|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wirzyć mu ?? Agencja towarzyska...
Ten drugi wątej nie jest mój tylko mojej przyjaciółki!! Założyłyśmy wspólny login!!
Przynał sie powiedział,ze był na tej stronie z ciekawości - nie chce mi sie wierzyć zeby korzystał z usług tych agencji... chociaż chyba wszytsko możliwe... Niewiem co mam teraz robić jak sie zachowywać, rozmawiać z nim?? skończyć ten związek ?? Kocham go jestesmy razem 5 lat ;( mieliśy wspólne plany, niewiem ![]() jak sie przyznawał to miał taki głos zimny .. mowił,ze sie bał przyznać, bałs ie mojej reakcji, boli mnie brzuh wszytsko legło w gruzach , niewiem czy bede mogła mu ufać ;( |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wierzę w ten wspólny login, bo dziwnym zbiegiem okoliczności miałybyście z przyjaciółką identyczny staż w związku...
|
|
|
#34 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#35 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
No nie mów, że to przewidziałaś. Dobra jesteś ![]() Co słychać? Cytat:
Przeczytałam cały wątek i faktycznie nic tylko sobie łyknąć, bo przecież to jest szczęśliwy związek z 5-letnim stażem I zdradami po drodze...Nie wiem, ale tak mi wesoło jakoś ![]() |
||
|
|
|
|
#36 | |
|
ćwir ćwir
|
Cytat:
Ja. I nie mam nic do ukrycia.
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
a przewidziałam, o:
![]() nie narzekam, wyprostowało się. Od jutra w nowym mieszkanku i mam napisane 45 stron magisterki . Także powoli do przodu. I oby tak zostało.Tylko czasu nie mam na nic absolutnie, zupełnie. Zajrzałam ostatnio na dołowy, na drinka a tam nikogo.To dobrze
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Ja również codziennie kasuję historię przeglądanych stron. mam ustawione w wyszukiwarce żeby pytało mnie zawsze przy wyjściu z internetu czy wyczyścić historię i wyskakuje mi okienko i jedno kliknięcie i już danych nie ma
Automatycznie się to robi po pewnym czasie i nie ma w tym nic dziwnego.
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wierzyć mu ?? Agencja towarzyska...
Z autopsji:
-jeśli facet zaczyna się tłumaczyć Cytat:
I ten płacz.... Widzisz...płacz faceta nic nie znaczy... Nóż mi się otwiera jak to czytam, bo miałam identycznie Zapieranie do samego końca, a po definitywnych dowodach zacięta mina i nieprzyjemny głos.... wrrr [abstrahuję od niejasnej przeszłości (współ)właścicielki loginu] Jednym słowem na pytanie w tytule NIE WIERZYĆ I tak zrobisz jak uważasz Chcę Cię tylko ostrzec... |
|
|
|
|
|
#40 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Swoją drogą - stawiać na ostrzu noża cały związek tylko z powodu wejścia na stronę agencji towarzyskiej?? Bo przeciez o wejściu na stronę tu mówimy. Nigdy nie wchodzicie na stronki... niezbyt moralne? ![]() Prawdę mówiąc sama sobie wygooglałam strony agencji towarzyskich pod wpływem tego wątku. Ciekawa byłam. ![]() Cytat:
Oznacza jednak, że w związku coś jest niedobrze. Najczęściej z obu stron. Pozwolę sobie jeszcze dodać, że zapewne spora część ludzi (procentowo pewnie więcej mężczyzn niż kobiet) uznałaby, że wizyta w agencji towarzyskiej to właściwie nie zdrada. To tylko seks. Czynność... powiedzmy higieniczna.
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież TŻet autorki wątku już się przyznał, o czym nam ona sama doniosła w późniejszym poście.
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm, samo wejście o niczym nie świadczy
nie panikujmy... od oglądania do pójścia dzieli przepaść... a wejście to nie zdrada...któż zrozumie ciekawość mężcyzn? p.s. co do historii w przeglądarce- sama bardzo często usuwam, choć nie mam niczego do ukrycia
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post78284251 Edytowane przez niezwykla22 Czas edycji: 2008-03-30 o 10:49 Powód: edit-ndkpp |
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Jestem pierwszą osobą która pisała wątej o zdradzie! Moja zdrada sie nie wydałą jestem szcześłiwa i raczej sie nie wyda, a wczoraj wątek napisała moja przyjaciółka któa jest wobec Swojego faceta fear i nigdy go nie zdradziła!!
Jest teraz załamana - zadzwoniła potem zeby sie dowiedzieć co i jak ,a on odpowiedział,ze TO NIE ON WCHODZIŁ, a przyznałs ie pod przymusem bo powiedziałą,ze jak sie przyzna to moze mu wybaczy ,a jak klamie to nie mają o czym rozmawiać, jednak jak powiedział jej (niby ) prawde ona sie jeszcze bardziej załamała i powiedziała ,ze go nienawidzi, więc on STWIERDZIŁ, ze powiedział co chciała usłyszec i nadal reaguje w jeszcze gorszy sposób wiec nie wie co ma powiedziec zeby było dobrze, bo prawda jest (niby) ze TO NIE ON WCHODZIŁ!! Niewiem jak jej pomóc , jej chłopak jest ok, ma za pazurkami jakies drobne kłamstwa ,ale nie wierze ze mógł by ją zdradzić, czy wchodzi na takie strony niewiem , jeśłi tak to po co ?? tego tez nie rozumiem... Chciaz z tego co opowiadała to wszystko wskazuje ze to on szukał tego w googlach. |
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
To ja już nie rozumiem.
Tamten wątek jest twój, a ten przyjaciółki czy jak?
|
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Pisze teraz osoba która pisała kiedys wątek , ze zdradziła swojego faceta, o agencji towarzyskiej pisała moja przyjaciółka wczoraj,ale sie niecheciłą bo wszystcy ją oskarżyli,ze ma za Swoje bo na bank kiedys zdradziła,a teraz jest załamana i niewie juz w co ma wierzyć i co robić.
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
Skalia, z tą zdradą coś kręcisz i z wspolnym loginem.
Samo wejście nie jest zdradą, tez wchodzilam nieraz z ciekawości.
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niz mozecie sie choc podpisywac swoimi imionami zeby mozna bylo odroznic?? ![]() choc wogole nie jaze czemu 1 nick na 2 osoby...
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Kreci kreci..
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
A jak dla mnie to on sie przyznal do czegos czego nie zrobil pod wplywem pesji... Poza tym autorka nie powinna stawic takiego ultimatum facetowi, bo jesli on ja kocha i chce z nia byc to wiadomo ze postanowi sie przyznac nawet jesli nic nie zrobil zeby uratowac zwiazek (bo tak powiedziala autorka, ze jesli sie przyzna to da im szanse), a jesli bedzie stal twardo przy swojej prawdze, to starci ukochna, nawet jesli to jest prawdziwa prawda... Czyli ogolem, stawianie takiego rodzaju ultimatum nie daje wiarygodnych informacji... Moim zdaniem oczywiscie..
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Popieram poprzedniczkę.
Może on się przyznał, bo go do tego zmusiłaś, a że mu na Tobie zależy to pewnie chciał ratować związek... |
|
|
|
|
#52 |
|
BAN stały
|
skalia
|
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Dla mnie to smieszne i niedojrzałe zrywać tylko dlatego że wszedł na stronę agencji towarzyskiej. My sami kiedyś z mężęm szukalismy agencji w naszym mieście - tak z ciekawości i okazało się że jedna jest bardzo blisko naszego mieszkania.
Jakbyście sobie ufali nie byłoby problemu. Agencja to tylko pretekst do kłótni o zaufanie. Pozdrawiam i zycze większej dojrzałości
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
A i z tym ze to trochę dziecinny powód do zakończenia związku i to jeszcze z takim stażem, i jak mówi autorka szczęśliwego to sie zgadzam z poprzedniczką... Tak jakby awantura na siłę, wyolbrzymiona... Ok, może zrobić się z takiego powodu przykro lub jakoś nieswojo, ale raczej dlatego że on robił to w tajemnicy, a nie że robił w ogóle. I można sobie to wyjaśnić na spokojnie
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czym innym jest oglądanie nagich lasek w sieci, a czym innym szukanie agencji towarzyskich w mieście, w którym się mieszka. Dla mnie jest to sygnał, że w jakimś celu tego poszukiwał i wątpię, że chodziło o parę do gry w szachy .W związku, w którym jest miłość i wierność, nie ma miejsca na korzystanie z usług takich agencji.
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez nie.
Poza tym, jezeli nawet to ktos korzystal z jego kompa, to raczej usunal by historie .No, nie wiem, czy chcialabym, zeby ktos z moich znajomych, tym bardziej z pracy dowiedzial sie, ze szukalam agencji towarzystkie (gdybym facetem byla), boloby mi glupio, ze "musze placic za sex" .A po drugie, to raczej nie wyszukiwalabym takich rzeczy, na czyim kompie . Nawet czyims sluzbowym.A juz tym bardziej, ze najpierw mowi, ze to kolega, pozniej, ze sam z ciekawosci, ojjjj, cos kreci. Cytat:
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2008-03-30 o 16:16 |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
No nie przesadzajmy
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
to niezly kwas powstal miedzy wami
![]() ciezko cokolwiek powiedziec daj sobie troche czasu na przemyslenia i rob tak jak podpowieda Ci serduszko..ale badz czujna
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.

jestesmy razem 5 lat ;( mieliśy wspólne plany, niewiem 

No nie mów, że to przewidziałaś. Dobra jesteś 
I zdradami po drodze...
. Także powoli do przodu. I oby tak zostało.

.
daj sobie troche czasu na przemyslenia i rob tak jak podpowieda Ci serduszko..ale badz czujna