|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
A ja mam obecnie problem z zespolem.
Sala zaklepana, fotograf prawie tez (jutro sie z nim idziemy spotkac i byc moze od reki spiszemy umowe ). Ale zespol... Mielismy jeden fajny, ale okazalo sie, ze termin zajety. I tak jest z kazdym do ktorego dzwonie. Jeden trafil sie, gdzie maja nasz termin, ale nie wiem jak graja, choc ciagle napotykam na pozytywne opinie. Niestety nie maja strony internetowej. W poniedzialek mamy dzwonic by umowic sie na spotkanie. Kamerzysta tez w poniedzialek. Jesli zespol nam sie nie spodoba to bedziemy musieli wszystkie termin po raz n-ty przekladac, by dopasowac sie wlasnie pod ten pierwszy zespol Wiemy, ze ladnie graja, bo grali na weselu, na ktorym byli starszymi i bylo super. Kurcze, traf chcial, ze wszystkie terminy wolne orpcz naszego
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku wspolczuje ci ... tym bardziej ze co niektore umowy masz juz podpisane a jesli nie znajdziesz zespolu to bedzie musiala wszystko zmieniac no ale co z tym zespolem ktorzy nie maja strony ale slyszalas same pozytywne opinie na ich temat ?... umowcie sie jak najszybciej zeby ich jakos przesluchac ... bo jak bedziecie zwklekac to pozniej znowu moze byc problem z sala albo kamerzysta ....ja pierwsze co to dzwonilam do muzyki a pozniej o sale i narazie mamy tylko to zalatwione .... 3mam kciuki zeby sie jakos ulozylo |
|
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z muzykami jestesmy umowieni, ze dzwonimy w poniedzialek, wiec bedziemy sie umawiac na nastepny dzien, bo chce to jak najszybciej zalatwic. Najbardziej obawiam sie o fotografa, bo na nim najbardziej mi zalezy a ma wlasnie problemy z terminami, bo jest oblegany. Kamerzysta tez mowil, ze ma sporo ludzi, ktorzy u niego pracuja i jak nie jeden bedzie krecil to drugi, wiec o to tez sie nie martwie. Najwazniejsze, ze jestem juz oficjalna Panna Mloda 2009
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to mozliwe ze nie bedziesz musiala zmieniac daty slubu bo jesli spodoba sie wam ten 2 zespol to problem bedzie z glowy ![]() no ale zeczywiscie pech chcial ze wszystkiego daty maja woolne a waszej nie .... |
|
|
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na tyle ufam tym ludziom od sali, ze nie podpisuje z nimi umowy Wiem, ryzykowne, ale jakoze Ci ludzie zawierzyli ustnie memu TZ i jego ojcu to mozemy i im zawierzyc. A nie jedno wesele organizowali w rodzinie TZ, komunia u nich tez w maju bedzie tak wiec znamy sie praktycznie "jak lyse konie" Ciesze sie, bo za na prawde niewielkie pieniadze bedziemy miec wszystko (7! dan goracych, przystawki, napoje i to Coca Cola, Sprite, Fanta a nie Helena owoce, ciasta, nawet tort, nad ktorym sie zastanawiam czy z niego nie zrezygnowac, bo nie za bardzo mi smakuje, jak dla mnie za duzo ma kremu, ktory jak dla mnie jest zbyt mdly w smaku, ale tylko do tego tortu moge sie przyczepic i 'wiejska chate'; nas intereseowac bedzie tylko alkohol). Bede musiala tylko pogadan nad menu, bo zamiast kolorowego makaronu, ktory jest podawany przy jednym z dan wole juz zdecydowanie ryz lub polksiezyce ziemniaczane No i apartament jeszcze dostaniemy
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pjj jak dobrze przynajmniej nie bedzie latania za kucharka kelenrkami .... i kupowania wszystkiego z 2 tygodniowym wyprzedzeniem mamy tez wliczona dekoracje sali ale ja zdecydowalam ze sama chce ja udekorowac a duze bedziecie miec wesele? |
|
|
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie wiem jak wlasnie bedzie z tym zespolem...
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo tak ty wy tez macie date na 25 lipca? - a z tym zespolem nie martw sie jakos sie ulozy daj znac jak bedziesz wiedziala cos wiecej |
|
|
|
|
#1809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajnie, że w końcu TZ sie zdecydował i pobierzecie się w 2009 roku a nie później![]() Dzisiaj nocuje u TŻ i ogromnie się cieszę. Jego rodzice pojechali, więc spędzimy razem noc
|
|
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
zaaaabcia, tak, drugi raz ustalilismy na 25 lipca, ale byc moze ze przelozymy o tydzien ze wzgledu na zespol, ale to dopiero bedziemy wiedziec jutro czy fotografowi bedzie pasowac...
![]() anuulaa, tez sie ciesze. Kurcze, od poczatku udzielam sie w tym watki i zebym rzeczywiscie nie miala wziac w 2009 roku slubu?
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku dziewczyny, naprawdę trudno za Wami nadążyć
![]() Mam akurat zjazd, więc wpadłam na chwilkę dla relaksu. Widzę, że jestem daleko w tyle za Wami z przygotowaniami ślubnymi, oprócz sali i organisty nie mamy jeszcze nic. Umowy też jeszcze żadnej nie podpisaliśmy, ale o to się akurat nie martwię. Właściciel sali, w której będziemy mieć wesele jest znajomym taty i tata nawet ostatnio pytał go, czy mamy wpłacić zaliczkę albo coś, to ten odpowiedział mu, że dosyć ma swoich pieniędzy i nasze mu na razie nie są potrzebne Mimo wszystko we wakacje pewnie pójdziemy podpisać umowę, wpłacić jakąś kaskę i będzie z głowy.W tym tygodniu będziemy się umawiać z jakimś kamerzystą, bo nie mamy nikogo konkretnego na oku, więc będziemy chcieli najpierw się umówić na prezentację, a później będziemy wybierać. Poza tym cieszę się, bo promotor sprawdził pierwszy rozdział mojej pracy i w sumie poza kosmetycznymi poprawkami ma to ręce i nogi No i jeszcze szef zgodził mi się na urlop letni tak jak chciałam, mimo że koleżanka z działu idzie prawie w tym samym terminie (1 tydzień nam się pokrywa), a zasada jest taka, że nie powinny nam się pokrywać urlopy, bo te osoby co zostają w firmie wtedy mają lekki zapierdziel. Także może rzeczywiście wczoraj był jakiś szczęśliwy dzień ![]() A poza tym to mamy z tż mały dylemat. Otóż tż dostał propozycję od kolegi, żeby jeździł na dyskoteki jako ochroniarz. Z jednej strony propozycja kusząca, bo zawsze to dodatkowa kasa, ale z drugiej strony praktycznie co sobotę tż miał by zajęty wieczór. W sumie to jeszcze nawet nie zdążyliśmy pogadać na ten temat, bo tż mi tylko napisał smsa, pewnie jutro jak wrócę ze szkoły to pogadamy na spokojnie i rozważymy wszystkie za i przeciw. No dobra, kończę już bo się rozpisałam, że hej Miłego wieczorku |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1812 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie oddamy cie do watku 2010;d
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze nie było mnie kilka dni a nasmarowałyscie tyle, że aż trudno nadąrzyc za wami ![]() ech...jak miło wrócić tu....
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje
No i ciesze sie ![]() Cytat:
No, moze troche. Ale przyznam, ze wiekszosc spraw on sam zalatwia. No tak, bo jak sie po innych forach chodzi i tu sie nie zaglada to pozniej trudno nadrobic zaleglosci.
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak mam tam nie siedziec jak ciągle pw dostaje ![]() ale obiecuje poprawe, bede tu czesciej zaglądać
|
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo wiesz, ja wiele chce? ![]() A PW dosajesz, bo sama jako pierwsza PW napisalas. Ano wlasnie, trzeba obadac sytuacje... Ja to z tymi zespolami sie pochlastam normalnie. Slyszalas jakies opinie o zespole Spike?No, mam nadzieje, ze sie poprawisz.
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm...a ten zespół Spike to disco-polo czy taki 'normalny' ?
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
niooo Jaguś gratuluję rozpoczęcia przygotowań
cieszę się ze Tż wreszcie wziął się do rzeczy
|
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
MisQa, wlasnie nie wiem. Sa dwa? Mnie ich polecil inny zespol, niby z tych lepszych, ale namiarow nie dal bo nie mial, ma napisac smsa w poniedzialek... Inny nr niby do tego zespolu znalazlam w necie, wiec nie wiem...
I pisz wszystko co wiesz ![]() Dzieki Samba
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale lubi wypić, więc nie polecam.... Ale nie wiem czy mówimy o tym samym zespole.... A wiesz jak ma na imie wokalista?
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nic wlasnie nie wiem na temat tego zespolu...
moge ew podac nr do tego zespolu, byc moze bedziesz znac. Przeslac? ![]() Zastanawiam sie jeszcze nad Hammerem. SLuchalam ich w necie i calkiem ladnie graja. Tylko nie wiem czy beda mieli nasz termin. Jesli nie to nie pozostaje nam nic innego jak przekladac termin. ![]() Moze masz namiary do Kenetu?
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak cos to wyslij mi ten numer na pw, oki?
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
ale do Kenetu czy do Spike? Bo juz sie zamotalam
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
hehe to wyslij numer do spike, to Ci powiem czy to ten zespól, w ktorym wlasnie gra mój znajomy
|
#1825 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kobietki! Nie jestem na razie w stanie nadrobic wszystkiego co naskrobalyscie przez czas kiedy mnie nie bylo
Probowalam dzis juz troche poczytac ale ledwie mala czesc mi sie udalo przeczytac.Wiecie, w swieta sie rozczarowalam bo w rodzinie TZ praktycznie nie praktykuje sie zadnych wielkanocnych tradycji. strasznie smutno mi sie z tego powodu zrobilo ze nawet porzadnej pisanki ani prawdziwego wielkancnego sniadania nie mialam u tesciow No coz, wtedy sie dowiedzialam ze w Niemczech nie ma takiej tradycji wielkanocnego sniadania. Za to na Boze Narodzenie jedziemy do moich rodzicow to TZ zobaczy co znaczy prawdziwa tradycja ![]() annfas widzialam ze zajelas sie kalendarzem- moj slub cywilny z 18 kwietnia mozesz wykreslic, koscielny 2 maja na razie zostaje. U mnie ruszaja przygotowania do cywilnego. W USC juz wszystko zalatwione, nawet juz ta sale obejrzelismy gdzie ceremonia ma sie odbyc. Wybralismy juz tez menu na uroczysty obiad po slubie. Jeszcze sukienki brakuje, ale w ciagu nastepnych 2 tygodni musze jakas znalezc. Potem jeszcze dobrac jakies ozdoby na stoly itp. A jutro po poludniu lecimy z TZ na 2 tygodnie do Polski, do moich rodzicow
|
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
MisQa, pw poszlo
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1828 |
|
Raczkowanie
|
Chcielibysmy Dj'a bo bedziemy miec tez gosci z Niemiec wiec chcemy zeby wszyscy mogli sie dobrze bawic. Mam nadzieje ze znajdziemy jakiegos dobrego DJ'a ktory dodatkowo bedzie umial zabawic gosci.
|
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1830 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się Następnym razem zdasz na pewno. Poza tym pewnie pojawi się tu jeszcze więcej Panien Młodych 2009 i wszystke będziemy trzymać kciuki![]() Cytat:
. Hmmm... moim zdaniem coś w tym byłoJa też, ja też ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

Sala zaklepana, fotograf prawie tez (jutro sie z nim idziemy spotkac i byc moze od reki spiszemy umowe
). Ale zespol... Mielismy jeden fajny, ale okazalo sie, ze termin zajety. I tak jest z kazdym do ktorego dzwonie. Jeden trafil sie, gdzie maja nasz termin, ale nie wiem jak graja, choc ciagle napotykam na pozytywne opinie.
Niestety nie maja strony internetowej. W poniedzialek mamy dzwonic by umowic sie na spotkanie. Kamerzysta tez w poniedzialek. Jesli zespol nam sie nie spodoba to bedziemy musieli wszystkie termin po raz n-ty przekladac, by dopasowac sie wlasnie pod ten pierwszy zespol 

no ale co z tym zespolem ktorzy nie maja strony ale slyszalas same pozytywne opinie na ich temat ?... umowcie sie jak najszybciej zeby ich jakos przesluchac ... bo jak bedziecie zwklekac to pozniej znowu moze byc problem z sala albo kamerzysta ....
No i apartament jeszcze dostaniemy 

Kurcze, od poczatku udzielam sie w tym watki i zebym rzeczywiscie nie miala wziac w 2009 roku slubu?

Slyszalas jakies opinie o zespole Spike?
Następnym razem zdasz na pewno. Poza tym pewnie pojawi się tu jeszcze więcej Panien Młodych 2009 i wszystke będziemy trzymać kciuki