![]() |
#4441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Strachulcu mocno trzymam
![]()
#4442 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
Zakorzenienie
|
Strachulcu trzymam kciuki
![]() POWODZENIA !!
#4445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Zakorzenienie
|
![]()
Marto, również dołączam się do trzymającego kciuki teamu!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Zakorzenienie
|
Dziekuję dziewczyny
![]() Jestem w tak kiepskim stanie że aż się poryczałam z nadmiaru dobroci ![]() Jestem już w domu po rozmowie, całość trwała jakieś 15 minut, w miarę luźna rozmowa o moich i ich oczekiwaniach, odpowiedź mam dostać dziś lub jutro - nie wiem czy to dobrze czy nie ![]() Favkes, tak to często w moim życiu jest że jak za długo jest dobrze to się potem nagle wszystko totalnie sypie ![]()
![]() |
#4448 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Zadomowienie
|
Chyba nic nie przebije przetrwionego, alkoholowego chuchu w porannym autobusie. Szczególnie, gdy jego właściciel uporczywie się przysuwa coraz bliżej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ps. widziałam Twojego Coona na Wizoożu - piękny futrzak - prztul sie do niego - może Ci będzie lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4451 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Na szczęście podczas smażenia, jak wlączę na pelne obroty wyciąg, to nie placzę (jak nie wlączę, to tak), a w potrawie już wcale. Ja lubię, ale slodkie, ew. pólslodkie. Wytrawne - wykręca mi buźkę, a co to za przyjemność... Jak piję, to ma mi przynosić przyjemność także podczas picia, nie tylko po nim ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię lato, ale tylko dlatego, że zaraz po nim jest pora roku, którą darzę największą sympatią, czyli jesień ( ![]() Nie znoszę upałów, kiedy robi się powyżej 20 stopni to ja dziękuję ![]() Czemu Polska nie jest krajem "wiecznej jesieni" i temperatur max 20 stopni ? ( ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4453 | |
|
Cytat:
Ej ...no wez nie zartuj ja chcem lata ,a nie wspomnienia po nim ![]() Jesien moze byc ale taaaaka cieplutka sliczna a nie ponura deszczowa i nie za szybko. Lepiej caly czas lato ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Zakorzenienie
|
Do mnie też odezwali się w sprawie pracy przed chwilą. Nie wiem co myśleć, niby się cieszę, mam szansę, a zdrugiej się boję, bo mam zaległości w mojej dziedzinie, których nie da się ukryć ( i których nie zamierzam ukrywać, bo kłamstwo ma krótkie nogi), boję się ale też jestem sceptyczna- trochę mnie już spotkało w kwestii pracy, co nauczyło mnie nie chwalić dnia przed zachodem końca. Jadę jutr po kursie, chyba będę musiała z niego zrezygnować
![]() Z tych wszystkich odczuć najbardziej dominuje strach- nie ekscytacja, jak to miało meijsce po studiach, ale strach- że mam braki, że czegoś mi brakuje, że się nie nadaję i tylko ośmieszę ![]() Z tego wszystkiego zamiast się cieszyć to się popłakałam z nerwów
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4456 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak tak pomyślę, to najbardziej lubię wiosnę i zimę (śnieg! narty!!! ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4458 |
Zakorzenienie
|
Jutro jadę dopiero na rozmowę i to na niej boję się zbłaźnić
![]() O i widzę, że i ostrzeżenie moje zniknęło,chyba było jakieś tymczasowe ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam tak samo - upały mogą być jak siedzę sobie zanurzona w wodzie i gdybym miała wybierać, to zdecydowanie wolę zimę, a nawet mróz niż wakacyjny skwar i żar lejący się z nieba ( ![]() Pierwsze miejsce w moim rankingu zajmuje jesień, potem jest zima, następnie wiosna (minimalnie za zimą) i dopiero lato, ewidentnie na szarym końcu, daleko za pozostałymi... Chyba marna ze mnie Hiszpańska Myszka - w Hiszpanii upały, a ja tu bluźnię i piszę, że wolę zimę... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4462 | ||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Zastanawiałam się nad tą parszywą prawidłowością nie raz i doszłam do wniosku, że tu chodzi o masę krytyczną. Normalnie człowiek jest w stanie z marszu niejako znieść pewną dozę kłopotów i zawirowań życiowych. Kiedy nastąpi moment, że jest ich zbyt wiele, albo kiedy mamy słabszy okres po prostu - nie tylko zwalają się na nas z podwójną siłą te bieżące, ale i każda kolejna nieprzychylność losu dobija nas podwójnie. No a jesli nie "odkopujemy" się na bieżąco - nawarstwia nam się tego coraz więcej. Znów do czasu przesilenia, kiedy otrząsamy się i ruszamy dalej. Martuś, obyś otrząsnęła się jak najprędzej. ![]() Powodzenia w sprawie pracy. Cokolwiek się stanie - będzie dobre. ![]() Cytat:
![]() Co najwyżej pochłaniacz. Cytat:
Lubię wytrawne i półwytrawne. Pewnie dlatego pijam tylko te o łagodnym smaku. ![]() Cytat:
![]() ![]() Spokojnie, to normalne. Kiedy stres inie, wszystko sobie na spokojnie poukładasz. ![]() ![]()
![]() |
#4463 |
BAN stały
|
Wstawiłam zdj w lubelskim wątku
![]() Zrobiłam dzisiaj 3 pary kolczyków, może nie idealne ale... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4464 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tak, tak moi Państwo ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() --- Mam za sobą noc wypełnioną koszmarami sennymi (co ostatnio zdarza się bardzo często) i dzień wypełniony słońcem. I laboratoryjnym smrodem odczynników. Lęk przed nocą i snami ciągle gdzieś siedzi.
![]() |
#4466 |
Zakorzenienie
|
Tymeno, nebrasko, Sabbath
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4467 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uu szkoda, myślałam, że jak Wam sprzedam ten pomysł to przestaniecie płakać nad cebulą ![]() Cytat:
Upalne lato w zatłoczonym i zakorkowanym mieście jest nie do zniesienia.
![]() |
#4468 |
Zakorzenienie
|
Irkax- zgodzę się z tobą co do lata w mieście. Ja brnąc w upalny dzień do pracy przez zadymiony, rozgrzany i głośny Wrocła, czułam się jak bohater filmu "Upadek" Joela Schumachera, granego przez Michaela Douglasa
![]() Lato - upalne lato - w mieście, to koszmar ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
BAN stały
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w słońcu teraz 32 stopnie ![]() Zuziuniu najbardziej podobają mi się ostatnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.