|
|
#3061 |
|
MerDer 4ever
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
Złapali pane i przez to, że zapasowe koło było przyspawane pod samochodem stracili kilka godzin bo musieli wzywać pomoc drogowa a potem szukać wulkanizacji zeby naprawić koło zeby mieć jakis zapas mimo wszystko. Mimo wszystko dobrze, że stało sie to jeszcze w Polsce Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
O matko
---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Info ze smyka: 15% na wybrane wózki i 25% na zimowe ubrania http://www.smyk.com/promocje/dziecko...ter_06.02.2017 http://www.smyk.com/promocje/ubrania...ter_06.02.2017
|
#3063 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlatego też często już nie komentuję wielu rzeczy np. zdjęć brzuszkowych i zakupów po kolei, ale wszystkie foty zawsze podziwiam ![]() Xzora gratuluję zakupów Ja kupiłam w smyku poszewkę w szare rybki na fasolkę motherhood, ale jeszcze nie odebrałam.Byłam dzisiaj u endokrynolog i kazała mi na 4tyg odstawić euthyrox, bo przez wymioty tak mi spadł wynik, że już ledwo się mieścił w dolnej tym razem granicy. Grypy raczej nie mam, na przeziębienie oczywiście tylko to co można brać w ciąży, czyli prawie nic
|
|
|
|
|
#3064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj to zdrowka zycze! Herbatka, czosnek i paracetamol. Ja zawsze sie tez syropem z cebuli lecze. Na zakupy to sie jeszcze nie nakrecam , poki co tylko body z lidla. Za to dostalam troche nówek z h'n'm
|
|
|
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
Ten.czas leci tak szybko że szok, cos tam juz moze kupie kocyk czy pieluszki ale to w marcu dopiero
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3066 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czosnek i cebula niestety teraz u mnie odpadają, bo żołądek obecnie nie przyswaja Zostaje cytryna i miód - tylko musimy skoczyć do teściów po zapasy dobrego miodku, bo nasze się skończyły Z zakupami czekam tylko na płeć... Może jutro uda się dowiedzieć
|
|
|
|
|
#3067 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
wszystko nadrobione trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty Może by tak do osob które juz znają płeć dodać na pierwszej stronie inf. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3068 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Piękne zakupy zrobiłyście przez te kilka dni
morelle śliczny pokoik ![]() Ja jestem po wizycie u gin. Niestety płci nie poznałam, ale najważniejsze, że wszystko jest dobrze. W weekend bardzo się oszczędzałam, bo brało mnie jakieś przeziębienie, ale już jest chyba ok. Kurowałam się syropem i tabletkami z Prenalenu oraz miodzikiem i accerollą w proszku. Ostatnio poruszałyśmy temat teściowych i ja się nie udzielałam. Ale teraz muszę. Wyobraźcie sobie, że moja teściowa ze szwagierką miały przyjechać do mnie w czwartek i zostać o piątku (musiały coś pozałatwiać). Teściowa zadzwoniła do Tż w środę wieczorem i zapytała czy może zabrać ze sobą koleżankę?! Tż odpowiedział nooo możesz jak chcesz. No padłam. Tak się zdenerwowałam, że aż się poryczałam. Tż zadzwonił i powiedział, żeby jej nie przywoziła i przeprosił mnie, że od razu nie zapytał. Nie rozumiem jak można do czyjegoś domu zapraszać koleżanki, wiedząc jeszcze przy tym, że jestem w ciąży, ciągle wymiotuję i potrzebuję odpoczynku, a nie zabawiania gości. Oczywiście koleżanka miałaby też tutaj spać...
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
Część dziewczyny
witam się po weekendzie, byliśmy u rodziców, nie mialam czasu pisać ale czytałam na bieżąco.Byliśmy z Mężem na pierwszych zakupach w f&f wszystko wykupione dla maluszków, były same duże rozmiary, więc poszliśmy do h&m i lidla. Oto nasze zakupy 1486384644137.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
Emmos, nie dziwie sie nerwom, bo tez sobie nie wyobrazam takiej sytuacji. Tesciowa to chyba na brak wyobrazni choruje:/
|
|
|
|
#3071 |
|
*sportaddict*
|
Ja już po 1 wizycie, moja gin namieszala z wynikami pappy i przez chwilę mialam zawał :/ dopiero po czasie się poprawiła
![]() Za to jak zapytałam o mój mały brzuch to powiedziała ze po prostu go nie widać ale jest duży (macica spora jak na 18tc, także dziecko szybko rośnie), oficjalnie już mi przesunęła termin na tydzień do przodu ![]() Mam nadzieję ze wieczorem poznam płeć bo polowkowe dopiero 4 marca... |
|
|
|
#3072 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiadomo, że z dwójką zawsze trudniej. Trzeba szaleć póki jest jedno ![]() Super okazja z tymi spodniami! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zdrowia dla Was! Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
robicie sobie jakieś prezenty na walentynki?
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
My chyba bardziej kolacja i kartki
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
My jedziemy do SPA
|
|
|
#3076 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pomyslałam, ze nie mam obycia w trzymaniu dzieci i zawsze z taką poduszką pewniej bede sie czuła. Cytat:
W styczniu na zakupy dla dziecka wydałam 163zl, w lutym juz 140zl, a nie liczę zakupów ze Smyka i Empiku, które sa w drodze. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie. Zawsze staramy sie ten wieczor spędzić romantyczniej niż zwykle i tyle. A jak chcemy wyjsć na kolacje czy do kina to wolimy te kilka dni pózniej,zeby nie było tłumów. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||
|
|
|
#3077 |
|
Raczkowanie
|
Ny mamy wizytę u ginekologa , a później kolacja i kino 😊 . A ty jakie plany ?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3078 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) i dokupiłam nową poszewkę. Dla mnie w pierwszych miesiącach po porodzie fasolka była bardzo przydatna, zabierałam ją wszędzie ze sobą i było mi z nią dużo łatwiej karmić, potem radziłam już sobie bez. Ale na pierwsze miesiące karmienia dla mnie to must have.Dzięki, inhalację na pewno dzisiaj zrobię
|
|
|
|
|
#3079 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Spa super! My co roku chodzimy na kolacje w różne miejsca, ale moja ulubiona jest nad rzeką z widokiem na Uniwersytet i w tym roku nie mam ochoty na poznawanie nowych
|
|
#3080 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Koleżanka ostatnio mi mówiła o jakimś domowym syropie z buraka ale nie próbowałam i nie wiem jak efekty. Zdrówka! Cytat:
Tez bym się wkurzyła... Cytat:
z lidla wzięłam identyczne ![]() Ja mam nadzieje ze ją poznam w czwartek ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny które już czyscily wózki chciałam go przeprać jednak nie wiem czy moge wrzucić do pralki na 40 stopni i wirowka 600. I jak czyściłyście budke.
A i fotelik czy też moge wrzucić do pralki Edytowane przez darietta Czas edycji: 2017-02-06 o 16:02 |
|
|
|
#3083 |
|
MerDer 4ever
|
Przed obiadem mówiłam sobie, że zjem i biorę sie za sprzątanie a jak juz zjadłam to nie chce mi sie ruszyć.. jak żyć?
|
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi mama poleciła pić syrop z buraka żeby uniknąć anemii, podobno bardzo dobry jest na to, gorzej w smaku ![]() a co do buraka, to gotuje mi się zupa buraczana
|
|
#3085 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
Darietta chyba możesz ja prałam ale w 30' wszystko.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3088 |
|
Raczkowanie
|
Ten sam adres 😊 . Widoki piękne są . Bardzo dobry wybór 😉
|
|
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Wy gdzie idziecie na kolacje?
|
|
#3090 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze nie wiemy. Pewnie na dniach coś wybierzemy 😊 . Duży wybór jest we Wrocławiu . Mieszkamy tu niedługo wiec zbyt dużego rozeznania nie mamy co do fajnych restauracji . Polecasz coś ?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.

Dlatego też często już nie komentuję wielu rzeczy np. zdjęć brzuszkowych i zakupów po kolei, ale wszystkie foty zawsze podziwiam 
Czosnek i cebula niestety teraz u mnie odpadają, bo żołądek obecnie nie przyswaja
Zostaje cytryna i miód - tylko musimy skoczyć do teściów po zapasy dobrego miodku, bo nasze się skończyły

witam się po weekendzie, byliśmy u rodziców, nie mialam czasu pisać ale czytałam na bieżąco.

podziwiam za cierpliwość 
) i dokupiłam nową poszewkę. Dla mnie w pierwszych miesiącach po porodzie fasolka była bardzo przydatna, zabierałam ją wszędzie ze sobą i było mi z nią dużo łatwiej karmić, potem radziłam już sobie bez. Ale na pierwsze miesiące karmienia dla mnie to must have.