|
|
#91 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Październikowe mamy 2017 ❤
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#93 |
|
Konto usunięte
|
Jak Wam dzień mija? U mnie dzień zmarźlaka - siedzę w bluzie, kamizelce, pod kocem przy rozkręconym kaloryferze i nie mogę się rozgrzać. Poza tym czuję się dzisiaj byle jak
To nie jest dobry dzień.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Aphrael mi super bo siedzę na sloneczku. Jestem na wakacjach na Teneryfie.
Witaminy nowe mamuski xxx ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Mi super bo siedzę na sloneczku. Jestem na wakacjach na Teneryfie. Jest pięknie |
|
|
|
#95 |
|
Przyczajenie
|
[1=cb88dba0fc36678caba5734 659402cd6408543f4;7056177 6]Jak Wam dzień mija? U mnie dzień zmarźlaka - siedzę w bluzie, kamizelce, pod kocem przy rozkręconym kaloryferze i nie mogę się rozgrzać. Poza tym czuję się dzisiaj byle jak
To nie jest dobry dzień.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] ooo to mi też jest cały czas zimno, a jak zasypiam w nocy to już w ogóle dramat, muszę mieć kołdrę i dwa koce...ciekawe czy to kwestia ciąży bo wcześniej tak nie miałam... @Dagmara jak mogłaś tutaj o tej Teneryfie jak nam smog nawet nie pozwala na spacer wyjść!!!
Edytowane przez Jotka_2017 Czas edycji: 2017-02-04 o 18:14 |
|
|
|
#96 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pocieszę, że później w ciąży robi się gorąco ciągle. Ja ganiałam w krótkim rękawku kiedy inni ganiali w kurtkach. A zawsze byłam zmarźlak. Po ciąży mi to minęło. Gorzej, że będziemy latem w dość zaawansowanej ciąży... Plus taki, że człowiek założy klapki i sukienkę i będzie ubrany ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#97 |
|
Przyczajenie
|
[1=cb88dba0fc36678caba5734 659402cd6408543f4;7056259 6]To nie ja!
Pocieszę, że później w ciąży robi się gorąco ciągle. Ja ganiałam w krótkim rękawku kiedy inni ganiali w kurtkach. A zawsze byłam zmarźlak. Po ciąży mi to minęło. Gorzej, że będziemy latem w dość zaawansowanej ciąży... Plus taki, że człowiek założy klapki i sukienkę i będzie ubrany ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Racja z tym latem w sumie nie pomyślałam, że wtedy łatwiej narzucić cokolwiek na brzucho jak jest ciepło Raczej bałam się że jak wszystko dobrze pójdzie to padnę w lipcu z upału... Sorki za Teneryfę coś pomyliłam posty
|
|
|
|
#98 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- A ja miałam dziś pewna niezapowiedziana wizytę w toalecie i bliskie spotkanie z panem kibelkiem Ależ mnie pociągnieło.... nic wielkiego nie poszlo wcale ...ale chwilę mnie pomordowalo aż mi oczy wyszły z orbit prawie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez alla83 Czas edycji: 2017-02-04 o 18:47 |
|
|
|
|
#99 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
ja to bym się wybrała na dechę, ale w tym sezonie chyba tylko mi sanki zostały Cytat:
![]() Cytat:
Poza tym, dzisiaj 5t 0d, i na usg piękny pęcherzyk ciazowy z pęcherzykiem żółtkowym
|
|
#100 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam syna z tego dnia
![]() Ja w poniedziałek ustale termin, ciekawe na kiedy się uda ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Będzie już serducho wtedy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się z rana
![]() Wy też macie takie zgagi? Od paru dni co się położę niezależnie od pory to pali niemiłosiernie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie wiem co to zgaga...chyba nigdy w życiu nie miałam ani w pierwszej ani w drugiej ciąży Zjadłam właśnie kromeczkę...bo jakbym nie zjadła to czuję że odruch wymiotny zapanowalby nad moim organizmem A teraz kawusia....póki co nie odrzucilo mnie ... w pierwszej ciąży odechcialo mi się kawy dość szybko... w drugiej piłam normalnie Ja tylko raz dziennie...wyjątkowo dwa.... ale teraz w ciąży to raz dziennie W pracy zawsze pije rozposzczalna i ta mi zaczęła trochę niesmakowac...ale w domu parzona zgodnie z moim rutuałem wciąż mi smakuje A co u Was dziewczyny w ten niedzielny poranek? Pozdrawiam Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
1486281989019.jpg
Dzien dobry ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#105 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wcześniej też nie wiedziałam co to zgaga a teraz już nawet spać mi nie daje Też pije kawę raz dziennie już teraz, zwykle to były 1-2. Całkiem odrzuciło mnie od kurczaka, po prostu mi śmierdzi 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=aguleekk;70560831]Alea super
![]() Alea i Agulek ja też 11 października |
|
|
|
#107 |
|
Konto usunięte
|
Ja zgagi też nie miałam w pierwszej ciąży.
Kawę pije jak mi się przypomni Jak się mały urodził to się przerzuciłam na inkę, teraz piję co mi wpadnie w ręce. Ale ogólnie fanką kawy nie jestem. Chyba, że w mojej ulubionej osiedlowej kawiarni ![]() Za nami dobra noc, mały całą przespał bez jęku, więc ja też się wyspałam A że jesteśmy u dziadków to mogłam nawet rano dospać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
....kurcze taka jakby wielka gula mi stoi w gardle...
Nie za fajne uczucie....tak oddycham głębiej co jakiś czas....ale wciąż dziwnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Alla dam jakiś widoczek ale nie teraz. Net nie jest tu akurat najlepszy ale słoneczko od rana grzeje i jest cieplutko. Widok przepiękny. Jestem tu piąty raz i chce więcej. Chciałabym tu mieszkać.
Tita to super że usg jest dobre. Bardzo się cieszę. Właśnie jak to jest u Was z objawami: U mnie pierwszy tydzień nic poza trochę większymi piersiami a teraz to jest duzo objawów: - bolące brodawki - większe piersi - częsta toaleta - dziś toaleta w nocy - w nocy śpię po 10h a dziś po śniadaniu to padam - krwawiace dziasla - katar - dziś zwróciło mi się w głowie - bóle podbrzusza A jak jest u Was? |
|
|
|
#110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- powiększone piersi - bolące piersi - mega bolące brodawki - bezsenność... budzę się w środku nocy i 2 godziny nie daje rady zasnąć - częsta toaleta - w nocy obowiązkowo na siku - zaparcia - bóle krzyża - od kilku dni gula w gardle rośnie...tak mnie nudzi...niby na wymioty niby nie...choć wczoraj biegam do kibelka To chyba wszystko póki co Dagmara, Ty się na tym słońcu nie nagrzewaj za bardzo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez alla83 Czas edycji: 2017-02-05 o 11:12 |
|
|
|
|
#111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z objawów: - powiększenie piersi -bolesnosc sutków - zgaga - ból podbrzusza jak na okres -czesta toaleta w tym nocne wstawanie Ciekawe jak to dalej się rozwinie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Aleaa_ Czas edycji: 2017-02-05 o 11:16 |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pierwszy objaw to była niechęć do kaszanki (którą uwielbiam)
Tż zamówił 2 kg kaszanki u znajomych i musiał sam ją zjeść A w okolicach spodziewanej miesiączki bolące piersi i podbrzusze i tak do dzisiaj, no może trochę senna jestem i jakaś taka rozbita, najchętniej nie wychodziłabym spod koca. CHodzę częściej siku ale to dlatego że więcej piję wody a nie z powodu ciąży ![]() U mnie kawa obowiązkowo, zawsze zaczynam dzień od kawy
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a macie uczucie klucia w brzuchu? Nie wiem czy to jajniki czy coś innego. Raz kluje z jednej strony raz z drugiej i głównie w okolicy bioder. Panikuje przez to ryzyko ciazy pozamacicznej..
|
|
|
|
#114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Ja z sierpnia 2017, chce Wam powiedzieć, że u mnie bóle jak na okres trwały do 8tc. Do tej pory (13tc) pojawiają się co kilka dni. Latalam do łazienki sprawdzać i stresowalam się okropnie. Jestem już po prenatalnych i wszystko na razie (odpukać!) w normie, a dzidzia na usg machala wszystkimi czterema kończynami i robiła mostki. Powodzenia! Buziaki
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy xxx
Ja tak panikuje przez to że jestem w ryzyku ciazy pozamacicznej a w pierwszej Ciazy która stracilam nic mnie nie bolalo |
|
|
|
#118 |
|
Konto usunięte
|
U mnie objawów brak. W pierwszej ciąży w tym okresie tak mi się masakrycznie przetłuszczały włosy, że mocno ścięłam. Teraz jeszcze są ładne
I wtedy byłam mega wrażliwa na zapachy, teraz nic. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
To mam pytanie do mam które jeszcze u lekarza nie były. W którym tygodniu planujecie iść?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#120 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.

To nie jest dobry dzień.

ja to bym się wybrała na dechę, ale w tym sezonie chyba tylko mi sanki zostały 

Jak się mały urodził to się przerzuciłam na inkę, teraz piję co mi wpadnie w ręce. Ale ogólnie fanką kawy nie jestem. Chyba, że w mojej ulubionej osiedlowej kawiarni 
Tż zamówił 2 kg kaszanki u znajomych i musiał sam ją zjeść