i nadal będzie chłopiec bo oczywiście matka wariatka kupila na wyprzedazach w pepco, c&a iTP.itd. rzeczy dla chłopca 😜 3majcie kciuki za wizytę 😘

Werka3333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 15:06   #2519
karolinuuusia
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny, napisałam do nich może odpiszą

Jednak do Lidla się nie wybiorę, bo nie jestem w 100% pewna, że to chłopak i nie mam nawet co w ciemno brać, bo jak okaże się, że jednak dziewczynka?

Alicja

Stary 2017-02-01, 15:10   #2520
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Werka3333 Pokaż wiadomość
Cześć mamuśki dwa dni byłam niedostępna i znowu mam mnóstwo do nadrabiania 😀

Ja jutro planuję iść na łowy do Lidla bo rzeczy ciążowe m.in. staniki i dla maleństwa dzisiaj mam o 17.30 wizyte u gina i mam nadzieje ze miedzy nozkami nic sie nie zmienilo i nadal będzie chłopiec bo oczywiście matka wariatka kupila na wyprzedazach w pepco, c&a iTP.itd. rzeczy dla chłopca 😜 3majcie kciuki za wizytę 😘

No to kciuki by dzidzius dziś pokazał co ma i matka jutro mogła szaleć

jestem mamą
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości