Panny Młode 2009 cz.II - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-31, 11:06   #1891
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz.II

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny, witam też nową Pannę młodą

Rzeczywiście czas nam szybko leci, moje zaręczyny były już 15miesiecy temu, a pamiętam to jakby było wczoraj

Elcia85, co za okropny ksiądz na ślubie Twojej koleżanki. Niektórzy rzeczywiście nie maja taktu, chyba, że z natury są złośliwi. Ja na moim ślubie też będę miała suknię na ramiączkach i ani mi się śni ubierać jakieś bolerko albo sweterek, poza tym będzie środek lata i będę miała welon, który zakryje moje ramiona:P

Mój TŻecik właśnie w tej chwili broni tytuł inżyniera. Denerwuję się razem z nim, on strasznie to przeżywa biedaczek, chociaż niektórzy traktują to tylko jak formalność.

A ja za godzinę idę pierwszy dzień na praktykę do świetlicy w szkole podstawowej i też się stresuję, bo akurat na dzień dobry będę jakieś zajęcia otwarte pod okiem dyrekcji

A my mamy już załatwione:
nauki
salę
obsługę
zespół
fotografa
trzymam kciuki i za obrona i za zajecia.. dasz rade:P

Cytat:
Dziękuje

Nam ślub też poprowadzi wujek TŻta oraz proboszcz, ale co do tego wujka to trochę mam też obawy, bo to brat jego babci, taki trochę też dziwny i starej daty. Zapewne część naszej rodziny będzie oburzona, że jak to.. mam tak odsłonięte ramiona i dekolt hehe ale się tym nie przejmuję

bez przesady kurde.. to nie grudzien.. zreszta co w kurtce mam przyjsc... bezsensu.. ja chce miec bolerko ale tylko poto by zaslonic moje przerazliwe chude rece i ramiona... ale jak okaze sie ze nietrzeba, to ani mysle sie grzac.. tylko dlatego ze ksiadz ma takie widzimisie...
Stary 2008-03-31, 14:45   #1892
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
no taka od serca mala

a co mam zalatwione tylko sale a wychodze za maz 27.06.2009
ale jeszcze sie nie zareczylismy moze jutro bo jedziemy w gory bo pierscionek juz mi kupil a moje kochanie nazywa sie tomek
Witamy

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Fotograf zaklepany Udalo nam sie zaklepac u niego nawet dwa terminy, bo nie wiemy jak z zespolem. Jak juz i zespol zaklepiemy to damy mu juz konkretny termin, a dodam, ze z terminami u niego ciezko jest. Z tego co patrzylam w jego kalendarz to caly czerwiec, lipiec (za wyjatkiem naszego terminu ) i sierpien ma juz zajety.

Stronka fotografa:
http://www.robertkruk.pro.wp.pl
No gratuluje, a fotograf super

Cytat:

nauki
salę
obsługę
zespół
fotografa
My też tak jak wy mamy te sprawy załatwione, (też mamy wesele na sali z własną obsługą) nie mamy tylko zrobionych nauk, ale jeszcze czas więc jest dobrze
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 15:15   #1893
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

Cytat:
Napisane przez pati86 Pokaż wiadomość
Nie ma co sie martwić . Ja zdałam za piątym razem Jak to się mówi... do pięciu razy sztuka .

Ooo jak miło A gdzie Madziu teraz mieszkasz? Też słyszałam o tej fryzjerce z Okrzei ale na razie nie eksperymentuje i jestem wierna sprawdzonym(swoim) fryzjerom . A czy możesz polecić jakaś makijarzystke lub kosmetyczkę? Którego dnia dokładnie ślubujesz w sierpniu?
Pozdrawiam również
Hey sorki ze tka późno odpisuje ale taki ładny weekend był ze non stop gdzies byłam. No wiec tak kosmetyczka wiem ze jest niedroga i dobra w rzemieślniku tlyko zalezy co chcesz zrobic i na dolnośląskim koło Da grasso (naprzeciwko Kaufa) jak sdobrze pamietam. My mamy ślub 29.08.2009r.
pozdrwionka
MagdaZb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 15:24   #1894
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

Dziewczyny jestem w szoku ile wy tu napislyscie sie

Również witam nową panne młodą.

Własnie przegladam tego fotografa. On jest superowy

Powiem wam ze mi tez czas szybko leci w Sylwka byly zarecyzny a tu juz jest prawie kwiecien i 4 miesiace zlecialy:P wow niezle szybciutko.
Stary 2008-03-31, 15:25   #1895
Agnesss1s2
Raczkowanie

GG do Agnesss1s2

Cytat:
no taka od serca mala

ale jeszcze sie nie zareczylismy moze jutro bo jedziemy w gory bo pierscionek juz mi kupil a moje kochanie nazywa sie tomek

No to slubujemy w tym samym dniu powodzenia w zalatwianiu wszystkiego A ja mam tylko salę i kamerzystę i fotografa, spokojnie jeszcze jest trochę czasu aby wszystko dobrze zorganizować, ja najbardziej martwie się zespołem bo najtrudniej jest wybrać i nie ma dużego wyboru u mnie w okolicy...
Agnesss1s2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 15:27   #1896
Elcia85
Rozeznanie

jakis czas temu któraś z Was pisała, że ktoś z jej rodziny kupował sukienke w komisie w sosnowcu i mialam poprosic o namiaray ale zpaomnialam i teraz nie umiem tego posta znalezc więc nie pozostaje mi nic innego jak ejszcze raz zapytać czy któraś z Was zna jakiś komis z sukniami w okolicach Chorzowa/Katowic/Sosnowca widzialam reklame komisu Nikol w Jaworznie, ale nie wiem czy sie opłaca tam jechac bo to troche kawalek ode mnie a nie wiem co tam zastane

a co do zalatwionych rzeczy to mamy:
-restauracja
-dj
-obrączki
-samochód
-fotograf
-obecnie szukamy kamerzysty
terminy na 2009 rok u mnie w kosciele mozna rezerwowac dopiero od 1go czerwca
Stary 2008-03-31, 15:27   #1897
MAGiALENA
Zakorzenienie

o rany, ale mam czytania...

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 15:30   #1898
baja_86
Zakorzenienie

Dużo piszemy bo nas tu dużo Ciężko po kilku dniach nieobecności to nadrobić, oj ciężko, ale nie wyobrażam sobie żeby podzielić nas na osobne wątki, np sierpniowe panny młode 2009, no chyba, że będzie już ten 2009 rok i zbierze nas się tu ogromna ilość, no to może wtedy ktoś będzie chciał stworzyć nowe watki z podziałem na miesiące.
Ale zdecydowanie weselej jest tak jak teraz
Stary 2008-03-31, 15:33   #1899
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 15:37   #1900
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

nie, nie rozdzielajmy sie tak jest weselej i zawsze mozna sie poradzic wiekszej ilosci osób itp panny mode 2009 wystarcza

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 15:43   #1901
MagdaZb
Raczkowanie

GG do MagdaZb

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
nie, nie rozdzielajmy sie tak jest weselej i zawsze mozna sie poradzic wiekszej ilosci osób itp panny mode 2009 wystarcza
Jestem zaaa!! Bez rozdzielania Im więcej głów tym więcej rad i pomysłów
Stary 2008-03-31, 15:45   #1902
baja_86
Zakorzenienie

Też nie chcę się rozdzielać
Stary 2008-03-31, 15:57   #1903
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
niechwalilam sie bo wygralam ja 14 lutego.. a z wami jestem krocej
kafeleczki sa cudowne.... bardzo mi sie podobaja(...)
Naprawdę pojawiłaś się tutaj dopiero po Walentynkach? Jestem w szoku. Tak się do Ciebie przyzwyczaiłam, iż byłam pewna, że jestes z nami dużo dłużej
Dziękuję za pochwalenie naszych kafelek Wybór był bardzo trudny

Cytat:
no taka od serca mala

Witam kolejną Pannę Młodą 2009

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny

Witam nowa Panne Mloda

Fotograf zaklepany Udalo nam sie zaklepac u niego nawet dwa terminy, bo nie wiemy jak z zespolem. Jak juz i zespol zaklepiemy to damy mu juz konkretny termin, a dodam, ze z terminami u niego ciezko jest. Z tego co patrzylam w jego kalendarz to caly czerwiec, lipiec (za wyjatkiem naszego terminu ) i sierpien ma juz zajety.

Stronka fotografa:
http://www.robertkruk.pro.wp.pl
Fantastyczne zdjęcia tego fotografa! Cudowny wybór

Cytat:
(...)Mój TŻecik właśnie w tej chwili broni tytuł inżyniera. Denerwuję się razem z nim, on strasznie to przeżywa biedaczek, chociaż niektórzy traktują to tylko jak formalność.

A ja za godzinę idę pierwszy dzień na praktykę do świetlicy w szkole podstawowej i też się stresuję, bo akurat na dzień dobry będę jakieś zajęcia otwarte pod okiem dyrekcji(...)
<---- to są kciuki, które za Was trzymam
Pamiętam jak w zeszłym roku przeżywałam swoją obronę, a mój TŻ chyba jeszcze bardziej. Czekał na mnie przed salą i to było cudowne, bo wiedziałam, że bez względu na wynik zaraz się do niego przytulę

Cytat:
O nie! Zabraniam tu mówić o jakimkolwiek rozdzielaniu się!
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 16:48   #1904
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Dużo piszemy bo nas tu dużo Ciężko po kilku dniach nieobecności to nadrobić, oj ciężko, ale nie wyobrażam sobie żeby podzielić nas na osobne wątki, np sierpniowe panny młode 2009, no chyba, że będzie już ten 2009 rok i zbierze nas się tu ogromna ilość, no to może wtedy ktoś będzie chciał stworzyć nowe watki z podziałem na miesiące.
zadnego podzialu tak jest weselej

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
tak tak swieta racja

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Naprawdę pojawiłaś się tutaj dopiero po Walentynkach? Jestem w szoku. Tak się do Ciebie przyzwyczaiłam, iż byłam pewna, że jestes z nami dużo dłużej
Dziękuję za pochwalenie naszych kafelek Wybór był bardzo trudny
tak jestem tu od marca, ale czuje sie jakbym byla z rok.. a moj tz mowi ze sie juz od Was uzaleznilam ale to co niewyobrazam sobie dnia bez Was

kafelki naprade sa przepiekne.. nam sie wlansie w takim stylu podobaja
Stary 2008-03-31, 17:27   #1905
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
(...)kafelki naprade sa przepiekne.. nam sie wlansie w takim stylu podobaja
Nooo, to w kwestii kafelek mamy taki sam gust Ciekawe czy do mężczyzn też
Stary 2008-03-31, 17:42   #1906
aga2111
Raczkowanie

jaga fajne fotki

A my nie zamówiliśmy jeszcze ślubu w kościele Nie mamy kiedy, ale chyba w maju jeszcze nie będzie za późno Za tydzień jadę do Tż, odbieramy nasze mieszkanie i będziemy wybierać kafelki, lodówki, farby itp

aga2111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 17:47   #1907
pati86
Raczkowanie

My też jeszcze nie mamy załatwionego ślubu ale wydaje mi sie ze jest jeszcze troche czasu...
Zazdroszczę mieszkanka...

(...) Porwała księcia i już nigdy go nie oddała...chroniła go i kochała ... (...)
pati86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 17:58   #1908
annfas
Zakorzenienie

Cytat:

annfas, czyżbyśmy miały ślub w ten sam dzień 8 sierpień?

ano tego samego dnia
Cytat:
ja też nie

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 17:59   #1909
annfas
Zakorzenienie

Cytat:

annfas, czyżbyśmy miały ślub w ten sam dzień 8 sierpień?

ano tego samego dnia
Cytat:
ja też nie

Always look on the bright side of life...
annfas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 19:06   #1910
kliwia
Zakorzenienie

Rybulka śliczne te kafle, nie widziałam tych akurat wcześniej.
Też się takie podobają, tylko mnie denerwuje to, że podłogi u wszystkich producentów nie są dopasowane do każdej z kafli na ścianę beżowa ściana i ciemniejsza podłoga to mi burzy całą koncepcję i radość z urządzania łazienki.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 19:19   #1911
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny, witam też nową Pannę młodą

Rzeczywiście czas nam szybko leci, moje zaręczyny były już 15miesiecy temu, a pamiętam to jakby było wczoraj

Elcia85, co za okropny ksiądz na ślubie Twojej koleżanki. Niektórzy rzeczywiście nie maja taktu, chyba, że z natury są złośliwi. Ja na moim ślubie też będę miała suknię na ramiączkach i ani mi się śni ubierać jakieś bolerko albo sweterek, poza tym będzie środek lata i będę miała welon, który zakryje moje ramiona:P

Mój TŻecik właśnie w tej chwili broni tytuł inżyniera. Denerwuję się razem z nim, on strasznie to przeżywa biedaczek, chociaż niektórzy traktują to tylko jak formalność.

A ja za godzinę idę pierwszy dzień na praktykę do świetlicy w szkole podstawowej i też się stresuję, bo akurat na dzień dobry będę jakieś zajęcia otwarte pod okiem dyrekcji

nauki
salę
obsługę
zespół
fotografa
na pewno wszystko się uda,sama jestem panikarą,ale z doświadczenia wiem,że nie taki diabeł straszny...

A tak poza tym dziewczyny to myslę,że wątek Panny Młode 2009 powinien zostać nagrodzony jako najszybciej rozrastający się wątek na forum oraz za to,że dziewczyny nota bene w róznych krańców Polski portafią się tak zżyć i dzielić radości i smutki...ech

A to byłam ja była panna mloda 2009,a obecna 2008,ale i tak was kocham i sobie stąd nie pójdę nawet jak mnie będziecie wyganiać!!!W dodatku mam nadzieje,ze mnie bedziecie wspierac kiedy zostanie juz tylko tyciu-tyciu do mojego ślubu

Stary 2008-03-31, 19:22   #1912
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość
A tak poza tym dziewczyny to myslę,że wątek Panny Młode 2009 powinien zostać nagrodzony jako najszybciej rozrastający się wątek na forum oraz za to,że dziewczyny nota bene w róznych krańców Polski portafią się tak zżyć i dzielić radości i smutki...ech

A to byłam ja była panna mloda 2009,a obecna 2008,ale i tak was kocham i sobie stąd nie pójdę nawet jak mnie będziecie wyganiać!!!W dodatku mam nadzieje,ze mnie bedziecie wspierac kiedy zostanie juz tylko tyciu-tyciu do mojego ślubu

No ba pewnie, że będziemy Cię wspierać No i na pewno nie wygonimy Cię stąd Ostrzegam tylko, że po Twoim ślubie będziemy Cię zamęczać pytaniami i prosić o rady
Stary 2008-03-31, 19:28   #1913
katia0117
Zadomowienie

Cytat:
No ba pewnie, że będziemy Cię wspierać No i na pewno nie wygonimy Cię stąd Ostrzegam tylko, że po Twoim ślubie będziemy Cię zamęczać pytaniami i prosić o rady
Liczę na to
Stary 2008-03-31, 19:36   #1914
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

A tak poza tym dziewczyny to myslę,że wątek Panny Młode 2009 powinien zostać nagrodzony jako najszybciej rozrastający się wątek na forum oraz za to,że dziewczyny nota bene w róznych krańców Polski portafią się tak zżyć i dzielić radości i smutki...
i nie tylko z Polski z zagranicy tez
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 22:30   #1915
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga2111 Pokaż wiadomość
jaga fajne fotki

A my nie zamówiliśmy jeszcze ślubu w kościele Nie mamy kiedy, ale chyba w maju jeszcze nie będzie za późno Za tydzień jadę do Tż, odbieramy nasze mieszkanie i będziemy wybierać kafelki, lodówki, farby itp
Powodzenia w urządzaniu mieszkanka
My też jeszcze nie mamy zamówionej Mszy w Kościele... Chcemy pójść teraz w kwietniu, tak pod koniec. Zależy mi na ślubie o 12.00. Mam nadzieję, że będziemy pierwsi na tę godzinę

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Rybulka śliczne te kafle, nie widziałam tych akurat wcześniej.
Też się takie podobają, tylko mnie denerwuje to, że podłogi u wszystkich producentów nie są dopasowane do każdej z kafli na ścianę beżowa ściana i ciemniejsza podłoga to mi burzy całą koncepcję i radość z urządzania łazienki.
Ale przecież możesz sobie kafelki na podłogę wybrać innego koloru. Te, które my mamy też są w innych kolorach.

Cytat:
(...)A tak poza tym dziewczyny to myslę,że wątek Panny Młode 2009 powinien zostać nagrodzony jako najszybciej rozrastający się wątek na forum oraz za to,że dziewczyny nota bene w róznych krańców Polski portafią się tak zżyć i dzielić radości i smutki...ech

Masz rację. Kiedy rok temu zostałam Wizażanką, nie przypuszczałam, że tak mnie to wciągnie Dzień bez naszego wątku, to dzień stracony!

Coś nam się Anula nie pokazuje... Mam nadzieję, że te dzieciaki jej za bardzo nie wymęczyły...
Stary 2008-03-31, 22:37   #1916
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elcia85 Pokaż wiadomość
jakis czas temu któraś z Was pisała, że ktoś z jej rodziny kupował sukienke w komisie w sosnowcu i mialam poprosic o namiaray ale zpaomnialam i teraz nie umiem tego posta znalezc więc nie pozostaje mi nic innego jak ejszcze raz zapytać czy któraś z Was zna jakiś komis z sukniami w okolicach Chorzowa/Katowic/Sosnowca widzialam reklame komisu Nikol w Jaworznie, ale nie wiem czy sie opłaca tam jechac bo to troche kawalek ode mnie a nie wiem co tam zastane

a co do zalatwionych rzeczy to mamy:
-restauracja
-dj
-obrączki
-samochód
-fotograf
-obecnie szukamy kamerzysty
terminy na 2009 rok u mnie w kosciele mozna rezerwowac dopiero od 1go czerwca
ja mialam Ci napisac Tylko mialam sie zapytać Tżeta a ze Tż teraz zagranica siedzi i jak gadamy to mamy mnostwo spraw do obgadania i jakos tak mi sie zapominalo a Ty tez nic nie przypominalas wiec tak jakos wyszlo sorki! Juz sie wszystkiego dowiedzialam komis jest na ulicy braci mieroszewskich obok podobno jest jakis komis samochodowy tez. Podobno to jest znana ulica wiec powinnas wiedziec gdzie to jest (ja niestety nie wiem bo ja mieszkam w Bielsku-Bialej a moj Tż jest z Dabrowy Gorniczej i to jego kolezanka tam sprzedawala kiecke także ja za bardzo nie jestem obeznana w tamtych rejonach ale mam nadzieje ze znajdziesz - jakbys miala jakies pytania to pisz to bede pytac Tzta
W kazdym razie Tż tlumaczyl mi to tak ze jak jade do niego autobusem linii D z katowic to w Sosnowcu jest taki przystanek pekin i zaraz za nim jest stacja benzynowa, to jeszcze trzeba dalej jechac tym autobusem i tam jest jakas gorka i potem jest przystanek na tej gorce i jak wysiadzie sie z autobusu to trzeba sie troche wrocic heheh pewnie dla kogos znajacego te rejony moja wypowiedz jest smieszna ale ja nie bardzo sie orientuje w tych rejonach także mam nadzieje ze mi wybaczycie Mam nadzieje ze sie orientujesz gdzie to mniej wiecej moze byc

Ostatnio skupilam sie bardziej na pracce mgr i troszke Was zaniedbalam tesknie za Wami dziewczynki i postaram sie czesciej wpadac
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 22:41   #1917
Elcia85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ja mialam Ci napisac Tylko mialam sie zapytać Tżeta a ze Tż teraz zagranica siedzi i jak gadamy to mamy mnostwo spraw do obgadania i jakos tak mi sie zapominalo a Ty tez nic nie przypominalas wiec tak jakos wyszlo sorki! Juz sie wszystkiego dowiedzialam komis jest na ulicy braci mieroszewskich obok podobno jest jakis komis samochodowy tez. Podobno to jest znana ulica wiec powinnas wiedziec gdzie to jest (ja niestety nie wiem bo ja mieszkam w Bielsku-Bialej a moj Tż jest z Dabrowy Gorniczej i to jego kolezanka tam sprzedawala kiecke także ja za bardzo nie jestem obeznana w tamtych rejonach ale mam nadzieje ze znajdziesz - jakbys miala jakies pytania to pisz to bede pytac Tzta
W kazdym razie Tż tlumaczyl mi to tak ze jak jade do niego autobusem linii D z katowic to w Sosnowcu jest taki przystanek pekin i zaraz za nim jest stacja benzynowa, to jeszcze trzeba dalej jechac tym autobusem i tam jest jakas gorka i potem jest przystanek na tej gorce i jak wysiadzie sie z autobusu to trzeba sie troche wrocic heheh pewnie dla kogos znajacego te rejony moja wypowiedz jest smieszna ale ja nie bardzo sie orientuje w tych rejonach także mam nadzieje ze mi wybaczycie Mam nadzieje ze sie orientujesz gdzie to mniej wiecej moze byc

Ostatnio skupilam sie bardziej na pracce mgr i troszke Was zaniedbalam tesknie za Wami dziewczynki i postaram sie czesciej wpadac
dzięki SAMBA!!!! mi nazwa ulicy nic nie pwoiedziala hihi ale za to tlumaczenie drogi jak najbardziej profesjonalne hihi i juz wiem!! jeszcze raz dziekuje!!!!
Stary 2008-03-31, 22:42   #1918
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
czesc dziewczynki!!! ja sie wlasnie szykuje na nasz wyjazd w gory marta bede u ciebie tak ok 12.30 a pozniej odwioze cie do pracy oki
no kochana ty juz w gorach a ja sie wlasnie pakuje i jutro sie widzimy w Karpaczu juupiii

dzieki za odwiezienie do pracy
Stary 2008-03-31, 22:59   #1919
anuulaa
Wtajemniczenie

Kochane, dziękuję za trzymanie za nas kciuków. Mój narzeczony został inżynierem i zdał jako jedyny z grupy na 5!! Ale jestem z niego dumna) A ja jakoś przeżyłam pierwszy dzień z dzieciakami. Ale już po godzinie głowa mi pękała od tego krzyku. Jutro już będę szła na luzie

Katia, na pewno będziemy Cię wspierać, chociaż nie wiem czy to odpowiednie słowo. Będziemy przeżywać i cieszyć się razem z Tobą jeszcze w tym roku!! Też jestem przeciwna rozdzielaniu nas, bo my jesteśmy jedyne z swoim rodzaju!!!
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 23:02   #1920
Rybulka
Zakorzenienie

Anula, zdolniacha z Twojego TŻa. Dziwisz się, że zdał najlepiej z grupy? Przecież wszystkie trzymałyśmy za niego kciuki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości