|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy!
Cytat:
|
|
#3422 |
|
Zadomowienie
|
Tymenko, napisałam do tego sprzedawcy z zapytaniem o koszt wysyłki do Polski.
|
|
|
|
#3423 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teoretycznie mozesz, ale jak wtedy potraktujemy kwestie przesylki? bo bylabys kolejna osoba zamawiajaca i w zwiazku ztym nei wiem czy wliczyc Cie do kosztow przesylki czy nie |
|
|
|
|
#3425 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Ja zrobię obliczenia dopiero jak się dowiem na ile dzielimy przesyłkę, czekam na odp od taiwy i ew. wtedy kwestia evee i Favkes. Więc albo na 5 albo na 6. |
|
|
|
|
#3426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yoono- no oczywiście, że masz mnie wliczyć Ile by ze mną osób było- 8, 9? Nawet przez moment nie myślałam, że załapię na na friko Czyli 40 $ dzielone na 8 czy 9 osób?Policzyłam, że za dwie próbki, z cłem i presyłką z USA, przesyłką do mnie( 6zł ?) byłoby około 33 zł z hakiem ( liczyłam dolara po 2,40zł) - Właśnie po ile liczyć dolara? Może wezmę tylko jedną, bo marzę o Zagorsku ![]() EDIT: JEDNAK REZYGNUJĘ Z UDZIAŁU, NIC JUŻ WAM NIE MIESZAM
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-03-29 o 15:28 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko może najpierw poczekajmy na odpowiedź tego kolesia czy w ogóle wysyła do Polski i za ile.
|
|
#3429 |
|
rude jest piękne:)
|
Tymeno ja moge zrobic przelew do Ciebie w poniedzialek ,poniewaz za chwile trafi mnie kaczka, po polaczeniu banku BPH i PeKaSa nie mozna w pioruny kozystac z konta internetowego bo ciagle cos siepipipip...
Ja wplace pieniazki za siebie i Irkax tylko prosze podac ile/? zaraz wypisze przelew Irenko tak pasuje nie bede musiala robic do Ciebie i juz bede mila podstawy do tego aby bezczelnie wykorzystac Ciebie |
|
|
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My tam swoje konszachty mamy, więc ona Ci prześle kasę za mnie i za siebie. Tyle, że wysyłka by była normalnie do każdej z nas osobno, oki?
|
|
#3431 |
|
Zakorzenienie
|
Yoono, jeśli można (nie wiem ile jeszcze nam wolnego limitu na wydatki zostało) to ja bym jeszcze dwie próbki wzięła (CdG Zagorsk i Cinnamon), obie po 3 $. Czyli w sumie dodatkowe 15 $ za moje próbki do całego zestawu kadzideł.
|
#3432 |
|
Rozeznanie
|
do zakupów na Lucky na pewno będą darmowe próbki, trzeba im tylko w zamówieniu napisać na jakie reflektujemy. zazwyczaj przesyłają ogromną większość z listy, ale pewności nie ma (czy prześlą wszystkie, a jeśli tylko część, to które). ja bym się pisała na darmowe Hinoki.
|
|
|
|
#3433 | |||
|
Wtajemniczenie
|
ok
![]() jasne Cytat:
![]() Tylko jeszcze jedna sprawa - skoro flaszki idą do rozlewaczy, to od kogo jeszcze powinnaś dostać kasę za przesyłkę (do kogo wyślesz pełne flaszki poza mną)? Cytat:
Cytat:
Cytat z LuckyScent o darmowych próbkach do zakupów perfum: "SAMPLES With every product order (not samples-only orders) we offer a box where you can enter sample requests. Amount of samples depends on order size. As a rule you can expect 2 free samples for a fragrance with a value under $50. 3 free samples for a fragrance with a value over $50. Each additional bottle of fragrance ordered adds 1 additional sample. We can not guarantee you will get the samples you request, but, depending on availablility, we will do our best." czy dobrze liczę, że u nas wyszłoby 7 darmowych próbek? wartość pojedynczej flaszki jest > 50$ -> 3 próbki. Plus 1 próbka za każdą dodatkową flaszkę (4 sztuki) = 7 Chyba, że ten zestaw liczą jako 1 a nie 5 ![]() Coś bym też sobie zamówiła - zobaczę te próbki... Nuna_77 - zamawiałaś już zestawik? ile tych próbek mamy do dyspozycji?
|
|
#3434 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo interesowałyby mnie:Embruns d'Ambre by Stephanie de Saint-Aignan (4$) Alba by Profumum (4$) Hinoki by CdG x Monocle (3$) Imperial Opoponax by Les Nereides (3$) Private Collection: Cedre Sandaraque by Parfumerie Generale (4$) A jeżeli dałoby się jedną z próbek opylić za free jako gift, to zacałowałabym chyba Twoje stopy ![]() Jeżeli jest możliwość takiej opcji, to byłabym szalenie wdzięczna |
|
|
|
|
#3436 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3437 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz u nich może nic się po drodze nie stanie, ale jak już przesyłka z USA dotrze do PL i nie będzie rejestrowana i ubezpieczona, to ja już wiem co się z nią może u nas stać
|
|
#3439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, macie rację Kiedyś przyszły do mnie kolczyki zamówione w stanach za dość sporą kasę i przesyłka przyszła listem zwykłym, wrzucona do skrzynki Myslałam, że na zawał zejdę ![]() Dziękuję Gwaihally |
|
|
|
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu jeszcze taniej Ja duzo zamawiam na ebay'u i jeszcze nigdy mi nie oclili paczuszki z USA, a juz np. paczki z truskawki a i owszem- cło płaciłam. |
|
|
|
|
#3441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skąd aż taka różnica? Anastazjo czy według Ciebie ten sprzedawca jest pewny? Nigdy nic nie kupowałam na e-bay, więc nawet nie wiem gdzie to sprawdzić.
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
to w takim razie niech kazda wybierze sobie jedna darmowa probke, a wszystko ponad to jedną bedzie platne
|
|
|
|
#3443 |
|
Czekam na Ragnarok
|
OK, zamykamy listę zielonych, dzielimy przesyłkę na 5 osób. Taiwa nie przesłała mi jeszcze jakie próbki chce, ale podejrzewam, że 2 czy 3 to nie będą, więc Favkes niestety nie da rady zmieścić Cię w naszym zamówieniu, bo tak jak mówiłam pozostało ok. $20 do rozdysponowania :/
Podeślę niedługo rozliczenia na PW, ale podliczcie też same, czy się gdzieś nie walnęłam 1$ liczymy jako 2,30zł.Ostateczna lista: Fenris - Rhubarb i odlewka Woodcoffee, 5x próbek burn-it-up - Momoberry i Monyette Paris pełnowymiarowe i próbka The exact friction of stars EDP Pilar and Lucy (oraz jak da radę to Matin Calin, Coquette tropique) Twister_male - Rock Crystal, próbki Costes i Black Tourmaline ewikk - Woodcoffee, Idole taiwa - kilka próbek - dzisiaj odpowiedź |
|
|
|
#3444 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tylko ustalimy kwotę dam znać |
|
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
Yoono, czyli płacę za 4 próbki x 3 $ każda czyli dodatkowe 12 $ do zamówiania, a jedna próbka za free (wybierz która, i tak wszystkie wn tej samej cenie)
|
#3447 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy to jest 100ml Mechant Loup?
Bo jeśli tak - to jest prawie 200zł taniej niz w Quality!!! Może taniej wyjdzie zamówić tutaj..Nie wiem ile to jest 3.3 Floz:-( http://cgi.ebay.pl/LArtisan-MECHANT-...QQcmdZViewItem
|
#3448 |
|
Zadomowienie
|
Drużyno Wilczkowa..
Skoro to 100ml - to chyba nie ma sie co zastanawiać? Nawet z przesyłka ze Stanów wychodzi coś około 252zł.. Czy któraś z Was może określić czy ten użytkownik jest pewny? Mam nadzieję, że będzie taka oferta w maju
Szukam FM Musc Ravageur, L'Artisan Safran Troublant, Edytowane przez Narnijkar Czas edycji: 2008-03-30 o 22:54 |
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny bardzo mi przykro ale rezygnuje ze swoich ml na new harlem. przepraszam za klopoty
.problemy finansowe......
|
#3450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.

jako gift, to zacałowałabym chyba Twoje stopy
Kiedyś przyszły do mnie kolczyki zamówione w stanach za dość sporą kasę i przesyłka przyszła listem zwykłym, wrzucona do skrzynki
Podłaczam się pod pytanie Irkax