![]() |
#4411 |
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar II
|
![]() ![]() |
![]() |
#4412 |
Zakorzenienie
|
Pewnie wdychała Amol
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4413 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, jeszcze nie byłam, ale jutro poszperam, muszę sobie kupić jakąś taką koszulkę (dokładnie na wzór tej co opisałaś, tylko może bez plisowanych falbanek ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wcale mi nie przeszkadzają gorzej z tymi na biodrach ![]() Kupiłam sobie dzisiaj spódnicę pod cycki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wypróbuję sposób z wodą, bo ja też płaczę rzęsiście. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4417 |
Czekam na Ragnarok
|
Ja mam ten z firmy Gaia: http://www.intymnabielizna.pl/foto/p...iorgina2_1.jpg
Bardzo jestem z niego zadowolona ![]() Wróciłam z Magnolii (centrum handlowe) i cóż... ![]() Co najważniejsze, jest tam sklep MAC'a, czyli również mój ukochany zapach MAC MV2 - 20ml za 90zł, planuję w tym tygodniu się po niego wybrać, narazie rozpływam się wąchając nadgarstek. Dodatkowo jest Body Shop - bardzo miłe panie - wyniosłam stamtąd edt Amorito (chyba amaretto, pachnie jak deser lodowo-alkoholowy, mniaaaaam, a poszłam tam po zapach na lato ![]() Dalej jest sklep Inglota ( ![]() ![]() Nabyłam sobie w końcu sweterek i żakiecik (lniany, ale się będzie gniótł) no i kurtkę na lato. Niedługo będę spłukana albo mnie zamkną za długi. Ale MAC'a MV2 mieć muszę ![]() ![]() ![]() PS. W Sephorze o dziwo również miła pani. Dostałam dwie próbki bez krzywego wzroku czy gadania o niedostępności. |
![]() ![]() |
![]() |
#4418 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4419 |
Zakorzenienie
|
Ja odkąd kroję cebulę "w kratkę" nie płaczę przy krojeniu.
Sposób ten polega na pokrojeniu całej cebuli w plasterki, ale takie nie do końca, takie trzymające się przy trzonku. Potem obracamy cebulę i kroimy kolejne plasterki pod kątem prostym to poprzednich, robiąc taką krateczkę. Cebula nadal jest cała ale poszatkowana. I dopiero jak mamy taką kratkę ładnie kroi się już kosteczkę. Cebula nie zdąży uwolnić gryzących oparów ![]() Pewnie nikt mnie nie zrozumiał ale co tam ![]()
#4420 |
Czekam na Ragnarok
|
Z przyjemnością
![]() W sumie to "skondensowane mleczko" mówi wszystko, dokładnie to taki zapach. Przepiękny jak dla mnie, jest w mojej ukochanej pierwszej trójce. Wąchałam też resztę MAC'ów, ale narazie mi do gustu nie przypadły, bo robiłam to na chybcika. MV1 może być jeszcze ciekawe, coś mi się przypomina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4422 |
Czekam na Ragnarok
|
Z tego co mój nos pamięta, pachniał trochę męsko, ale mogę się mylić. Będę musiała tam jeszcze wstąpić (zresztą to wiadome i logiczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4424 |
Zakorzenienie
|
Echhhhhh ledwo sie wyczolgalem z kapieli morskiej
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4425 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A płaczesz przy tym? ![]()
![]() |
#4427 |
Zakorzenienie
|
Fenris jaki podtekst
![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#4428 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4429 | |
Zakorzenienie
|
Phi, wstręciuchy
![]() Cytat:
![]() Noc minęła i żyję. Co prawda się nie wyspałam, bo mój kot się khem khem ten tego na moim sweterku i obudził mnie rozdzierającym miauczeniem (nie lubi tego robic po cichu). Głowa nawet nie boli, zaraz się czyms kropnę i zaczynam zmagania pracowe. Twarda będę, a co!
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4430 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś mam wolne, a obudziłam się o 6.20! (Czyli żyjąc jeszcze zimowym czasem wręcz o 5.20!). Nie wiem, co się ze mna dzieje...
W każdym razie teraz jem śniadanko, a przed 10 pójdę na zakupy, a potem- jeśli piękne słońce się utrzyma- to w południe usiądę sobie na balkonie. Martwi mnie tylko ten sprzedawca od Live ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4431 |
Zakorzenienie
|
Oj nie przesadzaj,nie jestem zadnym masochista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj jak ja nie cierpię upałów...latem najchętniej wyprowadziła bym się do Norwegii ![]()
![]() |
#4433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4434 |
Zakorzenienie
|
Proszę o kciukowe wsparcie
![]() Dowiedziałam się jakieś 20 minut temu że o 11.00 mam rozmowę w sprawie pracy a czuję się psychicznie fatalnie, bolą mnie prawie wszystkie mięśnie, przepłakałam pół nocy i oczy mam w wiadomym stanie, do tego jeszcze koszmarne uczulenie na ustach ![]()
#4435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Martucha, dobrze będzie, na bank sobie poradzisz i głowa do góry ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4436 |
Zakorzenienie
|
Starchulcu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4437 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4438 |
Zakorzenienie
|
Marta, oby sie udało. Kciuki trzymam, bo wiem, jak bardzo staralaś się o pracę. Daj znać później, jak Ci poszło
![]()
#4439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strachulcu - trzymam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4440 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wspieram. Nie tylko kciukowo, ale z całego serca <brak odpowiedniej emotki> |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.