![]() |
#4561 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na Wspólnej
dla mnie ostatnio tak nudne jest to na wspólnej, ze zasypiam przed telewizorem
![]() mam nadzieję, ze niebawem rozpoczną sie jakies nowe ciekawe wątki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Rozeznanie
|
Weronika rzeczywiście trochę przesadza z ta pracą. Rodzinę odstawiła na dalszy plan. Swoją drogą gdybym ja była na etapie próbnym nie dawałabym tak po sobie jechać i tak się wykorzystywać. Etap próbny to etap próbny, ale bez przesady. Ale Adam nie powinien jej zdradzać mimo wszystko. Szkoda mi go, bo rzeczywiście to on się bardziej starał cały czas o podtrzymanie tego związku i cierpi, ale żeby od razu zdradzać? To bardzo hamskie i nie fair. Nie wiem czy ja wybaczyłabym zdradę...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4563 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja twierdze ze Adam dobrze zrobil niech wie co stracila Weronika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
Zakorzenienie
|
#4565 |
Raczkowanie
|
o kurcze a ja zawsze myślałam że Adam taki przykładny mężuś taka ciepła klucha a tu taka akcja no proszę ;p
#4566 |
Zakorzenienie
|
jedno jest warte drugiego
![]()
#4567 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba zatluke tego Adama!!
![]() ![]() ![]() ![]() nie mowie, ze Weronika jest w porzadku, ale to nie powod zeby leciec w lapy innej baby! No i teraz jak znam Weronike to go wyleje z domu na zbity pysk ![]() Marta wkurza mnie caly czas tym, ze lazi i ciagle maca ten brzuch ![]() Ok...wracam na 2 - krotka... - czesc ![]() uff... |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Konto usunięte
|
Ola =moj mistrz -.- amieszy mnie jej wątek
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Zakorzenienie
|
Mnie najbardziej rozbawiło ostatnio : "Mateo"
![]() A dobrze jej dzisiaj zrobiła ta koleżanka z tym kinem z Danielem, pf. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Zakorzenienie
|
olka jest żałosna.. adam też mnie już wkurza, lidka co pradwa mnie wkurza ale weźmie sobie pokożysta (sypia z nią) a potem zwykłe odwal się...
#4571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() tylko jak Olka obudzi sie z reka w nocniku, to moze byc za pozno na jakiekolwiek Przepraszam i powroty... ![]() Lidke bym zlapala za te kudly i o kierownice jej leb roztlukla chyba!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
Wstretna ta Lidka
#4573 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Adam! Grrrr tez mnie zdenerwowal! a co do macania brzucha to tez zauwazylam.Np we wczorajszym odcinku podczas rozmowy z JEremim:trzyam ten brzuch i trzyma ![]() a wczoraj to z kumpeli Olki smiac mi sie chcialo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Zadomowienie
|
a ktos mi stresci co bylo wczoraj bo ominelam? juz wiem ze kolezanka oli umowila sie z danielem cos jeszcze ciekawego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adem siedzi nad morzem w jakims pensjonacie i bzyka sie z Lidka a ucieszona Wera dzwoni ze dostala urlop i ze za 2h ma pociag do niego ![]() ![]() Marta gada z Jermim (wie od matki Filipa ze ma sie poddac operacji, ale sie boi) i przekonuje go zeby sie zoperowal. Na koncu ojciec dzwoni do Filipa, ze musi z nim pogadac, bo zdecydowal sie na operacje. Mateusz proponuje Olce role w przedstawieniu w teatrze, ona oczywiscie uchachana... Wszyscy sa zestresowani przedstawieniem, bo ma byc nast.dnia a Olka niby na luzie, mowi do Mateusza ze ma sukienke, ale...nie wie co zrobic z wlosami ![]() ![]() ta sie cieszy jak glupia... ![]() Mama Olki dowiaduje sie o propozycji Mateusza i jest wsciekla, bo Olka miala sie brac za nauke ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4576 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to rzeczywiscie dobre ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4577 |
Zakorzenienie
|
jamochłon
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Raczkowanie
|
buahaha. olka to taki czeresniak ze masakara jak tylko pojawia sie na ekranie to nie moge powstrzymac smiechu, jak mozna byc takim pustym? Mateo. swietne to było buahah. a ta lidka i adam to tak mnie wkurzyli ze masakra. :P nie mowie ze wera jest nie winna ale ten adam jaki h** dajcie spokoj :P a czy nie uważacie ze ta kolezanka olki fajnie sie ubiera
![]()
#4579 |
Raczkowanie
|
Ale wiecie co troche nudno już się robi w tym serialu... Ja myślałam, że Weronika jednak wsiądzie w pociąg i przyjedzie do Adama i nakryje go z Lidzią i w końcu bedzie jakaś akcja... A tu nic :P
Ja chcę Grzesia!! Niech już sie odnajduje bo bez niego tak smutno w tym serialu... |
![]() ![]() |
![]() |
#4580 |
BAN stały
|
Mnie tez juz powoli zaczyna nudzic ten serial. Aczkolwiek zupelnie zaskoczyl mnie Adam .... grr
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 |
Zakorzenienie
|
dla mnie ten serial się robi coraz dziwniejszy...wyssany z palca i przewidywalny razem. Wiedziałam, że Martusia anioł pogada z teściem i przekona go na to by się poddał operacji mimo że wcześniej nikt nie zdołał mu przemówić do rozsądku. piękna, młoda, zaradna nigdy o nic nie prosi- aż się niedobrze robi
![]()
#4582 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4583 |
Zakorzenienie
|
![]()
Lidka.. wytrzeszcz
![]() tak ją nazywam... hehe nawet moja mam to przejeła ![]() Adam... a jednak nie ideał ![]() Marta.. ta poducha chyba jej wypada i ciagle ją trzyma... anioł wcielony i ma taaaaki dar przekonywania ![]() nudny, dziwny ten film. Blehhh ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4585 |
Zakorzenienie
|
ja czytalam w Tele tygodniu, zeee ta Lena bedzie miala wiesci od tego jasnowidza, ale nie powie wszystkiego Marii. Wiec pewnie chlopa usmierca :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
szkoda, że Grześ nie wróci
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
tyle że dziewczyny pisały gdzieś wcześniej że aktor wrócił na plan czy ma wrócić. Zobaczymy niebawem bo i tak jest kilkumiesięczna różnica...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zakorzenienie
|
Wklejam streszczenia na biało
![]() dla własnej wygody, bo nie chce mi się ciągle wchodzić na telemagazyn, bo masakrycznie długi mi się ta strona ładuje ![]() TVN: Poniedziałek 20:55 Weronika nie może doczekać się powrotu męża. Chce jak najszybciej podzielić się z nim radosną nowiną o zmianach, które zaszły w jej życiu. Adam wraz z Lidką wracają znad morza. Śmigielska ma nadzieję, że ich romans będzie trwał nadal. Maks próbuje dowiedzieć się, o której Edyta wylatuje do Paryża. Dziewczyna mówi mu, że to nie jego sprawa i nie chce, aby odprowadzał ją na lotnisko. Zimińscy są bardzo dumni z Oli, która świetnie poradziła sobie podczas szkolnego przedstawienia. TVN: Wtorek 20:55 Borys uważa, że Michał go oszukał, bo wykorzystał jego ludzi i kontakty do ukraińskich dostawców. Andrzej obawia się, że Borys będzie chciał się zemścić. Ziębowie są coraz bardziej przygnębieni brakiem wiadomości o Grzegorzu. Zdesperowana Żaneta chce skorzystać z usług agencji detektywistycznej. Adam próbuje wytłumaczyć Lidce, że powinni zakończyć znajomość. Śmigielska zapewnia, że niczego od niego nie chce. TVN: Środa 20:55 Lena przekazuje Ziębom informacje od jasnowidza. Żaneta postanawia sprzedać mieszkanie, aby mieć pieniądze na opłacenie prywatnej agencji detektywistycznej, która zajmie się poszukiwaniem Grześka. Igor odwiedza siedzibę fundacji wspierającej dzieci dotknięte zanikiem mięśni. Agata prosi, aby dobrze zastanowił się, czy chce pomagać chorym dzieciom. Ostrzega, że jest to bardzo trudne wyzwanie. Andrzej uważa, że włamanie do biura budowy to sprawka Borysa. Bud-Maks traci dostawców z Ukrainy. TVN: Czwartek 20:55 Igor postanawia pracować z dziećmi z zanikiem mięśni. Agata podejrzewa, że chłopak zdecydował się na to tylko dlatego, aby zaimponować Paulinie. Mateusz jest mocno zaskoczony miłosnym wyznaniem Oli. Monika namawia Renatę i Żanetę, aby przejęły inicjatywę w sprawie poszukiwań Grześka. Renata próbuje przekonać siostrę i Żanetę, że nie ma sensu korzystać z usług prywatnej agencji detektywistycznej. TVN: Poniedziałek 20:55 Ziębowie otrzymują wiadomość, że policja odnalazła Grzegorza. Żaneta i Maria wybierają się do Włoch, gdzie przebywa młody Zięba. Sławek Dziedzic stara się, aby jeszcze przed ich wyjazdem włoska policja pobrała odciski palców mężczyzny, który podaje się za Grzegorza. Danuta mówi mężowi, co przytrafiło się ich młodszej córce. Marek uważa, że powinni jak najszybciej zgłosić to policji. Ze względu na stan Oli Zimińska proponuje, aby chwilę zaczekali. Zuza spotyka się z Kamilem. TVN: Wtorek 20:55 Ola błaga rodziców, aby nie robili Mateuszowi kłopotów. Zimińscy tłumaczą córce, że chłopak musi ponieść konsekwencje skandalicznego zachowania. Marek udaje się na uczelnię Mateusza i mówi dziekanowi, że jego student molestuje niepełnoletnie uczennice. Renata i Żaneta przyjeżdżają do szpitala, w którym leży Grzegorz. Niestety, ze względu na jego stan zdrowia nie mogą się z nim zobaczyć. Renata zastanawia się, w jaki sposób Grzegorz trafił do włoskiego szpitala. Sławek przyznaje, że jemu również wydaje się to dość dziwne. TVN: Środa 20:55 Adam stanowczo domaga się od Lidki, aby dała spokój jemu i jego rodzinie. Ona udaje, że nie rozumie, o co mu chodzi, i cały czas zapewnia o swoim gorącym, bezinteresownym uczuciu. Chwilę później mężczyzna dowiaduje się, że Śmigielska odwiedziła jego ojca. Rodzina Ziębów jest w szoku okazuje się bowiem, że ranny mężczyzna leżący w szpitalu i posługujący się dokumentami młodego Zięby to nie Grzegorz. Sławek obiecuje załamanej Renacie, że na pewno odnajdzie jej brata. Żaneta odmawia powrotu do Polski. TVN: Czwartek 20:55 Mateusz jest oburzony oskarżeniami Oli. Próbuje wytłumaczyć Zimińskiej, że Ola kłamie, oskarżając go o molestowanie seksualne. Danuta jednak nie wierzy w jego zapewnienia i mówi policji, że Mateusz grozi jej córce. Kinga wypytuje męża o współpracę Borysem. Michał kłamie, że wszystko jest w porządku. Borys niespodziewanie przychodzi do mieszkania Brzozowskich. Kinga, nieświadoma konfliktu między nim a Michałem, ucina sobie z nim miłą pogawędkę. Jan zaniepokojony samopoczuciem Lidki prosi Adama i Weronikę, aby poświęcili jej trochę czasu.
#4590 |
Zakorzenienie
|
Chyba było
![]() Ale zapowiada się ciekawie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.