|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
to tak samo jak my
teraz mozna w koncu odetchną co??
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Na troche
Madzialenka ja teraz dopiero zauważyłam, że ty masz ślub tydzień przede mną czyli mniej więcej w tym samym tempie wszystko załatwiamy
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak bym chciała aby ten czas juz minał
bo juz żona bym chciała być
|
|
|
|
#1864 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie zapier****, że się tak wyrażę. Nawet nie wiem kiedy zleciało pół roku od zaręczyn. Dopiero bhył sylwester a tu już 3 miesiące za nami.... Nie obejrzymy się a będzie 2009
|
|
|
|
#1867 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czesc martusiu |
|
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
no witaj z nami kochanie
![]() dziewczyny o to moja kolezanka ktora wychodzi za maz w czerwcu 2009 no ale moze sama na[isze konkretna date i co ma zalatwione juz ![]() ps to moja kolezanka z mojego miasta taka od serca
|
|
#1869 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no taka od serca mala a co mam zalatwione tylko sale a wychodze za maz 27.06.2009 ale jeszcze sie nie zareczylismy moze jutro bo jedziemy w gory bo pierscionek juz mi kupil a moje kochanie nazywa sie tomek
|
|
|
|
|
#1870 |
|
Rozeznanie
|
mala2241 witaj z nami!!
![]() a co do ksiedza ktory wyrzucil z kosciola gosci to najlepiej chyba w takiej sytuacji gdy pogoda nie sprzyja poprosic gosci zeby skladali zyczenia na sali. bylam na 3 weselach gdzie wlasnie tak para mloda zrobila <2 razy byla zima wiec wiadomo za zimno an dworze a raz padal deszcz> i nikt problemu nie robil. Ja tego ksiedza nie bronie ale jednak wiadomo kosciol ejst miejscem gdzie ludzie przychodza sie modlic, gdzie panuje cisza a trudno to utrzymac, gdy tlum gosci sklada zyczenia ale nie zmienia to faktu, ze ksiadz mogl zwrocic uwage taktownie a nie robic afere. U mojej kolezanki ksiadz na slubie podczas kazania zaczał mówić o ubieraniu sie stosownie do okazji i zszedl na temat ubierania sie do kosciola po czym zwrocil sie do panny mlodej ze jest to wysoce niestosowne ze ma gołe ramiona!!!! panna mloda nie miala zadnego mega dekoltu ani nic w tym stylu, gorset na ramiączkach cienkich i gęsty welon. panna mloda wygaldala jakbys ie miala zapasc pod ziemie!!! a ksiadz tak ciagnal ten temat przez dobre 5 minut:| co najlepsze przed slubem rozmawial z młodą parą i widzial rpzeciez jak wygladaja ale wtedy slowem sie nie odezwal!!!! dopiero z ambony co dla mnie bylo chamskie. ale jak widac nie kazdy wie co to takt!!pomijam juz ksiedza ktory na weselu kolezanki podczas kazania zaczal mowic o rozwodach, umieraniu, pogrzebach, smaotnych matkach, wszyscy goscie byli zszokowani a ksiadz na koniec dodal "ale dzis sie weselcie, bo to wszystko dopiero przed Wami"...
|
#1871 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieki elcia85 |
|
|
|
|
#1872 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
Witam nowa Panne Mloda ![]() Fotograf zaklepany , bo nie wiemy jak z zespolem. Jak juz i zespol zaklepiemy to damy mu juz konkretny termin, a dodam, ze z terminami u niego ciezko jest. Z tego co patrzylam w jego kalendarz to caly czerwiec, lipiec (za wyjatkiem naszego terminu ) i sierpien ma juz zajety. Stronka fotografa: http://www.robertkruk.pro.wp.pl
|
#1874 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
heheh nie ma jak bialostockie klimaty ,ale fotograf bardzo mi sie podoba ,ciekawe miejsca urok Lipowej ulicy nie ma sobie równych hehe aa i znam nawet tę panią ,która sprzedawała warzywa w szczękach
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pozniej 2 tygodnoe po Twoim moj ![]()
|
|
|
#1876 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opowiadaj szybko!
|
|
#1878 |
|
Rozeznanie
|
bo mam to niebywałe szczęscie mieszkac od 8 lat w Bialymstoku...ale już w czerwcu wyprowadzam się wkońcu i wracam na łono rodziny do centrum Polski
podobno juz troche śledzikuję ale cóż 8lat robi swoje ...niestety
|
#1879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no no zdjecia tego fotografa robia wrazenie bardzo dobry wybor |
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() a nam wczoraj mineło 3 miesiące od zareczyn i wiecie .. nie wiem kiedy to mineło. choc z drugiej strony chciałabym aby ten czas troche przystopował , bo ja w czerwcu (jak sie uda) mam miec obrone a narazie jestem w szarym polu ze wszytskim i jedyne co leci to czas... ech... |
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim!
|
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wy spać po nocach nie możecie??? Tutaj posty pojawiają sie na prawdę o każdej godzinie
|
|
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() oj tak hehe |
|
|
|
#1884 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
kurde dziewczyny ale wy macie tempo pisania
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a tak wogole to czesc wam wyspane?
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
no postaram się nie pić
hehehe
|
|
#1886 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Dziewczyny, witam też nową Pannę młodą
![]() Rzeczywiście czas nam szybko leci, moje zaręczyny były już 15miesiecy temu, a pamiętam to jakby było wczoraj ![]() Elcia85, co za okropny ksiądz na ślubie Twojej koleżanki. Niektórzy rzeczywiście nie maja taktu, chyba, że z natury są złośliwi. Ja na moim ślubie też będę miała suknię na ramiączkach i ani mi się śni ubierać jakieś bolerko albo sweterek, poza tym będzie środek lata i będę miała welon, który zakryje moje ramiona:P Mój TŻecik właśnie w tej chwili broni tytuł inżyniera. Denerwuję się razem z nim, on strasznie to przeżywa biedaczek, chociaż niektórzy traktują to tylko jak formalność. A ja za godzinę idę pierwszy dzień na praktykę do świetlicy w szkole podstawowej i też się stresuję, bo akurat na dzień dobry będę jakieś zajęcia otwarte pod okiem dyrekcji A my mamy już załatwione: nauki salę obsługę zespół fotografa |
|
|
|
#1888 |
|
Rozeznanie
|
anuula trzymam kciuki za Ciebie i Twojego TŻta
co do ksiedza to ja już wiem, że udzielać ślubu będzie nam mój wujek, wiec uniknę przykrych niespodzianek
|
#1889 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nam ślub też poprowadzi wujek TŻta oraz proboszcz, ale co do tego wujka to trochę mam też obawy, bo to brat jego babci, taki trochę też dziwny i starej daty. Zapewne część naszej rodziny będzie oburzona, że jak to.. mam tak odsłonięte ramiona i dekolt hehe ale się tym nie przejmuję
|
|
|
|
|
#1890 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:11.

teraz mozna w koncu odetchną co??

Jak juz i zespol zaklepiemy to damy mu juz konkretny termin, a dodam, ze z terminami u niego ciezko jest. Z tego co patrzylam w jego kalendarz to caly czerwiec, lipiec (za wyjatkiem naszego terminu
Opowiadaj szybko!