|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
schism - koniecznie przytyj,bo malutko ważysz
![]() Tamuś - A na plotach byłam i lodach (trochę zimno,ale co tam raz się żyje a stwierdziłam że słodyczy nie jem,aczkolwiek na lody sobie czasami pozwolę )Powizażuję chwilę,a potem seansik filmowy z sis ![]() Miłego wieczorku
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę uważać. ![]() A normalnie znajść coś tam to wyższa szkoła jazdy ![]() Pozatym idę spać bo padnięta jestem na max
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
Ahoj
![]() W lepszym humorze Was nawiedzam,przebolałam tą matmę,jakoś to będzie aczkolwiek dzisiaj odpuściłam sobie ten dzień w szkole i pojechałam na poszukiwania stanika i jakichś fajnych rajtek na jutro.Oczywiście obie rzeczy udało mi się znaleźć i zakupić nie o było się bez wizyty w realu gdzie zakupiłam masę serków wiejskich i twarożków domowych [chociaż strasznie dużo już ich dziś zjadłam,"apetyt rośnie w miarę jedzenia"].Dzisiaj byłam na spacerze z chłopakiem którego poznałam przez naszą klasę,tak mi się nudziło,a Tż-et nie chciał przyjechać,więc ![]() całkiem sympatycznie było,ani przez minutę nie było ciszy zauważyłam też,że ostatnio mniej się stresuję przed różnymi spotkaniami .A jutro czeka mnie 12 h pracy na sali w restauracji nie wiem jak ja to przeżyję,szczególnie,że to mój 1 raz więc trzymajcie kciuki za mnie![]() A dziewczyny miałam pytać można pić w ciągu dnia tak z 2 herbaty miętowe bardzo je lubię,są tego jakieś skutki uboczne oprócz większego apetytu?
|
#2074 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja roznie, ale latem z reguly wole naturalne i wrzucam sobie do nich swieze owoce ![]() co do twarogu to tez czesto tak robie, czasem jogurtem czasem mlekiem Moze z tym jogurtem bylo cos nie tak albo akurat Twoj zołądek "nie mial na niego ochoty" ![]() wlasnie wrocilam z rowrowania ze znajomymi i TŻ. fajnie ze juz tak cieplutko jest, bo ostatnio w kwestii rowerowej sie opuscilam i rozleniwilam wciagnelo mnie za to bieganie ![]() no ale co rower to rower
|
|
#2075 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale nie jestem pewna jak to jest z miętą, wiec poszukaj moze. znam takie osoby ktore pija codziennie ziola. ja miętę tez bardzo lubie, ale ogolnie nie znam sie na ziolach i staram sie pic je tylko jak "zajdzie potrzeba" ![]() ![]() ps. flirciara ![]() EDIT: 12h trzymam kciuki, na pewno sobie swietnie poradzisz
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mi tak smakuje,kurczę.Jedni palą i piją,a człowiek tu sobie musi mięty odmawiać .A no niestety flirciara ze mnie okropna ![]() ![]() Te 12h to na własne życzenie,ponieważ pochwytałyśmy z koleżanką wszystkie sroki za ogon i nagle dwie restauracje do nas zadzwoniły,ze będą nas potrzebować na sobotę,więc od 8 do 14 idę do jednej i od 15 do 21 do drugiej jednak 11![]() BTW myślę,czy sobie włosów nie obciąć krócej,tak przed ramiona bo mam już grubo za łopatki,prawie do łokci![]() Kurczę dostałam dzisiaj zdjęcia z dnia kobiet,po prostu siedzę i sikam ze śmiechu
|
|
#2077 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A mi z ciast został jeszcze makowiec i u Babci jakieś z kremem i biszkopt z jabłkami ![]() Cytat:
Nigdy nie byłam Ale masz super, że mieszkasz w takim miejscu... zazdroszcze Cytat:
Kiedyś to ciągle tubywałas, a teraz co ? Wracaj tu na stale ! Cytat:
![]() ![]() A dlaczego z góry zakładasz, że nic z tego nie będzie ? Laska walcz ![]() Cytat:
wcale nie jest za zimno ![]() Cytat:
ciekawe co by TŻ powiedział na to spotkanie... ![]() A wart uwagi ten chłopak chociaż ![]() 12 h pracy ?1 wspołczuje A co do herbaty to mysle, ze skutków byc nie powinno, bo moja Babcia pije sporo mientowej i nic jej nie jest ![]() ![]() Btw. pochwal się tymi śmiesznymi fotami ![]() Wogóle to zamiast czytac "Lalke" lub robic prezentacje to ja sobie Wizażuje... ![]() Idę chyba do łóżka zaraz więc mówię już Dobranoc
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
Tż-eta wolę nie pytać
a chłopak hmm,no warty ale i tak wolę Tż-eta .Z tą miętą to mnie pocieszyłaś a fotek nie pokażę,bo jestem tam pijana strasznie![]() jedno mam zdjęcie jak się całuję z koleżanką![]()
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
A co tutaj taka cisza? Się pobalowało wczora, coooo?;D Wstałam dzisiaj i co? Przyszła mi myśl, aby do fryzjera się przejść ^^ I tak też chyba zrobię. Wycieniuję tu i ówdzie , coś pokombinuję z włosami, haaa ;D BYleby mi tylko nie popsuła, bo wtedy to będę wściekła na cały świat Dzisiaj zceka mnie jeszcze trochę nauki i co? I impreza Szkoda tylko, ze zdecydowali się spotkać w jednej z największych żulowni w moim mieście.W ogóle skandal - nie mam serków, jpgurtów... nic! Dzisiaj musze się przejść na zakupy, bo oszaleję ;D Miłego dnia kochane ;*
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam!
Oj, ja też myślę cały czas nad tym, czy by się nie wybrać do fryzjera i wreszcie coś ze sobą zrobić :P Bo to, co mam na głowie jest, delikatnie mówiąc, straszne! Ale boję się, bo nie chcę iść do drogiego fryzjera, jest taka jedna obok, ale ona kiedyś mi zniszczyła włosy i nie chcę powtórki. Z samego rana musiałam biec po bułeczki, za to miałam pyszne i świeżutkie na śniadanie I jest tak ciepło i wiosennie na polu, ekstra Za 45 minut muszę jechać na zawody, nawet mi się chce biegać, bo przyszła wiosna ![]() Wrrrrreszcie. No, to miłego dnia, Plotkary Kochane
|
|
#2081 |
|
Raczkowanie
|
o ja tez bym poszla do fryzjera ale nie wiem kompletnie co mam z moimi wlosiskami zrobic;/ nie chce ich scinac lubie iec dlugie, ale nie wiem czy farbowac w sumie to sa slabe...;/ troche wypadaja no ale mozliwe ze to na wiosne... poza tym moje wlosy sa okropne w ukladaniu.. fryzura trzyma sie AŻ pol godziny (nie przesadzam
)nefre- a chcesz sciac, skrocic...??
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawć śpiochy !
![]() I ja dołączam do tych, które chcą wybrać się do fryzjera ![]() Muszę koniecznie podciąć końcówki bo zauważyłam, że mam już porozdwajane. Chętnie bym coś z grzywką też zrobiła bo miałam zapuszczać, ale taką na bok chyba sobie walne Cieniować, ani nic takiego nie będę robić bo zapuszczam włosy ;d Ja zaraz muszę lecieć na autobus, a nie chcę mi się za bardzo jechać bo u mnie brzydka pogoda pochmurno jest, kiedy wreszcie będzie taka prawdziwa wiosna ? słoneczko i żeby było cieplutko Jabłuszko - ja bluzę chcę jakąś taką typowo sportową, wkładaną przez głowę, bo właśnie żadnej takiej nie mam a przydałaby mi się Ciekawe czy w ogóle coś kupię ![]() Miłej sobotki kochane
|
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
ale po tych kilku dniach spędzonych non stop przy ekranie komputera mam awersje do tego typu sprzętu elektronicznego i staram się go po pracy możliwie ograniczyć, bo inaczej chyba bym zwariowała Uciekam teraz na jakieś zakupy i długi spacer Miłego dnia Przepraszam Będę teraz wpadała rzadziej bo praca magisterska wzywa , ale często będę myślała o Was
|
|
|
|
#2084 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mogłyśmy zostać koleżankami z roku a co do tego poziomu to coś w tym musi być, bo mój kolega, który jest tam na 4 roku też tak mówi ale on jest bardzo zadowolony. ten spadek poziomu to podobno od tych roczników, które są na licencjacie, a nie jednolitych mgr.Co by potwierdzało to moja koleżanka z klasy z LO, która też tam jest zdecydowanie się nie przemęcza.to byłoby coś dla mnie jeszcze ostatnio chodzi mi po głowie psychologia, ale też matura nie ta... tam chyba oprócz historii życzą sobie biologię/matmę/ fizykę...ehh.. uroki posiadania matury tylko z historii i wosu Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja ostatnio na imprezie w Sopocie byłam chyba na połowinkach w LO...ehh.. kiedy to było :PCytat:
powodzenia w pracy Wczoraj późno wróciłam i byłam tak śpiąca, że już nie miałam siły nic pisać.Teraz piję pyszne cappucino Miłego dnia kochane
|
|||||
|
|
|
#2085 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dzisiaj będzie zalatany dzień,ale i tak fajnie A odkąd się dowiedziałam,że poprawiłam tą matmę,to mam baardzo dobry humorLoLciu - Udanego dnia w pracy ![]() Spazana - Udanych zakupów Milko - No,zaglądaj chociaż czasami,o nas się nie da zapomnieć ![]() Wiecie co,też bym się wybrała do fryzjera ... ostatnio ścinałam,ale wydają mi się nadal za długie tylko boję się trochę diametralnego ścięcia,bo z natury nie mam włosków prostych,więc nie wiem jakby wyglądały bez prostowania i po no ale muszę coś wykombinować i znów muszę pofarbować włosy,bo ostatnio farbowałam na czarno,ale końcówek mi nie wzięło,a podobno gdzieś jest promocja,że szampon z Garniera i farba gratis chyba,tylko,że kolor granatowa czerń,wydaje się fajny,bo fajnie wygląda na pudełku,a że mam niebieskie oczy,to możliwe,że całkiem dobrze by wyglądały![]() Się rozpisałam miłej soboty
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2086 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i z kolezanką wiec razniej ![]() co do wlosow ja teraz niby zapuszczam niby bo moje zapuszczanie konczy sie od jakiegos czasu z chwila pojscia do fryzjera, gdzie najpierw mowie ze zapuszczam wlosy a pozniej chce zeby mi podciela na krotko no ale teraz nie mam kasy na fryzjera bo wydalam na prostownice wiec przymusowo pozapuszczam przez co najmniej miesiac chcialabym miec takie poldlowie wlosy przed ramiona, bo dluzszych to chyba juz nie
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to się w sumie na fryzurach nie znam i zastanawiam się jakie wyszczuplają twarz
|
|
|
#2088 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
pokaż, pokaż ![]() Nie dobra TŻ-ta ma, a sie z innym umawia Bys mi odstąpiła z jednego adoratora, a nie ![]() Cytat:
Ba się dobrzeee Cytat:
Jaka piękna pogoda ... była zachmurzyło się choć ciepło jest spałam sobie do 8, ale potem na siłę znów zasnęłam I tym sposobem spałam do 10.30 No i teraz mnie łepek boli Dziś czeka mnie intensywny dzień: pisanie konspektu nna polaka, czytanie 'Lalki' (bosko ) i komputer A teraz idę zrobić... śniadanie ![]() Miłego dnia Plotkary
|
|
|
#2089 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pojęcia nie mam
|
|
#2090 | |||||||||||
|
Zadomowienie
|
hophop
![]() Cytat:
wybaczymy, ale wdrążaj się szybko bo brakuje Cię na Plotkowym dupo wołowa ![]() Cytat:
a czemu nie bedzie z tego nic wiecej niz przyjazn?![]() Cytat:
fajnie masz, że mniej się stresujesz - ja się przeważnie denerwuję jak głupek:P ale moze z czasem przejdzie...![]() Powodzenia w pracy, mam nadzieję, że szybko zleci ;* Cytat:
Tylko ok. 3 już tak byłyśmy zmęczone, że szok - teraz nóg nie czuję Jak przebiegałam przez ulicę wracając to wyleciałam z jednego buta - jak Kopciuszek prawie No i musiałam poczekać aż przejadą samochody żeby bucik odzyskać - świetnie to wyglądało - na środku głównej ulicy leży samotny pantofel![]() A co do miejsca - jak będą wakacje czy jakiś wolniejszy czas/weekend i tak dalej to chętnie Cię przygarnę i pooprowadzam po fajnych miejscach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() witam w klubie, u mnie podobnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powodzenia w magisterce ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ech, śniadanko zjedzone, spożywka kupiona, teraz ruszę na sklepy może upoluję jakąś tanią i ładną koszulkę Poźniej wezmę się za jakąś robotonaukę no, a wieczorem...impreza Tylko jak ja będę w stanie tańczyć i w ogóle tam dojść to nie wiem...![]() Słoneczko świeci, choć od czasu do czasu zasłaniają je chmurzyska - ale generalnie mamy wiosnę, jak dobrze od razu człowiekowi bardziej się chce żyć ![]() Miłej soboty
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam u fryzjera i ... zepsuła mi włosy
Jestem załamana ;(
|
#2092 |
|
Rozeznanie
|
Nefre moze nie jest tak zle
ja mam zawsze pierwsze wrazenie po fryzjerze jak najgorsze
|
|
#2093 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Dopiero ściagnełam się z wyra, jestem mega przezmęczona. ![]() nefre nie może być tak źle co do 12stu godzin pracy, moja wspolokatorka i przyjaciółka tak pracuja. W zależności jak im grafik ułożą, czasami się zdarza nawet 3 dni pod rząd
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno ładnie jest poza tym włosy szybko odrastają ![]() a ja wróciłam z zakupów z wielkim bólem głowy skończyło się na zakupach spożywczych i kosmetycznych, bo przez tą głowę odechciało mi się łażenia po sklepach... chyba jakiś opóźniony kac po wczorajszych drinkach mnie dopadł
|
|
|
|
|
#2096 |
|
Zadomowienie
|
Heyah ;]
Wiosna,wiosna i po wiośnie. Pada Przyznam ,że mam niesamowitego farta ;P Poszłam do urzędu Miejskiego złożyć wniosek o dowód osobisty. Po ponad godzinie czekania w kolejce, urzędniczka odesłała mnie z kwitkiem,bo zdjęcie było zle wykonane,tzn zasłaniało częściowo ucho. No nic na maturę pójdę z paszportem Co do tego kolegi, chłopak osiedlił się w Wawie i zamierza na stałe. Dodatkowo hmm możliwe,że ma tam jakąś platoniczną sympatię, ostatnia dziewczyna zerwała z nim nagle po dwóch miesiącach. Ma dość skomplikowany charakter trochę taki samotny strzelec z nutką despotyzmu (wypisz wymaluj Ja Zresztą z jego strony to były tylko koleżeńskie gesty więc po kiego się łudzić. Acz poflirtować zawsze można ![]() Dobra, zmykam pisać plan prezentacji maturalnej i robić notatki na spr.z historii
|
|
|
|
#2097 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nefre, na pewno nie jest tak źle Ale pozniej mi sie spodobaly U Ciebie mam nadzieje tez tak bedzie
|
|
#2098 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry Skarby
![]() nawet nie bolały mnie mięśnie chyba już się przez ten miesiąc od kiedy ćwiczę regularnie rozciągnęłam i zahartowałam ![]() Cytat:
![]() ja powiem tak - nie ma co się zastanawiać, spotkać się zawsze można, lepiej żałować ze coś się zrobiło niż że się nie zrobiło ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() flirciaro TY nasza czołowa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
piszesz już pracę? aaaaaaaaaaaa, ja nie zaczęłam jeszcze a też muszę już pisać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
odrosną szybko Cytat:
Cytat:
jaki bezsens... nie ma to jak fotograf nie potrafiący zdobić porządnie zdjęcia.....Cytat:
![]() dopiero doszłam do siebie po imprezce wczorajszej która była bardzo udana, pomijając fakt, że oczywiście troszkę za dużo wypiłam ale ogólnie nie jest źle ze mną ![]() właśnie przeszła burza, co za pogoda dobrze że wczoraj było ładnie i ciepło ![]() nie wiem co będę robić dziś, mogłabym iść znowu na imprezę, ale chyba już stara jestem i powinnam odpoczywać więc może wieczór z kompem i książką
|
|||||||||||||
|
|
|
#2099 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochane
Ja cos mam ostatnio takie zalatane dni ze nie mam czasu nawet nic napisac... Dzisiaj tez krotko. Wpadl dzisiaj do mnie kolega (tylko czemu tak rano ) i razem pieklismy ciasto a pozniej jeszcze ciasteczka. Ale byla zabawa Bylam cala wysmarowana masa a najlepsze ze mama weszla do kuchni i nic nie zauwazyla a pozniej musialam sie przemykac do lazienki... Pozniej wybralam sie na zakupy, pare ciuszkow wpadlo nie powiem No a teraz trza sie szykowac na 18. Fajny dzien, szkoda ze czesciej sie takie nie przytrafiaja
|
|
#2100 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja mi kazala do wrzesnia nie scinac wlosow na slub zeby ''mozna bylo z nich cos zrobic'' nie wyobrazam sobie tego bo mam proste cienkie wlosy,najczesciej do ramion z pasemkami. Jak sa za dlugi to sa oklapniete i sie przetluszczaja wiec nie wiem jak dam rade do wrzesnia..Cytat:
a co do imprezki to dasz rade przd samym wyjsciem redbullek z kropla promilkow i bedzie dobrze Ty z Ewcia to takie party animal widze Baw sie super!Cytat:
![]() ja dzis wstalam po 8 i pojechalismy z TZ na wyprzedaze. Kupilam sobie tylko szal a TZ koszulke.Potem zakupy,lunhc i pojechalam sama na silownie i basen a TZZ sprzatal na 6 przychodza znajomi wiec zapowiada sie mala imprezka wiec zrobie teraz oko szybko i potem jakies zarcie zrobie.TZ kupil dzis drugiego pada zebysmy mogli we 2 grac na playstation tak jakbym a wielkim fanem byla ale ok,potem troche postrzelam sobie. Gramy w Call of Duty 4. fajna gra ale za trudna dla mnie. Mieszaja mi sie te wszstkie przyciski..![]() no, to milego wieczorka robaczki moje
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

(trochę zimno,ale co tam
raz się żyje
)

bardzo je lubię,są tego jakieś skutki uboczne oprócz większego apetytu?

albo akurat Twoj zołądek "nie mial na niego ochoty"
ale nie jestem pewna jak to jest z miętą, wiec poszukaj moze. znam takie osoby ktore pija codziennie ziola. ja miętę tez bardzo lubie, ale ogolnie nie znam sie na ziolach i staram sie pic je tylko jak "zajdzie potrzeba" 

wspołczuje 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
odrosną szybko
a TZ koszulke.Potem zakupy,lunhc i pojechalam sama na silownie i basen a TZZ sprzatal