PM 2017! Część 40. - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-02-04, 18:33   #1351
serduszko165
Zakorzenienie

Dot.: PM 2017! Część 40.

Moj ma 18

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
serduszko165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-04, 18:35   #1352
natt_90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość

Mam nadzieję że już mi takiego numeru nie wywinie bo się dawno tyle stresu nie najadlam...
Dobrze, ze z TZ lepiej

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
a tak chciałam jechać zawsze można 5 godzin promem

W tym roku
Tak, przez konkurs składający się z trzech etapów. A poziom trudności... jest test i praca pisemna. Startowałam już w trzech i w dwóch z nich poza testem było do napisania postanowienie. Dostajesz stan faktyczny i masz wykombinować rozstrzygnięcie. Potem tych, którzy zebrali określona ilość punktów przesiewają na rozmowie kwalifikacyjne, na której mogą zapytać o wszystko Teraz jestem na zastępstwie, ale starałam się o etat i zabrakło mi 0,5 pkt
Dzięki za odpowiedz 😊 ja caly czas mysle, co ze soba zrobić po obronie. Mam nadzieję, ze w tym roku mi sie to uda 🙏 nie chce isc na adwokacka bo moj P jest adwokatem, no i jeden w domu wystarczy, najbardziej rozwazam komornicza, bo krotko i o dziwo dobrze sie w tym czuje 🙈 chociaz oczywiscie chcialoby sie na ogolna, ale to duzo poswiecen wymaga.

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;70550681]Nie chce mi się dzisiaj do pracy Ale powinnam dostać wypłatę za zeszły miesiąc No i to mój ostatni próbny weekend, jutro powinno być wiadomo czy mnie przyjmą na stałe Czy mogę prosić o kciuki? [/QUOTE]

Trzymam kciuki 😊

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
A w bonusie obraczki.
Bardzo ladne, jaka grubosc?

Dziewczyny, jak pedzicie 😁 probuje Was nadrobic, ale przyjechalam do domu rodzinnego i ciezko 😉
A wieczorem wychodzimy ze znajomymi, bardzo sie cieszę, beda drineczki i inne 🍸🍹

natt_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-04, 18:36   #1353
rubbim
City of Bones

Cytat:
Napisane przez nniee Pokaż wiadomość

Supcio, jeszcze nikomu nie daliśmy zaproszeń, bo sporo czasu, ale już się dowiedziałam, że kuzyn z dziewczyną nie przyjdą Mamy małe wesele, zapraszamy naprawdę najbliższych, więc trochę to przeżywam, bo jeszcze ze strony TŻ jest kilka osób niepewnych

Jeszcze wczoraj się przyjrzałam mojemu tatuażowi i okazało się, że coś poszło nie tak przy gojeniu i będzie trzeba poprawki
My mamy na około 70 osób, może nawet i mniej, a już wiemy, że z 15 od Tż nie będzie. Komu będzie zależało to będzie w tym dniu razem z nami. Wiadomo, że też nie każdy da radę dojechać bo mu wypada też coś innego ważnego i rozumiem to - zdarza się i nie ma co się smucić

A jaki tatuaż robiłaś ? Mi się marzą dwa, ale chyba na tym tylko zostanie

---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ----------

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
Mój ma rozmiar 20, nie wiem czy to mały czy nie ale te próbniki wszędzie w sieciówkach były na niego za duże
Mój ma 21, a ma chude palce
Stary 2017-02-04, 18:41   #1354
natt_90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sweet_chocolate Pokaż wiadomość
Widzę że większość stawia na klasykę w kwestii obrączek. Czy tylko ja mam dwukolorowe?

My raczej tez klasyka, chcielismy takie bardziej prostokatne ale mierzylismy i niestety lepiej wygladamy w standardowych takich polokraglych 😞

Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
Tak, potwierdzam, 4mm. Biore sie za rozwieszanie prania

Bardzo fajna ta szerokosc, tzn ładnie dobrane 😉

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Ładne U jakiegoś lokalnego kupiliście?
Oryginalny kamień w kształcie prostokąta Zazwyczaj są okrągłe. TŻ też ma taką szerokość?

Mój mi się wczoraj zwierzył,że wstydzi się iść kupować obrączki Bo na pewno żaden facet na tak małe dłonie nie kupował
Heh moj tez marudzil, rozmiarowo bedziemy mieli chyba takie same 😉

natt_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-04, 18:46   #1355
nniee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość
My mamy na około 70 osób, może nawet i mniej, a już wiemy, że z 15 od Tż nie będzie. Komu będzie zależało to będzie w tym dniu razem z nami. Wiadomo, że też nie każdy da radę dojechać bo mu wypada też coś innego ważnego i rozumiem to - zdarza się i nie ma co się smucić

A jaki tatuaż robiłaś ? Mi się marzą dwa, ale chyba na tym tylko zostanie
My mieliśmy mieć maks 60 razem z nami i obsługą przy czym od TŻ może odpaść 8-10, ode mnie już przynajmniej 2

Robiłam cover tatuażu na plecach A co byś chciała sobie wytatuować?

Edytowane przez nniee
Czas edycji: 2017-02-04 o 18:47
nniee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-04, 19:03   #1356
Key_b
Zadomowienie

Narobilyscie mi smakami na cipsy a mam @ i sobie kupiłam najlepsze lays oven

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez karla906 Pokaż wiadomość
Masz piękny cytat pod postami Btw, jak się ustawia coś co siępokazuje pod moim postem? Tak jak macie daty, cytaty itp?

Na ile TŻ jedzie?
Dziękuję ;* w ustawieniach masz po lewej stronie różne opcje tam gdzie zmieniasz avatar tam też możesz podpis itd

"Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński
Key_b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-04, 19:11   #1357
luna_laula
catwoman

uf mamy wszystko dla tż i oglądaliśmy fajne obrączki w Niewęgłowskim i sama już nie wiem co chce spodobały nam się takie, ale bez dajmondu, całe w białym złocie, a to środku byłoby niesatynowane i oczywiście max 3 mm. czyli zupełnie inne

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
Napisane przez serduszko165 Pokaż wiadomość
Czytalam opinię o tym Evi jak szukalam wakacji w zeszłym roju i miał średnie :/

Ja nawet nie czytam tych opinii. Dwa razy byłam w hotelu, który miał okropnie kiepskie oceny i komentarze totalnie prąciowe, a na miejscu było ładnie, miło, czysto itd
luna_laula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-04, 19:13   #1358
Key_b
Zadomowienie

Cytat:
Żebyś miała zagwozdkę A tak poważnie to Luna powiedziała,że miała efekty po tym wyzwaniu No i jak już coś zaczęłam to lubię skończyć,zobaczymy czy będą efekty.

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ----------

Ładne U jakiegoś lokalnego kupiliście?
Oryginalny kamień w kształcie prostokąta Zazwyczaj są okrągłe. TŻ też ma taką szerokość?

Mój mi się wczoraj zwierzył,że wstydzi się iść kupować obrączki Bo na pewno żaden facet na tak małe dłonie nie kupował
Powiedz zeby sie nie martwil moj kuzyn ma malutkie raczki gdyby nie pomalowane paznokcie jego zony to na zdjeciach nie widac które ręce jego, ma chyba rozmiar 12 a z kolei zbajomi kupowali i się okazało ze maja ten sam rozmiar, oboje 17 i ona musiała wziąć z jakąś cyrkonia, żeby wiadomo było która jest która, więc to chyba częsty przypadek. Jak znajdę fotkę mojego kuzyna to ci wrzucę, pokażesz tztowi dla otuchy

"Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński
Stary 2017-02-04, 19:18   #1359
Laura Rose
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Moja pralka dziś tez nie lepsza, zaciął się program i non stop prała, dopiero po czasie się skapnęliśmy, że czas się zatrzymał i nie odliczała i tak prała w kółko
Może pranie było bardzo brudne, więc prakla zdecydowała, że trzeba jeszcze raz i jeszcze i znowu
Cytat:
uf mamy wszystko dla tż i oglądaliśmy fajne obrączki w Niewęgłowskim i sama już nie wiem co chce spodobały nam się ]"]takie]], ale bez dajmondu, całe w białym złocie, a to środku byłoby niesatynowane i oczywiście max 3 mm. czyli zupełnie inne
:
Super, że tż z głowy
Obrączkę sobie zwizualizowałam, patrząc na moją i myślę, że bardzo fajna opcja

Jak to jest z tym piciem 2l wody? Godziny mają jakieś znaczenie? Wczoraj zaczęłam koło 15, a dziś dopiero 18 i już wypite
Stary 2017-02-04, 19:33   #1360
luna_laula
catwoman

ale zauroczyła mnie mniej więcej taka obrączka http://novvak.com/955-thickbox_defau...diamentami.jpg z białego złota, cała w cyrkoniach i cieniutka na 2 mm pani w sklepie mówiła, że jak są osadzone, a nie przyklejone to się dobrze trzymają.

może

---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
Żebyś miała zagwozdkę A tak poważnie to Luna powiedziała,że miała efekty po tym wyzwaniu No i jak już coś zaczęłam to lubię skończyć,zobaczymy czy będą efekty.

Na pewno nie ja
Stary 2017-02-04, 19:38   #1361
rubbim
City of Bones

Cytat:
My mieliśmy mieć maks 60 razem z nami i obsługą przy czym od TŻ może odpaść 8-10, ode mnie już przynajmniej 2

Robiłam cover tatuażu na plecach A co byś chciała sobie wytatuować?
Na nadgarstku podwójna nieskończoność białym tuszem i rękaw na ręce drugi to juz zostanie w sferze marzeń
Pokażesz tatuaż?
Cytat:
Napisane przez Key_b Pokaż wiadomość
Narobilyscie mi smakami na cipsy a mam @ i sobie kupiłam najlepsze lays oven

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Dziękuję ;* w ustawieniach masz po lewej stronie różne opcje tam gdzie zmieniasz avatar tam też możesz podpis itd

Ja przy @ wcale nie mam ochoty na żadne słodycze, chipsy i ciasta

Stary 2017-02-04, 19:40   #1362
karla906
Wtajemniczenie

Cytat:
Agnieszka, aż mnie ciarki przeszły, jak napisałaś, że TŻ w szpitalu, ale dobrze, że już jest w domu

Bardzo ładne, fajna szerokość

Supcio, jeszcze nikomu nie daliśmy zaproszeń, bo sporo czasu, ale już się dowiedziałam, że kuzyn z dziewczyną nie przyjdą Mamy małe wesele, zapraszamy naprawdę najbliższych, więc trochę to przeżywam, bo jeszcze ze strony TŻ jest kilka osób niepewnych

Jeszcze wczoraj się przyjrzałam mojemu tatuażowi i okazało się, że coś poszło nie tak przy gojeniu i będzie trzeba poprawki
Ale ma powód ten kuzyn? No ja też się licze z niepełną frekwencją - połowa gości z końca Polski + zima.

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
Mój ma 27

Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ----------

Karla ja mam rozmiar 8 i wzięłam 4 mm i jest ok

Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka
To super

Wrzucam link do obrączek mojej sis. Jak zawsze u niej - niestandardowe
http://wkruk.pl/slub/obraczki-vega,id-z51
karla906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-04, 19:42   #1363
luna_laula
catwoman

Cytat:
Czy jestem nienormalna? Właśnie sobie włączyłam studniówkę i oglądam
Gdzie moja płyta...

Cytat:
Napisane przez natt_90 Pokaż wiadomość

Dzięki za odpowiedz 😊 ja caly czas mysle, co ze soba zrobić po obronie. Mam nadzieję, ze w tym roku mi sie to uda 🙏 nie chce isc na adwokacka bo moj P jest adwokatem, no i jeden w domu wystarczy, najbardziej rozwazam komornicza, bo krotko i o dziwo dobrze sie w tym czuje 🙈 chociaz oczywiscie chcialoby sie na ogolna, ale to duzo poswiecen wymaga.
Chodzi ci o przebieg aplikacji? Moi znajomi są na różnych i niektórzy w ogóle nie mają czasu na życie... ogólna wymaga dużo nauki, ale masz pracę w sensownych godzinach, a nie po nocach w kancelarii
Stary 2017-02-04, 19:42   #1364
Key_b
Zadomowienie

Cytat:
Na nadgarstku podwójna nieskończoność białym tuszem i rękaw na ręce drugi to juz zostanie w sferze marzeń
Pokażesz tatuaż?

A ja mam ochotę na wszystko i wszystko kupuję A później otwieram wszystko na raz próbuje i zostawiam a tz dojada ;D Ale ważne że to mam hahah

Stary 2017-02-04, 19:46   #1365
rubbim
City of Bones

Cytat:
Napisane przez karla906 Pokaż wiadomość
Ale ma powód ten kuzyn? No ja też się licze z niepełną frekwencją - połowa gości z końca Polski + zima.

To super

Wrzucam link do obrączek mojej sis. Jak zawsze u niej - niestandardowe
http://wkruk.pl/slub/obraczki-vega,id-z51
Mi się nie podobają
Cytat:
Napisane przez Key_b Pokaż wiadomość
A ja mam ochotę na wszystko i wszystko kupuję A później otwieram wszystko na raz próbuje i zostawiam a tz dojada ;D Ale ważne że to mam hahah

Ja mam tak przed @ z tym, ze ja sama zjem wszystko, a jak ktoś chce choćby kawałek to wzrokiem zabijam

Stary 2017-02-04, 19:49   #1366
Eunice9
Zakorzenienie

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;70550681]Nie chce mi się dzisiaj do pracy Ale powinnam dostać wypłatę za zeszły miesiąc No i to mój ostatni próbny weekend, jutro powinno być wiadomo czy mnie przyjmą na stałe Czy mogę prosić o kciuki? [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Jak to jest z tym piciem 2l wody? Godziny mają jakieś znaczenie? Wczoraj zaczęłam koło 15, a dziś dopiero 18 i już wypite
Z tego co mi mówił kiedyś lekarz, to powinno się pić te 2l ale stopniowo, przez cały dzień, powoli. Także skoro od 18 już wypiłaś to niezbyt dobrze :P

Cytat:
Ja mam. Ale to niezależnie od @, po prostu zawsze
Btw nadal nie mam @

Cały dzień się uczę, a jeszcze zrobiłam obiad i zakupy dla mamy bo biedna się rozchorowała. I jeszcze się wywaliłam na lodzie, bo całe podwórko nam zamarzło
Stary 2017-02-04, 19:54   #1367
karla906
Wtajemniczenie

Cytat:
Mi się nie podobają

No mi też nie, ja bede miala zlote okragle, ale któraśz Dziewczyn pytala czy wszyscy maja klasyczne, to wrzucilam zeby pokazac ze nie + Na mojej siostrze wszystko co klasyczne wyglada zle, a wszystko co inne dobrze
karla906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-04, 19:55   #1368
rubbim
City of Bones

Eunice pamiętam jak pisalas, ze kupilas test, a robilas go?
Skleroza

Stary 2017-02-04, 20:03   #1369
Key_b
Zadomowienie

Cytat:
Mi się nie podobają

Ja mam tak przed @ z tym, ze ja sama zjem wszystko, a jak ktoś chce choćby kawałek to wzrokiem zabijam

A to ja się na szczęście hamuje;D

Stary 2017-02-04, 20:07   #1370
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Eunice pamiętam jak pisalas, ze kupilas test, a robilas go?
Skleroza
Nie robiłam Boję się :P Zresztą żeby musiała być jakaś tam mała fizyczna możliwość to cykl musiałby mi się przesunąć tydzień, to już bardziej prawdopodobne że się przesunął dłużej po prostu ze stresu :P Ale wkurza to strasznie
Stary 2017-02-04, 20:11   #1371
motylek825
Zakorzenienie

Pamiętacie erę photobloga? Znalazłam nasz grupowy z czasów gimnazjum i nie mogę się przestać śmiać, mam nadzieje, że moje dzieci tego nigdy nie zobaczą

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-04, 20:12   #1372
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

moje wczorajsze łupy:

http://www.mohito.com/pl/pl/collecti...ladies-sweater

http://www.house.pl/pl/pl/ona/kolekc...321-99x/gloves

http://www.house.pl/pl/pl/ona/nowa-k...91-99x/sweater

http://www.cropp.com/pl/pl/dziewczyn.../pj934-90x/hat

szala nie ma, kupiłam granatowo-szaro-czarny, cieplutki

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-04, 20:15   #1373
LadyChatterbox
Zakorzenienie

Dziewczyny ile dałyscie na potwierdzanie? My mamy 3 czerwca wpisalam potwierdzanie do 16 kwietnia. Dziś dostaliśmy jednak zaproszenie na początek lipca z potwierdzaniem do marca I się przeraziłam ze może ja o czym zapomniałam i potwierdzenie się daje dużo wcześniej?

LadyChatterbox jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-04, 20:20   #1374
luna_laula
catwoman

Cytat:
Pamiętacie erę photobloga? Znalazłam nasz grupowy z czasów gimnazjum i nie mogę się przestać śmiać, mam nadzieje, że moje dzieci tego nigdy nie zobaczą
Nic nie mów na moim są takie głupstwa aż boli mnie dusza

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość
jaka urocza czapeczka
Stary 2017-02-04, 20:22   #1375
rubbim
City of Bones

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość
Nie robiłam Boję sięZresztą żeby musiała być jakaś tam mała fizyczna możliwość to cykl musiałby mi się przesunąć tydzień, to już bardziej prawdopodobne że się przesunął dłużej po prostu ze stresuAle wkurza to strasznie
Nie dziwie się, ze denerwuje Cie to
Cytat:
Pamiętam mieliśmy nawet wspólny z TŻ, ale usunelismy
Cytat:
Napisane przez LadyChatterbox Pokaż wiadomość
Dziewczyny ile dałyscie na potwierdzanie? My mamy 3 czerwca wpisalam potwierdzanie do 16 kwietnia. Dziś dostaliśmy jednak zaproszenie na początek lipca z potwierdzaniem do marca I się przeraziłam ze może ja o czym zapomniałam i potwierdzenie się daje dużo wcześniej?

Jak dla mnie to trochę za dużo my mamy ślub 20 maja a potwierdzenia do 20 kwietnia

Stary 2017-02-04, 20:22   #1376
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Nic nie mów na moim są takie głupstwa aż boli mnie dusza

jaka urocza czapeczka
TŻ znalazł, załozył mi na głowę i powiedział, że bez niej nie idziemy

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2017-02-04, 20:23   #1377
luna_laula
catwoman

Cytat:
Napisane przez LadyChatterbox Pokaż wiadomość

Chcę do 1 kwietnia, bo myślę, że rozsadzanie gości trochę nam zajmie
Stary 2017-02-04, 20:23   #1378
Dorotti666
❤ bee happy ❤

https://www.instagram.com/p/BQF8Znkj...szynfromraszyn
ómarłam
Stary 2017-02-04, 20:25   #1379
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2017-02-04, 20:26   #1380
rubbim
City of Bones

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
ma dziewczyna gust

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości