![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Chanel-kolorówka
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje bardzo za odpowiedz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Raczkowanie
|
Oj, dziewczyny, kusicie, kusicie... Mam chłodny typ urody, zimowy, ciemne włosy, niebiesko-zielone oczy, jasna cera, brązuję twarz Dove Summer Glow. I czaję się na róż Chanel - który odcień polecicie? czy Reflex byłby odpowiedni? Urzekł mnie w Sephorze (mam już sephorowy róż w odcieniu lodowego różu) i marzę i nim, ale nie wiem dokładnie czy będzie pasował.
Z Chanel posiadam cienie czwórki Nypmhea - przepiękne, świetliste kolory - czekoladowy brąz, pistacja, łososiowy róż i krem. Cudownie rozświetlają spojrzenie, są naprawdę niepowtarzalne, szlachetne, eleganckie, a do tego trwałe. Na sucho dają woal koloru (choć brąz jest dość mocny), bardziej lśnią, na mokro są dużo wyraźniejsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zadomowienie
|
ufff,przebrnełam przez cały watek
![]() poważnie zastanawiam sie nad zakupem podkładu Teint Innocence Cream Compact ,który zachwalała Dorota-Coco.Na truskawie kosztuje 130zl ,wiec moze warto sie skusic.Mam jednak problem co do koloru,mam jasna cere,troche piegów,zielone oczy i brazowe włosy.Niby wydawałoby sie ze ciepły odcien skory,ale wydaje mi sie ze jest tam troche zimnego,ziemistego.Na truskawie najjasniejsze dostepne kolory to 20 clair i 40 beige.Mysle ze beige moze byc za ciemny,ale znowu clair jest raczej chyba zimnym kolorem... czy ktos ma moze ten podkład i poleci kolor dla bladziocha?
#395 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mniej żółtego ma 30 ale jest już odrobinę ciemniejsza jak masz jasną cerę polecałabym 20 ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie potrafie ocenic jaka mam karnacje i trzymac sie tego,jesli chodzi o maczki to mam trzy kolorki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#397 |
Rozeznanie
|
Przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, ale nie miałam dostępu do neta przez święta - Orchid Rose to taka typowa brzoskwinka, u mnie wygląda podobnie jak np. Cinamonn Brown Diora.
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Rozeznanie
|
Czy wkład Mat Lumiere Compact będzie pasował do kasetki DP (przejrzałam wątek ale nie trafiłam nigdzie na informacje na ten temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
wklejam mój najnowszy nabytek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
lipiec na maksa!!! :)
|
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#405 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
dostałam dziś do przetestowania rozświetlacz Lunę i białą bazę rozświetlającą z najnowszej kolekcji, zobaczymy jak się sprawdzą.
Z innej bajki, dziewczyny piały na widok Blossom Diora, ale ja już jestem taka sprytna po Waszych testach, że to tylko kolejny gadżet. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zadomowienie
|
zamowiłam w koncu Teint Innocence Cream Compact SPF10 - No. 20 Clair
![]() ![]()
#410 |
Zakorzenienie
|
Po wstępnych testach z Luną, białym rozświetlającym różem, mogę stwierdzić, że kompletnie nie warto. Nie daje on bowiem żadnego, wartego tych pieniędzy efektu. Powoduje delikatne rozjaśnienie białą mgiełką, drobinki są bardzo drobne i przez to praktycznie niewidoczne. A skoro jest to róż, to służy do rozjaśniania szczytów kości policzkowych, dla mnie efekt zbyt słaby. Lepiej już zakupić rozświetlający róż irelle, znacznie milszy oku efekt.
Zobaczymy, jak będzie z bazą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Rozeznanie
|
A czy ktos ma moze ktorys z blyszczykow Scintillantes i moglby wkleic fotke, najlepiej na dloni rozmazane? Najbardziej intersuje mnie Blizzard 19 i Astra 104. Jak w ogole oceniacie te blyszczyki? Na KWC blyszczyk wysoko oceniony choc opinie sa rozne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o bazę to nią jestem zachwycona. Mam ostatnio kłopoty ze zdrowiem, co niestety odbija się na skórze twarzy - jest szara, zmęczona a do tego mam spore przebarwienia na środkowej części twarzy i baza świetnie te wszystkie mankamenty niweluje optycznie. Wystaczy dosłownie odrobinka - parę kropel a efekt jest ![]() ![]() Czaję się jeszcze na błyszczyk Levres Scintillantes 98 Galactic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Któraś z dziewczyn wcześniej zachwycała się białą bazą Chanel ale teraz nie ma jej na Tru... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest to gęsty, trochę klejący błyszczyk, ale bardzo treściwy ![]() zimą uwielbiałam to wrażenie na ustach, tak jakbym miała miodem posmarowane usta - taka przyjemna otulinka na usta, tylko bez miodowego smaku ![]() ale na lato błyszczyk zbyt gęsty dla mnie ja wolę lekkie, nieklejące błyszczyki, ale ten jako jedyny toleruję z tych treściwszych - na słoty i mrozy idealny ogólnie polecam (o czym świdczy ilość opakowań, jakie zużyłam) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
A mozesz opisac swoje kolorki przy okazji? ![]() A ma ktos moze Galactic 98? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam 2 szt koloru 40 - w opakowaniu żółto - złoty z drobinkami - na ustach lekko rozjaśniają kolor ust, ale raczej bezbarwny 44 - w opakowaniu blady róż - na ustach praktycznie taki sam jak 40 64 - w opakowaniu kolor brązowo - karmelowy - na ustach coś między karmelkami a toffi wszystkie miały widoczne i wyczuwalne drobinki na ustach |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Luny, nałożyłam dziś drugi raz, po bazie, podkładzie, pudrze, brązerze i kapce różu i stwierdzam, że powoduje efekt rybiej łuski na policzku. Co za dużo, to niezdrowo, nie przyda mi się ten rozświetlacz, bo nie ma już miejsca nań na mojej buzi ![]() baza blanc de chanel też mi niepotrzebna, efektu nie widzę, co ona w ogóle robi, a po nałożeniu tego wszystkiego mam poczucie tapety na twarzy. ogólnie stwierdzam, że sam podkład, brązer i róż wystarczy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#420 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.