Rozstanie z facetem XXXVII - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-02-09, 14:07   #181
just_wlosy
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXVII

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Wiem,że mogę na was polegać czy któraś z was miała może kiedyś staż?
Z urzędu dostałam propozycję stażu,i w poniedziałek mam już rozmowę,nie wiem jakie pytania mogą paść,praca biurowa nie mam doświadczenia w biurze.
Praca polega na fakturowaniu itd. nie wiem czy się na to nadaje,boję się bardzo rozmowy i nie wiem jak się do niej przygotować,to duża nadzieja dla mnie na usamodzielnienie się,i na pół roczny staż,nie są to duże pieniądze ale pewne proszę o pomoc
Byłam kiedyś na stażu. Nie da się raczej przewidzieć o co zapytają, to taka rozmowa o pracę jak właściwie każda inna. Mogą pytać, czy na pewno jesteś zainteresowana, bo przychodzą i tacy, którzy przyszli, bo musieli, bo urząd skierował. Warto wiedzieć dlaczego chciałabyś dostać się na ten staż, umieć coś o sobie powiedzieć.
Powodzenia.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
just_wlosy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-09, 14:19   #182
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Wiem,że mogę na was polegać czy któraś z was miała może kiedyś staż?
Z urzędu dostałam propozycję stażu,i w poniedziałek mam już rozmowę,nie wiem jakie pytania mogą paść,praca biurowa nie mam doświadczenia w biurze.
Praca polega na fakturowaniu itd. nie wiem czy się na to nadaje,boję się bardzo rozmowy i nie wiem jak się do niej przygotować,to duża nadzieja dla mnie na usamodzielnienie się,i na pół roczny staż,nie są to duże pieniądze ale pewne proszę o pomoc
Jeśli rzeczywiście zależy Ci na stażu to musisz pokazać, że jesteś chętna i wszystkiego szybko się uczysz. Nie stresuj się.
Ja kilkakrotnie byłam na takich rozmowach ze skierowaniem z urzędu, zależy na jakiego pracodawcę się trafi - niektórzy mają ogromne wymagania, studia + doświadczenie od stażysty
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-09, 14:41   #183
mayla
Rozeznanie

Dziewczyny, bardzo dziekuje, ze jestescie, za wsparcie. Update ode mnie:
Wczoraj eks napisal rano (Po spotkaniu dnia poprzedniego). Zapytal czy wszystko u mnie ok.
Ja nie odpisalam.
Okolo godziny 18ej dostalam sms '???' wiec juz musialam odpisac. Napisalam, ze wszystko ok i ze mam nadzieje, ze u niego tez. Celowo nie zadawalam pytania, zeby juz nie kontynuowac. Na co on odpisal 'Dziekuje Ci strasznie za te 3 lata, dzieki Tobie stalem sie lepszym czlowiekiem...'
Nie odpisalam NIC.
Po czym wieczorem napisalam, ze nie chce zebysmy sie kontaktowali, ze to mnie za bardzo boli.
On napisal, ze czemu, ze jak to, ze jemu bardzo zalezy na kontrakcie ze mna i na przyjazni.. Ze chce rozmawiac, wiedziec co u mnie.
Ja na to, ze nie chce juz zadnego kontaktu.
On Na to: dlaczego... Zebym przestala, ze przeciez musimy miec kontakt
Ja Na to: poddales sie, nie walczyles o nas do konca, chcesz sie mnie pytac o rady, spotykac sie, kontaktowac, przyjaznic, a nie chcesz ze mna byc.. Ja tak nie moge.
On na to: walczylem, walczylismy, ale sie nie dalo..
Ja na to: Nie, nie walczylismy do konca. Nie doceniasz tej milosci, ktora jest miedzy nami, poddales sie.

I tyle od tamtej pory (wczorajsza noc)... Z jednej strony chcialby mnie miec w swoim zyciu, a z drugiej nie chce ze mna byc..

Stary 2017-02-09, 14:52   #184
Barbarella05
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mayla Pokaż wiadomość
Dziewczyny, bardzo dziekuje, ze jestescie, za wsparcie. Update ode mnie:
Wczoraj eks napisal rano (Po spotkaniu dnia poprzedniego). Zapytal czy wszystko u mnie ok.
Ja nie odpisalam.
Okolo godziny 18ej dostalam sms '???' wiec juz musialam odpisac. Napisalam, ze wszystko ok i ze mam nadzieje, ze u niego tez. Celowo nie zadawalam pytania, zeby juz nie kontynuowac. Na co on odpisal 'Dziekuje Ci strasznie za te 3 lata, dzieki Tobie stalem sie lepszym czlowiekiem...'
Nie odpisalam NIC.
Po czym wieczorem napisalam, ze nie chce zebysmy sie kontaktowali, ze to mnie za bardzo boli.
On napisal, ze czemu, ze jak to, ze jemu bardzo zalezy na kontrakcie ze mna i na przyjazni.. Ze chce rozmawiac, wiedziec co u mnie.
Ja na to, ze nie chce juz zadnego kontaktu.
On Na to: dlaczego... Zebym przestala, ze przeciez musimy miec kontakt
Ja Na to: poddales sie, nie walczyles o nas do konca, chcesz sie mnie pytac o rady, spotykac sie, kontaktowac, przyjaznic, a nie chcesz ze mna byc.. Ja tak nie moge.
On na to: walczylem, walczylismy, ale sie nie dalo..
Ja na to: Nie, nie walczylismy do konca. Nie doceniasz tej milosci, ktora jest miedzy nami, poddales sie.

I tyle od tamtej pory (wczorajsza noc)... Z jednej strony chcialby mnie miec w swoim zyciu, a z drugiej nie chce ze mna byc..

Mayla, nie ma sensu wchodzić w konwersacyjne pitu pitu z eksami.
Bo on będzie możliwe że starał się o ten kontakt, bo on chce wiedzieć co u Ciebię ple ple ple. G..wno prawda. Będzie szukał luki żeby znowu Cię omotac albo w końcu wprost zaproponuje seks.
Przerabiałam to,nie warto.
Barbarella05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-09, 15:25   #185
cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d0ab40072d3e70b02c_5ea21df28819a
Konto usunięte

Hej dziewczyny , dziś dzień wolny, dopiero wróciłam ,bo muszę dopilnowywac remont mieszkania.... Zmarzłam okrutnie ... Paskudny dzień.....
Mayla strasznie Ci współczuje, zupełnie nie rozumiem jego działania... Po co Wam teraz kontakt . Rozumiem Cię doskonale bo w moim przypadku utrzymywanie kontaktu z moim byłym byłoby samobójstwem dla mnie....
Dziś się widzimy... Strasznie się denerwuje... Zdaje sobie sprawę co mi chce powiedzieć...
Dziewczyny ..... Chce zasnąć i się już nie budzić ;((((
cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d0ab40072d3e70b02c_5ea21df28819a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-09, 15:41   #186
mayla
Rozeznanie

Rozstanie z facetem XXXVII

Barbarella: Na pewno nie chodzi tu o seks, on zawsze chcial za malo, a ja duzo bardziej (Jesli o seks chodzi). Nie wiem natomiast czego on chce..

Mumika: trzymam kciuki i od razu mowie przygotuj sie na rozpacz. bedzie bolalo. Pamietaj, ze Jesli Naprawde Cie kocha, to nie spalby z kolezanka. Ta jego milosc jest o kant tylka potluc.. Niestety

Stary 2017-02-09, 16:26   #187
cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d0ab40072d3e70b02c_5ea21df28819a
Konto usunięte

Może się dowiem na czym ta ich znajomość polegała bo narazie sama pisze domysły. Zapewniał ze nie spał, ze było co innego ale nie seks... Ale zdrada to zdrada
cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d0ab40072d3e70b02c_5ea21df28819a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-09, 16:35   #188
qayqa
Zadomowienie

[1=cb4f5ffaf57e20df9ee4e2d 0ab40072d3e70b02c_5ea21df 28819a;70757526]Może się dowiem na czym ta ich znajomość polegała bo narazie sama pisze domysły. Zapewniał ze nie spał, ze było co innego ale nie seks... Ale zdrada to zdrada[/QUOTE]

Wybacz ale nie wierze ze nie spali..
W kazdym razie zycze Ci mnostwo sily nadz dzielna!

qayqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-09, 18:05   #189
michalova
Wtajemniczenie

Co za różnica czy spali czy nie skoro wyznawal jej miłość? Zdrada emocjonalna jest gorsza niż fizyczna.
BTW. Odebrałam pismo z sądu. Zaczynam odliczanie - sprawę mam 13 marca. Już tak blisko!
Stary 2017-02-09, 18:11   #190
cziki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez michalova Pokaż wiadomość
Co za różnica czy spali czy nie skoro wyznawal jej miłość? Zdrada emocjonalna jest gorsza niż fizyczna.
BTW. Odebrałam pismo z sądu. Zaczynam odliczanie - sprawę mam 13 marca. Już tak blisko!
Super.
Mam nadzieję że książę nic nie odwali.
cziki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-09, 18:17   #191
michalova
Wtajemniczenie

Serio na to liczysz? Bo ja przestałam w to wierzyć
Stary 2017-02-09, 18:21   #192
patisia123
Zakorzenienie

Michalova, już na wiosnę będziesz wolna.
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-09, 18:25   #193
Zalamana121
Raczkowanie

Michalova czyli tydzien przede mna
Zalamana121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-09, 18:28   #194
michalova
Wtajemniczenie

Oby!
Mariola, to trzymaj za mnie kciuki, później ja będę trzymać za Ciebie
Stary 2017-02-09, 18:28   #195
nyana89
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkie odliczamy razem z Tobą!
Stary 2017-02-09, 18:32   #196
cziki
Zakorzenienie

Cytat:
Serio na to liczysz? Bo ja przestałam w to wierzyć
Nadzieja moją przyszywana mamą jest
cziki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-09, 18:43   #197
qayqa
Zadomowienie

Michalova, Zalamana - 3mam za Was kciuki ! Mam do Was pytanie.. Nie mialyscie watpliwosci czy to sluszna decyzja jesli chodzino rozwod ? Pytam bo to Wy skladalyscie pozew i jestem tylko ciekawa

Stary 2017-02-09, 18:51   #198
michalova
Wtajemniczenie

Dzięki Dziewczyny!
Qayqa - najmniejszej wątpliwości nie miałam. Jak wyszłam z sądu po złożeniu wniosku zrobiło mi się słabo, ale generalnie jestem zadowolona ze swojej decyzji. Z tym, że wiesz jak u mnie wygląda sytuacja, więsz kto był moim mężem i wiesz jak długo zwlekałam z podjęciem decyzji.
Stary 2017-02-09, 19:00   #199
Zalamana121
Raczkowanie

U mnie to samo - jaki jest malzonek same wiecie, po zlozeniu pozwu tylko utwierdzil mnie w tym przekonaniu. Poza tym kocham M :/ i nie chce zeby dziecko patrzylo na awantury w domu i takie zagrywki i wojny jakie on mi fundowal, wiec jak najbardziej nie zaluje, nie moge sie wrecz doczekac.
Stary 2017-02-09, 19:01   #200
qayqa
Zadomowienie

Mega za Was 3mam kciuki badzcie silne !

Stary 2017-02-09, 19:11   #201
michalova
Wtajemniczenie

Dziękuję qayqa - mam nadzieję, że pokażę taką klasę jak Ty!
Stary 2017-02-09, 19:30   #202
Zalamana121
Raczkowanie

A u Ciebie bez orzekania?
Stary 2017-02-09, 19:50   #203
qayqa
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję qayqa - mam nadzieję, że pokażę taką klasę jak Ty!

Nie bede zgrywac bohaterki dzien przed rozwodem to koszmar, widzialyscie co sie ze mna dzialo, jak to wspominam to az nie telepie, ale chyba dlatego ze tego dnia osiagnelam dno moglam sie od niego odbic. Stres maksymalny ale jak widac mozna w tym wszystkim zachowac resztke godnoscj - trzeba tylko chciec i nie dac sie upodlic. Moze to glupie ale czasem zastanawiam sie czy on zaluje..

Stary 2017-02-09, 20:15   #204
just_wlosy
Zadomowienie

Cytat:
Michlova - to już niedługo!! Będę trzymać kciuki, aby wszystko poszło po Twojej myśli!!

Mariola - za Ciebie też trzymam kciukasy!!

Ja dziś nie ogar. Spróbuję dziś wcześniej się położyć spać. Miałam całkiem zajęty dzisiaj dzień i o eksie mało co myslalam. Za to wpadł mi w oko facet z media expertu, pokazywał mi telewizory! 👌😜

Stary 2017-02-09, 21:19   #205
Onnaa88
BAN stały

Dzięki dziewczyny spróbuję,pracodawca wymagał tylko wykształcenia średniego które posiadam.Stresuje się,że powie że wymaganie potrzebne do tej pracy,a ja tracę i latam po całym mieście żeby też staż załatwić,bo to druga propozycja że stażu i jest bardzo daleko mojego miejsca zamieszkania.Obecnie każdy grosz się dla mnie liczy a na bilety już wydaje masę kasę,ciągle do urzędu po podpisy,latanie itd.

Onnaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-09, 21:38   #206
just_wlosy
Zadomowienie

Kurde, moje koleżanki znają każdego....
Facet od roku żonaty. Ech ten nieszczęsny czas, kiedy wszyscy się hurtem hajtają 😢😜😜😜

Stary 2017-02-10, 00:01   #207
aspija22222
Raczkowanie

Widziałam się dziś z koleżankami.. Kurcze, czy Wy też tak macie, że po piwie i nie tylko, zaczynacie gadać o Nich? Jak ja tego nie lubię. Niby rozmowa o czym innym, a i tak kończy się na jednym temacie.. Za dużo piję przez to wszystko..
aspija22222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-10, 00:03   #208
just_wlosy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aspija22222 Pokaż wiadomość
Widziałam się dziś z koleżankami.. Kurcze, czy Wy też tak macie, że po piwie i nie tylko, zaczynacie gadać o Nich? Jak ja tego nie lubię. Niby rozmowa o czym innym, a i tak kończy się na jednym temacie.. Za dużo piję przez to wszystko..
Ja nie muszę wypić, aby coś napomknąć o ex. Także... Ech.

Stary 2017-02-10, 00:31   #209
Agaciok xD
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aspija22222 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez just_wlosy Pokaż wiadomość
Ja nie muszę wypić, aby coś napomknąć o ex. Także... Ech.

Ja tak samo

mumika jak tam spotkanie?

Agaciok xD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-02-10, 08:42   #210
MalySSak
Raczkowanie

Dziewczyny w trakcie rozwodów, trzymam za Was kciuki i życzę, aby poszło szybko i sprawnie!👍 Wczoraj widziałam się z moim ex, robiliśmy cesję na telefon. Był na mnie jego numer telefonu. Nie było to przyjemne spotkanie, jednak zachowałam twarz i szeroki uśmiech na niej On ma już nowe dziewcze, które ma 20 lat i 5-letniego bękarta zrobionego na dyskotece, a mój ex stał się ojczymemi tak jak przy mnie potrafił cztery miesiące nie pracować, tak w nowym związki poszukuje dodatkowej pracy na weekendy Żałosne...

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości