|
|
#2551 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
|
|
|
|
#2552 |
|
*sportaddict*
|
Zdrowia, Nulka i serdeczne gratulacje
|
|
|
|
#2553 |
|
Wtajemniczenie
|
Pędzicie z tymi postami jak szalone
Ja na początku ciąży schudłam 5kg i od tego czasu waga ani drgnie zobaczę co na ten temat gin powie. Stanik.kupiłam większy o rozmiar jakiś miesiąc temu i na razie jeszcze pasuje Fajnie że znacie już płeć! Ja w niepewności muszę czekać do poniedziałku jeszcze A jeszcze co do zwolnienia to ja przez te choroby już na nim zostaję i w sumie nie uprzedzałam, bo nie miałam zamiaru już iść na zwolnienie ale i tak od 1,5 miesiąca jest już osoba na moje stanowisko, myślę że gotowa zostać sama, także chyba będzie ok Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2554 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję Wam dziewczyny poznania płci
![]() Nulka dobrze ze tak o Ciebie dbają ![]() U mnie w pracy od dziś przyuczam dziewczynę i mam nadzieję ze szybko załapie ja mówiłam szefowi o ciazy prawie miesiąc temu i nie było opcji ze odejdę od razu. Chyba ze ze zdrowiem byłoby zle
|
|
|
|
#2555 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Zdrówka! Cytat:
Współczuję sytuacji Zgłębialiśmy z mężem temat szczepień w 2013 i argumenty antyszczepionkowców nas nie przekonały - zwłaszcza że gdy szukaliśmy źródeł i szczegółowych informacji dot. argumentów które przytaczali okazywało się, że wiele z tych argumentów to manipulacje. Pytaliśmy też kilku różnych pediatrów (na nfz w luxmedzie i prywatnie), różnych położnych i wszyscy mówili jedno: kategorycznie szczepić! Trudno mi uwierzyć że wszyscy lekarze jak jeden mąż kłamią, są opłacani przez lobby lub mieli pranie mózgu na studiach i mają wywalone na zdrowie dzieci. Owszem, po naczytaniu się tych wszystkich rzeczy na temat szczepień bałam się za każdym razem gdy szczepilismy córkę - ale jeszcze bardziej bałam się chorób, na które moje dziecko może zachorować jeśli jej nie zaszczepię. Nie byłabym w stanie tak narażać jej życia - argument, który się pojawia u antyszczepionkowców, że gdyby była niezaszczepiona też by nie zachorowała - absolutnie mnie nie przekonuje, ale to temat rzeka. Tak czy siak moja córka nie miala NOP po szczepieniach, raz tylko lekko podwyższoną temperaturę. Cytat:
Cytat:
Super, gratulacje! Cytat:
Trzymaj się!
Edytowane przez siilmariien Czas edycji: 2017-02-01 o 17:28 |
||||
|
|
|
#2556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dziekuje! W sumie ta wizyta to specjalnie po płeć. Cytat:
To chyba nie ma co kombinować. Jedź tam, gdzie masz lekarza, zwłaszcza, ze Staszic ma bardzo dobre opinie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2557 |
|
Wtajemniczenie
|
to mój brzusio 20 tc
+ obiad
Edytowane przez Chilli Pepper Czas edycji: 2017-02-01 o 17:34 |
|
|
|
#2558 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sobie mysle, ze szczepionki maja skutki uboczne tak jak i inne leki. Czasem wystarczy oslabienie zeby zle sie przyjelo, a czasem dziecko moze zakrztusic sie tabletka jak u p. Blaszczyk. Nie mam tez odwagi zeby dziecka nie szczepic, zreszta cos mi sie wydaje ze to matki czesciej ganiaja po lekarzach niz ojcowie jak cos sie dzieje.Nie neguje skutkow ubocznych ale nie robilabym wokol nich legend tak jak robia to antysz. Zwlaszcza ze pod te NOPy podciagane sa choroby, ktore trudno udowodnic pod katem ich pochodzenia jak np alergie czy bezplodnosc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
ja też będę szczepić. Ja byłam szczepiona i żyje a zachorowałam tylko na świnkę. Różyczki ospy odpukać nie miałam chociaż mama jak juz byłam starsza to kazała mi iść do chorego kolegi żebym tez już miała to za sobą poszłam posiedziałam chwile u niego i nic. jak pytałam lekarza powiedział że szczepionka musiała dobrze zadziałać. A od tego roku wprowadzono chyba obowiązkowe bezpłatne szczepienia i z nich też skorzystam
|
|
|
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
a co do waszych zachcianek z jedzeniem mnie jakoś na fast foody nie ciągnie ale jakoś wcześniej też za nimi nie byłam za to zrobiłam sobie dzisiaj babkę gotowaną i właśnie próbuje heh zabijecie mnie jest pyszna!!!!!!
|
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
Może do naszej listy przy terminie porodu dopisujcie płeć? Będzie wiadomo ile dziewczynek, ilu chłopców
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
Nie słyszałam o czymś takim jak babka gotowana - do głowy by mi nie przyszło, ze można ugotować ciasto
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2564 |
|
Rozeznanie
|
Ja właśnie w kolejce do lekarza, jakoś zawsze mam stres czy wszystko na pewno dobrze.
Nulka trzymaj się ciepło Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2565 | ||
|
Raczkowanie
|
Ja mam niedługo po was bo 14 lutego także w walentynki znów ujrzeć miłość mojego życia i mam nadzieje ze dr juz napewno potwierdzi płeć 😊.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#2566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj się ![]() Nice
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz mieć specjalną formę do której wkładasz ciasto i zamykasz i wstawiasz do garnka z gotująca wodą i tak sobie pyrka godzinkę i gotowe. Zapraszam na ciacho. w załączniku zdjęcie mojej babki i foremki |
|
|
|
|
#2568 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Śliczny 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Ale napisaliście dziś a ja miałam problem z wizażem ...
Ja szczepić tez zamierzam Na zwolnienie poszłam szybko ale wiedzieli o tym musieli kogoś znaleźć na moje miejsce Co do spotkania bardzo chętnie ja jeśli będę we Wrocławiu to raczej na początku marca ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi o ten system http://jarstol.eu/systemy/smiki-nowosc. Tylko to jest strona producenta, oni nie sprzedają bezpośrednio, tylko przez sklepy meblowe.
|
|
|
|
#2571 |
|
Raczkowanie
|
Super 😊 i kolejna do kawy i duuuuzego ciasta 😊
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2572 |
|
Wtajemniczenie
|
Darietta, chyba chcemy się pogniewać Haha
ale babka!!!! Aż mi ślinka cieknie jak na nią patrzę mmmmm ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
My jedliśmy właśnie spaghetti mniam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2575 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
Przez was robie się Głodna. ..
|
#2577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Karolinuuusia cieszę się zawsze kiedy apetyt Ci dopisuje, bo daje mi to nadzieję na lepsze jutro u mnie Ja jeszcze nie pożegnałam się z wymiotami i mdłościami, ale coraz więcej rzeczy mogę jeść, teraz mam fazę na owoce Zwłaszcza mango, kiwi, grejpfruty, melon... No i rzeżucha w końcu wyrosła, już połowy tacki nie ma (ale córka pomaga w podjadaniu)
|
|
|
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi już dolegliwości zoladkowe całkowicie minęły i mam nadzieję ze nie wrócą Z dnia na dzień było coraz lepiej i teraz już od 2 tygodni gdzieś jem wszystko i się przyjmuje. Także życzę Ci tego samego! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2579 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję że lada dzień i u mnie będzie podobnie!
|
|
|
|
|
#2580 |
|
Raczkowanie
|
Ojj ja tez chce, jutro wracam do pracy po 2 dniach laby wiec poranna podroz busem znow skonczy sie ... na przystanku
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

zobaczę co na ten temat gin powie.

Zdrówka! 
) - wczoraj pochłonęłam przez niego 3 kawałki napoleonki 

Ja sobie mysle, ze szczepionki maja skutki uboczne tak jak i inne leki. Czasem wystarczy oslabienie zeby zle sie przyjelo, a czasem dziecko moze zakrztusic sie tabletka jak u p. Blaszczyk. Nie mam tez odwagi zeby dziecka nie szczepic, zreszta cos mi sie wydaje ze to matki czesciej ganiaja po lekarzach niz ojcowie jak cos sie dzieje.

Ja jeszcze nie pożegnałam się z wymiotami i mdłościami, ale coraz więcej rzeczy mogę jeść, teraz mam fazę na owoce
No i rzeżucha w końcu wyrosła, już połowy tacki nie ma (ale córka pomaga w podjadaniu)
Mam nadzieję że lada dzień i u mnie będzie podobnie!