PM 2017! Część 40. - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-02-05, 22:27   #1681
oljaa
Zakorzenienie

Dot.: PM 2017! Część 40.

Cytat:
Napisane przez magdenka Pokaż wiadomość
Uczciwie muszę przyznać, że w życie (przynajmniej na razie) nigdy nam się nie wtrącała. Ale jak wczoraj z nią pogadałam, to zrozumiałam, że ona nie uważa tego, co robi za wtrącanie się. Ona się uważa za współorganizatora naszego wesela i nam pomaga Mówi o sobie, że jest "matką weselną". Ale teraz coś jej odbiło, bo nagle chwali wszystkie moje pomysły Czuję, że to jakiś podstęp

drukarka to jeszcze jeszcze, ale buty???
Nasza też się niby nie wtrąca, ale czuję, że może się dziać jak TŻ przyjechał pierwszym razem poleciła mi kupić płyn do czarnego prania w biedrze, bo ona kupuje, bo jest dobry, a na pewno lepszy niż proszek dostałam całe litanie na temat prania, w jakim czasie, na ile stopni

Wiesz, TŻ kupił buty na jesiennej wyprzedaży, nówka nieśmigane, leżały w pudełku i czekały na cieplejsze dni. W piątek wróciliśmy, ja z Lublina, TŻ stamtąd i przeżyliśmy szok widząc w przedpokoju jego buty mama TŻ stwierdziła, że się czepia, bo Ł. (jego brat) długo w nich nie chodził, a TŻ i tak ich nie używał. SERIO?! może to głupota, ale aż się we mnie zagotowało.
Zapisz
oljaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-05, 22:32   #1682
czekoladowoo
Zakorzenienie

Mieszkam w domu wariatów
Wypiliśmy ten ajerkoniak a rodzice otworzyli jeszcze nalewke od mamy TŻ
Efekt jest taki że ojciec tańczy i gra w Fife, a mama najpierw rzuciła się na ser i szynkę a po chwili stwierdziła ze za dużo zjadła i właśnie wlazła na orbitrek
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-05, 22:34   #1683
krasulka7399
Zakorzenienie

Asia, bardzo ładne zdjęcia robi

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
krasulka7399 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-05, 22:36   #1684
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yoru90 Pokaż wiadomość
Zrobiłabyś test i od razu miała mniej stresu Nie mniej to Twoja decyzja, szanuję, choć ja bym chyba od razu wolała wiedzieć, ale ja to jestem w gorącej wodzie kąpana

Gratulacje zdania sesji

Wiem że racja z tym testem, ale ja tak mam, od razu sobie wyobrażam że będzie źle Tak samo mam z lekarzami / badaniami, wolę nie robić badań żeby nie wyszło że coś jest nie tak, mimo że wiem że to głupie podejście

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;7059614 1]
Wstyd sie przyznac, ale ja tez jak mam gdzies problemy to wzywam tate na pomoc
[/QUOTE]
Ja też tak zawsze robiłam

Cytat:
Napisane przez oljaa Pokaż wiadomość
Wkurza mnie rodzina TŻa pod jego nieobecność siostra zabrała jego drukarkę do Warszawy, brat wziął jego buty, a żadne z rodziców nie zareagowało. Zastanawiam się czy jak P. kolejnym razem przyjedzie do domu to zastanie swój pokój a jego mama dzwoni do mnie średnio raz w tygodniu jak jej smutno bez P. Zapisz

Cytat:
Napisane przez luna_laula Pokaż wiadomość
teraz na ostatnią chwilę tż zaczął się interesować i angażować

Cytat:
Wiesz, TŻ kupił buty na jesiennej wyprzedaży, nówka nieśmigane, leżały w pudełku i czekały na cieplejsze dni. W piątek wróciliśmy, ja z Lublina, TŻ stamtąd i przeżyliśmy szok widząc w przedpokoju jego buty mama TŻ stwierdziła, że się czepia, bo Ł. (jego brat) długo w nich nie chodził, a TŻ i tak ich nie używał. SERIO?! może to głupota, ale aż się we mnie zagotowało.
Zapisz
No dla mnie to nie jest głupota, chore!! Wkurzyłabym się mocno

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Mieszkam w domu wariatów
Efekt jest taki że ojciec tańczy i gra w Fife, a mama najpierw rzuciła się na ser i szynkę a po chwili stwierdziła ze za dużo zjadła i właśnie wlazła na orbitrek
Stary 2017-02-05, 22:38   #1685
magdenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aassiiaa1988 Pokaż wiadomość

Jaroslawstrozyk.pl
A ja dla odmiany obejrzę dopiero z komórki już chyba pisałam, że mam zepsuty pasek w laptopie i wszystko widzę na różowo. Ale wydaje mi się, że ładne zdjęcia

Cytat:
Nasza też się niby nie wtrąca, ale czuję, że może się dziać jak TŻ przyjechał pierwszym razem poleciła mi kupić płyn do czarnego prania w biedrze, bo ona kupuje, bo jest dobry, a na pewno lepszy niż proszek dostałam całe litanie na temat prania, w jakim czasie, na ile stopni

Moja mi nie daje żadnych porad w sprawie dbania o dom, bo nie jest to jej najmocniejsza strona Za to ciągle mi gada, żebym sobie kupiła to i tamto, bo jest fajne. My teraz oszczędzamy kasę, a ona mi truje, że są wyprzedaże i muszę sobie koniecznie kupić nowe ciuszki
A z tymi butami to przeginka I jego matka uważa, że tż może sobie teraz te buty zabrać? We mnie też się zagotowało na samą myśl o czymś takim

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Dziewczyny, lecę do tż na obiecywany od tygodnia wspólny wieczór do jutra
magdenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-05, 22:39   #1686
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:

Zapisz
kopara mi opadła, co to w ogóle za pomysły mają

Asiu bardzo ładne zdjęcia robi ten Twój kuzyn
Stary 2017-02-05, 22:46   #1687
rubbim
City of Bones

Cytat:
Wczoraj mama tż zabrała nas na obiad z okazji swoich urodzin. Nawiązała się rozmowa o małżeństwie, związkach itp. No i nagle moja przyszła teściowa mówi, że ona miała słabą teściową, więc sama nie chce taka być. I że sobie postanowiła, że UWAGA nigdy nie będzie się w nic wtrącać nawet mi się nie chciało tego komentować
No to pojechała sucharem
Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość

Oglądam sobie zmierzch a jutro powrót i wstawie Wam foto z tapety, znaczy sie makijażu probnego

Ja kończę oglądać mecz

W ogóle to nie wiem jak Tż liczył, że wyszło mu, że na naszą ilość osób trzeba 200 flaszek wódki
Stary 2017-02-05, 22:46   #1688
yoru90
Zadomowienie

Cytat:
cześć dziewczyny
Nic nie pisałam, bo miałam zabiegany weekend. Ale oczywiście ciągle was podczytywałam

Wczoraj mama tż zabrała nas na obiad z okazji swoich urodzin. Nawiązała się rozmowa o małżeństwie, związkach itp. No i nagle moja przyszła teściowa mówi, że ona miała słabą teściową, więc sama nie chce taka być. I że sobie postanowiła, że UWAGA nigdy nie będzie się w nic wtrącać nawet mi się nie chciało tego komentować
przeżyjesz wesele i masz spokój, u mnie na odwrót w weselę się nawet nie wtrąca ale w życie potrafi głupimi i nie potrzebnymi komentarzami..

Cytat:
Witam się przyjechałam do Lublina, przez całą drogę słuchaliśmy disco polo, niespotykany kolor oczu masz, aż aż oderwać wzroku dziś nie mogę

Wkurza mnie rodzina TŻa pod jego nieobecność siostra zabrała jego drukarkę do Warszawy, brat wziął jego buty, a żadne z rodziców nie zareagowało. Zastanawiam się czy jak P. kolejnym razem przyjedzie do domu to zastanie swój pokój a jego mama dzwoni do mnie średnio raz w tygodniu jak jej smutno bez P.
Chyba bym się wściekła jakby moje rodzeństwo sobie po mnie spadkowało za życia tylko dlatego że wyjechałam/wyprowadziłam się....

Cytat:

nie rozumiem, jak Twojego tżta bratu nie było w ogóle głupio tak postąpić. Rozumiem raz założyć gdy nagle się buty rozlecą w czymś do sklepu trzeba iść i to po uprzednim zapytaniu się, jak sytuacja podbramkowa i chłopak nie miał innych ale od tak sobie chodzić bo nówki leża...

Cytat:
Mieszkam w domu wariatów

Eh, lapek mi się popsuł chyba i tżet próbuję go naprawiać, a mi dał swój do korzystania i w ogóle mam jakiś kiepski humor, chyba mi się @ zbliża

takżke chyba się położe spać, branoc
yoru90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-05, 22:47   #1689
oljaa
Zakorzenienie

Cytat:
A z tymi butami to przeginka I jego matka uważa, że tż może sobie teraz te buty zabrać? We mnie też się zagotowało na samą myśl o czymś takim
Wychodzi, że albo TŻ zabierze swoje noszone buty, albo odda je bratu i kupi sobie nowe jest mi przykro, że w domu nie doceniają TŻ, a jego młodszy brat jest leniem patentowanym, któremu wszystko się należy (nawet buty TŻa), chłopak ma 16lat, nie pomaga NIC w domu
Zapisz
oljaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-05, 22:47   #1690
czekoladowoo
Zakorzenienie

ja coś na wieczór kiepski mam humor, jedno się tylko upewniłam dzisiaj że mam najwspanialszych rodziców na świecie
Stary 2017-02-05, 22:55   #1691
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Napisane przez krasulka7399 Pokaż wiadomość
Asia, bardzo ładne zdjęcia robi

Też mi się podobają
Widziałam jeszcze wiele innych jego zdjęć i wiem, że nie będziemy żałować tego wyboru

Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-05, 23:15   #1692
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:

Zapisz
zatluklabym chyba... jeszcze jakby się zapytał czy może to pół biedy.
Cytat:
Mieszkam w domu wariatów
Hahaha no i super Wesoło jest

Cytat:
Napisane przez rubbim Pokaż wiadomość
No to pojechała sucharem

Ja kończę oglądać mecz

W ogóle to nie wiem jak Tż liczył, że wyszło mu, że na naszą ilość osób trzeba 200 flaszek wódki
Mój też wyliczył, że wódki potrzeba dwa razy tyle ile ja wyliczylam.... twierdzi, że na weselu pójdzie spokojnie 0,7 na głowę a na poprawinach 0,5 Oczywiście wliczyl w to również osoby niepijace
Cytat:
ja coś na wieczór kiepski mam humor, jedno się tylko upewniłam dzisiaj że mam najwspanialszych rodziców na świecie
aż Ci troszku zazdroszczę

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-06, 06:50   #1693
malgosiaw123
Zakorzenienie

Zawiozłam TŻ Mam jakieś złe przeczucie...

Cytat:
ale zauroczyła mnie mniej więcej taka obrączka http://novvak.com/955-thickbox_defau...diamentami.jpg z białego złota, cała w cyrkoniach i cieniutka na 2 mm pani w sklepie mówiła, że jak są osadzone, a nie przyklejone to się dobrze trzymają.
Mnie się bardzo takie podobają. Ale kupię sobie taką i do ślubnej będę nosić. Ślubną na pewno będę mieć bez kamieni

---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ----------

Cytat:
Napisane przez LadyChatterbox Pokaż wiadomość
Dziewczyny ile dałyscie na potwierdzanie? My mamy 3 czerwca wpisalam potwierdzanie do 16 kwietnia. Dziś dostaliśmy jednak zaproszenie na początek lipca z potwierdzaniem do marca I się przeraziłam ze może ja o czym zapomniałam i potwierdzenie się daje dużo wcześniej?

Spokojnie,Ty zrobilaś normalnie. Tamci mocno przegięli... Ale na pewno zrobili to po to,żeby podopraszać później i żeby nikt się nie zorientowal,że jest dopraszany. Hajs w kopertach się musi zgadzać
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-06, 06:53   #1694
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Dobrze będzie spokojnie będę mieć na niego oko

Dobry mam glowa tak pelna myśli że spałam niecałe 5 godzin a tu tyle roboty się szykuje

Stary 2017-02-06, 07:02   #1695
malgosiaw123
Zakorzenienie

Wczoraj sis przywiozła mi ekopapier z Paperconcept i jest do kitu. Idzie gdzieś kupić "ładniejszą" wersję ekopapieru? Bo w necie czasem widzę inne odcienie. A i gramatura 240 spoko. Sprawdziłam z zaproszeniem tej mojej koleżanki i ona musiała mieć mniejszą gramaturę,bo czuć,ale i tak uważam,że fajne sztywne. Więc albo ja mam małe wymagania,albo nie wiem Jak piszecie,że dla Was 240 za cienkie

Cytat:
Napisane przez karla906 Pokaż wiadomość
Ale ma powód ten kuzyn? No ja też się licze z niepełną frekwencją - połowa gości z końca Polski + zima.
A jakby nie miał to co? Mnie tak naprawdę malo będzie interesowalo tłumaczenie. Mnie zawsze wkurzało to,że trzeba się tłumaczyć,że się nie przyjdzie. Ktoś po prostu może nie mieć chęci i tyle
Stary 2017-02-06, 07:05   #1696
jaszczurka94
Zakorzenienie

Hejka.
Wracam po weekendzie bez humoru. TŻ załapał grype zoladkowa i caly weekend przelezal bez sil, dzis do pracy nie poszedl jeszcze. Więc i mi się udzielalo humorzyscie. Za to naogladalam sie wielu dekoracji na auto, podziekowan dla rodzicow i swiadkow. Mam metlik w glowie, bo nadal nic nie wybralam.

Dzis pierwszy dzień nowego kursu niemieckiego. Właśnie czekam na pociąg, za dwie minuty powinien byc. Stresuje sie, bo nowi ludzie, nowe rzeczy.

Razem od: 11.04.2013. Zaręczeni w dniu: 11.08.2014 .
Ślubowaliśmy:
29.04.2017.
jaszczurka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-06, 07:16   #1697
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nniee Pokaż wiadomość
Bardzo ładna, ale pewnie w tych zakamarkach szybko się zbierają np. resztki kosmetyków, kremu itp.
W pierścionku też przecież się zbiera. Ja za to zdejmuje pierścionek do takich czynności i z taką obrączką robiłabym to samo

---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:07 ----------

Cytat:
Nic a nic... mówiłam mu już ostatnio czy nie poszedłby ze mną na siłownie to się wykręcał. Kiedyś mi zarzucał że to ja z nim nie chce chodzić a jak chce to się i tak nie ruszy. Ja na basen nie pójde bo nie umiem pływać i boje się wody Z bieganiem też u mnie ciężko , ale przemogłabym się tyle że on nie chce.
Jak mu proponuje żebyśmy robili jakieś wyzwania typu nie jedzenie słodyczy, czy żeby brał jedzenie do pracy i nie kupował nic po drodze typu batoniki itd to mowi tylko "no no" a i tak ma to gdzieś
Ostatnio to mnie tylko ochrzanił ze go nie rozumiem, on ma teraz mase stresu i nie będzie sobie głowy zawracał. "Później", "jak zrobi się cieplej", "mam wszystko pod kontrolą". Standard
Jego mame mam po swojej stronie ale to i tak nic nie daje.

Kompletnie olewa moje rady, ma czasem takie zrywy jak mu żołądek siada ale żeby nie skłamać to trwa u niego tydzień i po robocie
To jednak z moim TŻ nie jest tak źle. Pomijając,że ma super przemianę materii i nic nie musi robić,by mieć fajną posturę,bo zostało mu to z pracy fizycznej to jeszcze wie,że jak ma zrzucić parę kilo to się mobilizuje. Jak rekrutował się do pracy to biegał dwa razy dziennie. Wstawał o 6,przed pracą-śnieg,wiatr,a on szedł biegać Także mój pewnie wziąłby się za siebie,nie wiem co Ci doradzić. Ciężka sprawa. Że mu w ogóle nie zależy.
A czy to ni on Ci czasem coś wspominał o tym,że przytyłaś?
Stary 2017-02-06, 07:17   #1698
renia92
Zakorzenienie

Dzien dobry ja juz dojezdzam do pracy. W tym tygodniu tylko 3 dni pracuje, a potem az 2 dniowy urlop

Cytat:
Na pewno bedzie dobrze

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Stary 2017-02-06, 07:21   #1699
motylek825
Zakorzenienie

Dzień dobry, TZ chory i nie poszedł do pracy wiec dziś wszystkie zakupy na mojej głowie
Cytat:
Motylku, chętnie, ale ceny są kosmiczne i już nawet nie patrzę, bo sama chciałam
jak kiedyś wygram w totka to skorzystam z tej usługi http://www.villamauritius.eu/ Polak ma fajną willę, wynajmuje ją i organizuje różne imprezy
Dziękuję w ogóle moja siostra tez sporo płaci za wycieczkę jak nam Mauritius nie wypali to zapewne udamy się do Grecji

Cytat:
Mieszkam w domu wariatów

Wesoło masz

Cytat:
Wychodzi, że albo TŻ zabierze swoje noszone buty, albo odda je bratu i kupi sobie nowe jest mi przykro, że w domu nie doceniają TŻ, a jego młodszy brat jest leniem patentowanym, któremu wszystko się należy (nawet buty TŻa), chłopak ma 16lat, nie pomaga NIC w domu
Zapisz
Tez by się we mnie zagotowało, nie rozumiem takiego czegoś

---------- Dopisano o 06:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:20 ----------

Jaszczurko nie stresuj się, na pewno będzie dobrze

Małgosia co Ty masz za dziwne przeczucia, dobrze będzie przecież

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-06, 07:24   #1700
malgosiaw123
Zakorzenienie

Obejrzałam odcinek Janachowskiej o ktorym krasulka pisała.
Piękne te siostry,widać,że w genach odziedziczyły przepiękne zęby
Stroje dla psów Sam pomysł brania zwierząt na ślub i wesele
Koleś umył silnik
Co do sukni PM piękna,elegancka,PM figura super w niej wyglądała. Ja sama na taką bym się nie zdecydowała,bo jest dla mnie zbyt prosta,wieczorowa,a znając niektóre artystki na moim weselu to..
Co do sukni mamy PM,podejrzewam,że córa nieźle jej głowę suszyla o sukienkę stąd matce przestała się podobać ta,którą kupiła Ja uważam,że była bardzo ładna. No i ta błękitna od VP też mi się strasznie podobała. W różowej wyglądała za mdło i miała za bardzo odkryte nogi,a moim zdaniem w pewnym wieku jest pewna granica rozcięcia Ta co wybrała też bardzo ładna,ale u mojej mamy by to nie przeszło. Jest w takim wieku,że wyglądałaby śmiesznie w takiej.
Janachowska przegięła trochę z kiecką Jest przepiękna,ale jak ślubna troszkę

Nie dziwię się temu księdzu,że się wkurzył o obsuwę,bo tata musi do ołtarza prowadzić
Stary 2017-02-06, 07:54   #1701
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Dzień dobry..

Masakryczna nocka za mną.. Ledwo żyje a trzeba jeszcze do domu dojechać.. Do tego mama ma imieniny i pewnie ktoś przyjdzie więc pospie max do 12 żeby zrobić jakąś sałatkę itd.. A no i jakiś drobiazg przydałoby się kupić, ale może w sumie kupię Jej martini 🍸

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2017-02-06, 07:59   #1702
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nniee Pokaż wiadomość
O nie, zaczęłam przeglądać suknie na sprzedaż i mi jedna wyjątkowo wpadła w oko Powinnam dać sobie samej bana na internet
Pokaż

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość

Aż mnie świerzbi żeby napisać: pokaż tą inną
No ale ja wczoraj dokonałam wyboru i muszę się zamknąć. Jedyny plus, to zamiast 2600 zł zapłaciłam 2400.
Pokażesz?
Stary 2017-02-06, 07:59   #1703
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Dzień dobry ja w drodze do pracy

Asia, Twoja mama to Dorota?

Wysłane z mojego HUAWEI MT7-L09 przy użyciu Tapatalka

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-06, 08:00   #1704
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mecassie Pokaż wiadomość
Ogladalam, uwielbiam Ją jej projekty i sama chcialabym byc w takim programie

Ja Szelągowską lubiłam dopóki nie zobaczyłam z nią tego programu
Wkurza mnie jak poucza tych fachowców. Wiadomo it's a show,no ale
Stary 2017-02-06, 08:02   #1705
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
ja

Uważam ze obrączka piękna myślałam o takiej ale wole na połowie, No i szafiry będzie łatwiejsza do zmienmy rozmiaru.

Troubles in paradise

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-06, 08:03   #1706
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:

https://www.youtube.com/watch?v=Y8HOfcYWZoo nadawało by się na pierwszy taniec ale nadal go nie chcę zniechęciłam do niego tż mówiąc, że istnieje szansa, że podczas niego ludzie by się złapali za ręce i zrobili kółeczko
Dla mnie ta piosenka jest tak patetyczna To byłby chyba dla mnie najgorszy wybór jeśli chodzi o piosenkę na pierwszy taniec.
Stary 2017-02-06, 08:03   #1707
aassiiaa1988

GG do aassiiaa1988

Cytat:
Napisane przez asqua92 Pokaż wiadomość
Dzień dobry ja w drodze do pracy

Asia, Twoja mama to Dorota?

Wysłane z mojego HUAWEI MT7-L09 przy użyciu Tapatalka
Tak

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Stary 2017-02-06, 08:12   #1708
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorotti666 Pokaż wiadomość
A ile to było wątków na wizażu, że po ślubie/zamieszkaniu facet się nie zmienił na lepsze, że o siebie nie dbał i potem też jakoś mu się nie chciało. Tak samo ze ogarnianiem obowiązków domowych.
Rozpoczęcie wspólnego życia nie zamienia magicznie faceta na lepsze.
Wizaż drugą wikipedią
Dorotti nie żartuj serio. Tak jak dziewczyny niżej napisały,raczej nikt zmianami na lepsze się nie chwali,tylko opisuje problemy. Stąd to wizażowe przekonanie i mądrości

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Cytat:
Napisane przez yoru90 Pokaż wiadomość
To ja ogłaszam, ze zmieniłam mojego tzta, niech mnie teraz wszystkie zjedzą nauczyłam go gotować, sprzątać oraz, że w domu się samo nic nie robi
No to po prostu niemożliwe. Kłamiesz! Na Wizażu tego nie majo!

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Cytat:

Zapisz
Skąd ja to znam Mam dokładnie identyczną sytuację. Też TŻta nie doceniają,no bo przecież on zawsze pomocny,nigdy pomocy nie odmówi,a nigdy nic nie chce dla siebie,tylko dla wszystkich dookola
To przecież samochodem na jego paliwie można jeździć za "dziekuje",pożyczać wszystkie rzeczy na wieczne nie-oddanie..

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Cytat:
Oglądałam właśnie ten odcinek Janachowskiej, o którym pisałyście wczoraj Reklama tej sali pojawiała mi się na Facebooku i byłam zachwycona, a tutaj tak średnio wypadła. Janachowska zrobiła tragiczne dekoracje, tylko ten mech spoko. Te chwasty na krzesłach i wstążki jak z odpustu.

Ale peemka cudnie wyglądała Piękna suknia i w ogóle piękna dziewczyna
Mnie akurat te ozdoby na krzesłach się podobały.
A wstązki są akurat bardzo na czasie
Stary 2017-02-06, 08:16   #1709
Caree678
Rozeznanie

Cytat:
Wizaż drugą wikipedią
Dorotti nie żartuj serio. Tak jak dziewczyny niżej napisały,raczej nikt zmianami na lepsze się nie chwali,tylko opisuje problemy. Stąd to wizażowe przekonanie i mądrości

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

No to po prostu niemożliwe. Kłamiesz! Na Wizażu tego nie majo!

---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Skąd ja to znam Mam dokładnie identyczną sytuację. Też TŻta nie doceniają,no bo przecież on zawsze pomocny,nigdy pomocy nie odmówi,a nigdy nic nie chce dla siebie,tylko dla wszystkich dookola
To przecież samochodem na jego paliwie można jeździć za "dziekuje",pożyczać wszystkie rzeczy na wieczne nie-oddanie..

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ----------

Mnie akurat te ozdoby na krzesłach się podobały.
A wstązki są akurat bardzo na czasie
Dzien dorby
Mi tez sie podobaly te ozdoby na krzesłach az zacselamr o takich myśleć

Caree678 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-06, 08:17   #1710
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
Małgosia co Ty masz za dziwne przeczucia, dobrze będzie przecież
Po prostu jak rano wracałam,było tak ślisko.. Poza tym miałam głupi sen,jak się obudziłam to zobaczyłam TŻ w pozycji jak do trumny,a w tv leciało "Ciało" i scena pogrzebu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości