Panny Młode 2009 cz.II - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-30, 09:57   #1831
katia0117
Zadomowienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

jaga to bombowo,że Tż w końcu zakumał,coby Cię permanentnie pojąć
Mój tż czaił sie rok..jak On to ujał testował czy się nadam,hehe.Powiem wam dziewczyny,że czas leci jak z piczy strzelił i dopiero było 1rok,9 miesięcy costam,costam,potem było 9miesięcy(cała ciąza),a teraz to już zostało 5 miesięcy,21 dni.... i najciekawesze jest,że ja jestem totalnie wyluzowana,a tu jeszcze tyle rzeczy do załatwienia zostało...się zrobi jakoś nie
Stary 2008-03-30, 10:18   #1832
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

dziewczyny nóg nie czuje o 5 dopiero z TZ wrócilismy z tego wesele. i wiecie co wam powiem ze slub na 17 szczegolnie w lato to rewelacyjna godzina.
zaczerpnelismy sobie z wesele kilka rzeczy do nas tak wiec fajnie

wiecie co ciesze sie ze nie biore slubu w mojej parafii - teraz byłam tam i starsznie padalo, wiec młodzi ustali na koncu koscioła aby składac im zyczenia bo wiadomo nie wszytscy szli na slub a ksiadz przez mikrofon zaczał sie wydzirac , ze kto to słyszał,, ze to nie miejsce do zyczen i aby natychmiast wyszli wiec wyszli z koscioła i ustali za kratami przy wejsciu (przedsionek koscioła) a ksiądz podleciał i zamknał te kraty a potem ich na dwor wygonił i im kosciól zamknał bylam w sozku tym bardziej ze jak psiałam padało

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 10:36   #1833
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zottel Pokaż wiadomość
Wiecie, w swieta sie rozczarowalam bo w rodzinie TZ praktycznie nie praktykuje sie zadnych wielkanocnych tradycji. strasznie smutno mi sie z tego powodu zrobilo ze nawet porzadnej pisanki ani prawdziwego wielkancnego sniadania nie mialam u tesciow No coz, wtedy sie dowiedzialam ze w Niemczech nie ma takiej tradycji wielkanocnego sniadania. Za to na Boze Narodzenie jedziemy do moich rodzicow to TZ zobaczy co znaczy prawdziwa tradycja
uuu smutno tak troche ja jak jestem u przyszlych tesciow na sniadaniu wielkanocnym czy kolacji wigilijniej to mi smutno bo nie ma barszu mamy itd..a Ty to juz dopiero moglas sie zasmucic... ale pamietaj teraz Boze Narodzenie u Ciebie wiec bedzie bardzoooo swiatecznie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
U nas właśnie trwa remont naszej łazienki
ooo a jak kafelki, fajnie wygladaja na scianie bo pamietam ze mialas obawy ze cos niebedzie gralo...

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
jaga to bombowo,że Tż w końcu zakumał,coby Cię permanentnie pojąć
Mój tż czaił sie rok..jak On to ujał testował czy się nadam,hehe.Powiem wam dziewczyny,że czas leci jak z piczy strzelił i dopiero było 1rok,9 miesięcy costam,costam,potem było 9miesięcy(cała ciąza),a teraz to już zostało 5 miesięcy,21 dni.... i najciekawesze jest,że ja jestem totalnie wyluzowana,a tu jeszcze tyle rzeczy do załatwienia zostało...się zrobi jakoś nie
bardzo szybko ucieka, my niedawno ustalislmy z tz ze za 2 lata sie pobieramy, a tu jez poltora roku zostało, nieobejrzymy sie a bedzie rok, pol i slub

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
dziewczyny nóg nie czuje o 5 dopiero z TZ wrócilismy z tego wesele. i wiecie co wam powiem ze slub na 17 szczegolnie w lato to rewelacyjna godzina.

wiecie co ciesze sie ze nie biore slubu w mojej parafii - teraz byłam tam i starsznie padalo, wiec młodzi ustali na koncu koscioła aby składac im zyczenia bo wiadomo nie wszytscy szli na slub a ksiadz przez mikrofon zaczał sie wydzirac , ze kto to słyszał,, ze to nie miejsce do zyczen i aby natychmiast wyszli wiec wyszli z koscioła i ustali za kratami przy wejsciu (przedsionek koscioła) a ksiądz podleciał i zamknał te kraty a potem ich na dwor wygonił i im kosciól zamknał bylam w sozku tym bardziej ze jak psiałam padało
kolejny nienormalny ksiadz... no coz...
a co Wam sie spodobalo ze zaczerpneliscie do Was opowiadaj
Stary 2008-03-30, 10:42   #1834
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
kolejny nienormalny ksiadz... no coz...
a co Wam sie spodobalo ze zaczerpneliscie do Was opowiadaj
no wiec przede wsyztskim menu - czyli jego skład, było wiele rzeczy, których nie chciałabym miec u siebie, w czesniej o tym nawet nie pomyslałam., mieli smiczne zawieszki na alkohol zabralam jedna na pamiątku, jak chcecie to moge wkleic potem jej fotke (musze sie ich zapytac gdzie je zamawiali) , tez mieli te balony pekajace przy pierwszym tancu, ze trezba miec winietki musowo na stole, my akurat siedzielismy przy stoliku młodych ale od razu po kosciele trzeba było szybko jechac na sale, ze godzina 17 to rewelacyjna godzina na slub, pare pomysłów na oczepiny (przede wszytstklim aby nie były za długie) hm.. jak mi sie jeszcze cos przypomni to napisze

juz sie nie moge doczekac kasety z tego wesela bo napewno bede na niej hehe bralam udzial w pewnym konkursie z TZ i na 6 par bylismy drudzy, ale konkurs był dosc smieszny i trezba było sie niexle wyginac i sie zastanwaim czy przy tym mi choc tyłka widac nie bylo

Stary 2008-03-30, 10:48   #1835
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
no wiec przede wsyztskim menu - czyli jego skład, było wiele rzeczy, których nie chciałabym miec u siebie, w czesniej o tym nawet nie pomyslałam., mieli smiczne zawieszki na alkohol zabralam jedna na pamiątku, jak chcecie to moge wkleic potem jej fotke (musze sie ich zapytac gdzie je zamawiali) , tez mieli te balony pekajace przy pierwszym tancu, ze trezba miec winietki musowo na stole, my akurat siedzielismy przy stoliku młodych ale od razu po kosciele trzeba było szybko jechac na sale, ze godzina 17 to rewelacyjna godzina na slub, pare pomysłów na oczepiny (przede wszytstklim aby nie były za długie) hm.. jak mi sie jeszcze cos przypomni to napisze

juz sie nie moge doczekac kasety z tego wesela bo napewno bede na niej hehe bralam udzial w pewnym konkursie z TZ i na 6 par bylismy drudzy, ale konkurs był dosc smieszny i trezba było sie niexle wyginac i sie zastanwaim czy przy tym mi choc tyłka widac nie bylo
a co mieli w menu, facet ktory pomaga w organizacji mojego wesela odradza ryby itd.. a oni co mieli nieciekawego?
wklej zawieszke wklej chetnie popatrze
winietki na stole musowo;D ja sie boje pekajacych balonow wiec raczej bym podskakiwala przy pierwszym tancu a nie tanczyla.. a jaka mieli piosenke? oczepiny musza byc zabawne ale niedlugie.. bo potem to jest tylko meczarnia...

oj.. pupe masz napewno fajna, jak kazda z nas, wiec nie ma sie czym przejmowac
Stary 2008-03-30, 10:56   #1836
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Witam.

U mnie wszystko stoi w miejscu. Nawet przez chwilę myślałam, że żadnego wesela nie będzie, sam ślub. To przez zawirowania z mamą.

Choruję sobie. Nie mogę nigdzie wychodzić bo zarażam ospą

Czas trochę przyśpieszył - już koniec marca się zbliża.

A co do mieszkania - my chcemy na początek wynająć, z takiego prostego względu, że nie wiemy jeszcze dokładnie gdzie będziemy mieszkać.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 10:57   #1837
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
a co mieli w menu, facet ktory pomaga w organizacji mojego wesela odradza ryby itd.. a oni co mieli nieciekawego?
wklej zawieszke wklej chetnie popatrze
winietki na stole musowo;D ja sie boje pekajacych balonow wiec raczej bym podskakiwala przy pierwszym tancu a nie tanczyla.. a jaka mieli piosenke? oczepiny musza byc zabawne ale niedlugie.. bo potem to jest tylko meczarnia...

oj.. pupe masz napewno fajna, jak kazda z nas, wiec nie ma sie czym przejmowac
no wiec przede wszytskim na stole: sałatki były pyszne, owoce wiadomo, ale byo własnie duzo ryb np. szczupak (w całosci w galercie) - nikt tego nie ruszal tak samo jak schabu i piersi z indyka w galerecie, ciasta bylo za bardzo kremowe, lepszy by był np. sernik, szarlotka a były np. rurki z bita smietana itp. nie byloz a do normalnych wedlin.
co do posilków to było jak dla mnie zbyt mięsnie. na pierwsze byl gulasz wiadomo z kawalkami miesa (zupa), piers z kurczaka w sosie pieczarkowym, potem de'volaje (nie wiem jak sie pisze) z serem i frytkami, wołowe kotlety z kluskamu slaskimi w jakims sosie, a na koniec ok 4 nad ranem (ja bym polecała tu barszczyk z pasztecikiem) były zeberka z kapusta jak dla mnie zbyt cięzkie na tę godzine...

balon pekl tylko na poczatku a piosenka kurcze nawet nie wiem, ale nie mieli zadnego układu tylko tak tanczyli a goscie zrobili koło wokół nich

oczepiny wogole sie zaczely dopiero ok .12,.30 a zanim wjechał tort to juz po 1 w nocy było. i na oczepinach w sumie tylko 2 zabawy były fajna ta co my bralismy udział i potem TZ sam brał udział a tak to takie a'la przyspiewki wiec w sumie nic sie niedziało.

i co mi sie bardzo nie podoba to te zbietranie na wózek, podróz poslubna itp... ja tego nie chce miec.

edit:
bym za[omniała były jeszcze sledzie ale nikt od nas ze stolika ich nie jedł oprócz mojego TZ.. ktory sie nimi zajadł, a w pewnym momencie cos chcial powiedziec i mnie oplul.. tzn kawałek sledzia wylądowało mi na ramieniu

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2008-03-30 o 11:22
Stary 2008-03-30, 11:24   #1838
^olka^
Rozeznanie

Hej dziewczyny!

dawno mnie tu nie było... widziałam, że pojawił się wątek studiów, ja licencjat mam z anglistyki, mgr z zarządzania, a pracuję jako logistyk generalnie nigdy nie widziałam się w roli nauczyciela...

Kama24
ja za 1szym razem oblałam na miasteczku, za drugim poszło gładko Tobie też się uda!

Muszę się pochwalić, tydzień temu wykupiliśmy wycieczkę na Maderę. Wylatujemy 13 maja
^olka^ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 11:26   #1839
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ^olka^ Pokaż wiadomość
Muszę się pochwalić, tydzień temu wykupiliśmy wycieczkę na Maderę. Wylatujemy 13 maja
ooo to super.. kurcze tez byn sobie gdzies pojechała

Stary 2008-03-30, 11:26   #1840
^olka^
Rozeznanie

Cytat:
i co mi sie bardzo nie podoba to te zbietranie na wózek, podróz poslubna itp... ja tego nie chce miec.
ja też tego nie lubię, u nas również nie będzie zbierania na wózek itp.
Stary 2008-03-30, 11:29   #1841
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie to takie niepotrzebne naciaganie ludzi na kase

Stary 2008-03-30, 12:09   #1842
kliwia
Zakorzenienie

Rybulka pokaż łazieneczkę, ja się przymierazam i szukam inspiracji. Ale małe mam pole do popisu 140x210 z junkersem porażka.

Myw tym tyg. umawiamy się na podpisanie umowy z fotografem i kamerzystą.
A za 3 tygodnie świadkuję, kreacja gotowa jeszce tylko zamówić fryzjera
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 12:27   #1843
aga2111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Najbardziej obawiam sie o fotografa, bo na nim najbardziej mi zalezy a ma wlasnie problemy z terminami, bo jest oblegany.
A fotograf ma jakąś stronkę? Chętnie pooglądam zdjęcia

Cytat:
tez mieli te balony pekajace przy pierwszym tancu, ze trezba miec winietki musowo na stole, my akurat siedzielismy przy stoliku młodych ale od razu po kosciele trzeba było szybko jechac na sale,
U nas na sali nie będzie balonów, w ogóle nie będziemy ozdabiać sali, bo jest na tyle ładna, że balony wyglądałyby w niej tandetnie...tak samo nam powiedział kelner z tej sali, balony to już przeżytek, że 10 lat temu tak się ozdabiało
Winietki moim zdaniem są konieczne, pamiętam wesela, na których był wyścig do miejsc...a ile razy usiedliśmy obok obcych ludzi i ciężko było chociażby 4 miejsca obok siebie zająć Byłam na jednym weselu z winietkami, wszystko przemyślane i nikt nie miał pretensji do miejsca, na którym go posadzono. Po prostu trzeba to przemyśleć, nie mieszać rodzin ze strony młodego i młodej, bo zazwyczaj się nie znają i nie mieszać młodych ze starszymi

aga2111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 12:54   #1844
kaska87
Zakorzenienie

byłam wczoraj na babskim wieczorze i doiwpiedziałam się, że jdena z moich koleżanek z klasy z liceum jest po slbie(nikt nawet nie wiedział, że miałą chłoopaka, znaja się jakoś 1,5 rok) a druga w grudniu ma ślub i okazuję się, że sa problemy z sala u mnie w mieście a ja byłam taka przekonana, że 6 miesięcy wystarczy na przygotowania

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 13:35   #1845
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny!

dawno mnie tu nie było... widziałam, że pojawił się wątek studiów, ja licencjat mam z anglistyki, mgr z zarządzania, a pracuję jako logistyk generalnie nigdy nie widziałam się w roli nauczyciela...

Kama24 ja za 1szym razem oblałam na miasteczku, za drugim poszło gładko Tobie też się uda!

ja 22 kwietnia lece do egiptu, wygralam wycieczke z rmfu (za zyczenia walentynkowe) i niedawno wszytko juz sobie zaklepalismy.. super
moj TZ chce ta audycje z radia (bo nagral - o dziwo leciala pozniej niz do nas dzwonili, poprostu montowali nasza rozmowe.. ) wkleic na kasete z wesela, zamiast muzyki w trakcie np pokazywania naszych zdjec z mlodosc albo cos.. bo powiedzial "nie kazdy dostal taki prezent na walentynki jak ja (tz) i niech nasze dzieci wiedza jaka maja pomyslowa mame" tez mi ise to podoba

Cytat:
bardzo nielubie takiej zabawy..

Cytat:
dla mnie to takie niepotrzebne naciaganie ludzi na kase
u mnie tez niebedzie..

Cytat:
Napisane przez aga2111 Pokaż wiadomość
U nas na sali nie będzie balonów, w ogóle nie będziemy ozdabiać sali, bo jest na tyle ładna, że balony wyglądałyby w niej tandetnie...tak samo nam powiedział kelner z tej sali, balony to już przeżytek, że 10 lat temu tak się ozdabiało
Winietki moim zdaniem są konieczne, pamiętam wesela, na których był wyścig do miejsc...a ile razy usiedliśmy obok obcych ludzi i ciężko było chociażby 4 miejsca obok siebie zająć Byłam na jednym weselu z winietkami, wszystko przemyślane i nikt nie miał pretensji do miejsca, na którym go posadzono. Po prostu trzeba to przemyśleć, nie mieszać rodzin ze strony młodego i młodej, bo zazwyczaj się nie znają i nie mieszać młodych ze starszymi
my tez nieozdabiamy sali, bo nasza wyglada slicznie juz bez ozdabiania, potem pokaze wam zdjecia ale jeszcze z budowy bo niedawno ja skonczyli

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
byłam wczoraj na babskim wieczorze i doiwpiedziałam się, że jdena z moich koleżanek z klasy z liceum jest po slbie(nikt nawet nie wiedział, że miałą chłoopaka, znaja się jakoś 1,5 rok) a druga w grudniu ma ślub i okazuję się, że sa problemy z sala u mnie w mieście a ja byłam taka przekonana, że 6 miesięcy wystarczy na przygotowania
moja koleznaka zrobila w 3 miesiace bo byla w ciazy i sie spieczyli.. no ale brali co jest a nie co chcieli..

tz zadzonil do zespolu, kochany mnie wyreczyl.. bo mi sie juz niechcialo, maja nam przeslac plyte, najfajniejsze jest to ze graja na zywych instrumentach, bez zadnych organow syntezatorow itd.. 4 facetow i instrumenty.. super
Stary 2008-03-30, 13:41   #1846
zielony_motylek
Rozeznanie

Oj dawno mnie nie było i nie jestem chyba już wstanie wszystkiego nadrobić :P chciałam tylko powiedzieć, że za póltorej godziny przychodzi do mnie TŻ z moimi przyszłymi teściami i będą się nasi rodzice zapoznawać hehe zobaczymy jak będzie, mam nadzieje, że się polubiom
Stary 2008-03-30, 13:48   #1847
Zottel
Raczkowanie

Cytat:
ja 22 kwietnia lece do egiptu, wygralam wycieczke z rmfu (za zyczenia walentynkowe) i niedawno wszytko juz sobie zaklepalismy.. super
moj TZ chce ta audycje z radia (bo nagral - o dziwo leciala pozniej niz do nas dzwonili, poprostu montowali nasza rozmowe.. ) wkleic na kasete z wesela, zamiast muzyki w trakcie np pokazywania naszych zdjec z mlodosc albo cos.. bo powiedzial "nie kazdy dostal taki prezent na walentynki jak ja (tz) i niech nasze dzieci wiedza jaka maja pomyslowa mame" tez mi ise to podoba
Zazdroszcze wycieczki A pomysl naprawde super
Zottel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 14:15   #1848
^olka^
Rozeznanie

[quote=martucha84;7066144]ja 22 kwietnia lece do egiptu, wygralam wycieczke z rmfu (za zyczenia walentynkowe) i niedawno wszytko juz sobie zaklepalismy.. super [quote]

gratulacje! świetny pomysł!

Zbieranie na wózek faktycznie jest dodatkowym naciąganiem na pieniądze i obydwoje z TŻ zdecydowaliśmy, że obędziemy się bez tej zabawy.
Stary 2008-03-30, 14:41   #1849
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)wiecie co ciesze sie ze nie biore slubu w mojej parafii - teraz byłam tam i starsznie padalo, wiec młodzi ustali na koncu koscioła aby składac im zyczenia bo wiadomo nie wszytscy szli na slub a ksiadz przez mikrofon zaczał sie wydzirac , ze kto to słyszał,, ze to nie miejsce do zyczen i aby natychmiast wyszli wiec wyszli z koscioła i ustali za kratami przy wejsciu (przedsionek koscioła) a ksiądz podleciał i zamknał te kraty a potem ich na dwor wygonił i im kosciól zamknał bylam w sozku tym bardziej ze jak psiałam padało
W głowie mi się nie mieści takie zachowanie...

Cytat:
(...)ooo a jak kafelki, fajnie wygladaja na scianie bo pamietam ze mialas obawy ze cos niebedzie gralo...
(...)
Jeszcze nie wiem jak wyglądają na ścianie, bo trwają na razie prace porządkowe i przygotowywanie grunt pod kafelki. No, ale mam nadzieję, że wszystko będzie ok...

Cytat:
(...)oj.. pupe masz napewno fajna, jak kazda z nas, wiec nie ma sie czym przejmowac

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
(...)Choruję sobie. Nie mogę nigdzie wychodzić bo zarażam ospą (...)
Kochana, zdrowia życzę .

Cytat:
(..)edit:
bym za[omniała były jeszcze sledzie ale nikt od nas ze stolika ich nie jedł oprócz mojego TZ.. ktory sie nimi zajadł, a w pewnym momencie cos chcial powiedziec i mnie oplul.. tzn kawałek sledzia wylądowało mi na ramieniu
Od razu mi ta scena stanęła przed oczami Ale się uśmiałam

Cytat:
(...)Muszę się pochwalić, tydzień temu wykupiliśmy wycieczkę na Maderę. Wylatujemy 13 maja
Ja Cię kręcę! Super! Ale Wam zazdroszczę.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Rybulka pokaż łazieneczkę, ja się przymierazam i szukam inspiracji. Ale małe mam pole do popisu 140x210 z junkersem porażka.(...)
Powiem Ci, że teraz tego wszystkiego jest tak dużo, że naprawdę trudno się zdecydować. Bardzo inspirują katalogi z łazienkami. Jak gdzieś znajdę w internecie te kafelki, to Wam pokażę. Już mi trochę odeszła ochota na myślenie o tej naszej łazience, bo mnie zdenerwowała teściowa...

Cytat:
Wow, a nic się nie chwaliłaś! Gratuluję Ale ten Twój TŻ pomysłowy.

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
Oj dawno mnie nie było i nie jestem chyba już wstanie wszystkiego nadrobić :P chciałam tylko powiedzieć, że za póltorej godziny przychodzi do mnie TŻ z moimi przyszłymi teściami i będą się nasi rodzice zapoznawać hehe zobaczymy jak będzie, mam nadzieje, że się polubiom
Na pewno wszystko będzie w porządku. Czekamy potem na relację.

EDIT:
Znalazłam te nasze płytki: http://www.interglazura.pl/tubadzin/castanio.html
Tylko, że dekory te ze słomkowym akcentem, nie z tymi liściami.
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 15:03   #1850
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 15:45   #1851
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga2111 Pokaż wiadomość
my tez nie bedziemy mieli balonow, ale mi chodziło o jeden balon podwieszony, który podczas tanca pęka i wysypują sie z niego balonu. bardzo łądie to wygladało
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a druga w grudniu ma ślub i okazuję się, że sa problemy z sala u mnie w mieście a ja byłam taka przekonana, że 6 miesięcy wystarczy na przygotowania
widzisz pisałam ci, ze moga byc problemy szczegolnie na pewne miesiące
Cytat:

Od razu mi ta scena stanęła przed oczami Ale się uśmiałam
hehe a potem mi kurcze sledziem smierdziało z ramienia ech..

Stary 2008-03-30, 16:08   #1852
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Oj, przykro mi Zawsze smutno, jak traci się swoje ukochane zwierzątko.
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 16:38   #1853
kaasia
Raczkowanie

Cytat:
Treść usunięta
Straszne Bardzo Ci współczuję
kaasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 16:41   #1854
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:

Widzę, że zabawa była udana.
A co do księdza to jakiś nienormalny, masakra

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Witam.

U mnie wszystko stoi w miejscu. Nawet przez chwilę myślałam, że żadnego wesela nie będzie, sam ślub. To przez zawirowania z mamą.

Choruję sobie. Nie mogę nigdzie wychodzić bo zarażam ospą

Czas trochę przyśpieszył - już koniec marca się zbliża.

A co do mieszkania - my chcemy na początek wynająć, z takiego prostego względu, że nie wiemy jeszcze dokładnie gdzie będziemy mieszkać.
Dużo zdrówka

Cytat:
hehe no niezle

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
A za 3 tygodnie świadkuję, kreacja gotowa jeszce tylko zamówić fryzjera
Pokaż kreacje

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
I jak było?Opowiadaj

Cytat:
Treść usunięta
Bardzo mi przykro

Jaga ale super widzę, że ruszyliście z przygotowaniami Witam, więc oficjalnie Panno Młoda 2009
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 17:38   #1855
miuccia9
Przyczajenie

Cześć wszystkim Pannom Młodym 2009
chciałam sptytać Was, jak załatwiacie sprawę nauk przedmałżeńskich. Ja znalazłam wyglądający na bardzo intresujący kurs Wieczory Dla Zakochanych, organizowany m.in. przez Dominikanów na Warszawskim Służewcu i zastanawiam się, kiedy trzeba się zapisywać? Przed wakacjami, czy na jesieni?Żeby były jeszcze miejsca? A może któraś z Was słyszała coś o nich?
POzdrawiam wszystkie
miuccia9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 21:27   #1856
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Wow, a nic się nie chwaliłaś! Gratuluję Ale ten Twój TŻ pomysłowy.

Na pewno wszystko będzie w porządku. Czekamy potem na relację.

EDIT:
Znalazłam te nasze płytki: http://www.interglazura.pl/tubadzin/castanio.html
Tylko, że dekory te ze słomkowym akcentem, nie z tymi liściami.
niechwalilam sie bo wygralam ja 14 lutego.. a z wami jestem krocej
kafeleczki sa cudowne.... bardzo mi sie podobaja

wy sie tak rozpisujecie ze boje sie ze po tygodniu nieobecnosci w kraju bede miala z tysiac postow do czytania

Cytat:
Treść usunięta
ojej jak mi przykro.. ;*

Cytat:
my tez nie bedziemy mieli balonow, ale mi chodziło o jeden balon podwieszony, który podczas tanca pęka i wysypują sie z niego balonu. bardzo łądie to wygladało

widzisz pisałam ci, ze moga byc problemy szczegolnie na pewne miesiące

hehe a potem mi kurcze sledziem smierdziało z ramienia ech..
ale taki jeden wielki i z niego wylatuja mniejsze to jest swietny pomysl...
ehss pomysl ze moglas tego niezauwayc i bawic sie pol imprezy ze sledzikiem na sukience

Cytat:
Napisane przez miuccia9 Pokaż wiadomość
chciałam sptytać Was, jak załatwiacie sprawę nauk przedmałżeńskich. Ja znalazłam wyglądający na bardzo intresujący kurs Wieczory Dla Zakochanych, organizowany m.in. przez Dominikanów na Warszawskim Służewcu i zastanawiam się, kiedy trzeba się zapisywać? Przed wakacjami, czy na jesieni?Żeby były jeszcze miejsca? A może któraś z Was słyszała coś o nich?
POzdrawiam wszystkie
nieslyszalam, slyszalam o weekendowych wyjazdach w gory i tam sie odbywa taki kurs...
Stary 2008-03-30, 22:23   #1857
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:

a co do dzisiejszej daty, to wiecie słyszałam dzis w radiu, ze dzis był najszczęsliwszy dzien w roku (tylko nie pamietam od kórej godziny) i bedzie trwał do jutra do 11 godziny - a to ze wzglądu na jakies specyficzne ustwienie sie planet hehe
no ja z moim bylam strasznie poklocona o jakies glupie slowo....tż sie wkurzyl i nie chcial juz ze mna byc. mowil ze mnie nie kocha zebym dala mu spokoj i szla sob ie do domu...a ja nie opuszczalam go na krok i ciagle przytulalam sie i mowilam jak go kocham i ze nie wiedzialam ze go tak jedno slowo wkurzy .. ehh przeplakalam od 10:30 do 14:00 i pozniej juz bylo super do 19:00 ojjj cudownie wrecz i mnie przeprosil i we wtorek jedziemy na konie i kupujemy obraczki

Cytat:
Treść usunięta
o jejjqqq a mi rybka zdycha od 2 dni...dalam ja do miseczki i musze karmic sama...pokarm na wykalaczke daje bo bidulka nie moze plywac i ruszac sie...i jakos zyje narazie ...

Cytat:
Napisane przez miuccia9 Pokaż wiadomość
POzdrawiam wszystkie
witaj z nami

ja narazie kurs mam przed sobą
Stary 2008-03-30, 22:35   #1858
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
ehss pomysl ze moglas tego niezauwayc i bawic sie pol imprezy ze sledzikiem na sukience
hehe na szczęscie nie na sukienke, ale na ramię a poza tym wszyscy widzielismy jak ten kawałek sledzika wylatuje z TZ buzi na moje ramie masakra a potem wielii smiech i TZ z chusteczką wycieracy jego resztki

Stary 2008-03-30, 22:35   #1859
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-30, 22:40   #1860
annfas
Zakorzenienie

Matko dwa dni mnie nie było a tu 5 stron do przeczytania Szalejecie

U nas na razaie wszystko się zatrzymało a przygotowaniami, myślę, że od wakacji zaczniemy znów działaś, bo to co najważniejsza mamy załatwione a na inne rzeczy jest trochę za wcześnie

mamy już
=sale
=fotografa
=kamerzyste
=zespół
=msze w kosciele
=nauki

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości