Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-28, 19:27   #2071
agness51
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

schism - koniecznie przytyj,bo malutko ważysz

Tamuś - A na plotach byłam i lodach (trochę zimno,ale co tam raz się żyje a stwierdziłam że słodyczy nie jem,aczkolwiek na lody sobie czasami pozwolę)

Powizażuję chwilę,a potem seansik filmowy z sis

Miłego wieczorku

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-28, 21:01   #2072
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Malinko biedna Uważaj następnym razem na łapke i zreszta nie tylko na nia

Będę uważać. Właśnie siedzę w bandażu i maści

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
i ja, rasowa torboholiczka, wcale Ci się nie dziwię
A normalnie znajść coś tam to wyższa szkoła jazdy

Pozatym idę spać bo padnięta jestem na max

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-28, 21:27   #2073
LoLcIa123
Zakorzenienie

Ahoj
W lepszym humorze Was nawiedzam,przebolałam tą matmę,jakoś to będzie aczkolwiek dzisiaj odpuściłam sobie ten dzień w szkole i pojechałam na poszukiwania stanika i jakichś fajnych rajtek na jutro.Oczywiście obie rzeczy udało mi się znaleźć i zakupić nie o było się bez wizyty w realu gdzie zakupiłam masę serków wiejskich i twarożków domowych[chociaż strasznie dużo już ich dziś zjadłam,"apetyt rośnie w miarę jedzenia"].
Dzisiaj byłam na spacerze z chłopakiem którego poznałam przez naszą klasę,tak mi się nudziło,a Tż-et nie chciał przyjechać,więc całkiem sympatycznie było,ani przez minutę nie było ciszy zauważyłam też,że ostatnio mniej się stresuję przed różnymi spotkaniami .
A jutro czeka mnie 12 h pracy na sali w restauracji nie wiem jak ja to przeżyję,szczególnie,że to mój 1 raz więc trzymajcie kciuki za mnie

A dziewczyny miałam pytać można pić w ciągu dnia tak z 2 herbaty miętowe bardzo je lubię,są tego jakieś skutki uboczne oprócz większego apetytu?

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-28, 21:32   #2074
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość
jadlam ale dawalam go tylko troszke zeby ser rozciapac a tak to zawsze jakies owocowe jogurty. Naturalny raz na mc dzisiaj nie moge patrzec na naturalny

ja roznie, ale latem z reguly wole naturalne i wrzucam sobie do nich swieze owoce

co do twarogu to tez czesto tak robie, czasem jogurtem czasem mlekiem Moze z tym jogurtem bylo cos nie tak albo akurat Twoj zołądek "nie mial na niego ochoty"

wlasnie wrocilam z rowrowania ze znajomymi i TŻ. fajnie ze juz tak cieplutko jest, bo ostatnio w kwestii rowerowej sie opuscilam i rozleniwilam wciagnelo mnie za to bieganie no ale co rower to rower

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-28, 21:35   #2075
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Ahoj
W lepszym humorze Was nawiedzam,przebolałam tą matmę,jakoś to będzie aczkolwiek dzisiaj odpuściłam sobie ten dzień w szkole i pojechałam na poszukiwania stanika i jakichś fajnych rajtek na jutro.Oczywiście obie rzeczy udało mi się znaleźć i zakupić nie o było się bez wizyty w realu gdzie zakupiłam masę serków wiejskich i twarożków domowych[chociaż strasznie dużo już ich dziś zjadłam,"apetyt rośnie w miarę jedzenia"].
Dzisiaj byłam na spacerze z chłopakiem którego poznałam przez naszą klasę,tak mi się nudziło,a Tż-et nie chciał przyjechać,więc całkiem sympatycznie było,ani przez minutę nie było ciszy zauważyłam też,że ostatnio mniej się stresuję przed różnymi spotkaniami .
A jutro czeka mnie 12 h pracy na sali w restauracji nie wiem jak ja to przeżyję,szczególnie,że to mój 1 raz więc trzymajcie kciuki za mnie

A dziewczyny miałam pytać można pić w ciągu dnia tak z 2 herbaty miętowe bardzo je lubię,są tego jakieś skutki uboczne oprócz większego apetytu?
musialabys poczytac, bo ogolnie to ziola wplywaja na trawienie i slyszalam ze jak sie je czesto pije to pozniej jak sie przestanie mozna miec male problemy ale nie jestem pewna jak to jest z miętą, wiec poszukaj moze. znam takie osoby ktore pija codziennie ziola. ja miętę tez bardzo lubie, ale ogolnie nie znam sie na ziolach i staram sie pic je tylko jak "zajdzie potrzeba"

ps. flirciara

EDIT:

12h

trzymam kciuki, na pewno sobie swietnie poradzisz

Stary 2008-03-28, 21:37   #2076
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
musialabys poczytac, bo ogolnie to ziola wplywaja na trawienie i slyszalam ze jak sie je czesto pije to pozniej jak sie przestanie mozna miec male problemy ale nie jestem pewna jak to jest z miętą, wiec poszukaj moze. znam takie osoby ktore pija codziennie ziola. ja miętę tez bardzo lubie, ale ogolnie nie znam sie na ziolach i staram sie pic je tylko jak "zajdzie potrzeba"

ps. flirciara

EDIT:

12h

trzymam kciuki, na pewno sobie swietnie poradzisz
Tego się obawiałam z tymi ziołami ale mi tak smakuje,kurczę.Jedni palą i piją,a człowiek tu sobie musi mięty odmawiać.
A no niestety flirciara ze mnie okropna
Te 12h to na własne życzenie,ponieważ pochwytałyśmy z koleżanką wszystkie sroki za ogon i nagle dwie restauracje do nas zadzwoniły,ze będą nas potrzebować na sobotę,więc od 8 do 14 idę do jednej i od 15 do 21 do drugiej jednak 11

BTW myślę,czy sobie włosów nie obciąć krócej,tak przed ramiona bo mam już grubo za łopatki,prawie do łokci

Kurczę dostałam dzisiaj zdjęcia z dnia kobiet,po prostu siedzę i sikam ze śmiechu

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-03-28, 22:14   #2077
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Trochę zestresowana (nie widziałam go ponad pół roku ;P)spotkałam kolegę. Pożyczyłam te arkusze,przez okres czasu szukaliśmy punktu ksero i gawędziliśmy, O wszystkim i o niczym ;> M.in. o obijaniu się przez lata liceum i studiów . Na początku skwitował,że mam fajny kapelusz (stricte chodziło o taki 'męski'z wywiniętym rondem a'la Humphrey Bogart)i mam się uśmiechnąć. Dowiedziałam się,że prawdopodobnie maturkę pisać będziemy na jednej sali
A i na pożegnanie mnie lekko objął Czym się zdeczka onieśmieliłam,hyh.
Generalnie jestem bardzoooooo zadowolona
(nie żebym się zauroczyła jak kiedyś,lubię rodzaj adoracji )
Niby meeting to nic,aczkolwiek humor poprawił
Hmm... wyczuwam na kilometry zauroczenie Moja droga...

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
A ja nie miałam dzisiaj sprawdzianu z chemii Przełożyła go nam na poniedziałek Ale za to mieliśmy 2 chemie [zastępstwo za religię] fajnie było bo w końcu był temat, który zrozumiałam Ogólnie w szkole fajnie było, dzień szybko zleciał i nareszcie weekend

A Ty poprawisz sprawdzian z fizyki nie martw się ja fizyki nie cierpię, nic nigdy z niej nie rozumiem
Mówisz, że jeszcze serniczek zjadłaś ? Osz Ty Jasne, bardzo dobrze zrobiłaś bo babci sie nie odmawia Mi się wszystkie ciasta już niestety [a może i stety :P pokończyły ]
No to super, że spr. nie miałas A o tej fizyce mojej to mi się już nawet mysleć nie chce
A mi z ciast został jeszcze makowiec i u Babci jakieś z kremem i biszkopt z jabłkami

Cytat:
heh... idę, idę - dziś ruszam na Sopot bo od czasów gimnazjum tam nie byłam na imprezie. ALbo straszna lanserka, albo jakieś młode pannice rozebrane prawie i wywijające czym się da
No, ale że dawno nie byłam to postanowiłyśmy z kumpelami dziś obejść sopockie kluby żeby zobaczyć co i jak tam się dzieje
Sopot... Nigdy nie byłam Ale masz super, że mieszkasz w takim miejscu... zazdroszcze Baw się dobrze kochana

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Witam Was kochane
Ale ze mnie dupa wołowa.... Przeczytałam uważnie 3 strony tego wątku, a i tak nie wiem jak się wkręcić. Ten tydzień był dla mnie ciężki, mój mózg wyjechał już gdzieś daleko na weekend.. Więc może mi wybaczycie i w końcu [niepewnie] się wdrążę w te tematy
Szalona Kiedyś to ciągle tubywałas, a teraz co ? Wracaj tu na stale !

Cytat:
Angol zleciał niczym z bicza trzasł. Cała w skowronkach przyszłam na czas. Wszyscy się domyślili dlaczego Heh i tak nic więcej niż 'przyjazn'z tego nie będzie ==' Jednakże miło poflirtować od czasu do czasu
Hmmm A dlaczego z góry zakładasz, że nic z tego nie będzie ? Laska walcz

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Tamuś - A na plotach byłam i lodach (trochę zimno,ale co tam raz się żyje a stwierdziłam że słodyczy nie jem,aczkolwiek na lody sobie czasami pozwolę)
Kotek ja już tez, lody jadłam wcale nie jest za zimno

Cytat:
Ahoj

Flirciara ciekawe co by TŻ powiedział na to spotkanie... A wart uwagi ten chłopak chociaż
12 h pracy ?1 wspołczuje
A co do herbaty to mysle, ze skutków byc nie powinno, bo moja Babcia pije sporo mientowej i nic jej nie jest
Btw. pochwal się tymi śmiesznymi fotami

Wogóle to zamiast czytac "Lalke" lub robic prezentacje to ja sobie Wizażuje...

Idę chyba do łóżka zaraz więc mówię już Dobranoc
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-28, 23:20   #2078
LoLcIa123
Zakorzenienie

Tż-eta wolę nie pytać a chłopak hmm,no warty ale i tak wolę Tż-eta.
Z tą miętą to mnie pocieszyłaś a fotek nie pokażę,bo jestem tam pijana strasznie jedno mam zdjęcie jak się całuję z koleżanką to mogę Wam pokazać

Tymoteusz
23.11.2014r

Stary 2008-03-29, 06:59   #2079
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Dzień dobry!
A co tutaj taka cisza? Się pobalowało wczora, coooo?;D
Wstałam dzisiaj i co? Przyszła mi myśl, aby do fryzjera się przejść ^^ I tak też chyba zrobię. Wycieniuję tu i ówdzie , coś pokombinuję z włosami, haaa ;D BYleby mi tylko nie popsuła, bo wtedy to będę wściekła na cały świat
Dzisiaj zceka mnie jeszcze trochę nauki i co? I impreza Szkoda tylko, ze zdecydowali się spotkać w jednej z największych żulowni w moim mieście.
W ogóle skandal - nie mam serków, jpgurtów... nic! Dzisiaj musze się przejść na zakupy, bo oszaleję ;D

Miłego dnia kochane ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 07:44   #2080
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cześć Wam!

Oj, ja też myślę cały czas nad tym, czy by się nie wybrać do fryzjera i wreszcie coś ze sobą zrobić :P Bo to, co mam na głowie jest, delikatnie mówiąc, straszne! Ale boję się, bo nie chcę iść do drogiego fryzjera, jest taka jedna obok, ale ona kiedyś mi zniszczyła włosy i nie chcę powtórki.

Z samego rana musiałam biec po bułeczki, za to miałam pyszne i świeżutkie na śniadanie I jest tak ciepło i wiosennie na polu, ekstra

Za 45 minut muszę jechać na zawody, nawet mi się chce biegać, bo przyszła wiosna Wrrrrreszcie.

No, to miłego dnia, Plotkary Kochane !

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 07:45   #2081
Chantel
Raczkowanie

o ja tez bym poszla do fryzjera ale nie wiem kompletnie co mam z moimi wlosiskami zrobic;/ nie chce ich scinac lubie iec dlugie, ale nie wiem czy farbowac w sumie to sa slabe...;/ troche wypadaja no ale mozliwe ze to na wiosne... poza tym moje wlosy sa okropne w ukladaniu.. fryzura trzyma sie AŻ pol godziny (nie przesadzam)

nefre- a chcesz sciac, skrocic...??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-29, 08:04   #2082
ewelciaa144
Zakorzenienie

Wstawć śpiochy !

I ja dołączam do tych, które chcą wybrać się do fryzjera
Muszę koniecznie podciąć końcówki bo zauważyłam, że mam już porozdwajane. Chętnie bym coś z grzywką też zrobiła bo miałam zapuszczać, ale taką na bok chyba sobie walne Cieniować, ani nic takiego nie będę robić bo zapuszczam włosy ;d
Ja zaraz muszę lecieć na autobus, a nie chcę mi się za bardzo jechać bo u mnie brzydka pogoda pochmurno jest, kiedy wreszcie będzie taka prawdziwa wiosna ? słoneczko i żeby było cieplutko

Jabłuszko - ja bluzę chcę jakąś taką typowo sportową, wkładaną przez głowę, bo właśnie żadnej takiej nie mam a przydałaby mi się Ciekawe czy w ogóle coś kupię

Miłej sobotki kochane

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 08:13   #2083
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cześć Kochane Pamiętam o Was ale po tych kilku dniach spędzonych non stop przy ekranie komputera mam awersje do tego typu sprzętu elektronicznego i staram się go po pracy możliwie ograniczyć, bo inaczej chyba bym zwariowała Uciekam teraz na jakieś zakupy i długi spacer Miłego dnia Oczywiście nie za bardzo mam siły czystac co zescie nagryzmoliły Przepraszam Będę teraz wpadała rzadziej bo praca magisterska wzywa, ale często będę myślała o Was
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 08:24   #2084
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:

hah Ja mam podobnie tzn. nie zdawałam matmy i już mi się nie chce trochę... A na AMW również się dostałam po maturze no, ale nie poszłam jak widać Moja kumpela tam studiuje, a właściwie studiowała bo niedawno się obroniła - mówi, że teraz ten kierunek bardzo na psy zszedł. Że kiedyś, jak były pierwsze roczniki to był całkiem niezły poziom, ale z każdym rokiem się obniża
heh a mogłyśmy zostać koleżankami z roku a co do tego poziomu to coś w tym musi być, bo mój kolega, który jest tam na 4 roku też tak mówi ale on jest bardzo zadowolony. ten spadek poziomu to podobno od tych roczników, które są na licencjacie, a nie jednolitych mgr.Co by potwierdzało to moja koleżanka z klasy z LO, która też tam jest
zdecydowanie się nie przemęcza.to byłoby coś dla mnie
jeszcze ostatnio chodzi mi po głowie psychologia, ale też matura nie ta... tam chyba oprócz historii życzą sobie biologię/matmę/ fizykę...ehh.. uroki posiadania matury tylko z historii i wosu

Cytat:
oooo No to po fryzjerze fotkę obowiązkowo
I udanego spotkania z kolegą
e tam nic takiego nie robiłam, tylko trochę rozjaśniłam i podciełam włosy. później może coś wrzucę, bo teraz zbieram się na zakupy

Cytat:
dokładnie! Ja się do Wosu uczyłam jeden dzień, tak porządniej - to było dzień przed maturą :P
Zdałam naprawdę superowo
WOS to najprzyjemniejsza matura jaka może być
potwierdzam ja nawet całego dnia się nie uczyłam, bo mi się strasznie nie chciało i koło 90% miałam

Cytat:

heh... idę, idę - dziś ruszam na Sopot bo od czasów gimnazjum tam nie byłam na imprezie. ALbo straszna lanserka, albo jakieś młode pannice rozebrane prawie i wywijające czym się da
No, ale że dawno nie byłam to postanowiłyśmy z kumpelami dziś obejść sopockie kluby żeby zobaczyć co i jak tam się dzieje
hehe ja ostatnio na imprezie w Sopocie byłam chyba na połowinkach w LO...ehh.. kiedy to było :P

Cytat:
Ahoj

powodzenia w pracy

Wczoraj późno wróciłam i byłam tak śpiąca, że już nie miałam siły nic pisać.Teraz piję pyszne cappucino i zaraz uciekam na zakupy.
Miłego dnia kochane
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 09:49   #2085
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry

Dzisiaj będzie zalatany dzień,ale i tak fajnie A odkąd się dowiedziałam,że poprawiłam tą matmę,to mam baardzo dobry humor

LoLciu - Udanego dnia w pracy
Spazana - Udanych zakupów
Milko - No,zaglądaj chociaż czasami,o nas się nie da zapomnieć

Wiecie co,też bym się wybrała do fryzjera ... ostatnio ścinałam,ale wydają mi się nadal za długie tylko boję się trochę diametralnego ścięcia,bo z natury nie mam włosków prostych,więc nie wiem jakby wyglądały bez prostowania i po no ale muszę coś wykombinować i znów muszę pofarbować włosy,bo ostatnio farbowałam na czarno,ale końcówek mi nie wzięło,a podobno gdzieś jest promocja,że szampon z Garniera i farba gratis chyba,tylko,że kolor granatowa czerń,wydaje się fajny,bo fajnie wygląda na pudełku,a że mam niebieskie oczy,to możliwe,że całkiem dobrze by wyglądały

Się rozpisałam miłej soboty

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-29, 10:12   #2086
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Tego się obawiałam z tymi ziołami ale mi tak smakuje,kurczę.Jedni palą i piją,a człowiek tu sobie musi mięty odmawiać.
A no niestety flirciara ze mnie okropna
Te 12h to na własne życzenie,ponieważ pochwytałyśmy z koleżanką wszystkie sroki za ogon i nagle dwie restauracje do nas zadzwoniły,ze będą nas potrzebować na sobotę,więc od 8 do 14 idę do jednej i od 15 do 21 do drugiej jednak 11

BTW myślę,czy sobie włosów nie obciąć krócej,tak przed ramiona bo mam już grubo za łopatki,prawie do łokci

Kurczę dostałam dzisiaj zdjęcia z dnia kobiet,po prostu siedzę i sikam ze śmiechu
aa, no to bedzie urozmaicenie przynamniej, skoro to w dwoch roznych restauracjach no i z kolezanką wiec razniej

co do wlosow ja teraz niby zapuszczam niby bo moje zapuszczanie konczy sie od jakiegos czasu z chwila pojscia do fryzjera, gdzie najpierw mowie ze zapuszczam wlosy a pozniej chce zeby mi podciela na krotko no ale teraz nie mam kasy na fryzjera bo wydalam na prostownice wiec przymusowo pozapuszczam przez co najmniej miesiac chcialabym miec takie poldlowie wlosy przed ramiona, bo dluzszych to chyba juz nie

Stary 2008-03-29, 10:14   #2087
agness51
Zakorzenienie

Ja to się w sumie na fryzurach nie znam i zastanawiam się jakie wyszczuplają twarz

Stary 2008-03-29, 10:48   #2088
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Tż-eta wolę nie pytać a chłopak hmm,no warty ale i tak wolę Tż-eta.
Z tą miętą to mnie pocieszyłaś a fotek nie pokażę,bo jestem tam pijana strasznie jedno mam zdjęcie jak się całuję z koleżanką to mogę Wam pokazać
musiało być ostro pokaż, pokaż
Nie dobra TŻ-ta ma, a sie z innym umawia Bys mi odstąpiła z jednego adoratora, a nie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Dzisiaj zceka mnie jeszcze trochę nauki i co? I impreza Szkoda tylko, ze zdecydowali się spotkać w jednej z największych żulowni w moim mieście.
Po pierwsze udanej imprezki Kochana Ba się dobrzeee

Cytat:
Ja to się w sumie na fryzurach nie znam i zastanawiam się jakie wyszczuplają twarz
A jaka pogrubia ??

Jaka piękna pogoda ... była zachmurzyło się choć ciepło jest spałam sobie do 8, ale potem na siłę znów zasnęłam I tym sposobem spałam do 10.30 No i teraz mnie łepek boli

Dziś czeka mnie intensywny dzień: pisanie konspektu nna polaka, czytanie 'Lalki' (bosko) i komputer

A teraz idę zrobić... śniadanie

Miłego dnia Plotkary
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 11:08   #2089
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

pojęcia nie mam

Stary 2008-03-29, 11:42   #2090
madame_apple
Zadomowienie

hophop
Cytat:
Witam Was kochane
Ale ze mnie dupa wołowa.... Przeczytałam uważnie 3 strony tego wątku, a i tak nie wiem jak się wkręcić. Ten tydzień był dla mnie ciężki, mój mózg wyjechał już gdzieś daleko na weekend.. Więc może mi wybaczycie i w końcu [niepewnie] się wdrążę w te tematy
hej wybaczymy, ale wdrążaj się szybko bo brakuje Cię na Plotkowym dupo wołowa
Cytat:

Angol zleciał niczym z bicza trzasł. Cała w skowronkach przyszłam na czas. Wszyscy się domyślili dlaczego Heh i tak nic więcej niż 'przyjazn'z tego nie będzie ==' Jednakże miło jest poflirtować od czasu do czasu
pewnie, że miło a czemu nie bedzie z tego nic wiecej niz przyjazn?
Cytat:
Ahoj
flirciaaaaraaaaa fajnie masz, że mniej się stresujesz - ja się przeważnie denerwuję jak głupek:P ale moze z czasem przejdzie...
Powodzenia w pracy, mam nadzieję, że szybko zleci ;*
Cytat:
Sopot... Nigdy nie byłam Ale masz super, że mieszkasz w takim miejscu... zazdroszcze Baw się dobrze kochana
pobawiłam się całkiem fajnie Tylko ok. 3 już tak byłyśmy zmęczone, że szok - teraz nóg nie czuję Jak przebiegałam przez ulicę wracając to wyleciałam z jednego buta - jak Kopciuszek prawie No i musiałam poczekać aż przejadą samochody żeby bucik odzyskać - świetnie to wyglądało - na środku głównej ulicy leży samotny pantofel
A co do miejsca - jak będą wakacje czy jakiś wolniejszy czas/weekend i tak dalej to chętnie Cię przygarnę i pooprowadzam po fajnych miejscach
Cytat:
W ogóle skandal - nie mam serków, jpgurtów... nic! Dzisiaj musze się przejść na zakupy, bo oszaleję ;D
ojjjj to jest ból! ja na szczęście już zapasy uzupełniłam więc czuję sie komfortowo
Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
Za 45 minut muszę jechać na zawody, nawet mi się chce biegać, bo przyszła wiosna Wrrrrreszcie.
powodzenia sportsmenko
Cytat:
Napisane przez Chantel Pokaż wiadomość
fryzura trzyma sie AŻ pol godziny (nie przesadzam)
witam w klubie, u mnie podobnie
Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość
Jabłuszko - ja bluzę chcę jakąś taką typowo sportową, wkładaną przez głowę, bo właśnie żadnej takiej nie mam a przydałaby mi się Ciekawe czy w ogóle coś kupię
No to udanych zakupów życzę
Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Cześć Kochane Pamiętam o Was ale po tych kilku dniach spędzonych non stop przy ekranie komputera mam awersje do tego typu sprzętu elektronicznego i staram się go po pracy możliwie ograniczyć, bo inaczej chyba bym zwariowała Uciekam teraz na jakieś zakupy i długi spacer Miłego dnia Oczywiście nie za bardzo mam siły czystac co zescie nagryzmoliły Przepraszam Będę teraz wpadała rzadziej bo praca magisterska wzywa, ale często będę myślała o Was
myśl myśl jak najczęściej i skrobnij czasem co u Ciebie nawet bez czytania tego co my piszemy
Powodzenia w magisterce
Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
jeszcze ostatnio chodzi mi po głowie psychologia, ale też matura nie ta... tam chyba oprócz historii życzą sobie biologię/matmę/ fizykę...ehh.. uroki posiadania matury tylko z historii i wosu
właśnie właśnie... jakbym mogła startować na psychologię teraz to z pewnością bym to zrobiła..ale z takimi przedmiotami jakie zdawałam to dupa blada
Cytat:
e tam nic takiego nie robiłam, tylko trochę rozjaśniłam i podciełam włosy. później może coś wrzucę, bo teraz zbieram się na zakupy
oho to się pochwal zakupami jak wrocisz
Cytat:
Cytat:
A jaka pogrubia ??
hmmm wiecie nie ma jednej reguły - generalnie zasada jest taka, że fryzurę dobierasz do swojego kształtu twarzy. I tak ponoć np. dla twarzy pełniejszych dobre jest cieniowanie i prostowanie, a dla twarzy pociągłych jakieś grzywki albo bardziej falowane włosy. Aczkolwiek uniwersalnego wzoru nie ma i trzeba samemu metodą prób i błędów dojść do tego, co najbardziej nam pasuje...

Ech, śniadanko zjedzone, spożywka kupiona, teraz ruszę na sklepy może upoluję jakąś tanią i ładną koszulkę Poźniej wezmę się za jakąś robotonaukę no, a wieczorem...impreza Tylko jak ja będę w stanie tańczyć i w ogóle tam dojść to nie wiem...

Słoneczko świeci, choć od czasu do czasu zasłaniają je chmurzyska - ale generalnie mamy wiosnę, jak dobrze od razu człowiekowi bardziej się chce żyć

Miłej soboty

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 11:54   #2091
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Byłam u fryzjera i ... zepsuła mi włosy Ucięła ok 10 cm
Jestem załamana ;(

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 12:00   #2092
enda____
Rozeznanie

Nefre moze nie jest tak zle ja mam zawsze pierwsze wrazenie po fryzjerze jak najgorsze

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 12:09   #2093
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość
Nefre moze nie jest tak zle ja mam zawsze pierwsze wrazenie po fryzjerze jak najgorsze
ja też! na pewno ślicznie jest

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-29, 12:21   #2094
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Hej dziewczyny
Dopiero ściagnełam się z wyra, jestem mega przezmęczona.

nefre nie może być tak źle

co do 12stu godzin pracy, moja wspolokatorka i przyjaciółka tak pracuja. W zależności jak im grafik ułożą, czasami się zdarza nawet 3 dni pod rząd

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 12:22   #2095
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem załamana ;(

na pewno ładnie jest poza tym włosy szybko odrastają

a ja wróciłam z zakupów z wielkim bólem głowy skończyło się na zakupach spożywczych i kosmetycznych, bo przez tą głowę odechciało mi się łażenia po sklepach... chyba jakiś opóźniony kac po wczorajszych drinkach mnie dopadł
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 13:02   #2096
schism_
Zadomowienie

Heyah ;]
Wiosna,wiosna i po wiośnie. Pada

Przyznam ,że mam niesamowitego farta ;P Poszłam do urzędu Miejskiego złożyć wniosek o dowód osobisty. Po ponad godzinie czekania w kolejce, urzędniczka odesłała mnie z kwitkiem,bo zdjęcie było zle wykonane,tzn zasłaniało częściowo ucho. No nic na maturę pójdę z paszportem A w przyszłym tygodniu złożę reklamację staruszkowi fotografowi ;>

Co do tego kolegi, chłopak osiedlił się w Wawie i zamierza na stałe. Dodatkowo hmm możliwe,że ma tam jakąś platoniczną sympatię, ostatnia dziewczyna zerwała z nim nagle po dwóch miesiącach. Ma dość skomplikowany charakter trochę taki samotny strzelec z nutką despotyzmu (wypisz wymaluj Ja ),zdeczka niedojrzały,wiadomo imprezy. W sumie młodość trza się wyszumieć, sama wyznaję to zasadę. Poza tym ogólnie nie byłabym w stanie się zaangażować,na słowo związek pojawia się u mnie czerwone światło i słowo 'wycofaj się'. Jak już,tylko wtedy gdy miałabym maksimum niezależności.
Zresztą z jego strony to były tylko koleżeńskie gesty więc po kiego się łudzić. Acz poflirtować zawsze można

Dobra, zmykam pisać plan prezentacji maturalnej i robić notatki na spr.z historii
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 13:15   #2097
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem załamana ;(

Nefre, na pewno nie jest tak źle Chociaz ja pamietam jak ostatnio bylam to strasznie mi sie wlosy nie podobaly, wiec czasem tak bywa Ale pozniej mi sie spodobaly U Ciebie mam nadzieje tez tak bedzie

Stary 2008-03-29, 15:25   #2098
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

dzień dobry Skarby

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
3h???? podziwiam mozesz sie ruszac?
nawet nie bolały mnie mięśnie chyba już się przez ten miesiąc od kiedy ćwiczę regularnie rozciągnęłam i zahartowałam

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość

Wole laski mam dylemat, czy sppotkac sie z pewnym chłopakiem czy nie....
czemu masz dylemat?

ja powiem tak - nie ma co się zastanawiać, spotkać się zawsze można, lepiej żałować ze coś się zrobiło niż że się nie zrobiło

Cytat:
Opuściłam dzisiaj 3pierwsze lekcje,poszłam dopiero na czwartą,bo stwierdziłam,że nie chce mi się uczyć na hiszpański i jak przyszłam to dowiedziałam się,że poprawiłam matmę na 4- jenyy,jak się cieszę,miałam 2gołe pałeczki i udało mi się poprawić i nawet ze spr 4dostałam
gratuluję Kochana
Cytat:
Witam Was kochane
Manguś, pisz do nas, nie bądź taka

Cytat:
Ahoj
powodzenie w pracy a gdzie ta restauracja

flirciaro TY nasza czołowa

Cytat:
chętnie obejrzę

Cytat:
baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość

!
udanych zawodów

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Milkuś, no nie bądź taka, wpadaj częściej

piszesz już pracę? aaaaaaaaaaaa, ja nie zaczęłam jeszcze a też muszę już pisać normalnie mnie zmotywowałaś

Cytat:

Ech, śniadanko zjedzone, spożywka kupiona, teraz ruszę na sklepy może upoluję jakąś tanią i ładną koszulkę Poźniej wezmę się za jakąś robotonaukę no, a wieczorem...impreza Tylko jak ja będę w stanie tańczyć i w ogóle tam dojść to nie wiem...
udanej imprezki dziś

Cytat:
Jestem załamana ;(
może nie jest tak źle Kochana odrosną szybko

Cytat:

a ja wróciłam z zakupów z wielkim bólem głowy skończyło się na zakupach spożywczych i kosmetycznych, bo przez tą głowę odechciało mi się łażenia po sklepach... chyba jakiś opóźniony kac po wczorajszych drinkach mnie dopadł
biedna główka
Cytat:

Przyznam ,że mam niesamowitego farta ;P Poszłam do urzędu Miejskiego złożyć wniosek o dowód osobisty. Po ponad godzinie czekania w kolejce, urzędniczka odesłała mnie z kwitkiem,bo zdjęcie było zle wykonane,tzn zasłaniało częściowo ucho. No nic na maturę pójdę z paszportem A w przyszłym tygodniu złożę reklamację staruszkowi fotografowi ;>

jaki bezsens... nie ma to jak fotograf nie potrafiący zdobić porządnie zdjęcia.....
Cytat:
Co do tego kolegi, chłopak osiedlił się w Wawie i zamierza na stałe. Dodatkowo hmm możliwe,że ma tam jakąś platoniczną sympatię, ostatnia dziewczyna zerwała z nim nagle po dwóch miesiącach. Ma dość skomplikowany charakter trochę taki samotny strzelec z nutką despotyzmu (wypisz wymaluj Ja ),zdeczka niedojrzały,wiadomo imprezy. W sumie młodość trza się wyszumieć, sama wyznaję to zasadę. Poza tym ogólnie nie byłabym w stanie się zaangażować,na słowo związek pojawia się u mnie czerwone światło i słowo 'wycofaj się'. Jak już,tylko wtedy gdy miałabym maksimum niezależności.
Zresztą z jego strony to były tylko koleżeńskie gesty więc po kiego się łudzić. Acz poflirtować zawsze można

no baaa, z reszta nigdy nie wiadomo czy "coś" się nie pojawi znienacka

dopiero doszłam do siebie po imprezce wczorajszej która była bardzo udana, pomijając fakt, że oczywiście troszkę za dużo wypiłam ale ogólnie nie jest źle ze mną

właśnie przeszła burza, co za pogoda dobrze że wczoraj było ładnie i ciepło

nie wiem co będę robić dziś, mogłabym iść znowu na imprezę, ale chyba już stara jestem i powinnam odpoczywać więc może wieczór z kompem i książką

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 15:43   #2099
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Hej kochane
Ja cos mam ostatnio takie zalatane dni ze nie mam czasu nawet nic napisac... Dzisiaj tez krotko.
Wpadl dzisiaj do mnie kolega (tylko czemu tak rano) i razem pieklismy ciasto a pozniej jeszcze ciasteczka. Ale byla zabawa Bylam cala wysmarowana masa a najlepsze ze mama weszla do kuchni i nic nie zauwazyla a pozniej musialam sie przemykac do lazienki... Pozniej wybralam sie na zakupy, pare ciuszkow wpadlo nie powiem No a teraz trza sie szykowac na 18. Fajny dzien, szkoda ze czesciej sie takie nie przytrafiaja

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 16:17   #2100
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
dobra fryzjerka napewno Ci podpowie
Moja mi kazala do wrzesnia nie scinac wlosow na slub zeby ''mozna bylo z nich cos zrobic'' nie wyobrazam sobie tego bo mam proste cienkie wlosy,najczesciej do ramion z pasemkami. Jak sa za dlugi to sa oklapniete i sie przetluszczaja wiec nie wiem jak dam rade do wrzesnia..

Cytat:
zleci ;*

Słoneczko świeci, choć od czasu do czasu zasłaniają je chmurzyska - ale generalnie mamy wiosnę, jak dobrze od razu człowiekowi bardziej się chce żyć

Miłej soboty
zazdroszcze pogody i pogodnego nastroju a co do imprezki to dasz rade przd samym wyjsciem redbullek z kropla promilkow i bedzie dobrze
Ty z Ewcia to takie party animal widze Baw sie super!

Cytat:
Jestem załamana ;(
wlosy nie zeby - odrosna. Moze teraz jestes niezadowolona bo jestes nieprzyzwyczajona? sprobuj rozne upiecia i moze zobaczysz ze nie jest tak zle?

ja dzis wstalam po 8 i pojechalismy z TZ na wyprzedaze. Kupilam sobie tylko szal a TZ koszulke.Potem zakupy,lunhc i pojechalam sama na silownie i basen a TZZ sprzatal na 6 przychodza znajomi wiec zapowiada sie mala imprezka wiec zrobie teraz oko szybko i potem jakies zarcie zrobie.

TZ kupil dzis drugiego pada zebysmy mogli we 2 grac na playstation tak jakbym a wielkim fanem byla ale ok,potem troche postrzelam sobie. Gramy w Call of Duty 4. fajna gra ale za trudna dla mnie. Mieszaja mi sie te wszstkie przyciski..

no, to milego wieczorka robaczki moje

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości