|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierścionkowe rozważania, część VII :D
no ja w czwartek też skończyłam brac antybiotyk, ale na szczęscie nic mi nie jest
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
ja skonczylam brac w niedziele ale od kilku dni cos czulam jakby sie tam mialo cos dziac
|
|
|
|
#4473 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Wam
![]() ![]() Nom choc w skrocie przeczytalam co napisalyscie ![]() Madziu jejku, to zapalenie to pewnie od tego antybiotyku co na szyje czy cos.. Po prostu z antyb,.tak jest ze ona oslabiaja flore bakteryjna. Jak bierzesz antybiotyki obojetnie na co to od razu niech lekarz przepisuje Ci do tego nystatyne. Moj ginekolog mi tak poradzil Bo ja tez jestem taka delikatna Tz mowi Tak to z Toba jest moj wczesniaczku, ze uwazac na Ciebie muszeA w poniedzialek do gina koniecznie idz..ewentualnie do innego Edit: Teraz juz wiem czemu wczoraj chcialo mi sie tak cos z alkoholu he he ![]() Bo wy tu pilyscie babeczki A ja adwokacik sobie nalalam wczoraj ale nie duzo I wiecie co wczoraj tez ogladalam film lawina na tvn 7 i sie poplakalam troche duuuzo i jakos dzis mi lepiej. Zwlaszcza ze Tz mi sie snil, ze mnie przytulal calowal, ze bylam u niego tam za granica, ale sen...az mi sie nie chcialo budzic.. A rano patrze juz stxzaleczka od Tz ze w pracy ![]() ![]() Ps. Zmykam sie umyc bo ja w pizamie jeszcze
|
|
|
|
#4474 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
))))dla mnie to nic niezwykłego..ale dla innych chyba tak, bo dziś znowu telewizja idzie z nami do szpitala ![]() ja w ogóle taki mały społecznik jestem ![]() i kosmita taki trochę, bo do tego wszystkiego za 2 miesiącę będę pedagogiem specjalnym z dyplomem. i całe studia praca z dziećmi niepełnosprawnymi..czy to na stażach, czy to w domach prywatnych, czy to na praktykach..czy nawet teraz nawet w pracy, bo pracuję jako nauczyciel w grupie integracyjnej
|
|
#4475 |
|
Zakorzenienie
|
oj Anitko ja wiem jak TZ jest daleko to się go kocha jeszcze bardziej chyba to może ta tęsknota robi swoje
|
#4476 |
|
Zakorzenienie
|
Anitko ja tez sie urodziłam 2 tyg przed czasem
i tez jestem bardzo delikatna ech... kasia widze, ze odliczasz czas do lipca - ja wtedy tez pewnie wyjade jak mi sie uda do tego czasu obronic
|
|
|
|
#4477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja do 1 lipca odliczam, pewnie minie szybko a jak już będe odliczać do powrotu TZ to będzie się wlekło
|
|
#4478 |
|
Zakorzenienie
|
oj lepiej niech ten czas bardzo wolno mija.. bo ja mam tyle rzeczy do zrobienia a wszędzie jestem w szarym polu jeszcze ech
|
|
|
|
#4479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze wyskakuje mi jakiś bląd, że nie moge edytowac podpisu
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
ty weź nawet tego nie wypowiadaj, bo mi az gula w gardle ze stresu staje
najpier to ja musze pozaliczac ten semestr, napisac prace mgr a najgorsze ze jak czytam tu, to inne dziewczyny maja juz zagadnienai na obrone (chodzi o ten egzamin z 5 lat studiów) a nam nic nie dają
|
|
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się boję, a semestr zaliczysz przecież"Twój podpis nie może być dłuższy niż 600 włączywszy kod BBCode formatujący tekst." no i co można na to poradzić?
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
no ja mysle , ze zalicze
choc wiem, ze tak łatwo nie bedzie, juz nam w dziekanacie powiedzieli, ze szczegóonie 3 przedmioty sa bardzo cięzkie i sie dziwia ze nam je teraz dali a nie wczesniej, bo duzo osób ma poprawki z tego we wrzesniu a w tym semstrze mam az 14 zajęc jak dla mnie to przegiecie
|
|
|
|
#4483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4484 |
|
Zakorzenienie
|
no ja rozumiem, boz awsze miałam tyle przedmiotów, ale tu chodzi o to,z e nie dosc ze tyle przedmiotów, tyle zaliczen, pisania jakis prac zaliczeniowych jeszcz to do tego jeszcze pisanie magisterki, obrona i egzamin z 5 lat studiów... jak bym miała tylko te same zaliczenia bez obrony, pracy mgr i tego egz to by było ok.
|
|
|
|
#4485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty masz to tak jakby razem, jeden stresyyy zbliżamy się do kolejnej części jeszcze 500 wiadomości
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
ja np. nie wyobrazam sobie tego egzaminu z 5 lat studiów i to bez żadnych zagadnien
|
|
|
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z jakiś konkretnych przedmiotówa wogóle co za oszołom wymyśla ten egzamin, jakby mało stresu było przy obronie no
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy na licencjacie tak jest.
u nas beda pytania z 5 lat studiów i to nic sie nie bedzie mialo do temtu pracy mgr niestety. Bo jeszcze materialy z pracy to sie człowiek nauczy, no ale materiału z 5 lat studiów jak ja zawsze tyle przedmiotow miałam to nie wiem. tym bardziej bez zagdnien. dla mnei to jest nierealne |
|
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny konczy mi sie umowa i nie wiem co robic. przedluzyc w plusie z ktorego jestem zadowolona nawet czy zmieniac teraz numer i przejsc na ere. nie wiem jakie oferty maja ale wiekszy wybor telefonow na pewno (tym bardziej ze brany by byl na firme). no i mama i TZ sa w erze a do nich najwiecej dzwonie ![]() jakos tak patrze na oferte ery i nie jest za specjalna. znaczy stosunek abonamentu do minut a w ogole to dzien dobry
|
|
#4492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówiła, że jeden chłopak w tamtyk roku miał pytanie ratunkowe bo chcieli mu zaliczyć już na to 3 i zapytali co to jest....."bilans" struktura, co to jest ogólnie itd a on nie wiedział no to jak on po 3 latach takich rzeczy nie wie to na prawdecześć Sanetka ja bym brałą erę może jakiś darmowy numer Ci zaproponują ja mam z TZ w tej samej sieci i się opłaca
|
|
#4493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o i jakos mi sie ich przelicznik nie widzi. chociaz moze musze lepiej popatrzec.ja chyba jakas tempa jestem. w plusie. za 40zl mam 60 min do wszystkich sieci wymieniane na 300 smsow. jako ze mi poprzedzodzily te minuty to mam ich jakies 160 miesiecznie teraz w erze: za 25 zl jest 75 min do ery lub 36 do wszystkich sieci. wiec co tu sie bardziej oplaca. dodam ze nie przepadam za era
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba zostane w plusie. TZowi sie umowa za rok konczy to najwyzej on zmieni
|
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
Ale miałyście wczoraj gadane pijaczki
Druga zmiana szaleje ostatnio ![]() Poemi na włosy polecam Wax i olejek rycynowy .Caperuci ja jak Ty.. wszelkie napoje wlewam w siebie w ogromnych ilosciach. Wodę generalnie pije na butelki a nie na szklanki. Herbat zielonych w pracy kilka kubków poł litrowych. No a moim starym sposobem na piękny płaski brzuszek jest picie 2 szklanek wody przed samym snem i 2 szklanek zaraz po przebudzeniu. generalnie woda to jest to Madziu, Kasiu nie dygac mi tu przed tymi obronami. To naprawde żaden ból ![]() Et-ko podziwiam. Mielismy wczoraj z mężem wieczorek filmowy. Piekny film ogladalismy " Krwawy diament" polecam
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez o erze niezbyt miłe rzeczy slyszalam a ich oferta tez mi nie odpowiada. ja tam jeste w orange tak jak u mnie wszyscy, do tego TZ ma darmowe rozmowe do mnie non stop wiec jest super
i nie ma na nie limitu (a wiem ze w niektórych taryfach jest limit np. 1200minut darmowych tylko)edit: Haniu a ja w ciagu dnia pije: rano szklankę rumianku, na obiad szklankę miety, a na kolacje szklanke herbaty i to koniec moje picia na cały dzien.. wiem wiem.. źle robie ale ja nie mam potrzeby picia. kiedys mi kubek herbaty na cały dzien nawet starczył
|
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
a ja ostatnio strasznie dużo pije, TZ aż się dziwi
cały czas chce mi sie pićja tez mam do TZ darmowy numer i moge do niego dzwonic ile chcę :P
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:36.

i po 3 miesiącach problem powrócł

Bo ja tez jestem taka delikatna

, jestem pełna podziwu

a nam nic nie dają

z jakiś konkretnych przedmiotów
no to jak on po 3 latach takich rzeczy nie wie to na prawde