![]() |
#61 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LXI
Cytat:
![]() Uuu, tez bym chciała takiego sąsiada i bigos ![]()
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Potwierdzam. Pyszne danie potrafi wprowadzić mnie w miły stan. JA od razu mam lepszy humor. No i właśnie krążę po sieciuni, zamiast szukać wietrznych ![]() Quesadillas byłyby ok, ale nie mam składników tak na szybko. Pewnie skończę frytkami lub domową mini pizzą z patelni. Kiedyś mnie wzięło na hush browns i mi nie smakowały ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-02-06 o 20:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Piers do przodu
|
Quesadilas bylo dzis u mnie obiado kolacyjnie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#64 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W jedzeniu nie bardzo pomoge bo kucharka ze mnie jak z koziej d.... trąba ale z checia poczytam bo gotowac musze ![]() Jak bylabym bogata to pierwsze co bym zrobila to zatrudnila kucharke/kucharza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będą fryty i jaja sadzone. Bida z nedzo, ale smacznie, skrobia poprawio humor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam ![]() ![]() Ja dziś byłam rano na badaniu krwi i chyba będę żyć ![]() ![]() Tylko limfocyty nieco podwyższone, ale po tygodniu zakuwania i wczorajszej sesji na studiach to może stres ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-02-06 o 20:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Wstąpię na chwilę i machnę ino
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 | ||||
Panaroja
|
snad kothy, fqrvu i szypkiego przelotu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() lete ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar
dziekas
![]() To idem jutro mierzyć, oby była ![]()
#71 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pytalam w aptece, pono mozna. ![]() Ja jeszcze nie znalazlam marynarki ktora by na mnie dobrze lezala ![]() Trza isc spac, prochy slabo dzialajo, nie chce sie franca uspokoic. Branoc Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#72 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#73 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Znad kawy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() wczoraj upolowalam miniaturki l'artisana za 10 funtow dzis ruszam na poszukiwanie sukienki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i poka na sobie ![]() chociaz na Twojej figurze wszystko bedzie idealnie lezalo Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() moj martwy od 15 lat tez czasem ozywa ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Przyznam, że jak nigdy, i ja mam w tym roku fazę na ciuchy, czuję zew kupowania, ale nie wiem od czego zacząć. Tzn wiem, że sukienka z dzianiny na przedwiośnie/zimną wiosnę i buty przejściowe, bo popylanie do maja w kozakach to średni pomysł. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Bry, przezylam :-D
Jak nigdy narazie moge powiedziec ze cudowna lekarka ! Ja bez znieczulenia u denta, koniec swiata sie zbliza, cuda panie cuda :-D Mam w zebie jakies cus co ma rozpuscic stare wypelnienie wiec jedzie mi z buzi eukaliptusem ;-) Niestety nadal go czuje bo do stanu zapalnego nie doszla. Ide znow w sb, bedzie szukac trzeciego kanalu. Trza bedzie wziac pozyczke bo mikroskopy w ruch poszly :-/ Rejcz, ja niezmiennie nienawidze kupowac ciuchow a potem sie dziwie ze nie mam w czym chodzic. Tzn jak ktos mi da do reki to przymierze ale szukac to koszmar :-D Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. Ano wiem o czym mówisz. Wiesz, ja nawet się staram, mam zrywy, ale jakoś mam chyba pecha, że jak robię wypad NA ZAKUPY, przegląd, czas nielimitowany, to nic nie ma, czego szukam ![]() Potrzebne mi też jakieś nowe, świeże okrycie wierzchnie. Ponad 10letnie płaszcze, jeszcze z czasów studiów, już wyglądają bardzo źle, widać że podniszczone, zużyte. Te moje sukienki/tuniki - też wszystko czarne, czarno białe, w paski. Chcę czegoś co wciąż jest moje, w moim stylu, ale nie takie czarno-białe ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-02-07 o 12:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |||
Mother of Cats
|
Macham znad jajecznicy na boczku
![]() Cytat:
![]() Limfocyty - bardzo prawdopodobne, że stres i przemęczenie. ![]() ![]() Mój martwy od kilku lat też mi ożywa. Na czym to polega? W sensie: co boli, skoro nie ma tam już nerwów? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ostatnio coraz częściej przychodzi mi ochota na ubranie się bardziej po kobiecemu, bardziej subtelnie niż w martensy, dżinsy i parkopodobną kurtkę. Tylko jeszcze nie odkryłam, w co ![]() ![]() Zapisz
Zapisz Zapisz Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2017-02-07 o 12:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() ![]() 2.a ![]() ![]() ![]() ![]() Płaszcze, oficerki - to nic nowego u mnie, wolę od puchówek od dawna, tylko problem z tym przedwiośniem/wiosną. Z fajnych rzeczy, które miałam, wyrosłam ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-02-07 o 12:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zwłaszcza sukienki za bardzo luźne lub workowate wszędzie są, a przy mojej sylwetce musi być taliowana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Prześwietl, jak pobolewa, czy coś się nie paprze Mi dent zostawił niewyczyszczony kanał ![]() ![]() ![]() Cytat:
Juz się nie moge doczekac wiosny, kiedy w końcu odzieję spódnice, sukienki i szpilki ![]() Bo teraz to tylko portki, grube swetry, grube kozaki i gruby kożuch ![]() A właśnie - capnęłam ostatnio klasyczne czarne szpilki na obcasie ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-02-07 o 12:46 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ![]() To mi przypomina o moim pudle wstydu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
https://www.stradivarius.com/pl/kobi...020047028.html
http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...lothes/dresses http://shop.mango.com/PL/kobieta/odziez/sukienki taliować, to sobie sama umie, ale tak przerabiane juz nie leżą tak ładnie, jak od nowości odpowiednio skrojone Chyba najbardziej dopasowane i "biurowe" znalazłam w orsayu ![]() http://www.orsay.com/pl-pl/moda/sukienki.html tę capnełam - z czarnymi szpilkami i torebeczką w stylu Dity będzie cacy ![]() http://www.orsay.com/pl-pl/elegancka...-49601160.html
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-02-07 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Maiłam właśnie pisać, że Orsay mi maila bombarduje ołówkowymi. Oni zawsze mieli taki biurowy stajl ![]() Piękną kupiłaś ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-02-07 o 13:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze unosono ma mnóstwo lużnych we wszelkich wzorach i kolorach
![]() https://www.unisono.eu/sukienki
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na sklepie akurat z luźnych sukienek w centrum Kato wybór był aż 3. ![]() Np na necie ta granatowa ładna, ale kolorystycznie robią wszystko na jedną mańkę. Co jest ok, ale już to mam. ![]() ![]() Sama wiesz jak jest, szmat wisi pełno, a za w miarę dobrymi jakościowo ubraniami, na nasze konkretne potrzeby, musimy się nachodzić, naszukać. Nie ma w czym za bardzo wybierać. Do Mango bym się przeszła. Lubię też Kapphal, w mierę fajna jakość, mam od nich letnie z wiskozy, ale obecnie chwilowy przestój. Promod kiedyś był fajny, teraz - nie trafia w mój gust. ![]() Podoba mi się ta, ale kolejna krata ![]() BTW laska ma piękne włosy i usta. ![]() Dlatego ktoś powinien mnie ubierać. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-02-07 o 13:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sklepie zawsze trafiam na przebrane resztki ![]() Jeszcze tu maja fajne sukienki http://allegro.pl/listing/user/listi...5123&id=124264 az mnie kusza te fiolety i czerwienie ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-02-07 o 13:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i czerwienie nie dla mnie. Ja po prostu muszę na żywca. Zobaczyć, założyć i się zachwycić! ![]() ![]() Jak ta w kratę będzie stacjonarnie, to jak nikt mnie nie powstrzyma, to ją kupię, tak mi się podoba ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-02-07 o 13:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Panaroja
|
snad bolącego gardła
![]() ![]() ano. Taki lajf ![]() ![]() o sukiękach nic nie powię, bo na mnie sukienka musi mieć linię wora albo nietopsza ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie tak isc do sklepu, przymierzyc buty i kupic. Niestety nie wszyscy maja taki luksus ale i tak jest lepiej z malymi nr niz kiedys. ![]() Cytat:
![]() A ja odwrotnie, musze miec bardziej przy ciele ale w tych tez zle wygladam bo wałki widac dlatego sukienki odpadajo ![]() Moj stajl to dzinsy i koszulka ae fakt, ze chyba doroslam zeby juz go zmienic. Problem polega na tym ze od jakiegos czasu coraz gorsze sa kolekcje w sklepach, tzn dla mnie sa gorsze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.