|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierścionkowe rozważania, część VII :D
kurcze jakoś nie moge sie dopasowac do jakiegos typu
|
|
|
|
#4352 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziu - 80% Polek to typ Lato.
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to dziwnie jest. TŻ Madzi spędza za dużo czasu z kolegami, a mój totalnie olewa kolegów i nigdzie z nimi nie chodzi beze mnie (bo beze mnie to nudno i niefajnie czy coś tam). On nawet w szkole najczęściej siedzi sam i nie gada z ludźmi jeśli nie musi, a wcale nie jest nieśmiały. Kiedyś myślałam, że może go nikt nie lubi, ale przecież wszyscy go lubią, jak byłam z nim na uczelni po wyniki jakiegoś egzaminu to wszyscy z jego roku których spotkaliśmy po drodze gratulowali mu że dostał 5
. Aż troszkę zazdrosna byłam . Ostatecznie jakoś się z tym pogodziłam, że TŻ jest takim outsiderem i nie potrzebuje innych ludzi .
|
|
|
|
#4354 |
|
Rozeznanie
|
rav, Poemi, i właśnie żałuję że dali nam takiego wykładowcę. Estetyka na pewno jest bardzo ciekawa, ale ta pani potrafi nieźle zniechęcić. W rezultacie na wykładach czytam Pratchertta, a ona z 2.15h wykładu potrafi przez godzinę chuchać w mikrofon bo ją wkurza
![]() No, ponażekała ![]() Poemi, dziękuję Ci ślicznie rav, ta torebka czarna cuudna. Ale cena już nie
|
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
hm.. ale te lato tez mi jakos tak nie leży
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4356 |
|
Wtajemniczenie
|
To pewnie jesteś typem mieszanym. Mi się wydaje, że jestem lato-zima, bo czuję się dobrze w zestawieniach kolorystycznych obu grup.
|
#4357 |
|
Raczkowanie
|
witam ponownie
![]() ja dzis sie czuje nieco lepiej, kupilam sobie fastum na ten kregoslup i TZ ma zadanie mi go "wklepac" jak wroci ![]() i dzis filmik i winko wieczorem
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4359 |
|
Raczkowanie
|
Hehe, juz mam obiecane
tylko niech juz wraca z pracy ![]() Madzia, przez Ciebie ogladam torebki na allegro z zamiarem kupna
|
#4360 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzi należy się lanie
, bo ja też oglądam torebki
|
#4361 |
|
Raczkowanie
|
Slyszysz Madzia? Lanie !
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
o matko, wchodze na wizaz a tu jakieś groxby pod moim adresem
heheAnitkę tez wciagnełam i biedna juz sobie konto na allegro załozyła ps. dziewczyny padam ze zmeczenia.. kręciła poł godzinki hula-hopem i juz wszytsko mnie boli. obym sie jutro ruszyła, bo jak ja tanczyc bede ![]() a czy jak wy kręcilyscie to potem mialyscie cała talię czerwona ?? bo ja tak mam. I czy to działa na cos jeszcze poza talią?? |
|
|
|
#4363 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4364 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziu - ja miałam pięknie czerwoną talię od kręcenia. Mi się w ogóle wydaje, że hula-hop działa bardziej na zasadzie masażu, niż ćwiczenia mięśni. Moje mięśnie się po nim przynajmniej w ogóle nie męczą, ale wymasowana jestem że ho-ho. Także wszystko jak najbardziej prawidłowe.
Dodatkowo, jeśli twoje hula-hop jest lekkie - rozłącz je na łączeniu, i wsyp do środka ryżu/kaszy, czegoś ciężkiego, tyle ile się zmieści, i później spowrotem zalep. Będzie się lepiej kręciło, i masaż będzie mocniejszy
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
w moim hula- hopie juz cos tam jest, bo jak kręce to lata jkaby jakies ziarenka
![]() mam nadzieje, ze za jakis czas zobacze efekty w mojej talii ![]() edit: a ja mam problem noszę ten aparat na zęby ale strasznie mo dziąsła (na dole po stronie wewnetrznej) poobcierał. i teraz nie wiem co robic. bo musze go nosić ale jak nosze to az łzy mam w oczach z bólu górna szczęka nie, a dolna niestety tak![]() jutro powinnam przekręcic (raz w tygodniu to robie aby był scisliejszy) ale nie zrobie tego (tylko na górnej przekręce) dzis to nawet odkreciłam aby był luxniejszy ten na dole ale to i tak nie pomaga
|
|
|
|
#4366 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziu - zadzwoń do pani doktor, i spytaj co masz robić w takim przypadku. Kup sobie herbatkę szałwiową lub rumiankową, i pij ją z raz dziennie - szybciej powinno ci się to goić. Możesz też sobie kupić żel Sachol albo Aperisan(ziołowy), i smarować podrażnione miejsca. Ten żel działa trochę znieczulająco...
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze na sniadanie pije rumianek
kurcze a do pani doktor nie mam telefonu bo ona jest z bialegostoku i tylko co drugi tydzien w soboty przyjezdza jestem umówiona na wizytę dopiero na 12 kwietnia ech...
|
|
|
|
#4368 |
|
Zadomowienie
|
No wrocilam jakas godzinke temu ze spacerku
Od razu inaczej sie czuje.. a teraz zielona pije![]() a mi sie podobaja tego typu torebki jak Madzia zamowila..ale jednak ta zielona to nie moj typ i na razie na trzezwo po przemysleniu wstrzymalam sie z zakupem..Moze tu na miejscu cos mi bardziehj przypadnie do gustu czyli : Tak to jest to Co do tej aktowki i tej drugiej to juz zupelnie nie moj styl..nie lubie takich ![]() Madziu zalozylam i pewnie sie przyda he he ![]() Ja tez nie wiem jakim jestem typem urody Kiedys czytalam o nich i do dzis nie wiem..ciezko okreslic he he..Dorinko Piorunko milego wieczorku z Tz
|
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
Anitko to fajnie ze miałas spacerek, sie dotleniłas i odświzyłas
![]() kurcze kręcem tyl hula-hopem a teraz mnie bola uda i kark (talia tylko swędziała i była czerwona na poczatku)
|
|
|
|
#4370 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje Anitko, neistety jeszcze czekam bo taka praca TZ ze jak nie skoncza testow pomyslnie to nie wroci ;( ale i tak powiedzial ze max 15 min i wychodzi z biura.
Niestety, za szybko sie pochwalilam, rwa mi przeszla za to ledzwie mnie tak nap****** ze jestem cala sztywna.
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
Piorunko a ty byłas z tym u lekarza??
|
|
|
|
#4372 |
|
Raczkowanie
|
Tak, Madzia, bylam, mam wyniki badan i zalecenia cwiczen. Bylam nawet na 1.5-miesieczej rehabilitacji, ale teraz musialam cos zle zrobic, przeciazyc sie czy cos ... dzis jeszcze bylam w butach na niewielkim obcasie, ale chodzilam w nich czesto i problemu nie bylo. W pon mam wizyte u ortopedy a jeszcze jutro sie zapisze do mojej terapeutki. Co ja moglam zle zrobic??? :hmmm:
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4374 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
tu jest jakis artukuł na ten tamet (na samym dole jest wzmianka o tych plastrach - wiem ze kilku osobach juz pomogły
http://www.genexo.pl/pl/dla_mediow/i...e/bole_plecow/ a tu sa te plastry (mozna je tez w kazdej praktycznie aptece kupic) http://www.swistak.pl/aukcje/2760738...TYZM-HIT-.html |
|
|
|
#4376 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale wiem co to za ból mnie zamki obcierają, najgorzej to przy jedzeniu i mówieniu
|
|
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj druga zmiano
Ja już po porządkach, zmieniłam pościel, nastawiłam pranie a teraz przyjemności... ![]() Wróciłam do domku a tam czekały na mnie serduszka czekoladki(czekoladek nie jadam ale popatrzeć miło) i winko czerwone, gdybym miała ochotę się napić mimo, że sama Tż mi zostawił taką to niespodziankę na wieczór ![]() Po drodze do domku zajrzałam do apteki, maniaczka, kupiłam promocyjną BIO CLa i zbadałam sobie cerę-była akurat konsultantka z La Roche Posay- zdziwiła mnie, bo powiedziała że moja cera jest w świetnej kondycji Mam stosunek ambiwalentny to takich badań ale miło mi się zrobiło, czyżby moje zabiegi pielęgnacyjne przyniosły oczekiwany efekt![]() Rav co sądzisz o preparacie do wybielania- Biała Perła? |
|
|
|
#4378 |
|
Wtajemniczenie
|
Madzia, a nazwisko tej pani dr. znasz? Może numer do niej gdzieś na intenecie wygooglujesz
.Dorinko - słyszałam tą nazwę, ale nie znam się na działaniu tej serii. Ja tylko wypróbowałam na sobie te paski Blend-a-Medowe. Poczytaj może na KWC? Powinny być tam jakieś opinie.
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wiec boli mnie dzisło od wewnatrz (na dolenj szczęce) bo mam obtarte, ale tez czuje, ajk 2 zamki tez od strony tego miejsca gdzie jest obtarte ale z zewnątrz mi sie wbijaja w dziąsła i aż mam łzy w oczach ![]() o Rav dobrze mówisz, zaraz poszukam w googlach ![]() a czy te paski wybielające nie wpływaja jakos negatywnie na szkliwo zebów?? |
|
|
|
|
#4380 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Jak jestem w potrzebie a nie mam wosku (dostępny w sklepach medycznych) to w aptece kupuje stopery do uszu . Robi się w palcach kuleczkę i zakłada na wystający drut, czy coś. W ten sposób nie obciera Ci wewnątrz. Może mimo tego że masz ruchomy dasz radę tak zrobić? Ponosisz ten wosk/stoper przez noc i trochę dnia i się obtarcia same szybciutko zagoją Dorinka, ja miałam białą perłę. Była mocna, tzn. czułam taki przeszywający ból zębów więc ją rzuciłam. Może paski są łagoniejsze? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

. Aż troszkę zazdrosna byłam
. Ostatecznie jakoś się z tym pogodziłam, że TŻ jest takim outsiderem i nie potrzebuje innych ludzi
.

cuudna. Ale cena już nie

, bo ja też oglądam torebki