|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcówki 2017 ❤ cz. 2
|
|
|
|
#3302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odnośnie prania, w czym pierze się, czy tam płucze ubrania dla dzieci? Konkretny produkt.
|
|
#3303 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
na szczęście to przechodzi ale chyba nie ma lekarstwa silmarien uważaj na to 70% mi jeden też tak powiedział a chłopak jak ta lala ![]() Morelle Ty w ogóle śpisz? 5:49 na l4?
|
||
|
|
|
#3304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
7 lat on robi zawsze śniadania nam obojgu. Niech ma Wielbił mnie do samego wyjścia z domu
|
|
#3305 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3306 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Współczuję, działaj i oby jak najszybciej przeszło!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratuluje pierwszych zakupów ubraniowych! Cytat:
. Widziałam, ze sporo przy pierwszej córce różowych akcesoriów kupowalas, wiec i dla młodszej bedą. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zamawiałam karmę dla kotów i psa i zeby podciągnąć zamowienie do darmowej wysyłki kupiłam tez te proszki i duże płatki kosmetyczne dla dzieci (podobno lepsze niż małe). Z pieluchami się wstrzymałam, bo muszę poczytać. Chyba tez na początek lepiej kupić kilka firm mniejszych opakowań i zobaczyć co najbardziej będzie nam odpowiadać.
|
||||||||
|
|
|
#3307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A te płatki do czego? Boże jeszcze osobno do koloru i białego ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- A zimno dalej jest, ale nie urosło do rozmiarów giganta
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle moj brat z bratową kupują płyn w biedronce dla dzieci nazwy nie pamietam ale chyba tylko ten mają. A co do pieluch kupują dada i ja też chce z nich korzystać. Slyszałam od kilku mam że jeżeli zacznie się uzywać pieluszki pampers to ciężko bedzie zmienić. Bo zaczynają się uczulenia. Dlatego ja od razu ide w dada sprawdzone i nie są takie drogie jak pampers.
Ja właśnie sie tak zastanawiam bo piore wszystkie elementy wozka i fotelika w naszych plynach i nie wiem czy muszę jeszcze raz prać w plynasz dla dzieciaczka. Do lipca wszystko sie wywietrzy. Jak myslicie? |
|
|
|
#3309 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
biedna... Trzymaj się! Cytat:
Ja polecam Lovele. W tej do koloru piorę wszystko ![]() Cytat:
![]() SIIL gratuluję wizyty no i nieśmiało córeczki coś mi wcielo cytowanie.---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Ja od jakiegoś tygodnia też czuję ruchy. Jak wczoraj gin o to pytal, to powiedziałam że tak. Teraz czekam na takie kopniaki, żeby mąż pod ręką też mógł wyczuć
|
|
#3310 |
|
Wtajemniczenie
|
Proszek i płyn do płukania LOVELA, polecam. Uzywałam przyt córce do ok roku. POtem prałam z naszymi i nigdy nic sie nie działo.
Pieluchy u nas dada uczuliy, ale juz wiem ze te tansze pampersy sa mniej chlonne. My od pocztaku na pampersach oraginalych. Teraz juz tylko na noc i nadal jest oki. Byłam oglądac wózek nowy niestety do mojego VW polo do bagaznika wejdzie jedynie stelaz a gdzie gondola?? przy dwóch fotelikach?? Bedę musiała sie zamienic samochodem z mezem bo on ma combi![]() WYbrałam model SEKO CARLO LUX na białej ramie. Sam wózek w kolorze szarym. To chyba najlzejszy wóżek bo gondola ze stelażem 11,5kg i o to chodziło bo cieżki wóżek to juz w domu mam ) i koszt nowego nie zwala z nog bo za 1200zł mam juz wersje 3w1 chociaz chyba wezme bez nosidelka bo mam po corce jak nowe![]() A i najwzniejsze dostawka bez problemu bedzie pasowac a paulina sie zmiesci pomiedzy gondola a raczka
|
#3311 |
|
Zadomowienie
|
Na jakich portalach szukacie wózków? Sprzątnęli mi tamten
|
|
|
|
#3312 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak kupie nowy wózek to nic nie będę prac. Jak używany to upiorę w normalnym proszku. Cytat:
![]() Cytat:
szary z różowym wygląda ciekawie ![]() Jem właśnie śniadanie ostatnio sobie wymyslilam mix kasza manna i płatki owsiaNe. Dobre ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Ja olx i eBay. UK bo u nas nie ma.
|
|
#3313 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja chyba jestem z tej grupy męczennic, którym wymioty nie mijają około 14 tyg.
|
|
|
#3314 |
|
Wtajemniczenie
|
duzo wózków jest na olx.
|
#3315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Ja swój na olx i jest grupa na fb gdzie piszesz jaki wozek poszukujesz i dziewczyny zamieszczaja swoje na sprzedaz. U mnie akurat nikt nie miał modelu i koloru który mi sie podobał a wysyłki nie chciałam bo wole sprawdzić. |
|
|
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
Moja szwagierka przy 2 dzieci mówi, że najlepsze na początek oryginalne Pampers, a dla troszkę starszego te z lidla, dada u nich się nie sprawdziły, ja też na początek kupie oryginalne Pampers
|
#3317 |
|
MerDer 4ever
|
Hejo
Wróciłam wczoraj późno do domu i już nic nie pisałam Nie wiem ile kawałków zjadłam bo były takie kawałki, że po zjedzeniu kawałka zostawiałam bo feee Byłam z siostra w H&Mie dziecięcym, smyku i zarze dziecięcej i nic w tych sklepach nie ma w zarze to wgl szok bo nie znalazłam ani jednego body mają prześliczne ciuszki, ceny też spoko ale nie są to ubranka unisex. W smyku wszyściutko przebierane. Nie wiem, może dlatego, że to największa galeria handlowa na śląsku i multum ludzi? Dzisiaj znowu tam będę bo jedziemy do kina
|
|
|
|
#3318 |
|
Zakorzenienie
|
Ladnie sie prezentuje etusiaaa ten wózek. Ja musze tez jakis ranking zrobic co ja chce w ogole:p
Co do ciazowych humorkow to mi rownież odbija jak nigdy. Wczoraj tak nakrzyczała, na meża od samego wejścia że autentycznie jak już ochłonęłam to mi się go szkoda zrobiło. Wstaje biedny 4.30 pksem do pracy a jak wraca to kochajaca małżonka wyje od progu. Jak go przeprosiłam to nawet się nie zająknął tylko mnie ukochał mocno <3 |
|
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=morelle_;70704746]
Jak kupie nowy wózek to nic nie będę prac. Jak używany to upiorę w normalnym proszku. Dzieki nie bede juz prala drugi raz piore w płynie i mam nadzieje ze bedzie oki |
|
|
|
#3320 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3321 |
|
MerDer 4ever
|
My kupimy nowy wózek, zastanawiam sie nad anex sport i ostatnio koleżanka podrzuciła mi Roan Bass i szukam teraz o nim opinii
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3322 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja kupię nowy wózek chyba ze trafi się jakiś niezniszczony po 1 dziecku |
|
|
|
|
#3323 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
My planujemy więcej dzieci wiec i tak sie pózniej przyda Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3324 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez ale mój nowy wózek kosztuje 3000
|
|
|
|
#3326 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że u mnie tego nie śledzą. Cytat:
![]() Cytat:
Ja wczoraj w Zarze kupiłam body ale poza tym prawie nic nie było. Cytat:
Podobne ma tez Bebetto, z tym że wybór kolorów trochę większy. Łóżeczko bardzo podoba mi się to, ale też jeszcze nie oglądałam na żywo. Ma zdejmowany bok, więc chyba nawet kilkulatek mógłby w nim spać. http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00248529/ |
||||
|
|
|
#3327 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Zdrówka!
Cytat:
Będzie lepiej, trzymaj się Cytat:
Teraz będę stosowała raczej płyn do prania Lovela, ale to dlatego, że w ogóle przestałam używać jakichkolwiek proszków do prania.Cytat:
Ale mój mózg już się przestawia i zaczyna wykazywać otwartość także na drugą córeczkę Zobaczymy za miesiąc co w trawie piszczy Cytat:
Miałam fobię, że nie chcę nic różowego dla córki, po porodzie mi przeszło Ale fakt, dla chłopaka trzeba by kupić mnóstwo rzeczy, prawie wszystkie ubranka, kocyki, pieluszki itd. bo dla córki nie wybierałam uniwersalnych wzorów tylko typowo dziewczęce... Cytat:
Cytat:
Łączę się w bólu Endokrynolog powiedziała mi w poniedziałek, że wymioty ustają między 16-20 tygodniem... Kto wie, może to już rzeczywiście końcówka, choć ja tracę nadzieję
|
||||||
|
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja znajdę swój używany za 3 tyś to będę szczęśliwa i biorę od ręki
![]() Cytat:
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
Wypatrzyłam sobie spodnie ciążowe (zara) i od tygodnia nie mogę ich upolować
;( |
|
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
Które i jaki rozmiar?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.

Jak mam bałagan to sie skupić nie mogę a teraz mam bałagan ale kontrolowany
Dzieci dają radość. Już sie nie mogę doczekać na nasze maleństwo
na szczęście to przechodzi ale chyba nie ma lekarstwa
7 lat on robi zawsze śniadania nam obojgu. Niech ma
Ale pępowina trochę przysłaniała i lekarz powiedział, że takie marne 70% i żeby wstrzymać się z wszelkimi zakupami do kolejnej wizyty (14 marca)
Poza tym wszystko ok, wszelkie badania w normie, dziecię ma już niecałe 12cm! (od głowy do pupy)

w zarze to wgl szok bo nie znalazłam ani jednego body
Będzie lepiej, trzymaj się
Ale mój mózg już się przestawia i zaczyna wykazywać otwartość także na drugą córeczkę