|
|
#2611 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
Odwolam sie do kilku waszych wypowiedzi ale nie cytuje bo za duze by tego bylo
![]() Dzis juz odebralam wozek 😆 Ja jestem za szczepieniem. Ja i moj tz bylismy szczepieni i do tej pory zyjemy ![]() Co do owocow to mam jeszcze mrozone truskawki prosto od prywatnych sprzedawcow ![]() Na ostatniej wizycie (16tydz) nie mialam wymiarow ale tylko dlatego ze maluch tak sie ulozyl a nie inaczej ( na nfz dostalam wymiary tylko w 6 tyg) . Ktoras z was tez pisala o coli. Na fb wyswietlila mi sie strona bezpiecznego malucha z pytaniem o cole i nie dajmy sie zwariowac. Jezeli nie pije sie jej 2l dziennie to nic zlego. Moim zdaniem mozna wszystko ale z umiarem. I jeszcze co do bezpiecznego malucha ja mam u siebie 6.02. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2612 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2613 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2614 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2615 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
O tak truskawki ! I maliny tez czekam Ja mam w ogródku, ale w tym roku mogę mieć mało truskawek bo były przesadzone wiec pewnie nie będzie tak dużo jak w tamtym roku a czasem co kilka dni potrafiłam zebrać koszyczek Mam w zamrażarce porobione z nich musy A wyprawka może ściągnij sobie jakaś aplikacje tam zazwyczaj są takie podstawowe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2617 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://wyprawkabobasa.blogspot.com/p...resci.html?m=1 Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#2618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A gdzie Cie skierował na polówkowe? Może miał faktycznie kiepski dzień. Mój lekarz raz gada,żartuje śmieje się a raz sie nie odzywa albo w ogóle mało co mówi. Ja jutro mam 15t5d wiec bede w podobnej sytuacji i zobaczymy co mój doktorek jutro odstawi. Też ide z wynikami prenatalnych. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzos zaczelam 16 tydzien i lekarka w ogole nie widziala wskazan do usg bo prenatalne miałam 2 tygodnie temu. Zrobiła badanie ginekologiczne i dała skierowanie na morfologie i mocz. Takze ten.
|
|
|
|
#2620 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
wow! truskawki! W ogóle bardzo ubolewam, że nie mogę odżywiać malucha wszystkimi witaminami z sezonowych owoców i warzyw, jak się dorwę do truskawek i czereśni to chyba pęknę
|
||
|
|
|
#2621 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2622 |
|
Zadomowienie
|
Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
Ja już po dentyście. Zakleila to co wypadło a nowych ubytków nie ma.
byłam w lidlu ale tylko widziałam kartony z ciuszkami myślałam ze może przed zamknięciem będą już coś wyciągać
|
|
|
|
#2623 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dogadalas sie z obsluga, zeby pare pudel zostawili dla wizazystek? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2624 |
|
Zadomowienie
|
No tak jutro te ubranka w lidlu są, czuje ze tam będzie armagedon
chetnie bym pojechała coś kupić ale bić sie nie mam zamiaru. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2625 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam jutro wolne i mój tez wiec się wybierzemy rzucić okiem do tego lidla
jak będzie tłum to odpuścimy.Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#2626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Obsługę wcięło bo bym pytała czy cos mi wyciągną już jutro może znowu się wybiorę ale mam 30km
|
|
|
|
|
#2627 | |||||
|
Zakorzenienie
|
gratki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
[QUOTE=elaweronika;7042198 6] Cytat:
uprzedziłam bo u mnie wdrożenie kogoś trwa długo Cytat:
Cytat:
piszecie o truskawkach, a ja akurat dzisiaj kupiłam w Biedronce mały pojemniczek za niecałe 5zł, ale daleko im do tych naszych ze słoneczka. Nie mogę się doczekać truskawek, malin, czereśni i arbuza w gorący dzień ![]() jestem zachwycona takim wynalazkiem jak magiczna gąbka Bałam się, że właściciel się przyczepi bo ma na tym punkcie bzika i będzie kazał malować (mam taki zapis w umowie) ale teraz nie powinien się przyczepić 5zł i po kłopocie
|
|||||
|
|
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=poprostu;70448006]gratki
![]() to nie czekam ja się boję dużego brzucha ![]() super gratuluję! Cytat:
|
|
#2629 | |
|
Raczkowanie
|
Polecam do poczytania na dobranoc . O stanikach do karmienia 😊
http://www.superstyler.pl/dziecko/13246/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- [QUOTE=cashmere;70448976] Cytat:
|
|
|
|
#2630 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Co Wy z tym jedzeniem
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() cudaczny! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2631 |
|
Raczkowanie
|
calineczka3 - nic kompletnie , żadnych dodatkowych badań . Cyt dr . " ciaza to czas gdzie wszystko się zmienia wiec pewnie i bóle głowy się unormuja " :/
|
|
|
#2632 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2633 |
|
Zakorzenienie
|
Magiczne gąbki można za tanie pieniądze kupić na aliexpress o to Kilka
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2634 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czuję je jedynie wyraźniej. A raczej bym pow, że zapach jedzenia, nie samo jedzenie. Cytat:
![]() U mnie ma być dziś pościel ![]() Cytat:
jednak z reguły każdy ma swój ekran. Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:43 ---------- Ja do Lidla się nie wybieram, ale czekam na wasze wieści z frontu
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2017-02-02 o 06:44 |
||||||
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Tez sie nie wybieram do Lidla... nie znam płci, a ciuszkow wszędzie pełno Szykuje sie do pracy dzis 1 zm, wiec jeszcze małego do przedszkola... zimno u nas okropnie! Ja juz chcę wiosne! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2636 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Na połówkowe dał mi numer pod jaki mam zadzwonić i się umówić. Dziś będę dzwonić to dam Ci znać gdzie to jest. Trzymam kciuki żeby u Ciebie na wizycie lekarz był miły i przekazał więcej informacji. Cytat:
Cytat:
. Ja jeszcze nie planuje szaleństwa ubraniowego. Odkladam sobie kasę na ten cel i najprawdopodobniej w maju zacznę kupować. Cytat:
Cytat:
No i nie odwraca monitora, sam bardzo uważnie ogląda, a mąż patrzy mu przez ramię i ogląda. Właśnie szkoda że nie ma swojego ekranu... Wtedy może bym nie rozpaczala że nie dostałam zdjęcia. A i dostanę L4 od marca. Uff Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#2637 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
witam się i pisze z rana bo wczoraj jak wróciłam od lekarza to padlam i nawet nie zdolalam nic napisac... Więc tak tradycyjnie wizyta się przedłużyła i weszłam później a samo badanie miałam akurat wczoraj całkiem krótkie bo powiedział ze teraz jest prawie 19 tydz a za 3 tyg widzimy się na polowkowych to wtedy zrobi dokładniejsze. Ale wszystko ok to najważniejsze i powiedział a raczej potwierdził płeć z 13 tyg ze będzie CHLOPAK czyli nic mu nie zniknęło między nogami 😆 i mąż mnie nie zabije ze mam już mnóstwo rzeczy na chłopaka 😅 rozmawialam tez z ginem i polozna o krwi pepowinowej bo z tz sie zastanawiamy nad pobieraniem... ktoras z was tez planuje z tego korzystac? A teraz szykuje się do Lidla na łowy 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2638 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że 2h wysiedzę ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2639 |
|
Zadomowienie
|
W lidlu chciałam zobaczyć stanik i spodnie dla siebie.
Gąbkę tez mam i polecam. U mojej gin jest albo tv z widokiem usg albo patrzymy w jeden monitor i mi wszystko pokazuje
|
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez na łowy domlidla sie wybieram ale tylko po spodnie a i tak sie boje ze beda za duze bo ja chudy tylek i brzucha prawie nie mam.
Jeszcze mam opory przed ciuszkami. Myslalam nad tymi poscielami ale wyczytalam ze wiele kobiet nie uzywa wcale bo sa za duze i dopiero po okolo roku sie przydaja, wiec raczej odpuszcze |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

.
tez mnie to zdziwilo.

byłam w lidlu ale tylko widziałam kartony z ciuszkami myślałam ze może przed zamknięciem będą już coś wyciągać
chetnie bym pojechała coś kupić ale bić sie nie mam zamiaru.
jutro może znowu się wybiorę ale mam 30km

Niektóre z Was mają już piękne brzuszki, a ja ciągle wyglądam jakbym się po prostu objadła