PM 2017! Część 39. - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-02-01, 15:15   #4741
LadyArya
Amounted Princess

Dot.: PM 2017! Część 39.

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
A mi się takie makijaże podobają
tez chce cos w tym stylu
LadyArya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 15:15   #4742
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
wiem, że duży problem mam w TŻ, to prawda.
Ale rodzice w tym momencie płacą mu tylko za leczenie nogi. Nic więcej.
W tym momencie to w zasadzie ani nie studiuje, ani nie pracuje, ale źródełko z odłożonych pieniędzy wysycha i będzie musiał iść do pracy.
Jedyne co ma na głowie, to skończyć pisać pracę mgr i się obronić. TYLE.
A zaraz po tym do roboty.
Ostatnio strasznie mu truję i chyba w końcu są efekty, bo się wziął do roboty, pieniędzy dużo mu nie zostało, a ani ja, ani rodzice, utrzymywać go nie będą.
Mogłabym rzec, że sama w tym momencie jestem mniej samodzielna, bo to mi rodzice dają pieniądze, a ja sama studiuję.

Nie chcę go w żadnym wypadku wybielać, bo to leń śmierdzący, ale jak trzeba, to zrobi wszystko. I koło mnie też poskacze.
Nie wiem czemu,ale myślałam,że jest zupełnie odwrotnie
Nie pisałaś,że chodzisz do pracy? A za mieszkanie płacisz sama,a rodzice Ci tylko za wesele płacą?

No i podziwiam ludzi,którzy ze stypendium odkładają tyle,że są w stanie płacić za mieszkanie i jeszcze oszczędzić kasy na długie miesiące nicnierobienia
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 15:17   #4743
LadyArya
Amounted Princess

mi sie miedzy innymi ten podoba make up :

LadyArya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 15:18   #4744
serduszko165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyArya Pokaż wiadomość
mi sie miedzy innymi ten podoba make up :
ja szukam tylko takich na blondynkach, bo inaczej nie umiem sobie wyobrazić na sobie takiego
serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 15:22   #4745
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
A mi się takie makijaże podobają
Piękne !!! Zapisze sobie i pokaże w sobotę makijazystce... Ciekawe czy będzie umiała wyczarować takie coś

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 15:23   #4746
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Nie wiem czemu,ale myślałam,że jest zupełnie odwrotnie
Nie pisałaś,że chodzisz do pracy? A za mieszkanie płacisz sama,a rodzice Ci tylko za wesele płacą?

No i podziwiam ludzi,którzy ze stypendium odkładają tyle,że są w stanie płacić za mieszkanie i jeszcze oszczędzić kasy na długie miesiące nicnierobienia
chodziłam do pracy i chyba też na wątku wspominałam sytuację taką szefa-buraka, który podczas mojej nieobecności wszystkim powiedział, że ja już w firmie nie pracuję.

Poza tym przez cały okres studiów jeśli miałam jakąś pracę, to i tak rodzice mi wysyłali pieniądze. To, co zarobiłam, mogłam sobie odkładać.
Tylko, że ja tego robić nie potrafię i teraz jak mam tylko pieniądze od nich, to moje oszczędności się topią.
Z moim planem na studiach ciężko dorwać się do normalnej pracy, a kelnerką być nie mogę z powodów zdrowotnych (żylaki).
Dlatego czekam na to, aż pojawi się plan na ostatni semestr studiów, mam nadzieję, że będzie choć odrobinę łaskawy i będę mogła pójść do pracy na pół etatu

Także wygląda to tak, że rodzice mnie utrzymują i płacą za moje wesele.

Niezbyt, wiem. Jak pracowałam normalnie to mówiłam, że mi nie muszą nic przesyłać, że sobie sama dobrze radzę. No ale chcieli płacić, więc...

Edit: ale to jest też tak, że mam od nich określoną sumę pieniędzy i mam sobie z tym radzić sama.
Żeby nie było, dostaję sporo mniej od płacy minimalnej, więc to nie jest tak, że zdzieram ich ze wszystkiego i opływam w luksusach, bo ojejciu ja muszę tu mieszkać, ale mieszkanie kosztuje 2 tysiące za miesiąc, a za co jeść?
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017

Edytowane przez Anemone
Czas edycji: 2017-02-01 o 15:25
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 15:26   #4747
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Mówiłam wam już, jaką mam teściową?
Ta kobieta odczepi się chyba tylko, jeśli będzie miała do nas ZA DALEKO.
200 km nie robi różnicy. Ona w piątek przyjedzie, żeby iść z TŻ do lekarza
no rozumiecie to? Chłop 25 lat, ale mamusia MUSI z nim iść...
Próbuję mu uświadomić, że to trochę chore, ale on w tym nic dziwnego nie widzi Mówi, że skoro ona mu za leczenie nogi płaci, to niech idzie...
O matko...

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;70426576]ja zamarzam jak widzę u kogoś odsłonięte kostki zimą... [/QUOTE]
Ja też Albo jakieś przykrótkie kurteczki, albo laski w cienkich rajstopach... Ja w takich 40den już zamarzam i zakładam tylko jak muszę dojść do samochodu i z samochodu xD

Cytat:
Cooo? Chyba Ci się osoby pomyliły i to totalnie
Ja na pewno gadam o czekoladzie, np. dziś zeżarłam całą wedlowską białą karmelową Ale rzadko tu bywam więc nie o mnie chodzi :P

Cytat:
Idę ćwiczyć,nie ma przebacz Podłogi przygotowane pod mycie,zrobię to po tym jak będę wylewać siódme poty na panele
Też muszę umyć podłogi Dzień sprzątania dziś u mnie.
Stary 2017-02-01, 15:30   #4748
karla906
Wtajemniczenie

Cytat:

Mówiłam wam już, jaką mam teściową?
Ta kobieta odczepi się chyba tylko, jeśli będzie miała do nas ZA DALEKO.
200 km nie robi różnicy. Ona w piątek przyjedzie, żeby iść z TŻ do lekarza
no rozumiecie to? Chłop 25 lat, ale mamusia MUSI z nim iść...
Próbuję mu uświadomić, że to trochę chore, ale on w tym nic dziwnego nie widzi Mówi, że skoro ona mu za leczenie nogi płaci, to niech idzie...

Błagam o szybką wyprowadzkę na pomorze. Może 600 km jej już różnicę zrobi
Hmmm myślę szczerze mówiąc że większa wina jest w Twoim TŻ. Ona jest jaka jest-dziwna, ale to jego zadaniem jest popukać się w głowę bo z tego co pamietam to nie pierwsza sytuacja gdzie z niego jest taki maminsynek?

Z jakiej okazji się przeprowadzacie na pomorze? Trójmiasto?

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
chodziłam do pracy i chyba też na wątku wspominałam sytuację taką szefa-buraka, który podczas mojej nieobecności wszystkim powiedział, że ja już w firmie nie pracuję.

Poza tym przez cały okres studiów jeśli miałam jakąś pracę, to i tak rodzice mi wysyłali pieniądze. To, co zarobiłam, mogłam sobie odkładać.
Tylko, że ja tego robić nie potrafię i teraz jak mam tylko pieniądze od nich, to moje oszczędności się topią.
Z moim planem na studiach ciężko dorwać się do normalnej pracy, a kelnerką być nie mogę z powodów zdrowotnych (żylaki).
Dlatego czekam na to, aż pojawi się plan na ostatni semestr studiów, mam nadzieję, że będzie choć odrobinę łaskawy i będę mogła pójść do pracy na pół etatu

Także wygląda to tak, że rodzice mnie utrzymują i płacą za moje wesele.

Niezbyt, wiem. Jak pracowałam normalnie to mówiłam, że mi nie muszą nic przesyłać, że sobie sama dobrze radzę. No ale chcieli płacić, więc...

Edit: ale to jest też tak, że mam od nich określoną sumę pieniędzy i mam sobie z tym radzić sama.
Żeby nie było, dostaję sporo mniej od płacy minimalnej, więc to nie jest tak, że zdzieram ich ze wszystkiego i opływam w luksusach, bo ojejciu ja muszę tu mieszkać, ale mieszkanie kosztuje 2 tysiące za miesiąc, a za co jeść?
A Twój tz studiuje/pracuje?
karla906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 15:30   #4749
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
Ja na pewno gadam o czekoladzie, np. dziś zeżarłam całą wedlowską białą karmelową Ale rzadko tu bywam więc nie o mnie chodzi :P
Czekolada

Ja się w końcu wzięłam za siebie i ogłaszam dzisiaj pierwszy dzień diety
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 15:31   #4750
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Anemone jak to teściowa idzie do lekarza z tż?!
Nie wyobrażam sobie tego lol

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 15:32   #4751
LadyChatterbox
Zakorzenienie

Anemone nie martwisz się jak będzie wyglądało wasze życie po studiach? Wybacz, ale napisanie magistra to nie jest zadanie tak wymagające, że absolutnie nie można równocześnie pracować. To właśnie ten czas, kiedy większość łapie się pierwszych branżowych prac. No i to przewalanie oszczędności. A jakby tak coś się stało? Któreś z was naprawdę nie mogłoby pracować? Albo szybko zaszłabyś w ciąże wymagającą leżenia? I co wtedy? "Sorry kochanie, przewaliliśmy cała kasę na leżenie podczas magisterki"?
LadyChatterbox jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 15:33   #4752
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Napisane przez karla906 Pokaż wiadomość
Hmmm myślę szczerze mówiąc że większa wina jest w Twoim TŻ. Ona jest jaka jest-dziwna, ale to jego zadaniem jest popukać się w głowę bo z tego co pamietam to nie pierwsza sytuacja gdzie z niego jest taki maminsynek?

Z jakiej okazji się przeprowadzacie na pomorze? Trójmiasto?
prawda jest też taka, że chłop jest średnio rozgarnięty. jak poszedł zrobić usg i rtg tego kolana i nie dostał wyników, to się o nie nie upomniał, a przecież zapłacił, więc powinien dostać i skonsultować to z innym lekarzem... Więc 100 zł poszło w pierona

bo plan jest taki, że idziemy do korpo w Krakowie, ale między filiami można się spokojnie przemieszczać. No i tak pomyśleliśmy o Gdańsku, bo tam takiego smogu nie ma, wieje no i do morza blisko
+ jest też taki, że mieszkania w Gdańsku są tańsze niż w Krakowie I że nie musielibyśmy szukać nowej pracy w nowym miejscu.
Bo szczerze, to bym się cholernie bała jechać do nowego miasta bez pracy i nie mając gdzie przenocować, a tak to praca będzie, więc mieszkanie to już mniejszy problem
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2017-02-01, 15:35   #4753
Dorotti666
❤ bee happy ❤

Cytat:
prawda jest też taka, że chłop jest średnio rozgarnięty. jak poszedł zrobić usg i rtg tego kolana i nie dostał wyników, to się o nie nie upomniał, a przecież zapłacił, więc powinien dostać i skonsultować to z innym lekarzem... Więc 100 zł poszło w pierona
Hmm pewnie zawsze mama za niego wszystko załatwiała? Mam rację?
Stary 2017-02-01, 15:36   #4754
krasulka7399
Zakorzenienie

Hejka, nadrobiłam Was, ale jakoś ciężko się wbić. Jedyne co zapamiętałam to: 1. Eunice, Widziałam nimfomankę, ale trochę za ostro było momentami...
2. Moja babcia, podobnie jak babcia motylka, miała Marianna o czym dowiedziala się mając 70 lat. Całe życie była Marią, jej najstarszy syn, który urodził się na Lubelszczyźnie miał wpisane w dowodzie poprawnie imię matki, wszyscy mówili, ze ma błąd a jak się okazało oni mieli źle i musieli wymieniać dowody. Także babcia musiała załatwiać przez brata akt urodzenia, by wymienić nowy dowód.
3. Serduszko, bardzo ładne makijaże, pasują tej dziewczynie bo to chyba nie dla każdego.
4. LadyArya, nie podoba mi się ten makijaż, ale co kto lubi.

Czekam teraz na tż bo ma pomiary u jakiegoś dewelopera w Wieliczce i mam nadzieję na dobry obiad bo głodna zaczynam się robić.
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 15:38   #4755
jaszczurka94
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
nie podoba mi się ani biżuteria, ani pomysł, żeby kupować drugą ale podziwiam, że zgodziłaś się na biżuterię do sukni w ciemno
Nie zgodzilam sie w ciemno. Po prostu mam w cenie, wiec co mi szkodzi wziąć. I tak bedziemy dobierac tydzien przed slubem właśnie. Ale no dobierac, a nie wydziwiac coś czego nie ma. Więc pomyslalam by kupić sobie w razie cos co mi sie podoba. 50zl nie majątek w sumie. A może i na inną okazję się przydac.

Razem od: 11.04.2013. Zaręczeni w dniu: 11.08.2014 .
Ślubowaliśmy:
29.04.2017.
jaszczurka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 15:39   #4756
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
A Twój tz studiuje/pracuje?
pisałam parę postów wyżej
Pracował, pieniążki na kupkę odłożył i teraz mu została praca magisterska do skończenia. Koniec już widać na szczęście
Cytat:
Napisane przez LadyChatterbox Pokaż wiadomość
Anemone nie martwisz się jak będzie wyglądało wasze życie po studiach? Wybacz, ale napisanie magistra to nie jest zadanie tak wymagające, że absolutnie nie można równocześnie pracować. To właśnie ten czas, kiedy większość łapie się pierwszych branżowych prac. No i to przewalanie oszczędności. A jakby tak coś się stało? Któreś z was naprawdę nie mogłoby pracować? Albo szybko zaszłabyś w ciąże wymagającą leżenia? I co wtedy? "Sorry kochanie, przewaliliśmy cała kasę na leżenie podczas magisterki"?
1) myślisz, że gdybym się nie martwiła, to bym ciągle go za fraki nie próbowała wyciągnąć?
2) jeśli piszesz to też w kontekście moich studiów to do mojej branży ciężko się dostać, a plan na uczelni był skonstruowany tak, że zajęcia miałam w tym semestrze CODZIENNIE, po 1, po 2 przedmioty - a tak w godzinach między 10 a 16, żeby nikt do normalnej pracy przypadkiem się nie załapał... No i żeby się studenci wyspali...
3) Ja sobie poradzę zawsze, o to się kompletnie nie martwię. Moja kupka jest trochę większa, nie chcę jej pomniejszać, więc po prostu czekam na plan i wtedy ruszam na podbój korpo, bo jak nie wiem jaką będę mieć dyspozycyjność, to po co się w ogóle pchać? Zaczynać pracę tylko po to, żeby za 2 tygodnie powiedzieć, sory, ale jednak nie dam rady, bo mam zajęcia na uczelni?
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2017-02-01, 15:39   #4757
karla906
Wtajemniczenie

Cytat:

bo plan jest taki, że idziemy do korpo w Krakowie, ale między filiami można się spokojnie przemieszczać. No i tak pomyśleliśmy o Gdańsku, bo tam takiego smogu nie ma, wieje no i do morza blisko
+ jest też taki, że mieszkania w Gdańsku są tańsze niż w Krakowie I że nie musielibyśmy szukać nowej pracy w nowym miejscu.
Bo szczerze, to bym się cholernie bała jechać do nowego miasta bez pracy i nie mając gdzie przenocować, a tak to praca będzie, więc mieszkanie to już mniejszy problem
Co do pogrubionego- to jakaś masakra.
Co do reszty, Trójmiasto zaprasza i Hmmm może i są tańsze, ale my z TŻ jeśli będziemy w trójmieście to raczej Gdynia niż Gdańsk. Ceny mieszkań w Gda wgl nie są tego warte
Stary 2017-02-01, 15:39   #4758
Eunice9
Zakorzenienie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;70427991]Czekolada

Ja się w końcu wzięłam za siebie i ogłaszam dzisiaj pierwszy dzień diety [/QUOTE]
Hehe, ja nie, mam jeszcze chipsy

Cytat:
Napisane przez LadyChatterbox Pokaż wiadomość
Tu się nie zgodzę. Różnie to wygląda na różnych kierunkach i na wielu jest rzeczywiście tak, że na ostatnim roku albo nie masz zajęć w ogóle, albo masz ich mało. Ale np. u mnie - zajęcia są 4-5 razy w tygodniu i do tego bardzo dużo trzeba siedzieć w labie, robiąc badania do magistra. Nikt nie przyjmie cię do pracy z takimi warunkami, chyba że na 1/2 etatu popołudniami, ale i taką ciężko dostać no i wtedy nie będzie to raczej praca branżowa.
Stary 2017-02-01, 15:39   #4759
paulinunia
Zakorzenienie

Krasulka a Ty zwiedzasz czy uczysz się? Bo o ile dobrze kojarzę wyjechaliście, tak?

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 15:42   #4760
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
Hmm pewnie zawsze mama za niego wszystko załatwiała? Mam rację?
wiesz co, ciężko mi powiedzieć.
ale teściowa niby z pozoru miła i wszystko super, ale toksycznie chowa dzieci. Siostra TŻ, niby przyszła prawniczka, lat 28 będzie mieć w tym roku, a w poziomie mimozowatości bije go na łeb na szyję. Ta to dopiero się zachowuje jakby miała 2 lewe ręce do wszystkiego
Cytat:
Co do pogrubionego- to jakaś masakra.
Co do reszty, Trójmiasto zaprasza i Hmmm może i są tańsze, ale my z TŻ jeśli będziemy w trójmieście to raczej Gdynia niż Gdańsk. Ceny mieszkań w Gda wgl nie są tego warte
No korpo ma siedzibę w Gdańsku, ale nie wiem czy jest sens mieszkać np. w Gdyni i codziennie dojeżdżać?
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2017-02-01, 15:44   #4761
Konto usunięte

Cytat:
Hehe, ja nie, mam jeszcze chipsy
ja miałam sny o czekoladzie
Trzeba zacisnąć zęby, 12 kg się samoczynnie nie zrzuci
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 15:44   #4762
karla906
Wtajemniczenie

Cytat:
wiesz co, ciężko mi powiedzieć.
ale teściowa niby z pozoru miła i wszystko super, ale toksycznie chowa dzieci. Siostra TŻ, niby przyszła prawniczka, lat 28 będzie mieć w tym roku, a w poziomie mimozowatości bije go na łeb na szyję. Ta to dopiero się zachowuje jakby miała 2 lewe ręce do wszystkiego

No korpo ma siedzibę w Gdańsku, ale nie wiem czy jest sens mieszkać np. w Gdyni i codziennie dojeżdżać?
Jeśli znajdziesz mieszkanie blisko korpo to nie, ale jeśli na obrzeżach Gdańska to bedziesz jechała tramwajem tyle ile skmką z Gdyni. Wszystko zależy gdzie ta praca
Stary 2017-02-01, 15:46   #4763
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Tu się nie zgodzę. Różnie to wygląda na różnych kierunkach i na wielu jest rzeczywiście tak, że na ostatnim roku albo nie masz zajęć w ogóle, albo masz ich mało. Ale np. u mnie - zajęcia są 4-5 razy w tygodniu i do tego bardzo dużo trzeba siedzieć w labie, robiąc badania do magistra. Nikt nie przyjmie cię do pracy z takimi warunkami, chyba że na 1/2 etatu popołudniami, ale i taką ciężko dostać no i wtedy nie będzie to raczej praca branżowa.
otóż to.
pracowałam już jako kelnerka i jako sprzedawca. Następną pracę chcę mieć stabilną, z umową o pracę, ubezpieczeniem i możliwością wzięcia L4. I tak nie będę pracować w branży, ale przynajmniej będę miała stabilność.

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;70428656]ja miałam sny o czekoladzie
Trzeba zacisnąć zęby, 12 kg się samoczynnie nie zrzuci [/QUOTE]
wiesz, że jest z Tobą naprawdę źle, jeśli Ci się śni, że podciągasz się na drążku
Cytat:
Jeśli znajdziesz mieszkanie blisko korpo to nie, ale jeśli na obrzeżach Gdańska to bedziesz jechała tramwajem tyle ile skmką z Gdyni. Wszystko zależy gdzie ta praca
dzięki za info
Szczerze powiem, że w Trójmieście byłam raz i niewiele pamiętam, więc nie wiem kompletnie jak to teraz wygląda
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2017-02-01, 15:46   #4764
Eunice9
Zakorzenienie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;70428656]ja miałam sny o czekoladzie
Trzeba zacisnąć zęby, 12 kg się samoczynnie nie zrzuci [/QUOTE]
Ja miałam z kolei sny o

Cytat:
otóż to.
pracowałam już jako kelnerka i jako sprzedawca. Następną pracę chcę mieć stabilną, z umową o pracę, ubezpieczeniem i możliwością wzięcia L4. I tak nie będę pracować w branży, ale przynajmniej będę miała stabilność.
Stary 2017-02-01, 15:47   #4765
karla906
Wtajemniczenie

Cytat:
dzięki za info
Szczerze powiem, że w Trójmieście byłam raz i niewiele pamiętam, więc nie wiem kompletnie jak to teraz wygląda
Jeśli się wybierzesz czy na wycieczkę czy na stałe to służę pomocą,radą i spotkaniem.
Stary 2017-02-01, 15:49   #4766
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Jeśli się wybierzesz czy na wycieczkę czy na stałe to służę pomocą,radą i spotkaniem.

Ale super!
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2017-02-01, 15:49   #4767
Konto usunięte

Cytat:
Ja miałam z kolei sny o
Stary 2017-02-01, 15:49   #4768
karla906
Wtajemniczenie

Cytat:

Ale super!
Stary 2017-02-01, 15:50   #4769
krasulka7399
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinunia Pokaż wiadomość
Krasulka a Ty zwiedzasz czy uczysz się? Bo o ile dobrze kojarzę wyjechaliście, tak?

Ogólnie jestem tu w pracy z tż, wieczorami powinnam się uczyć, ale np. wczoraj byłam tak padnięta, że tylko leżałam w hotelu i nic nie robiłam. Może dzisiaj porobie jakieś notatki i się pouczę
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-01, 15:58   #4770
paulinunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
Ogólnie jestem tu w pracy z tż, wieczorami powinnam się uczyć, ale np. wczoraj byłam tak padnięta, że tylko leżałam w hotelu i nic nie robiłam. Może dzisiaj porobie jakieś notatki i się pouczę
Ruszaj na podbój miasta!

paulinunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości