Lipcówki 2017 ❤ cz. 2 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-02-08, 10:31   #3301
darietta
Zakorzenienie

Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2

[QUOTE=AnnaPaula87;7069883 6]
Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość

To cena fajna
Dlatego się nie zastanawialiśmy właśnie piore poszczególne elementy żeby odświeżyć bo wiadomo po kimś to wole wyprać mimo że czysciutki.
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-08, 11:00   #3302
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.

Ja mam.dziś okropny dzień, coagle mi sie na płacz zbiera:/ lekka wymiana zdan z mężem i poranny stres w pracy i psychika wysiada...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Biedna, musisz chyba już odpocząć

Odnośnie prania, w czym pierze się, czy tam płucze ubrania dla dzieci? Konkretny produkt.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-08, 11:10   #3303
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Carolles Pokaż wiadomość
Mam wesoło nasz dom w końcu zaczął żyć pełną parą. Wszędzie sie walają jakieś gry, książki, kredki balony i jakoś mi to nie przeszkadza a pedantka ze mnie straszna Jak mam bałagan to sie skupić nie mogę a teraz mam bałagan ale kontrolowany Dzieci dają radość. Już sie nie mogę doczekać na nasze maleństwo

też to uwielbiam zresztą odkąd nie pracuje to trochę fiksuję w domu ale teraz zajmuje się chrześniakiem 3 razy w tyg.bo nie może do przedszkola chodzić i tak 2 msc więc jestem mega szczęśliwa bo jest taki kochany i razem się bawimy i wygłupiamy.Jutro pieczemy ciasteczka (zgnilaki):P i już się nie mogę doczekać.Dzieci to radość nie rozumiem ludzi ,którzy nie chcą mieć dzieci...

Cytat:
Cześć dziewczyny.

Ja mam.dziś okropny dzień, coagle mi sie na płacz zbiera:/ lekka wymiana zdan z mężem i poranny stres w pracy i psychika wysiada...

Współczuję ja miałam tak ostatnio 3 dni miałam ochotę wszystkich pozabijać a TŻ w szczególności nigdy aż tak nie reagowałam nerwowo i płaczliwie a ja płaczę bardzo rzadko! jak się popłakałam drugi raz po dyskusji z nim przy zmywaniu naczyń to chyba zrozumiał że w ciąży nie można ze mną zaczynać bo wpadam w histerię i od razu zaczął przepraszać i mnie uspokajać na szczęście to przechodzi ale chyba nie ma lekarstwa

silmarien uważaj na to 70% mi jeden też tak powiedział a chłopak jak ta lala

Morelle Ty w ogóle śpisz? 5:49 na l4?
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-08, 11:13   #3304
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
też to uwielbiam zresztą odkąd nie pracuje to trochę fiksuję w domu ale teraz zajmuje się chrześniakiem 3 razy w tyg.bo nie może do przedszkola chodzić i tak 2 msc więc jestem mega szczęśliwa bo jest taki kochany i razem się bawimy i wygłupiamy.Jutro pieczemy ciasteczka (zgnilaki):P i już się nie mogę doczekać.Dzieci to radość nie rozumiem ludzi ,którzy nie chcą mieć dzieci...

Współczuję ja miałam tak ostatnio 3 dni miałam ochotę wszystkich pozabijać a TŻ w szczególności nigdy aż tak nie reagowałam nerwowo i płaczliwie a ja płaczę bardzo rzadko! jak się popłakałam drugi raz po dyskusji z nim przy zmywaniu naczyń to chyba zrozumiał że w ciąży nie można ze mną zaczynać bo wpadam w histerię i od razu zaczął przepraszać i mnie uspokajać na szczęście to przechodzi ale chyba nie ma lekarstwa

Morelle Ty w ogóle śpisz? 5:49 na l4?
Wstałam 5:30 i stwierdziłam, że się szarpnę... zrobiłam mężowi jajecznicę do pracy 7 lat on robi zawsze śniadania nam obojgu. Niech ma Wielbił mnie do samego wyjścia z domu
Stary 2017-02-08, 11:15   #3305
Carolles
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość

Odnośnie prania, w czym pierze się, czy tam płucze ubrania dla dzieci? Konkretny produkt.
Proszek dzidziuś lub lovela o ile dobrze kojarzę

Carolles jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-08, 11:17   #3306
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Znowu mam zimno
Współczuję, działaj i oby jak najszybciej przeszło!
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Hej!

Ja dziś byłam na wizycie. Potwierdziła się płeć z prenatalnych, będzie chłopak! Poza tym wszystko ok, mały pięknie rośnie

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Baby2 gratuluję córeczki!

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Fajnie Ci się ten czas zapowiada

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Ja w takie bzdury nie wierzę. Poza tym szkoda czasu na jeżdżenie po wózek jak już maluch będzie na świecie. A że rodzimy latem nam się od razu przydadzą
Super, ze płeć potwierdzona. Możesz się oswajać z synkiem.

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Dziewczyny te moje mebelki są już dostępne i mam ochotę je zamówić, ale powstrzymuje mnie to, że łóżeczko nie ma wyjmowanych szczebelek, no i teraz nie wiem. Rozmawiałam z mamą i ona mówi, że to jest niebezpieczne, że dziecko samo sobie wychodzi np nad ranem kiedy my będziemy spali, że po to jest łóżeczko. A w dzień będę słyszała kiedy wstało żeby je wyjąć. Natomiast Mąż ma zdanie że lepiej żeby wyszło dołem niż górą i się połamało, no i zgłupiałam.. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? (chodzi tu o np 1,5 roczne dziecko, nie noworodka )

https://www.vox.pl/produkt-pokoj-dzi...gn=lowerfunnel
Tak jak dziewczyny napisały - albo zdejmowany bok, albo wyjmowane szczebelki. Moze nie pisze, a ma to łóżeczko któreś z tych rozwiązań?
Cytat:
To masz wesoło

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Przyszła moja chusta! Mąż niedługo jedzie do paczkomatu ją odebrać. Nie mogę się doczekać!
Super!
Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość
Myślałam, że chodzi o możliwość wglądu pracodawcy w aktywność na karcie. Chyba nie będzie problemu skoro to zalecenie lekarza, mam nadzieję.
O to tez. Moja firma jest tak specyficzna, ze tez wole z tym nie przeginać. Moze pod koniec ciąży kilka razy skorzystam z karty, ale na razie grzecznie siedzę w domu
Gratuluje pierwszych zakupów ubraniowych!

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Witam się i ja po wizycie, późno dzisiaj miałam. Niespodzianka! Maluch wygląda na dziewczynkę Ale pępowina trochę przysłaniała i lekarz powiedział, że takie marne 70% i żeby wstrzymać się z wszelkimi zakupami do kolejnej wizyty (14 marca) Kurczę, znowu czekanie Teraz muszę zacząć przestawiać mój mózg, który zafiksował się już trochę na chłopca Poza tym wszystko ok, wszelkie badania w normie, dziecię ma już niecałe 12cm! (od głowy do pupy) Od ostatniej wizyty przytyłam 1kg, ale wciąż nie dobiłam do wagi sprzed ciąży, czyli ogólnie waga na minusie.

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Daj znać jak Jackie!

Ale cudownie, gratulacje!!!

Hahaha u mnie to samo Zdrówka!

Super, gratulacje!!!

Mam nadzieję, że nie pominęłam niczyjej wizyty, jestem po dzisiejszym dniu już nieprzytomna ze zmęczenia
O, dziewczynka, fajnie . Widziałam, ze sporo przy pierwszej córce różowych akcesoriów kupowalas, wiec i dla młodszej bedą.

Cytat:
Oficjalnie mogę powiedzieć czuję kopniaki maluszka. Jak się położe na plecach to czuć najlepiej. Super.
Super! U mnie dalej nic, jedynie co czuje w brzuchu to non stop głód

Cytat:
Cześć dziewczyny.

Hormony ciazowe. Ja tez dużo bardziej nerwowa jestem, teraz na zwolnieniu łatwiej się uspokoić i wyciszyć.
Cytat:

Najpopularniejszy (a przynajmniej w necie najczęściej się z nim zetknęłam) jest chyba proszek Lovela. Do mnie maja dzisiaj przyjść 2 proszki - biały i do kolorów zamawiałam karmę dla kotów i psa i zeby podciągnąć zamowienie do darmowej wysyłki kupiłam tez te proszki i duże płatki kosmetyczne dla dzieci (podobno lepsze niż małe). Z pieluchami się wstrzymałam, bo muszę poczytać. Chyba tez na początek lepiej kupić kilka firm mniejszych opakowań i zobaczyć co najbardziej będzie nam odpowiadać.
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-08, 11:27   #3307
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carolles Pokaż wiadomość
Proszek dzidziuś lub lovela o ile dobrze kojarzę

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Współczuję, działaj i oby jak najszybciej przeszło!

Super, ze płeć potwierdzona. Możesz się oswajać z synkiem.

Tak jak dziewczyny napisały - albo zdejmowany bok, albo wyjmowane szczebelki. Moze nie pisze, a ma to łóżeczko któreś z tych rozwiązań?

Super!

O to tez. Moja firma jest tak specyficzna, ze tez wole z tym nie przeginać. Moze pod koniec ciąży kilka razy skorzystam z karty, ale na razie grzecznie siedzę w domu

O, dziewczynka, fajnie . Widziałam, ze sporo przy pierwszej córce różowych akcesoriów kupowalas, wiec i dla młodszej bedą.

Super! U mnie dalej nic, jedynie co czuje w brzuchu to non stop głód

Hormony ciazowe. Ja tez dużo bardziej nerwowa jestem, teraz na zwolnieniu łatwiej się uspokoić i wyciszyć.

Najpopularniejszy (a przynajmniej w necie najczęściej się z nim zetknęłam) jest chyba proszek Lovela. Do mnie maja dzisiaj przyjść 2 proszki - biały i do kolorów zamawiałam karmę dla kotów i psa i zeby podciągnąć zamowienie do darmowej wysyłki kupiłam tez te proszki i duże płatki kosmetyczne dla dzieci (podobno lepsze niż małe). Z pieluchami się wstrzymałam, bo muszę poczytać. Chyba tez na początek lepiej kupić kilka firm mniejszych opakowań i zobaczyć co najbardziej będzie nam odpowiadać.
Obcykana jesteś
A te płatki do czego?

Boże jeszcze osobno do koloru i białego Nie ma jednego? np. płynu

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

A zimno dalej jest, ale nie urosło do rozmiarów giganta
Stary 2017-02-08, 11:36   #3308
darietta
Zakorzenienie

Morelle moj brat z bratową kupują płyn w biedronce dla dzieci nazwy nie pamietam ale chyba tylko ten mają. A co do pieluch kupują dada i ja też chce z nich korzystać. Slyszałam od kilku mam że jeżeli zacznie się uzywać pieluszki pampers to ciężko bedzie zmienić. Bo zaczynają się uczulenia. Dlatego ja od razu ide w dada sprawdzone i nie są takie drogie jak pampers.

Ja właśnie sie tak zastanawiam bo piore wszystkie elementy wozka i fotelika w naszych plynach i nie wiem czy muszę jeszcze raz prać w plynasz dla dzieciaczka. Do lipca wszystko sie wywietrzy. Jak myslicie?
Stary 2017-02-08, 11:49   #3309
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Oficjalnie mogę powiedzieć czuję kopniaki maluszka. Jak się położe na plecach to czuć najlepiej. Super.
Super!

Cytat:
Cześć dziewczyny.

biedna... Trzymaj się!

Cytat:

Ja polecam Lovele. W tej do koloru piorę wszystko

Cytat:
Wstałam 5:30 i stwierdziłam, że się szarpnę... zrobiłam mężowi jajecznicę do pracy 7 lat on robi zawsze śniadania nam obojgu. Niech ma Wielbił mnie do samego wyjścia z domu
Podziwiam że Ci się chciało!

SIIL gratuluję wizyty no i nieśmiało córeczki coś mi wcielo cytowanie.

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Ja od jakiegoś tygodnia też czuję ruchy. Jak wczoraj gin o to pytal, to powiedziałam że tak. Teraz czekam na takie kopniaki, żeby mąż pod ręką też mógł wyczuć

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-08, 11:50   #3310
etusiaaa
Wtajemniczenie

Proszek i płyn do płukania LOVELA, polecam. Uzywałam przyt córce do ok roku. POtem prałam z naszymi i nigdy nic sie nie działo.

Pieluchy u nas dada uczuliy, ale juz wiem ze te tansze pampersy sa mniej chlonne. My od pocztaku na pampersach oraginalych. Teraz juz tylko na noc i nadal jest oki.

Byłam oglądac wózek nowy niestety do mojego VW polo do bagaznika wejdzie jedynie stelaz a gdzie gondola?? przy dwóch fotelikach?? Bedę musiała sie zamienic samochodem z mezem bo on ma combi

WYbrałam model SEKO CARLO LUX na białej ramie. Sam wózek w kolorze szarym. To chyba najlzejszy wóżek bo gondola ze stelażem 11,5kg i o to chodziło bo cieżki wóżek to juz w domu mam) i koszt nowego nie zwala z nog bo za 1200zł mam juz wersje 3w1 chociaz chyba wezme bez nosidelka bo mam po corce jak nowe
A i najwzniejsze dostawka bez problemu bedzie pasowac a paulina sie zmiesci pomiedzy gondola a raczka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 8024527200_1484933462.jpg (86,8 KB, 51 załadowań)

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-08, 12:00   #3311
AnnaPaula87
Zadomowienie

Na jakich portalach szukacie wózków? Sprzątnęli mi tamten
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-08, 12:15   #3312
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Morelle moj brat z bratową kupują płyn w biedronce dla dzieci nazwy nie pamietam ale chyba tylko ten mają. A co do pieluch kupują dada i ja też chce z nich korzystać. Slyszałam od kilku mam że jeżeli zacznie się uzywać pieluszki pampers to ciężko bedzie zmienić. Bo zaczynają się uczulenia. Dlatego ja od razu ide w dada sprawdzone i nie są takie drogie jak pampers.

Ja właśnie sie tak zastanawiam bo piore wszystkie elementy wozka i fotelika w naszych plynach i nie wiem czy muszę jeszcze raz prać w plynasz dla dzieciaczka. Do lipca wszystko sie wywietrzy. Jak myslicie?

Jak kupie nowy wózek to nic nie będę prac. Jak używany to upiorę w normalnym proszku.

Cytat:
Super!

biedna... Trzymaj się!

Ja polecam Lovele. W tej do koloru piorę wszystko

Podziwiam że Ci się chciało!

---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Ja od jakiegoś tygodnia też czuję ruchy. Jak wczoraj gin o to pytal, to powiedziałam że tak. Teraz czekam na takie kopniaki, żeby mąż pod ręką też mógł wyczuć
Warto było bo chwali mnie w pracy cały dzień a i tak dzwoni mi budzik, więc po prostu wstałam

Cytat:
Napisane przez etusiaaa Pokaż wiadomość
Proszek i płyn do płukania LOVELA, polecam. Uzywałam przyt córce do ok roku. POtem prałam z naszymi i nigdy nic sie nie działo.

Pieluchy u nas dada uczuliy, ale juz wiem ze te tansze pampersy sa mniej chlonne. My od pocztaku na pampersach oraginalych. Teraz juz tylko na noc i nadal jest oki.

Byłam oglądac wózek nowy niestety do mojego VW polo do bagaznika wejdzie jedynie stelaz a gdzie gondola?? przy dwóch fotelikach?? Bedę musiała sie zamienic samochodem z mezem bo on ma combi

WYbrałam model SEKO CARLO LUX na białej ramie. Sam wózek w kolorze szarym. To chyba najlzejszy wóżek bo gondola ze stelażem 11,5kg i o to chodziło bo cieżki wóżek to juz w domu mam) i koszt nowego nie zwala z nog bo za 1200zł mam juz wersje 3w1 chociaz chyba wezme bez nosidelka bo mam po corce jak nowe
A i najwzniejsze dostawka bez problemu bedzie pasowac a paulina sie zmiesci pomiedzy gondola a raczka
Dziękuję szary z różowym wygląda ciekawie

Jem właśnie śniadanie ostatnio sobie wymyslilam mix kasza manna i płatki owsiaNe. Dobre

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość
Ja olx i eBay. UK bo u nas nie ma.
Stary 2017-02-08, 12:16   #3313
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
Super fajnie masz

Cytat:
Cześć dziewczyny.

Ooo biedna, to masz przytulaska na smutki

Ja chyba jestem z tej grupy męczennic, którym wymioty nie mijają około 14 tyg. Jestem już w 17, a śniadanie oddałam w ciągu minuty od zjedzenia. I jak tu karmić maluszka
Stary 2017-02-08, 12:27   #3314
etusiaaa
Wtajemniczenie

duzo wózków jest na olx.

Nasz dzień: 16 czerwca 2012

Paulinka: 16 września 2014

Mateusz: 13 lipiec 2017
etusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-08, 12:49   #3315
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez etusiaaa Pokaż wiadomość

A u mojego brata dada były jedyne które zostały zaakceptowane.

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Ja swój na olx i jest grupa na fb gdzie piszesz jaki wozek poszukujesz i dziewczyny zamieszczaja swoje na sprzedaz. U mnie akurat nikt nie miał modelu i koloru który mi sie podobał a wysyłki nie chciałam bo wole sprawdzić.
Stary 2017-02-08, 12:52   #3316
karolinuuusia
Zakorzenienie

Moja szwagierka przy 2 dzieci mówi, że najlepsze na początek oryginalne Pampers, a dla troszkę starszego te z lidla, dada u nich się nie sprawdziły, ja też na początek kupie oryginalne Pampers

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-08, 12:56   #3317
taedio
MerDer 4ever

Hejo
Wróciłam wczoraj późno do domu i już nic nie pisałam
Nie wiem ile kawałków zjadłam bo były takie kawałki, że po zjedzeniu kawałka zostawiałam bo feee
Byłam z siostra w H&Mie dziecięcym, smyku i zarze dziecięcej i nic w tych sklepach nie ma w zarze to wgl szok bo nie znalazłam ani jednego body mają prześliczne ciuszki, ceny też spoko ale nie są to ubranka unisex. W smyku wszyściutko przebierane. Nie wiem, może dlatego, że to największa galeria handlowa na śląsku i multum ludzi?

Dzisiaj znowu tam będę bo jedziemy do kina
Stary 2017-02-08, 12:59   #3318
pestycyda
Zakorzenienie

Ladnie sie prezentuje etusiaaa ten wózek. Ja musze tez jakis ranking zrobic co ja chce w ogole:p

Co do ciazowych humorkow to mi rownież odbija jak nigdy. Wczoraj tak nakrzyczała, na meża od samego wejścia że autentycznie jak już ochłonęłam to mi się go szkoda zrobiło. Wstaje biedny 4.30 pksem do pracy a jak wraca to kochajaca małżonka wyje od progu. Jak go przeprosiłam to nawet się nie zająknął tylko mnie ukochał mocno <3
pestycyda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-08, 13:04   #3319
darietta
Zakorzenienie

[QUOTE=morelle_;70704746]
Jak kupie nowy wózek to nic nie będę prac. Jak używany to upiorę w normalnym proszku.

Dzieki nie bede juz prala drugi raz piore w płynie i mam nadzieje ze bedzie oki
Stary 2017-02-08, 13:06   #3320
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
Moja szwagierka przy 2 dzieci mówi, że najlepsze na początek oryginalne Pampers, a dla troszkę starszego te z lidla, dada u nich się nie sprawdziły, ja też na początek kupie oryginalne Pampers

To samo słyszałam
Stary 2017-02-08, 13:15   #3321
taedio
MerDer 4ever

My kupimy nowy wózek, zastanawiam sie nad anex sport i ostatnio koleżanka podrzuciła mi Roan Bass i szukam teraz o nim opinii

Stary 2017-02-08, 13:17   #3322
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
My kupimy nowy wózek, zastanawiam sie nad anex sport i ostatnio koleżanka podrzuciła mi Roan Bass i szukam teraz o nim opinii

Ja kupię nowy wózek chyba ze trafi się jakiś niezniszczony po 1 dziecku
Stary 2017-02-08, 13:31   #3323
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Ja kupię nowy wózek chyba ze trafi się jakiś niezniszczony po 1 dziecku

My planujemy więcej dzieci wiec i tak sie pózniej przyda

Stary 2017-02-08, 14:09   #3324
AnnaPaula87
Zadomowienie

Ja tez ale mój nowy wózek kosztuje 3000
Stary 2017-02-08, 14:14   #3325
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Ołłł Przypomnij mi jaki

Zamówiłam sobie ogrodniczki i lordsy
Stary 2017-02-08, 14:16   #3326
calineczka3
Zadomowienie

Cytat:

Mam nadzieję, że u mnie tego nie śledzą.

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Super fajnie masz

Ooo biedna, to masz przytulaska na smutki

Ja chyba jestem z tej grupy męczennic, którym wymioty nie mijają około 14 tyg. Jestem już w 17, a śniadanie oddałam w ciągu minuty od zjedzenia. I jak tu karmić maluszka
Współczuję

Cytat:
Hejo
Wróciłam wczoraj późno do domu i już nic nie pisałam
Nie wiem ile kawałków zjadłam bo były takie kawałki, że po zjedzeniu kawałka zostawiałam bo feee
Byłam z siostra w H&Mie dziecięcym, smyku i zarze dziecięcej i nic w tych sklepach nie ma w zarze to wgl szok bo nie znalazłam ani jednego body mają prześliczne ciuszki, ceny też spoko ale nie są to ubranka unisex. W smyku wszyściutko przebierane. Nie wiem, może dlatego, że to największa galeria handlowa na śląsku i multum ludzi?

Dzisiaj znowu tam będę bo jedziemy do kina
Teraz chyba tak wszędzie, już są resztki wyprzedaży.
Ja wczoraj w Zarze kupiłam body ale poza tym prawie nic nie było.

Cytat:

Też myślę o tym pierwszym, widziałaś już na żywo?
Podobne ma tez Bebetto, z tym że wybór kolorów trochę większy.

Łóżeczko bardzo podoba mi się to, ale też jeszcze nie oglądałam na żywo. Ma zdejmowany bok, więc chyba nawet kilkulatek mógłby w nim spać.
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00248529/
calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-08, 14:22   #3327
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też

od razu dałam maść. Może się nie rozejdzie.
Zdrówka!

Cytat:
Cześć dziewczyny.

Będzie lepiej, trzymaj się

Cytat:
Proszek Lovela do kolorów - prałam w nim i białe i kolorowe rzeczy na raz Teraz będę stosowała raczej płyn do prania Lovela, ale to dlatego, że w ogóle przestałam używać jakichkolwiek proszków do prania.

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
Haha nie miałabym nic przeciwko żeby tak się i u mnie stało Ale mój mózg już się przestawia i zaczyna wykazywać otwartość także na drugą córeczkę Zobaczymy za miesiąc co w trawie piszczy

Cytat:
To był kolor wrzosowy! Miałam fobię, że nie chcę nic różowego dla córki, po porodzie mi przeszło Ale fakt, dla chłopaka trzeba by kupić mnóstwo rzeczy, prawie wszystkie ubranka, kocyki, pieluszki itd. bo dla córki nie wybierałam uniwersalnych wzorów tylko typowo dziewczęce...

Cytat:
Dzięki!

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Łączę się w bólu Endokrynolog powiedziała mi w poniedziałek, że wymioty ustają między 16-20 tygodniem... Kto wie, może to już rzeczywiście końcówka, choć ja tracę nadzieję
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-08, 15:09   #3328
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Jak ja znajdę swój używany za 3 tyś to będę szczęśliwa i biorę od ręki

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość
Zdrówka!

Będzie lepiej, trzymaj się

Proszek Lovela do kolorów - prałam w nim i białe i kolorowe rzeczy na raz Teraz będę stosowała raczej płyn do prania Lovela, ale to dlatego, że w ogóle przestałam używać jakichkolwiek proszków do prania.

Haha nie miałabym nic przeciwko żeby tak się i u mnie stało Ale mój mózg już się przestawia i zaczyna wykazywać otwartość także na drugą córeczkę Zobaczymy za miesiąc co w trawie piszczy

To był kolor wrzosowy! Miałam fobię, że nie chcę nic różowego dla córki, po porodzie mi przeszło Ale fakt, dla chłopaka trzeba by kupić mnóstwo rzeczy, prawie wszystkie ubranka, kocyki, pieluszki itd. bo dla córki nie wybierałam uniwersalnych wzorów tylko typowo dziewczęce...

Dzięki!

Łączę się w bólu Endokrynolog powiedziała mi w poniedziałek, że wymioty ustają między 16-20 tygodniem... Kto wie, może to już rzeczywiście końcówka, choć ja tracę nadzieję
Dziękuje
Stary 2017-02-08, 15:17   #3329
anusia1990
Zakorzenienie

Wypatrzyłam sobie spodnie ciążowe (zara) i od tygodnia nie mogę ich upolować

;(

anusia1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-08, 15:18   #3330
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
Wypatrzyłam sobie spodnie ciążowe (zara) i od tygodnia nie mogę ich upolować

;(

Które i jaki rozmiar?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości